Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
οσον αφορα το συστημα διακαιολογω το στεφενσ γιατι οσο προσπαθησε να παιξει με ενα φορ και 3 χαφ....ο νινης σερνεται....με 2 φορ και οι 2 μαζι ενα κανονικο φορ δεν κανουν και ειναι η αληθεια αυτη οσο και αν ποναει....ποτε κανανε τριπλα..?.ποτε δημιουργησαν και εκτελεσαν μονοι.?..κωλο βαζει ο ενας, τη μπαλα περιμενει ο αλλος και παιζει σαν αμ χαφ παρα φορ
δε βγαινουν και οι εξτρεμ ειδικα ο στοχ που στην αρχη επαιρνε τη μπαλα και ηταν ο φοβος και ο τρομος αλλα χαθηκε...
περιμενουμε μονιμα τα στημενα ή τα ανεβασματα του γερο λινο και τις εμπνευσεις του βουκιτς...36 και 34 χρονων αντιστοιχα...αυτος ο ΠΑΟΚ δεν ειναι διεκδικητης τιτλου κ σαββιδη απλα 2ος ελειψη αλλου....
Αν θες τον ΠΑΟΚ πρωτο θελει λεφτα....και γνωση
δε βγαινουν και οι εξτρεμ ειδικα ο στοχ που στην αρχη επαιρνε τη μπαλα και ηταν ο φοβος και ο τρομος αλλα χαθηκε...
περιμενουμε μονιμα τα στημενα ή τα ανεβασματα του γερο λινο και τις εμπνευσεις του βουκιτς...36 και 34 χρονων αντιστοιχα...αυτος ο ΠΑΟΚ δεν ειναι διεκδικητης τιτλου κ σαββιδη απλα 2ος ελειψη αλλου....
Αν θες τον ΠΑΟΚ πρωτο θελει λεφτα....και γνωση
- Sick Bastard
1. Ο ΠΑΟΚ πήγε να δώσει αυτόν τον αγώνα πρωταθλήματος χωρίς να έχει έναν καθαρό σέντερ μπακ για να ανταποκριθεί σε αυτό το επίπεδο.Dinos_Liverpool έγραψε: Ποια αυτονόητα είναι αυτά που δεν θέλουμε να αποδειχτούν;
2. Ο ΠΑΟΚ έχει το πιο αργό σε ταχύτητα κέντρο στην ιστορία του, τα δε χαφ του, είναι μόνο δύο.
3. Ο ΠΑΟΚ αγόρασε δύο αριστερούς μπακ, κανείς καλύτερος του Λίνο
4. Σέντερ φορ με ατομική ενέργεια δεν έχει
5. Το ένα του βασικό εξτρέμ δεν έχει δεξί πόδι και παίζει δεξιά.
6. Το άλλο του βασικό εξτρέμ δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του γιατί έχει θέματα γνωστά από εδώ μέχρι την Τουρκία.
7. Το δεξί μπακ που πήρε για βασικό έχασε τη θέση του δικαιότατα από έναν 19χρονο μέσο!
8. Το 10αρι σου, μπουρδουκλώνεται και πέφτει μόνος του, δες τα μπινελίκια που εισέπραξε απ τον προπονητή του με τον Εργοτέλη.
9.Φαντάσου να είχαμε προκρθεί ΤσουΛου και να παίζαμε με τίποτα σοβαρές ομάδες.
10. Το ότι η διαφορά επιπέδου δεν φαίνεται τόσο πολύ δεν σημαίνει ότι όταν έρθει η ώρα δεν θα φανεί.
11. Οι παίχτες επειδή στην ΠΑΕ δεν υπάρχει κανένας σοβαρός, αισθάνονται ότι ο προπονητής, ναι αυτός ο προπονητής, είναι αναλώσιμος και δεν έχουν πίστη στο πλάνο του.
Αν θες σου κάνω άλλη μια 11αδα. 11αδα δεύτερη δηλαδή, ούτε αυτό δεν έχει ο ΠΑΟΚ.
Κι εσείς που απαιτείτε πρωτάθλημα και ξαναλέω συμφωνείτε με τον Κόλκα στους εμετούς του και την προπαγάνδα του, καλή σας νύχτα.
