Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω ειδα σημερα σε σαιτ υποτιθεμενο ΠΑΟΚτση να γραφει οτι ο Ιβαν μας πηρε απο τη μεση του βαθμολογικου πινακα και μας εκανε πρωταγωνιστες και απο κατω να τον εχουν γεμισει στα like.
Ειπαμε το αγωνιστικο αντι να το καλυτερεψει το χειροτερεψε οποιος δε το βλεπει εχει προβλημα.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

To oτι εχουμε χωριστει σε "φιλοδιοικητικους" κ "οπωςθελειςπεστο" ειναι το προβλημα φιλε μου ντεσπε,αν επιτελους καταλαβουμε ολοι μας οτι μονο με στηριξη κ σωστη κριτικη μπορει αυτη η ομαδα να παει μπροστα τοτε ισως με δεις με αλλο ματι,δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος μεσα στην διοικηση που δεν θελει η ομαδα να παει καλα η οτι δεν ειναι σωστος επαγγελματιας,δεν νομιζω οτι ο ιβαν δεν θελει να παει καλα η ομαδα κ να την αφησει να φυτοζωει οπως λεει ο μπουφος,δεν νομιζω οτι εγω κ εσυ εχουμε να χωρισουμε τιποτα οσον αφορα το καλο του ΠΑΟΚ,φυσικα ουτε με τον ιβαν εχεις να χωρισεις τιποτα μιας κ πιστευω κ ειναι αποψη μου οτι θελει το καλο της ομαδας οπως ακριβως εγω κ εσυ,οσο εμεις αναλωνομαστε στους χαρακτηρισμους κ τις θεωριες συνομωσιας χανουμε το ρεζουμε το οποιο ειναι οτι η ομαδα θελει στηριξη,πες με γραφικο η οτιδηποτε αλλο αλλα εγω θεωρω οτι αν η Τουμπα εχει 15-20κ σε καθε ματς δεν υπαρχει περιπτωση να χασεις αγωνα ειτε η 11αδα σου εχει 5 μικρους ειτε οχι.
Ο μεγαλομετοχος σου εδωσε ενα πλανο 5ετιας με επενδυσεις πανω απο 100 μυρια κ ηδη το πρωτο σκελος (προπονητικο) δειχνει να εχει μπει στην τελικη του ευθεια,φυσικα κανεις δεν λεει πουθενα οτι εκανε προσπαθειες να αγορασει ολοκληρη την περιοχη διπλα στο αεροδρομιο (απο την θεσσαλονικια μεχρι τον κομβο Ρυσιου) αλλα δυστυχως δεν του εφταναν τα στρεμματα μιας κ οι 2 τσιφλικαδες ζητουσαν τις παναγιας τα ματια για να του παραχωρησουν τα επιπλεον 80 στρεμματα που ελειπαν για να ξεκινησει να χτιζει.
Εγω αφηνω το αγωνιστικο στην απεξω μιας κ αυτα που πονανε την ομαδα με νοιαζουν,τα χρεη κ η αναβαθμιση της συνολικης εικονας της ΠΑΕ,αν γινουν αυτα (αποψη μου ειναι οτι θα γινουν) τοτε νομιζω οτι εγω θα ειμαι ευχαριστημενος.
Προτιμω αυτο παρα η ομαδα να παει καλα (να χτυπαει πρωταθλημα η εστω ενα κυππελο να παει) κ μετα απο 2-3-4-5 χρονια να εχουμε ξανα προβληματα επιβιωσης.
Προτιμω λοιπον να στηριξω την ομαδα οχι την διοικηση γιατι αυτο μου εμαθαν να κανω κ αυτο νομιζω οτι πρεπει να κανουμε ολοι,το να λοιδωρεις τον οποιονδηποτε ΕΣΥ δεν γουσταρεις για τον α,β,γ,χ,ψ λογο ειναι καταντια,το να εχουμε μοναχα απαιτησεις δεν ειναι η λυση.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εγω εχω να θυμίσω κάτι , ειχε ερθει στην πολη μια φορα και ενα καιρο ο Κοντομηνας στον Αρη ,τα σκουλικια κανανε τα καλυτερα και καταφέρανε να πάνε την ομάδα στα ερασιτεχνικα, επίσης μια φορά και ένα καιρο στον Ηρακλη ειχε έρθει ο Μυτιλιναίος και αυτη με το ένα πόδι στην Γ Εθνικη τα ωραια που πιστευουν οτι θα ανέβουν και οτι εχει κάνει μεταγραφάρες και και ειναι για γέλια. Ας σοβαρευτουν κάποιοι και ας στηριξουν τον ΠΑΟΚ. Ο Σαββιδης έχει κάνει λάθος μόνο στο επικοινωνιακο, χάθηκαν στην μεταφραση αυτα που έχει πει ,επίσης δεν γνωρίζει απο ποδοσφαιρο το αγαπαει το εχει το ψωνιο αλλα δεν γνωρίζει, μια χαρά εχει πληρωσει μεχρι τώρα οτι του έχουν πει .Τα περι Ροναλντινιο κτλ που εχει πει ,συγκεκριμενα εχει πει οτι μιλησα με Ροναλντινιους αλλα δεν ερχονται στον ΠΑΟΚ αν δεν φτιαξεις τις συνθηκες για να έρθουν και αυτο θα κάνω. Ολα τα αλλα ειναι σπεκουλα τωρα μερικοι ονειρευτειται οτι ειπε οτι θα φέρει Ροναλντινιους.

