Άγγελος Αναστασιάδης

buffos

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από buffos »

MANIAKOS έγραψε:δυστυχως ΠΑΛΙ δε θα εχει την ευκαιρια να δουλεψει σαν κανονικος προπονητης.......παλι με ανοργανωσιά και μιζερια παμε......από μενα εχει αμεριστη στηριξη , αν θα τα ακουσει κπς θα ναι ο σαββιδης
Υπάρχουν ακριβώς δύο περιπτώσεις. Η ήξερε ότι θα συμβεί αυτό που γίνετε και συμφώνησε η Δεν ήξερε.

Αν ήξερε και συμφωνεί ότι το πλάνο αυτό μπορεί να φέρει αποτελέσματα, είναι υπεύθυνος για ότι καλό ή κακό συμβεί.

Ξέρει ότι αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει άγνοια. Τις απαιτήσεις τις ξέρεις. Αν αναλάβεις σημαίνει ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις.

Αν αυτός που σου αναθέτει την δουλειά έχει σκοπό να σε βάλει εκεί για να μειωθούν οι αντιδράσεις, Δεν είσαι καθόλου θύμα.

Όπως πάει το πράγμα, θα καταστρέψουμε όλα μας τα νέα παιδιά Γιατί απλά δεν μπορούν όλοι μαζί να ανταπεξέλθουν στην πίεση.
Θα γίνουν θύματα όπως ο Μπαλαφας, χρόνια του πολλά για σήμερα, που αντί να στηριχθεί κλήθηκε στα 19 να στηρίξει τον ΠΑΟΚ .
Asimos

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Asimos »

Ώπα ρε παιδιά...

61 ετών, με 2 θητείες σαν προπονητής στον ΠΑΟΚ, καμιά 20αρια σαν προπονητής γενικά και άλλα τόσα σαν ποδοσφαιριστής δηλαδή 40 χρόνια φούρναρης τον κορόιδεψε ο Σαββίδης;

Φυσικά και φέρει ευθύνη σε όσα γίνονται και σε όσα θα γίνουν γιατί οκ, τρελός ο Άγγελος αλλά υπάρχουν και όρια.
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Pastor_of_Muppets έγραψε: Και για να πω εγώ πρώτος, δε νομίζω να υπήρχε Κατσικάς αυτή τη στιγμή.
Παράδειγμα ο Κατσικάς. Το ρόστερ ολόκληρο είναι επιεικώς αστείο θα έλεγα...
Το ρόστερ δεν ανήκει στον προπονητή για να διώχνει όποιον θέλει, ή να αποκτά όποιον θέλει. Εισηγήσεις κάνει και από κει και πάνω τα αρμόδια στελεχη αποφασίζουν.
Αστείο ρόστερ δεν θα το έλεγα. Γλύκος, Γιακουμής, Κίτσιου, Βίτορ, Ρατς, Τζαβέλλας, Μαντούρο, Μάρτενς, Γκολάσα, Μακ, Αθανασιάδης, είναι αστείοι; Κάποιοι από αυτούς είναι καλοί, κάποιοι καλούτσικοι και κάποιοι πιο κάτω. Εξαρτάται βέβαια (πάντα)από τους στόχους που θετεις. Αν ο στόχος είναι η είσοδος στους 8 του Ε.L. τότε ναι, το ρόστερ είναι πολύ λιγο.

Excuse me,
αλλά το ρόστερ θα έπρεπε να ανήκει κυρίως στον προπονητή.
Το ότι δεν ανήκει είναι λάθος καταρχήν. Αυτός θα πρέπει να εισηγείται και οι από κει και πάνω να του φέρνουν.
Φυσικά στα πλαίσια του budget.

Όπως αποφασίζει ο προπονητής ποιοί δεν κάνουν, έτσι αποφασίζει και ποιοι κάνουν.

Όσο για το αν είναι αστείο, ο στόχος που θέτω εγώ ως πάστορας, είναι να είμαι maximum 10 πόντους κάτω από τον γκέυ.
Μια αξιοπρεπή χρονιά δηλαδή.
Με το συγκεκριμένο ρόστερ, νομίζω η διαφορά μας θα είναι μεγαλύτερη από πέρισυ...

