Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
-
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Ειδατε πως η διαιτησια σε "φτιαχνει" αν θελει; Εμας με την Ξανθη μας επνιξε το πεναλτι, μειναμε στο 0.
Σημερα στην κουλα το εδωσε και τους βοηθησε να ισοφαρισουν. Τωρα δινει και μια κοκκινη, ενω τους εχει πατησει ο ΠΑΣ και θα παρουν το τριποντο και θα μας σπανε τα @@.
Σημερα στην κουλα το εδωσε και τους βοηθησε να ισοφαρισουν. Τωρα δινει και μια κοκκινη, ενω τους εχει πατησει ο ΠΑΣ και θα παρουν το τριποντο και θα μας σπανε τα @@.
Με εννιά ο πας σωστά τώρα. Άρα τί να πει, που έμεινε με δέκα...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Ο καραγκιοζάκος του ΠΑΣ πήγε με τα δύο πόδια να πάρει τα νιάτα του Μάνταλου. Καθαρή 

Στην κούλα μπορεί και να νομίζουν ότι έχουν πάρει τον Βάργκας της Ντίνα...
Ενώ έχουν πάρει τον Βάργκας της καντίνας να πούμε...
Ενώ έχουν πάρει τον Βάργκας της καντίνας να πούμε...
- sourmenetes
- Moderator

Αυτος ηρθε με πολυ καλες συστασεις ως δεκαρι...Φοίνικας έγραψε:Καθόλου άσχημος αυτός ο Μπουονανότε για πρώτο ματς.
Η αεκ εχει το καλο οτι ειχε εναν κορμο απο περυσι και εχει και καποιους καλους παιχτες οπως ο γιοχανσον,βαργκας,μπουανανοτε,μανταλος,αραβιδης.
Καλός ήταν κάποτε στην Ριβερ άντε και στη Μάλαγα.Φοίνικας έγραψε:Καθόλου άσχημος αυτός ο Μπουονανότε για πρώτο ματς.
Μετά.... Έκανε κάποιες λιγοστες καλές εμφανίσεις.
Εδώ για Ελλάδα, αν βρει κάποια στάνταρ του, είναι πολυτέλεια
-
Η διαφορα ειναι απλη. Δειτε απο το 0:37 και μετα. Καθαρο πεναλτι και δεν στο δινει, ενω σ αυτους το εδωσε.
http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... ok-3-1-hl/
http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... ok-3-1-hl/
Τα στόπερ της Όμως είναι Για κλάματα όπως κ τα φορ τηςsourmenetes έγραψε:
Αυτος ηρθε με πολυ καλες συστασεις ως δεκαρι...Φοίνικας έγραψε:Καθόλου άσχημος αυτός ο Μπουονανότε για πρώτο ματς.
Η αεκ εχει το καλο οτι ειχε εναν κορμο απο περυσι και εχει και καποιους καλους παιχτες οπως ο γιοχανσον,βαργκας,μπουανανοτε,μανταλος,αραβιδης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karlat85 την Κυρ 13 Σεπ 2015, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βρείτε μου ένα ματς του ΠΑΟΚ που να έχουμε 1 πεναλτυ και 2 κόκκινες για τον αντίπαλο...
δυστηχώς φέτος θα είμαστε απο το ΠΟΚ, ότι χειρότερο σε σφαγές...όποιο χωριό θέλουν να σπρώξουν μπας και πάρει κάνα πόντο απο μεγάλη ομάδα θα είναι με εμάς...
τα είπαμε..όσο ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει την δυναμή του, τόσο θα είμαστε σκατά....
είμαστε σε σωστό δρόμο όμως...μακάρι να πάμε και σε άλλο κανάλι
Μια χαρά έχει ξεκινήσει η ΑΕΚ για το μικρο μπάτζετ της. Αν βάλλουν ρεαλιστικούς στόχους για φέτος και αφήσουν τον Δέλλα να δουλέψει μπορεί να καταφέρουν να φτιάξουν ανταγωνιστική ομάδα.
Και το πέναλντι και οι κάρτες σήμερα ήταν σωστά σφυρίγματα. Τώρα αν ήτανε ο ΠΑΟΚ στην θέση της ΑΕΚ αν θα τα έδινε, δεν ξέρω. Με τα ΑΝ κανείς δεν μαμισε!! Εγώ πιστεύω ότι αφού τα έδωσε στην ΑΕΚ θα τα έδινε και στον ΠΑΟΚ. Μικρή σημασία έχει όμως αυτό. Σημασία έχει ότι ο διαιτητής σήμερα ήτανε σωστός.Moko έγραψε:Βρείτε μου ένα ματς του ΠΑΟΚ που να έχουμε 1 πεναλτυ και 2 κόκκινες για τον αντίπαλο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Κυρ 13 Σεπ 2015, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενώ περύσι δεν είμασταν? Με το που απείλησες τον γαύρο ξεκινούσες κάθε ματς με πέναλτυ/κόκκινη.Pr.Jon έγραψε:δυστηχώς φέτος θα είμαστε απο το ΠΟΚ, ότι χειρότερο σε σφαγές...όποιο χωριό θέλουν να σπρώξουν μπας και πάρει κάνα πόντο απο μεγάλη ομάδα θα είναι με εμάς...
Ενώ όταν τον απείλεσε ο βάζελος είχε καλύτερες διαιτησίες;;;;Moko έγραψε:Ενώ περύσι δεν είμασταν? Με το που απείλησες τον γαύρο ξεκινούσες κάθε ματς με πέναλτυ/κόκκινη.Pr.Jon έγραψε:δυστηχώς φέτος θα είμαστε απο το ΠΟΚ, ότι χειρότερο σε σφαγές...όποιο χωριό θέλουν να σπρώξουν μπας και πάρει κάνα πόντο απο μεγάλη ομάδα θα είναι με εμάς...
Τι παιχταρας αυτος ο κοντοστουπης;;;;
Αυτος θα παρει και πεναλτι στην Τουμπα να μου το θυμηθειτε!Ειναι τοσο κοντος που χωνεται σαν τσουτσου!Προβλεπω ηδη την μαλακια που θα κανει ο βιτορ...
Αυτος θα παρει και πεναλτι στην Τουμπα να μου το θυμηθειτε!Ειναι τοσο κοντος που χωνεται σαν τσουτσου!Προβλεπω ηδη την μαλακια που θα κανει ο βιτορ...