Για να αποκτησει η ομάδα υπεραξια θα πρέπει να φτιαχτει πρωτα ομάδα. Αυτός ειναι ο στόχος και θα φτιαχτει αν στηριχτεί.
kalamata4

Δημοσίευση από kalamata4 »

Εγώ είδα χθες για καμιά ώρα το Θωμαΐδη στο σκαι. Είναι φανερό από αυτά που είδα, πως αν έρθει ένας σοβαρός επενδυτής στον ΠΑΟΚ και φύγει ο Σαββίδης θα πάρουμε πρωτάθλημα. Απίστευτα ιδανικές συνθήκες για να αποδώσει μια επένδυση! Σαββίδη το μπ@υλο, άλλωστε και φορολογικές ενημερότητες δεν χρειάζονται, θα μας τις κάνουν τις δουλείες οι τοπικοί βουλευτές.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

«Ας μη περάσουμε και θα δείτε»

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αντιλήφθηκε πως ουσιαστικά γίνεται εις βάρος του πολιτική εντός των τειχών.

Πολλές φορές στο παρελθόν ο Ιβάν Σαββίδης εκνευρίστηκε με διάφορα, αντίδραση που είχε συνήθως ως βασικό συστατικό την υπερβολή, όμως αυτή τη φορά και αν είναι αλήθεια αυτά που μετέφερε στα στελέχη του ΠΑΟΚ, η κατάσταση είναι κρίσιμη και με πολύ σοβαρό λόγο.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, στη μάζωξη που έγινε στο Μακεδονία Παλάς μετά το ατυχές αποτέλεσμα της ομάδας στον αγώνα με την Καλλονή και το επεισόδιο που έλαβε χώρα έξω από την Τούμπα με πρωταγωνιστή τον Ιβάν Σαββίδη και οπαδό του ΠΑΟΚ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ζήτησε εξηγήσεις για τους λόγους που υπάρχει αυτό το κλίμα γύρω από την ομάδα. Κάτι είχε μεταφερθεί στον Σαββίδη όμως είναι σαφές πως δεν είχε γνώση της κατάστασης στη πλήρη μορφή της.