Η ερώτηση λοιπόν παραμένει:
"Πιστεύετε ότι με άλλο προπονητή θα είχαμε αυτό το ρόστερ;
Ή καλύτερο; "
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

"Η λογική λέει όχι αλλά η καρδιά λέει ναι"

Αυτό είχε ποστάρει λίγο πριν αναλάβει...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

15 Μαϊου, στον παραδοσιακά καλό του μήνα, ήξερε τι θα επακολουθήσει;

Πιστεύω αλλού πήγαινε το "καρδιά ναι, μυαλό όχι".
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Pastor_of_Muppets έγραψε:Εγώ να ρωτήσω κάτι;
Εντελώς υποθετικά αν στη θέση του Άγγελου είχαμε άλλον προπονητή, π.χ. Σάντος, ή κάποιον άλλο ευγνωσμένης αξίας όμως,
πιστεύετε θα είχαμε το ίδιο ρόστερ αυτή τη στιγμή;
Θα είχαμε χειρότερο;
Καλύτερο;

Και για να πω εγώ πρώτος, δε νομίζω να υπήρχε Κατσικάς αυτή τη στιγμή.
Παράδειγμα ο Κατσικάς. Το ρόστερ ολόκληρο είναι επιεικώς αστείο θα έλεγα...
μα αποδειχτηκε γιατι τελικα ηρθε ο αγγελος και οχι καποιος αυγνωσμενης αξιας.
γιατι για να ερθει ο Χ σαντος και ο Χ στεφενς θελουν εχεγγυα,μπατζετ και παικτες.
και εγω που ημουν απο τους πολυ αρνητικους στην επιστροφη αγγελου,με αυτα που βλεπω απο την διοικηση λεω οτι ηταν η μοναδικη λυση για την ομαδα και ο μονος που μπορει να καταφερει κατι καλο κατω απο αυτες τις συνθηκες
buffos έγραψε: Υπάρχουν ακριβώς δύο περιπτώσεις. Η ήξερε ότι θα συμβεί αυτό που γίνετε και συμφώνησε η Δεν ήξερε.

Αν ήξερε και συμφωνεί ότι το πλάνο αυτό μπορεί να φέρει αποτελέσματα, είναι υπεύθυνος για ότι καλό ή κακό συμβεί.

Ξέρει ότι αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει άγνοια. Τις απαιτήσεις τις ξέρεις. Αν αναλάβεις σημαίνει ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις.

Αν αυτός που σου αναθέτει την δουλειά έχει σκοπό να σε βάλει εκεί για να μειωθούν οι αντιδράσεις, Δεν είσαι καθόλου θύμα.

Όπως πάει το πράγμα, θα καταστρέψουμε όλα μας τα νέα παιδιά Γιατί απλά δεν μπορούν όλοι μαζί να ανταπεξέλθουν στην πίεση.
Θα γίνουν θύματα όπως ο Μπαλαφας, χρόνια του πολλά για σήμερα, που αντί να στηριχθεί κλήθηκε στα 19 να στηρίξει τον ΠΑΟΚ .
ρε συ buffos στο δευτερο το ακαουντ που εκανες γιατι εβαλες 71 και οχι 75?
αν πραγματικα δεν εισαι ο κολκας τοτε εισαι η αδερφη ψυχη του :lol:
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

desperando έγραψε: και εγω που ημουν απο τους πολυ αρνητικους στην επιστροφη αγγελου,με αυτα που βλεπω απο την διοικηση λεω οτι ηταν η μοναδικη λυση για την ομαδα και ο μονος που μπορει να καταφερει κατι καλο κατω απο αυτες τις συνθηκες
Εγώ παραμένω αρνητικός, αλλά anyway,
με όσα βλέπεις πιστεύεις θα τα καταφέρει;

Εγώ πιστεύω ούτε και ο ίδιος θέλει παίχτες, ούτε και ο ΖΒ που η λέξη ασχολίαστος του ταιριάζει γάντι...