Λοιπον σικ επειδη κ εγω ριχνω μεγαλη ευθυνη για το χθεσινο φιασκο στον στεφενς εχω να πω τα εξης.
Το οτι του ριχνω ευθυνη δε σημαινει ουτε οτι θελω να φυγει ουτε οτι θελω πρωταθλημα ουτε οτι ειμαι κολκοσκυλο.ειναι γνωστο οτι τον θεωρω αστειο τυπο που ψωμακι θα τρωει μονο οσο ο ΠΑΟΚ θα κανει χαμηλες πτησεις.
Δεν ξερω κ πολλα απο τακτικες,υπαρχει ευθυνη για λανθασμενη εκτιμηση στις θεσεις που εχουμε αναγκη ενισχυσης.υπαρχει ευθυνη στη διοικηση για τη λειτουργια της και για τη δομη της.
Το να κατεβει ομως μια αψυχη ομαδα ειναι ευθυνη του προπονητη παντα.οι πολλοι απο πσους επαιξαν εχθες απεδειξαν σε παλιοτερα παιχνιδια τους οτι ψυχη εχουν.κ ο κατσουρανης κ ο λουκας κ ο νινης κ ο κοντος κ ο κλαους κ ο λαζαρ κ ο λινο.αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο.
Ο στεφενς ονειρευεται μια επιθετικη ομαδα.η διοικηση δεν τον στηριξε κ το συστημα δε βγαινει.τουλαχιστον οχι με ολους.μπορει να θεωρει οτι οι παικτες πρεπει να προσαρμοζονται επανω στο συστημα του κ οχι το συστημα στους παικτες.αυτο ειναι το σωστο για να χτισεις ομαδα με χαρακτητα.ομαδα-ποδοσφαιρικη σχολη.αλλα αυτο δε γινεται ουτε απο τη μια μερα στην αλλη ουτε με το στανιο.ορισμενα παιχνιδια χρειαζονται ιδιαιτερη μεταχειριση.ο στεφενς εδειξε σαν να μην τον ενοιαζε εχθες οτι οι παικτες δεν μπορουν.εδειξε αδιαλλακτος.
Εγω να δεχθω οτι γιαα το φετινο ΠΑΟΚ ο στεφενς εχει τη μικροτερη ή κ καθολου ευθυνη.για το χθεσινο κ μονο εκανε σφαλματα.δεν το υπολογισε καθολου σωστα.
Το οτι του ριχνω ευθυνη δε σημαινει ουτε οτι θελω να φυγει ουτε οτι θελω πρωταθλημα ουτε οτι ειμαι κολκοσκυλο.ειναι γνωστο οτι τον θεωρω αστειο τυπο που ψωμακι θα τρωει μονο οσο ο ΠΑΟΚ θα κανει χαμηλες πτησεις.
Δεν ξερω κ πολλα απο τακτικες,υπαρχει ευθυνη για λανθασμενη εκτιμηση στις θεσεις που εχουμε αναγκη ενισχυσης.υπαρχει ευθυνη στη διοικηση για τη λειτουργια της και για τη δομη της.
Το να κατεβει ομως μια αψυχη ομαδα ειναι ευθυνη του προπονητη παντα.οι πολλοι απο πσους επαιξαν εχθες απεδειξαν σε παλιοτερα παιχνιδια τους οτι ψυχη εχουν.κ ο κατσουρανης κ ο λουκας κ ο νινης κ ο κοντος κ ο κλαους κ ο λαζαρ κ ο λινο.αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο.
Ο στεφενς ονειρευεται μια επιθετικη ομαδα.η διοικηση δεν τον στηριξε κ το συστημα δε βγαινει.τουλαχιστον οχι με ολους.μπορει να θεωρει οτι οι παικτες πρεπει να προσαρμοζονται επανω στο συστημα του κ οχι το συστημα στους παικτες.αυτο ειναι το σωστο για να χτισεις ομαδα με χαρακτητα.ομαδα-ποδοσφαιρικη σχολη.αλλα αυτο δε γινεται ουτε απο τη μια μερα στην αλλη ουτε με το στανιο.ορισμενα παιχνιδια χρειαζονται ιδιαιτερη μεταχειριση.ο στεφενς εδειξε σαν να μην τον ενοιαζε εχθες οτι οι παικτες δεν μπορουν.εδειξε αδιαλλακτος.