Μέσα από την κουβέντα, το συμπέρασμα που έβγαλε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι πως για το κλίμα ευθύνεται η εικόνα της ομάδας, η έλλειψη μεταγραφικών κινήσεων που μάλιστα τις χρεώνεται ο ίδιος. Αυτό τον έκανε ακόμη πιο έξαλλο αφού άρχισε να φωνάζει πως «σας είπα εγώ να μη κάνουμε μεταγραφές; Είπα εγώ ποτέ πως αν η ομάδα χρειαστεί κάτι δεν θα το πάρουμε; Τόσα λεφτά ξόδεψα και θα κολλήσω τώρα;» φέρεται να είπε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ο οποίος ζήτησε ουσιαστικά να πάρουν την ευθύνη όσο επέλεξαν αυτή την στρατηγική. «Να βγείτε να μιλήσετε στον κόσμο, δεν είναι δυνατόν να χρεώνομαι εγώ αυτό το πράγμα».

Στη συνέχεια, εμφανώς εκτός εαυτού, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ισχυρίστηκε πως «ας μη περάσουμε τη Ζίμπρου και θα δείτε όλοι» αφήνοντας να εννοηθεί πως σε περίπτωση αποκλεισμού αν όχι όλοι, κάποιοι θα αποχαιρετήσουν χωρίς να δείξει βέβαια κάποια … προτίμηση.

Ο Σαββίδης επιτέθηκε προσωπικά σε όλους τους παραβρισκόμενους ζητώντας να συνέλθουν άμεσα και σύντομα αναμένεται να λυθεί και η παρεξήγηση με τους οργανωμένους. Το επεισόδιο με τον οπαδό του ΠΑΟΚ θεωρείται λήξαν μετά από παρέμβαση του υπευθύνου της ΠΑΕ στο κομμάτι αυτό Γιάννη Αθανασιάδη και σήμερα δεν αποκλείεται να γίνει ραντεβού του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ με αντιπροσωπεία των οργανωμένων για να τους ακούσει.

Είναι σαφές πως ο Σαββίδης θέλει να ακούσει ανθρώπους που δεν πληρώνει για να πάρει κλίμα για το τι συμβαίνει εκτός ομάδας και πως μπορεί να ελεγχθεί καλύτερα η κατάσταση.

Όσο για τους οργανωμένους, είναι ξεκάθαρο πως είναι έξω φρενών με την εικόνα της ομάδας αλλά και με τα όσα συμβαίνουν όσον αφορά στην εταιρική δομή της ΠΑΕ.

Αυτό βέβαια που είναι αδιανόητο για μία σοβαρή ΠΑΕ, είναι πως ο μεγαλομέτοχος και οικονομικός σωτήρας της, ισχυρίζεται πως ο ίδιος δεν βάζει φρένο στις μεταγραφές, την στιγμή που όλες οι δημόσιες τοποθετήσεις των στελεχών της ισχυρίζονται πως θέλουν και προσπαθούν να ενισχύσουν την ομάδα.

[b]Με λίγα λόγια, ο μεγαλομέτοχος εισπράττει ένα κάκιστο κλίμα προς το πρόσωπό του γιατί στελέχη της ΠΑΕ και του προπονητικού τιμ, επιθυμούν να κάνουν προσωπική πολιτική κόντρα στον άνθρωπο που εξαρτάται οικονομικά ο ΠΑΟΚ.[/b]

Αυτό που διαφαίνεται σε πρώτη φάση είναι μία διάθεση του μεγαλομετόχου να μην χρεωθεί ο ίδιος πράγματα που δεν ευθύνεται και θα πιέσει προς πάσα κατεύθυνση για να απονεμηθεί δικαιοσύνη.

Και βέβαια έχει δώσει εντολή για να υπάρξει ενίσχυση της ομάδας γιατί βλέπει τον κίνδυνο που έρχεται και μάλιστα από πολύ νωρίς.