Τέλοσπαντων ας αναλάβει ο Τζακ να δούμε πως θα πάει μετά το πράγμα...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

astronaut έγραψε:"Η λογική λέει όχι αλλά η καρδιά λέει ναι"

Αυτό είχε ποστάρει λίγο πριν αναλάβει...
Δεν το ειπε ο Αγγελος αυτο η βιβη το εγραψε στο foubou
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Το στοιχημα για φετος ειναι η ομαδα να ειναι καλυτερη απο το αθροισμα των παιχτων.
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Αν ο Ιβάν είχε σκοπό να χώσει λεφτά για παίκτες δεν θα τους εμπιστευόταν στον ΑΑ.

Αν ο Ιβάν είχε έστω και λίγη εμπιστοσύνη στον ΑΑ δεν θα του έκανε συμβόλαιο ενός έτους.

Χιμμμ
Τώρα κατάλαβα γιατί τον αβαντάρουν τόσο πολλή τα τοπικά μμε. :idea:
Γιατί μόλις στραβώσει η χρονιά θα γίνει της τάνας στα κολοράδια τους από μνμ-τηλ-και αναλύσεις.

Φυσικά θα φταίει πρώτα αυτός και όχι άδικα γιατί δέχτηκε να αναλάβει.(ματαιοδοξία)

Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν ο Σάντος ή τον Μπόλονι ξεκινούσε προετημασία με ένα τσούρμο
ατάλαντα ταλέντα? :twisted:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αγγελε με αυτα που κανεις σκαβεις μνος σου τον ιδιο σου το λακο.
δεν εχουμε ουτε 1997 ουτε 2003.
αλλαξανε πολλα πραγματα απο τοτε και δυστυχως δεν μπορεις να το καταλαβεις
το στραβο το στομα και η μαγκικη ομιλια δεν θα σε σωσει
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

θα συμφωνήσω
Πού είναι ρε Αγγελε το πλάνο σου?
Η λίστα με τους παίκτες που ζήτησες?
Ο προγραμματισμός σου?
Μην μου πεις ότι ζήτησες Ρατ και Φακούντο
Την γύμνια στα χαφ δεν την βλέπεις?Στην άμυνα?
Καφενείο η Νάπολι??? και πάμε να τους πάρουμε γιούρια?
Το μόνο που διατηρείς ακόμα είναι να παλεύεις όλα τα ματς ανεξαρτήτως αντιπάλου και να ελπίζουμε ότι θα τα γυρίσεις...

ΥΓ Αλήθεια,όταν κάθεστε σε αυτά τα τραπέζια των μεταγραφικών συσκέψεων,τί (συγνώμη κιόλας) σκ@τά συζητάτε?

ΥΓ2 Για όποιον το θυμάται,πριν από το περίφημο ματς με την Μακάμπι με το φαξ,είχαν προηγηθεί κάτι πραγματικά τραγικά φιλικά στην Γαλλία....Όπου η ομάδα ήταν σκέτη τραγωδία

ΜΑΚΑΡΙ να μας διαψεύσεις
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Η ολη κατασταση θυμιζει εκεινο το καλοκαιρι.Τραγικη προετοιμασια,ανυπαρκτες μεταγραφες,ευκολος αντιπαλος στην Ευρωπη,αλλα κακιστες εμφανισεις και αποκλεισμος,Γιατι για μενα,ξεχωρα με το φαξ,ο αποκλεισμος ηταν και αγωνιστικος.Χαλι μαυτο ειμασταν στη Τουμπα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

σαν 11αδα δεν ειμαστε τοσο κακοι πιστευω τωρα....απλα δεν τους ειδαμε ποτε ολους μαζι..
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Πρεπει να το πάρουμε απόφαση: δεν υπάρχει σαφής αγωνιστικός στόχος φέτος. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε τόσο καλυτερα για εμάς. Και φυσικα το ξέρει ο άγγελος καλά.

Ισως η πιο προφανής εξήγηση να ειναι και αυτή που ισχύει: δεν πρόκειται να γίνει καμία ενέργεια προς την αγωνιστική υπέρβαση αν δεν λυθούν τα υπόλοιπα θέματα της ΠΑΕ. Η γραμμή ειναι αυτή...

Για αυτό και ήρθε ο Άγγελος. Ένας προπονητής για τα δύσκολα, για "ειδικές αποστολές". Γιατι φέτος κάτι τέτοιο προβλέπεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”