Εγω να δεχθω οτι γιαα το φετινο ΠΑΟΚ ο στεφενς εχει τη μικροτερη ή κ καθολου ευθυνη.για το χθεσινο κ μονο εκανε σφαλματα.δεν το υπολογισε καθολου σωστα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 11 Νοέμ 2013, 17:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dinos_Liverpool
@Sick Bastard
Εντάξει, τώρα μου απάντησες ότι θέλουμε να κρύψουμε αυτά τα πράγματα! Λάθος κάνεις, λοιπόν! Ούτε το ρόστερ είναι τόσο χάλια, όσο πας να το ισοπεδώσεις, ούτε είναι δυνατόν να πιστέψω ότι οι παίκτες νομίζουν ότι είναι αναλώσιμος ένας προπονητής της εγνωσμένης τεράστιας αξίας του Στέφενς.
Διαφωνούμε 180 μοίρες, αλλά δεν χρειάζεται να δέχομαι και μπηχτές για τον Κόλκα, που ουδέποτε συμπάθησα ιδιαίτερα και ούτε δικηγόρος του είμαι! Το ότι συμφωνούμε κάποιες φορές, αυτό τιμάει τον Κόλκα και δεν μειώνει καθόλου εμένα! Κατανoητό; Επαναλαμβάνω, ιδέα δεν έχω τι είπε χθες.
Το σταματάω εδώ, γιατί δεν μπορούμε να αλλάξουμε ο ένας τα μυαλά του άλλου. Ένα κάποιο πρόβλημα επιθετικής και υποτιμητικής συμπεριφοράς απέναντι στον άλλο, γενικά την έχεις και θέλω να σε παρακαλέσω να την κοντρολάρεις καλύτερα. Ούτε ο μπαμπούλας με το βούρδουλα θέλω να είμαι ούτε να στεναχωρώ κανέναν θέλω!
Και εάν μέχρι σήμερα είδες κάποιον κειμενογράφο να στηρίζει τον Στέφενς όπως εγώ ή ο Αρκάδας, να μου το πεις. Στο "κάτω τα χέρια από τον Στέφενς" είμαι ο πρώτος που προσυπογράφει. Όταν, όμως, φταίει θα την ακούει κανονικότατα.
Δεν επανέρχομαι εγώ, επ' αυτού, ό,τι είχα να πω στο είπα. Συνεχίζουμε ωραία και καλά, χωρίς άλλη παρεξήγηση, θέλω να πιστεύω.
Εντάξει, τώρα μου απάντησες ότι θέλουμε να κρύψουμε αυτά τα πράγματα! Λάθος κάνεις, λοιπόν! Ούτε το ρόστερ είναι τόσο χάλια, όσο πας να το ισοπεδώσεις, ούτε είναι δυνατόν να πιστέψω ότι οι παίκτες νομίζουν ότι είναι αναλώσιμος ένας προπονητής της εγνωσμένης τεράστιας αξίας του Στέφενς.
Διαφωνούμε 180 μοίρες, αλλά δεν χρειάζεται να δέχομαι και μπηχτές για τον Κόλκα, που ουδέποτε συμπάθησα ιδιαίτερα και ούτε δικηγόρος του είμαι! Το ότι συμφωνούμε κάποιες φορές, αυτό τιμάει τον Κόλκα και δεν μειώνει καθόλου εμένα! Κατανoητό; Επαναλαμβάνω, ιδέα δεν έχω τι είπε χθες.
Το σταματάω εδώ, γιατί δεν μπορούμε να αλλάξουμε ο ένας τα μυαλά του άλλου. Ένα κάποιο πρόβλημα επιθετικής και υποτιμητικής συμπεριφοράς απέναντι στον άλλο, γενικά την έχεις και θέλω να σε παρακαλέσω να την κοντρολάρεις καλύτερα. Ούτε ο μπαμπούλας με το βούρδουλα θέλω να είμαι ούτε να στεναχωρώ κανέναν θέλω!