Πηγη: Metrosport

Βεβαια ειναι ενα απλο δημοσιευμα το οποιο μπορει και να μην εχει καμια βαση..αν εχει ομως και ειναι ετσι οντως τα πραγματα (που λιγο πολυ ολοι το ειχαμε σκεφτει οτι ο Ιβαν δεν εχει σωστη πληροφορηση και οτι κατι γινεται εντος της παε) τοτε μακαρι να ξυπνησε και να καταλαβε οτι οντως .. τα καστρα πεφτουν απο μεσα..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

με αυτα που διαβαζουμε ο Ιβαν δεν μιλησε ποτε
ο αντιπροεδρος του Εδεσσαικου , Θωμάς Μάτσιος επεστρεψε !!!
risk

Δημοσίευση από risk »

διάβασα σε ενα σαιτ σήμερα το πρωί ότι στις 3 ΑΜΚ ο Σαββίδης έβαλε 10 + 15 + 5 ευρά, επίσης για ένα δάνειο που έδωσε στην ΠΑΕ άλλα 2 μύρια πριν αναλάβει. Γνωρίζω και εγώ, όπως όλοι (?), ότι έχει έτοιμα τα λεφτά για την εξόφληση του πρωτογενούς χρέους προς την εφορία, ας πούμε άλλα 13 μύρια. Σύνολο 45 εκατομύρια ευρώ εκ των οποίων τα 40 είναι κερατιάτικα. Μόνο τα 5 εάν βαραίνουν τον ίδιο από την τελευταία οικονομική χρήση. Κοντά 60 δολάρια!!!!!

Εάν τα παραπάνω είναι αλήθειες έχουμε μεγάλο πρόβλημα κατανόησης της πραγματικότητας.
Ο Φαταούλ δηλαδή που χέζεται στο τάληρο πόσα έχει ρίξει στο πηγάδι?
Ο Σαββίδης (πόντιος γαρ - λέμε τώρα) με 45 ευρά λάδωμα στους χλιμίτζουρες της χαβούζας πόσες χιλιάδες στρέματα θα είχε πάρει ως μακροχρόνια παραχώρηση για να κάνει τις μπίζνες του?

Μήπως είμαστε από παράπληροφορημένοι και άδικοι έως εμπαθείς στην κριτική που ασκούμε?

ΥΓ. να υποθέσω ότι σε σύγκριση με τα παραπάνω οικονομικά μεγέθη, εάν όλους μας μας γυρίσουν ανάποδα θα μας βγούν οι τρύπιες τσέπες μας ή όχι? Εάν ναι γιατί προσπαθούμε να τον διώξουμε? Εάν όχι γιατί δεν βγαίνουν μπροστα 5-6 μπρούκληδες να τον σουτάρουν στα ίσια και να αναλάβουν με τον παρά τους?
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Αυτό το "πηγή Μέτροσπορτ" είναι ενδεικτικό οτι τα παραπάνω είναι απλά ένα σενάριο μυθοπλασίας (που απέρριψε το Mega για σειρά καθημερινή).

Είναι προφανές οτι αυτά που λέχθηκαν στην συνάντηση δεν θα μαθευτούν αν κάποιος δεν τα βρομίσει. Και επειδή μέχρι τώρα τίποτα σοβαρό δεν ακούστηκε, γράφονται ότι νάναι, αφού κανείς δεν θα τα διαψεύσει έτσι κι αλλιώς
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

panpangr77 έγραψε:Εγω εχω να θυμίσω κάτι , ειχε ερθει στην πολη μια φορα και ενα καιρο ο Κοντομηνας στον Αρη ,τα σκουλικια κανανε τα καλυτερα και καταφέρανε να πάνε την ομάδα στα ερασιτεχνικα, επίσης μια φορά και ένα καιρο στον Ηρακλη ειχε έρθει ο Μυτιλιναίος και αυτη με το ένα πόδι στην Γ Εθνικη τα ωραια που πιστευουν οτι θα ανέβουν και οτι εχει κάνει μεταγραφάρες και και ειναι για γέλια. Ας σοβαρευτουν κάποιοι και ας στηριξουν τον ΠΑΟΚ. Ο Σαββιδης έχει κάνει λάθος μόνο στο επικοινωνιακο, χάθηκαν στην μεταφραση αυτα που έχει πει ,επίσης δεν γνωρίζει απο ποδοσφαιρο το αγαπαει το εχει το ψωνιο αλλα δεν γνωρίζει, μια χαρά εχει πληρωσει μεχρι τώρα οτι του έχουν πει .Τα περι Ροναλντινιο κτλ που εχει πει ,συγκεκριμενα εχει πει οτι μιλησα με Ροναλντινιους αλλα δεν ερχονται στον ΠΑΟΚ αν δεν φτιαξεις τις συνθηκες για να έρθουν και αυτο θα κάνω. Ολα τα αλλα ειναι σπεκουλα τωρα μερικοι ονειρευτειται οτι ειπε οτι θα φέρει Ροναλντινιους.

