Pc support
- Καπετάνιος
Re: Pc support
Τα περισσοτερα νεα λαπτοπ εχουν χωρο και για ssd ή δευτερο hdd. Ελπιζω να εχει και καποια στιγμη να του περασεις εναν ssd γιατι θα δεις πολυ μεγαλη διαφορα και στο λειτουργικο σου και σε βαριες εφαρμογες.
Για προστασια που λεει ο αλλος φιλος εγω με το αβαστ τα 5 τελευταια χρονια ειμαι ησυχος. Το bitdefender δε το εχω δοκιμασει αλλα κ γω εχω διαβασει πολυ καλα σχολια.
Για προστασια που λεει ο αλλος φιλος εγω με το αβαστ τα 5 τελευταια χρονια ειμαι ησυχος. Το bitdefender δε το εχω δοκιμασει αλλα κ γω εχω διαβασει πολυ καλα σχολια.
Θα προτείνω επιπλέον το Avira, που επίσης βγαίνει στα κορυφαία στα τεστ, και με αρκετά λιγότερα false alarms από το avast που είχα παλιότερα
Το καλυτερο free antivirus για το 2015 βγηκε το BitDefender
Απο κοντα το Avira, το Panda και το Qihoo κατα σειρα.
Τα χειροτερα ηταν το Avast και το AVG!

Απο κοντα το Avira, το Panda και το Qihoo κατα σειρα.
Τα χειροτερα ηταν το Avast και το AVG!

Λοιπόν έχω το εξής θέμα, το παραθέτω χωρίς να έχω πολλές ελπίδες λύσεις :
Καινούριο, ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ τάμπλετ ACER iconia 8 ιντσών, αγοράστηκε προ ολίγων εβδομάδων.
Η χρήση που του έγινε ήταν τελείως απλή, χωρίς ζορίσματα και κακομεταχειρίσεις. Μετά απο 15 μέρες ξαφνικά σταμάτησε να ανταποκρίνεται. Η οθόνη δεν άναβε, χωρίς να υπάρχει θέμα άδειας μπαταρίας.
Μια μίνι έρευνα έδειξε πως η acer εμφανίζει κάποιες φορές αυτό το θέμα, καθώς τα τάμπλετ της πέφτουν σε "sleep mode" και μπορεί μέτα απο λίγες μέρες να ξυπνήσουν σα να μην άλλαξε τίποτα, μπορεί και οχι. Διάφορες προτάσεις περί φόρτισης, παρατεταμένου πατήματος κουμπιών κλπ ΔΕΝ έπιασαν.
Κάποιος τεχνίτης ΤΗΣ ACER που μίλησα είπε επίσης οτι μπορεί να συμβαίνει λόγω φορτιστή.
Τις επόμενες μέρες θα το αναλάβει αναγκαστικά το κατάστημα απ όπου αγοράστηκε το προιόν, αφού η acer στην Ελλάδα έλεγε όλο μισόλογα και δεν υπήρχε χρόνος να δοθεί λύση.
Έχετε κάτι κατά νου, κάποια πρόταση ή συμβουλή;
Καινούριο, ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ τάμπλετ ACER iconia 8 ιντσών, αγοράστηκε προ ολίγων εβδομάδων.
Η χρήση που του έγινε ήταν τελείως απλή, χωρίς ζορίσματα και κακομεταχειρίσεις. Μετά απο 15 μέρες ξαφνικά σταμάτησε να ανταποκρίνεται. Η οθόνη δεν άναβε, χωρίς να υπάρχει θέμα άδειας μπαταρίας.
Μια μίνι έρευνα έδειξε πως η acer εμφανίζει κάποιες φορές αυτό το θέμα, καθώς τα τάμπλετ της πέφτουν σε "sleep mode" και μπορεί μέτα απο λίγες μέρες να ξυπνήσουν σα να μην άλλαξε τίποτα, μπορεί και οχι. Διάφορες προτάσεις περί φόρτισης, παρατεταμένου πατήματος κουμπιών κλπ ΔΕΝ έπιασαν.
Κάποιος τεχνίτης ΤΗΣ ACER που μίλησα είπε επίσης οτι μπορεί να συμβαίνει λόγω φορτιστή.
Τις επόμενες μέρες θα το αναλάβει αναγκαστικά το κατάστημα απ όπου αγοράστηκε το προιόν, αφού η acer στην Ελλάδα έλεγε όλο μισόλογα και δεν υπήρχε χρόνος να δοθεί λύση.
Έχετε κάτι κατά νου, κάποια πρόταση ή συμβουλή;
Βάλτο να φορτίζει όλο το βράδυ και το πρωί ξεκουμπωσε το βύσμα και κουμπουσετο στα καπάκια. Εγώ έτσι ξύπνησα το δικό μου ταμπλέτ (nexus 9) από deep sleep. Μπορεί να πιάσει...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Εγω με ιδιο προβλημα σε asus tablet το πηγα καταστημα και απαιτησα αλλαγη οχι επισκευη και μου την εκαναν.
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Δεν το άφησα να αδειάσει η μπαταρία ποτέ...rainmaker έγραψε:Και μετά πως το συγκράτησες απο νέα νάρκη;
Μα ΔΕΝ ήταν θέμα αδειάσματος; Να μη σου πω οτι τη νύχτα που το έπαθε, ήταν στη μπρίζα..
ναι.rainmaker έγραψε:Έχετε κάτι κατά νου, κάποια πρόταση ή συμβουλή;
μην ξαναπαρεις acer.

αν ντε και καλα θες κατα απο a, παρε asus.
εγγύηση.

lamosas έγραψε:Δοκιμαστο εσύ δεν χάνεις τίποτα
Σίγουρα θα το δοκιμάσω, για το μέλλον λέω.
Κγεο ευχαριστώ ρε συ! Να σαι καλά!
ΥΓ. Δεν είναι δικό μου για αλλού το πήρα.
- Kostomanolis
Παιδια βοηθεια!
Αποφασισα να αναβαθμησω τα windows τα 10 και δεν δουλευει το μηχανημα... Μου βγαζει ενα bad_configure error και μου λεει οτι ο υπολογιαστης δςν ξεκινησε σωστα και θα κανιυν επανεκκινηση
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αποφασισα να αναβαθμησω τα windows τα 10 και δεν δουλευει το μηχανημα... Μου βγαζει ενα bad_configure error και μου λεει οτι ο υπολογιαστης δςν ξεκινησε σωστα και θα κανιυν επανεκκινηση
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk