pgetsos έγραψε:KOSTAS54 έγραψε:Έπρεπε να περασουν 3 χρόνια ..........
Πραγματικά όμως...
Έπρεπε να περασουν 3 χρόνια .......... για να το καταλάβουν, οι σκαουτερς του πληκτρολογίου!!!
pgetsos έγραψε:KOSTAS54 έγραψε:Έπρεπε να περασουν 3 χρόνια ..........
Πραγματικά όμως...
KOSTAS54 έγραψε:pgetsos έγραψε:KOSTAS54 έγραψε:Έπρεπε να περασουν 3 χρόνια ..........
Πραγματικά όμως...
Έπρεπε να περασουν 3 χρόνια .......... για να το καταλάβουν, οι σκαουτερς του πληκτρολογίου!!!
danirifle έγραψε:δηλαδή ρε μάγκες όποιος δεν πιστεύει αγωνηστικά το τζιόλη είναι "σκάουτερ του πληκτρολογίου"?
Φοίνικας έγραψε:danirifle έγραψε:δηλαδή ρε μάγκες όποιος δεν πιστεύει αγωνηστικά το τζιόλη είναι "σκάουτερ του πληκτρολογίου"?
Τι δεν πιστεύεις;
Το σπριντ που έκανε την Κυριακή κοντά στο 60 λεπτό, που πήρε τη μπάλα κοντά στη περιοχή μας και έκανε σλάλομ που κατέληξε στη βαζελοπεριοχή;
Ε πως να το πιστέψεις δεν το χεις ξαναδεί!
danirifle έγραψε:Φοίνικας έγραψε:danirifle έγραψε:δηλαδή ρε μάγκες όποιος δεν πιστεύει αγωνηστικά το τζιόλη είναι "σκάουτερ του πληκτρολογίου"?
Τι δεν πιστεύεις;
Το σπριντ που έκανε την Κυριακή κοντά στο 60 λεπτό, που πήρε τη μπάλα κοντά στη περιοχή μας και έκανε σλάλομ που κατέληξε στη βαζελοπεριοχή;
Ε πως να το πιστέψεις δεν το χεις ξαναδεί!
ρε συ φοίνικα, εγώ δεν ξεχνάω τον κουαδράδο...
κοίτα, εμένα ο τζιόλης παιχτικά δε μου αρέσει
α) θεωρώ ότι υπάρχουν παιχνίδια που δε μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό,
β) που δεν κόβει με τίποτα αντίπαλο μεσοεθιθετικό,
γ)που αν μας κάνουν αντεπίθεση θα επιστρέψει με ταξί,
δ) που παίζει τη μπάλα ή πίσω ή παράλληλα
δ) δε μπορώ το βαρύ σκαρί
ε) θα θελα χαφ που και να μαρκάρει και να πασάρει
δε λέει κανείς ότι δεν είναι καλός παίχτης ο τζιόλης ή ότι είναι τεμπέλης
αυτό που πιστεύουν αρκετοί είναι ότι ο "συνεχώς κουρασμένος" τζιόλης δε βοηθάει, όσο θα βοηθούσε ένα χαφ που και θα μάρκαρε και θα πάσαρε