Για να αποκτησει η ομάδα υπεραξια θα πρέπει να φτιαχτει πρωτα ομάδα. Αυτός ειναι ο στόχος και θα φτιαχτει αν στηριχτεί.
Να αγιάσει το χέρι σου!
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

aisiodoksos έγραψε:Μέσα από την κουβέντα, το συμπέρασμα που έβγαλε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι πως για το κλίμα ευθύνεται η εικόνα της ομάδας, η έλλειψη μεταγραφικών κινήσεων που μάλιστα τις χρεώνεται ο ίδιος. Αυτό τον έκανε ακόμη πιο έξαλλο αφού άρχισε να φωνάζει πως «σας είπα εγώ να μη κάνουμε μεταγραφές; Είπα εγώ ποτέ πως αν η ομάδα χρειαστεί κάτι δεν θα το πάρουμε; Τόσα λεφτά ξόδεψα και θα κολλήσω τώρα;» φέρεται να είπε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ο οποίος ζήτησε ουσιαστικά να πάρουν την ευθύνη όσο επέλεξαν αυτή την στρατηγική. «Να βγείτε να μιλήσετε στον κόσμο, δεν είναι δυνατόν να χρεώνομαι εγώ αυτό το πράγμα».

Εγώ μάγκες το πιστεύω αυτό.
Όχι ότι μπορεί να ειπώθηκε και να το έγραψαν οι ΑΡΔ, αλλά ότι έτσι είναι.
Γιατί αυτό λέει η λογική.

Σιγά μην ήθελε ο Ιβάν ελλιπές ρόστερ και να μείνει η ομάδα χωρίς extrem και με ένα cb.

Απλά από τη μία ο ΖΒ δεν έκανε τίποτα μη χρεωθεί κανά παλτό από αυτά που συνηθίζει να φέρνει και χάσει τη δουλίτσα του (7000 είναι αυτές)
κι από την άλλη ο ΑΑ δε θα ήθελε μεταγραφές γιατί με γιόμα, γιουρούσι, γιούργια και ορμάτε παλικάρια μου θα νομίζει πως το Μάιο θα είμαστε καλά..............! :lol:
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Εφτασε ο κόμπος στο χτένι.

Η λύση είναι απλή:
ΞΗΛΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Βρύζας, Παντελής, Γ.Χ. , Κυριάκος, Γκαγκατσοπαίδι, Γεροντίδης.

Απολυτο κουμαντο ο Αγγελίδης και ένας τεχνικος διευθυντής επίλογής του.
Οικονομικά η Μαρία. Νομικά ο Μαυρομάτης.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Εφ'οσον δεν υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην ΠΑΕ που να μπορούν να τρέξουν τις εξελίξεις από μόνοι τους γιατί ρίχνουμε την ευθύνη σ' αυτούς τους ανθρώπους; Ο Σαββίδης υποσχέθηκε άμεσες αλλαγές σε διοικητικό επιπεδο το καλοκαίρι, ούτε λίγο ούτε πολύ μίλησε για αλλαγή ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου. Αντί γι αυτό απέλυσε τον Τσιστιακώφ χωρίς να τον αντικαταστήσει - οπότε η ομάδα είναι χωρίς τεχνικό διευθυντή που να εμπιστεύεται ο Σαββίδης - με τον Βρύζα να έχει περιορισμένες αρμοδιότητες στο θέμα των μεταγραφών - και έφερε δύο μήνες μετά τον Αγγελίδη για τη θέση προέδρου ο οπίος ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί και δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο ρόλος του. Τώρα μας λέει ότι εξεπλάγην που οι οπαδοί του ζητάνε μεταγραφές. Από μόνος του δεν βλέπει ότι η ομάδα έχει αποδυναμωθεί, ή δεν το καταλαβαίνει; Ο ίδιος δίνει την εντύπωση ότι δεν έχει συγκεκριμένο πλάνο για την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Taseos »

