Οχι δεν πιστευω οτι εχει γινει κατι, απλα λεω πως και αν ειχε γινει μαλλον δεν θα το ειχαμε μαθει.vs40 έγραψε:Μπορεί να πει ότι ο παίκτης ήταν ακριβός και δε μπορέσαμε να τα βρούμε μιας που η πολιτική της ΠΑΕ είναι φέτος εξισορρόπιση σε όλα. Εσύ πιστεύεις ότι κάναμε κάτι προς το Βιεϊρίνια? Εγώ όχι. Δεν κερδίζουν τίποτα με τη μυστικότητα, μόνο το Βιεϊρίνια προστατεύουν, ο οποίος δε τη χρειάζεται, γιατί δε θα του βάλουμε το μαχαίρι στο λαιμό να έρθει. Ας κάνει ότι γουστάρει και όλοι μας τον αγαπάμε. Στο γαύρο γιατί λένε ότι κάνουν αντίστοιχα προσπάθεια για τον Κάμπελ? Κάθε μέρα πρωτοσέλιδο τον έχουν στα μεταγραφικά ονόματα. Αν αποτύχουν θα γίνει κάτι? Το πρόβλημα είναι όταν δεν προσπαθείς. Στείλε 30 προτάσεις σε 30 μεγάλα ονόματα και φάε 30 χυλόπιτες. Έχασες τίποτα? Όχι απλά έκανες τη δουλειά σου.sic-4 έγραψε:Αν γινει αυτο (η αν εχει ηδη γινει), περιμενεις να βγει η ΠΑΕ και να βγαλει ανακοινωση οτι εγιναν ολα οσα περιγραφεις και τελικα δεν μας εκατσε?vs40 έγραψε: 2. Τα βρίσκεις με τον παίκτη πρώτα στο 1,5εκ μισθό και μετά πας στη Βόλσμπουρκ και δίνεις 1-1,5 μύριο εκβιάζοντας ότι τον παίρνεις αλλοιώς ελεύθερο (αυτό εφόσον ο παίκτης κλείσει).
Αν δεν γίνει και φας χυλόπιτα όλα καλά. Εμένα με πειράζει η αρπαξία.
Τωρα οσον αφορα αυτην τη σουπερ μυστικοτητα σε ΟΛΑ κι εγω δεν συμφωνω... Καλο ειναι να υπαρχουν στεγανα αλλα και η ακραια μυστικοπαθεια που μονο στον ΠΑΟΚ επικρατει δεν ξερω σε τι ωφελει. Περισσοτερο φοβια ειναι παρα στρατηγικη...