Και εάν μέχρι σήμερα είδες κάποιον κειμενογράφο να στηρίζει τον Στέφενς όπως εγώ ή ο Αρκάδας, να μου το πεις. Στο "κάτω τα χέρια από τον Στέφενς" είμαι ο πρώτος που προσυπογράφει. Όταν, όμως, φταίει θα την ακούει κανονικότατα.
Δεν επανέρχομαι εγώ, επ' αυτού, ό,τι είχα να πω στο είπα. Συνεχίζουμε ωραία και καλά, χωρίς άλλη παρεξήγηση, θέλω να πιστεύω.
ρε φιλε,paoki1985 έγραψε: Ρε φίλε ειλικρινά απευθύνομαι σε σένα και σε όλους τους συνοπαδούς που λένε το ίδιο πράγμα. Όταν λέτε ''από τους Ανθρώπους που ξέρουμε" και γενικά αυτό το ξέρουμε τι εννοείτε? Από που τον ήξερες τον Stevens? Τον έχεις παρακολουθήσει στην πορεία του την προπονητική? Τον ξέρεις προσωπικά? Όχι ειλικρινά χωρίς δόση ειρωνείας στο ρωτάω. Απλά βαρέθηκα αυτήν την πιπίλα κάθε φορά. Αν μπορείς να μου το εξηγήσεις. Κ φυσικά αναφέρομαι και στις προπονητικές του ικανότητες (που δεν αμφισβητώ με την καμία, απλά θεωρούσα και θεωρώ ότι αυτοί οι προπονητές αξίας 1,5 εκατομυρίου και άνω δε μπορούν με παίχτες 500 και 400 χιλιάδων- Άρα φταίει η διοίκηση.)
αν δεν κατάλαβεες απο που απορρέει αυτό, πάτα πάνω σελίδα 1. θα καταλάβεις.
- Dinos_Liverpool
Ε, μα ακριβώς αυτά... συν το ότι το κακό χθες "κοράκι" δεν καθόρισε αποτέλεσμα, απλώς έδειξε ότι άμα χρειαζότανε, κάτι θα έκανε το παιδί! Αυτή η έλλειψη τσαμπουκά και η αγωνιστική απουσία της ομάδας, μας στοίχησαν τη συντριβή.barlow4 έγραψε:Λοιπον σικ επειδη κ εγω ριχνω μεγαλη ευθυνη για το χθεσινο φιασκο στον στεφενς εχω να πω τα εξης.
Σε εναν ιδανικο κοσμο ο γκευ επρεπε να παιζει με 10 απο το 15'.η αγκωνια στο λουκας ηταν καραμπινατη κοκκινη κ δολοφονικη.αρα ετσι για την ιστορια διαμορφωσε αποτελεσμα.αργοτερα επρεπε να φαει κοκκινη κ ο λαζαρ για τακλιν κλαδεμα.δεν μας εφταιξς η διαιτησια ομως που κατεβασαμε βικτωριανες παρθενες.
- desperando
- Επικοινωνία:
οταν καποιος ειναι στελεχος στον ΠΑΟΚ θελει δεν θελει θα κρινετε καθημερινως,ειτε αυτος λεγετε σαββιδης,ειτε στεφενς ειτε φουφουτιδης.
μια τετοια συμπεριφορα μονο θετικη μπορει να αποβει και ο μονος κερδισμενος θα ειναι ο ΠΑΟΚ.
μια τετοια συμπεριφορα μονο θετικη μπορει να αποβει και ο μονος κερδισμενος θα ειναι ο ΠΑΟΚ.
Sick Bastard έγραψε:1. Ο ΠΑΟΚ πήγε να δώσει αυτόν τον αγώνα πρωταθλήματος χωρίς να έχει έναν καθαρό σέντερ μπακ για να ανταποκριθεί σε αυτό το επίπεδο.Dinos_Liverpool έγραψε: Ποια αυτονόητα είναι αυτά που δεν θέλουμε να αποδειχτούν;
2. Ο ΠΑΟΚ έχει το πιο αργό σε ταχύτητα κέντρο στην ιστορία του, τα δε χαφ του, είναι μόνο δύο.
