33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- Καπετάνιος
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Ααα εκει ηταν το κολλημα; Οχι Γιαννης Γιαννακης ρε ενταξει. Σαν premiership τη θυμομουν. Σαν να λεμε τη Football League μας Β' εθνικη που λεγοταν παλια.
- ΑποστόληςΑ
Premiership (the state of being the Premier(s)) may refer to: ...Premier League, England's highest-level football league competition
The Football League Championship (often referred to as the Championship for short or the Sky Bet Championship for sponsorship reasons)[1] is the highest division of The Football League and second-highest overall in the English football league system, after the Premier League
(από την wiki)
The Football League Championship (often referred to as the Championship for short or the Sky Bet Championship for sponsorship reasons)[1] is the highest division of The Football League and second-highest overall in the English football league system, after the Premier League
(από την wiki)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Κυρ 05 Ιουν 2016, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Με 10 χαρτιά τον κουβαλάω στις πλάτες μέχρι την πόλη της ομάδας που θα τα δώσει.DC έγραψε:Εντάξει ... και ο Κισσαμικός 6ος τερμάτισε. Στην Β.obanebane έγραψε:Οχι και κισσαμικος η σεφιλντ ρε DC το τερματισες.
Απο φετος ειχαν στοχο την ανοδο δεν τα καταφεραν,του χρονου θα ριξουν πολλα λεφτα για να το καταφερουν.
Δε νομιζω οτι θελει να φυγει ο Κλαους απο τον ΠΑΟΚ για καμια ομαδα.
Ειπαμε αν εχει μεγαλους συμπαιχτες θα κανει μεγαλα πραγματα.![]()
Προσωπικά τον θέλω για πάντα στην ομάδα.
Όμως, αν έρθει κάποια ομάδα και σε κουνήσει καμιά δεκαριά χαρτια .... θα μπεις σε πειρασμό. Δεν θα μπεις;
Το πρόβλημα θα είναι ποιος θα είναι ο επόμενος και με πόσα.
- ΑποστόληςΑ
Η πρώτη είναι Barcleys( = η χορηγός-αγγλική τράπεζα) Premierleague και η δεύτερη football-league of Champioship, όπως ακριβώς το αναφέρει το link του wikipedia που μου παρέθεσε ο "δεν υπάρχει σάλιο"...
Παλιότερα, όπως θυμάμαι και του λόγου μου, η δεύτερη λεγόταν Premiership...

Παλιότερα, όπως θυμάμαι και του λόγου μου, η δεύτερη λεγόταν Premiership...

- Καπετάνιος
Η πρωτη.pgetsos έγραψε:Barclays Premier League λέγεται, όχι premiership
Η δευτερη συμφωνα με το λινκ και τωρα που το σκεφτομαι ισχυει λεγεται Championship.
Ερωτηση: Premiership δε λεγοταν ποτε η Β αγγλιας?
Στον obanebane πήγαινε
Κάποτε έτσι λεγόταν νομίζω Για ένα μικρό διάστημα, εδώ και αρκετά χρόνια λέγεται championship
Κάποτε έτσι λεγόταν νομίζω Για ένα μικρό διάστημα, εδώ και αρκετά χρόνια λέγεται championship
Άιντε μωρέ που ασχολούμαστε ακόμα με τα κρυόκωλα τα εγγλεζάκια... :ugeek:
Ρε παλικάρια, "Κλάους-the one touch killer", σε τέτοια ηλικία δεν ξαναβρίσκουμε ούτε με 10 χαρτιά στην ομάδα του και 2 τον χρόνο στον ίδιο θαρρώ, οπότε "τσεκάτε λακά μμμωωωρρρέέέ" που θα τον δίναμε για 2 ή για 5!!!
Για τίποτα "ντιπ χωριά" μας περάσατε να ούμε???
Ρε παλικάρια, "Κλάους-the one touch killer", σε τέτοια ηλικία δεν ξαναβρίσκουμε ούτε με 10 χαρτιά στην ομάδα του και 2 τον χρόνο στον ίδιο θαρρώ, οπότε "τσεκάτε λακά μμμωωωρρρέέέ" που θα τον δίναμε για 2 ή για 5!!!

Για τίποτα "ντιπ χωριά" μας περάσατε να ούμε???

Δε με ενθουσιαζει η ιδεα να φυγει ο Κλαους, ειδικα με την προκληση τσου λου αλλα για αυτον ειναι η καταλληλη ηλικια να το τολμησει.
pgetsos έγραψε:Barclays Premier League λέγεται, όχι premiership
Λεγετε και premiership,εχει επικρατησει ως επισημος αυτος που γραφεις κυριως λογω του χορηγου.
Οκ,οποτε υπηρξε και premiership στο παρελθον.
Δεν ηξερα λεπτομερειες,καποιοι την αποκαλουν ακομα premiership παντως.
Μικρη σημασια εχει με λαλακιες ασχολουμαστε.
Δεν ηξερα λεπτομερειες,καποιοι την αποκαλουν ακομα premiership παντως.
Μικρη σημασια εχει με λαλακιες ασχολουμαστε.
Απλα μας αντεγραψαν, ειχαμε εμεις την SupeLeague και θελανε λιγο απο την αιγλη μας! Ετσι κανανε και τα γατακια την ιμιτατσιον League την PremierLeague!