Το οξυμωρο ειναι πτι αν ο σαββιδης πει φευγω, προσωρινη διοικηση πρωτοδικειου θα ειναι ο βρυζας ο σαρατσης ο ζαγορακης ο μιλοωριφης κ ολοι οσοι θεωρειτε οτι ρημαξαν τον ΠΑΟΚ.κι αν θελουν κιολας... Γιατι αλλους παρΓοντες ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. οποτε να φυγει ο αλητης ο σαββιδης, συμφωνω

Αντε κ ο ορφανος με τον καλυβα. Σουρεαλ καταστασεις
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

spyretto έγραψε:Εφ'οσον δεν υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην ΠΑΕ που να μπορούν να τρέξουν τις εξελίξεις από μόνοι τους γιατί ρίχνουμε την ευθύνη σ' αυτούς τους ανθρώπους; Ο Σαββίδης υποσχέθηκε άμεσες αλλαγές σε διοικητικό επιπεδο το καλοκαίρι, ούτε λίγο ούτε πολύ μίλησε για αλλαγή ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου. Αντί γι αυτό απέλυσε τον Τσιστιακώφ χωρίς να τον αντικαταστήσει - οπότε η ομάδα είναι χωρίς τεχνικό διευθυντή που να εμπιστεύεται ο Σαββίδης - με τον Βρύζα να έχει περιορισμένες αρμοδιότητες στο θέμα των μεταγραφών - και έφερε δύο μήνες μετά τον Αγγελίδη για τη θέση προέδρου ο οπίος ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί και δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο ρόλος του. Τώρα μας λέει ότι εξεπλάγην που οι οπαδοί του ζητάνε μεταγραφές. Από μόνος του δεν βλέπει ότι η ομάδα έχει αποδυναμωθεί, ή δεν το καταλαβαίνει; Ο ίδιος δίνει την εντύπωση ότι δεν έχει συγκεκριμένο πλάνο για την ομάδα.

τι εννοεις οτι δεν εχει παρουσιαστει ο αγγελιδης και δεν ξερουμε τον ρολο του?? δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα οσο τα παρουσιαζεις, ο σαββιδης εχει χιλια δυο πραγματα να ασχοληθει , δεν μπορει να περιμενουμε απο αυτον να βλεπει τα κενα στο ροστερ....πληρωνει αρκετους μεσα στην ομαδα για τα αγωνιστικα και για το ροστερ λογικο ειναι το φταιξιμο να παιε σε αλλους..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Taseos έγραψε:Το οξυμωρο ειναι πτι αν ο σαββιδης πει φευγω, προσωρινη διοικηση πρωτοδικειου θα ειναι ο βρυζας ο σαρατσης ο ζαγορακης ο μιλοωριφης κ ολοι οσοι θεωρειτε οτι ρημαξαν τον ΠΑΟΚ.κι αν θελουν κιολας... Γιατι αλλους παρΓοντες ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. οποτε να φυγει ο αλητης ο σαββιδης, συμφωνω

Αντε κ ο ορφανος με τον καλυβα. Σουρεαλ καταστασεις
Κοιτα ο Καλύβας θα ερθει γιατι τελειώνει η κατασκηνωτική περίοδος και μεχρι τον Μάιο ΜΠΟΡΕΙ να ασχοληθεί μετα πρεπει να κανει το ρύζι των παιδιών στις κατασκηνώσεις και θα βρούμε άλλον :):):):)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”