3. Ο ΠΑΟΚ αγόρασε δύο αριστερούς μπακ, κανείς καλύτερος του Λίνο
4. Σέντερ φορ με ατομική ενέργεια δεν έχει
5. Το ένα του βασικό εξτρέμ δεν έχει δεξί πόδι και παίζει δεξιά.
6. Το άλλο του βασικό εξτρέμ δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του γιατί έχει θέματα γνωστά από εδώ μέχρι την Τουρκία.
7. Το δεξί μπακ που πήρε για βασικό έχασε τη θέση του δικαιότατα από έναν 19χρονο μέσο!
8. Το 10αρι σου, μπουρδουκλώνεται και πέφτει μόνος του, δες τα μπινελίκια που εισέπραξε απ τον προπονητή του με τον Εργοτέλη.
9.Φαντάσου να είχαμε προκρθεί ΤσουΛου και να παίζαμε με τίποτα σοβαρές ομάδες.
10. Το ότι η διαφορά επιπέδου δεν φαίνεται τόσο πολύ δεν σημαίνει ότι όταν έρθει η ώρα δεν θα φανεί.
11. Οι παίχτες επειδή στην ΠΑΕ δεν υπάρχει κανένας σοβαρός, αισθάνονται ότι ο προπονητής, ναι αυτός ο προπονητής, είναι αναλώσιμος και δεν έχουν πίστη στο πλάνο του.
Αν θες σου κάνω άλλη μια 11αδα. 11αδα δεύτερη δηλαδή, ούτε αυτό δεν έχει ο ΠΑΟΚ.
Κι εσείς που απαιτείτε πρωτάθλημα και ξαναλέω συμφωνείτε με τον Κόλκα στους εμετούς του και την προπαγάνδα του, καλή σας νύχτα.
Συμφωνω σε ΟΛΑ.
Να προσθεσω μονο οτι ο στεφενς επιμενει στο συστημα του, γιατι αν παει να τα μπαλωσει, τον χειμωνα δεν θα του φερουν παικτες. Την ψιλιαστηκε με τους παλαιμαχους τους βαζελου τι γινεται , ή ολο και καποιος θα του το σφυριξε.
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ 4 ΑΠΟ ΤΟΝ Κ@ΛΟΓΑΥΡΟ ΡΕ ΧΟΥΜΠ.
Δεν γινεται να κυνηγαει τον γαυρο με τον νεοφερτο κιτσιου, τον γερο-λινο, και εναν βιτορ στην αμυνα.
Με ενα κεντρο μετριοτατο πλην λαζαρ που ειναι 8ρι, τα εξτρεμ που το ενα έχει παρει την κατιουσα και μαλλον δυστυχως ανεπιστρεπτι, και το αλλο είναι κατι μεταξυ 10ρι δεξι εξτρεμ αλλα χωρις δεξι ποδι,
και σεντρερ φορ...

Ταυτοχρονα με ολα αυτα να παιζουμε και Ευρωπη.
Στο ιδιο εργο θεατες ειμαστε οπως τοτε που πρωτοπηρε την ομαδα ο Σαντος , που ολους πονουσαν τα μάτια μας, όλοι βριζαμε για αλλαγες, λεγαμε το κλασσικο με αγγελο, αλλα στο τελος, σαντος οε οε.
Πρεπει να αφησουμε τον στεφενς να κανει αυτο που ξερει. Εξυπνος ανθρωπος ειναι φαινεται.
ΕΝΑΝ ανθρωπο εχουμε που ξερει απο μπάλα στον συλλογο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΟΥΜΕ.
Μονο εκεινος ξερει απο ΟΛΟΥΣ, πως πρεπει να στηθει η ομαδα, και πρεπει να του φερνουμε οτι ζητησει.
Για μενα το μηνυμα εσταλει σε ολους, οτι με τσαμπα παικτες δεν προκειται να πορεφθει.
- Dinos_Liverpool
Δηλαδή ότι πάμε να κρύψουμε όλα αυτά τα πράγματα...
Ότι η μη εύρεση λύσης ακόμα και αντικατάστασης του Λίνο δεν ήτανε λάθος και ότι όλα προήλθαν από το 10άρι με το οποίο έχει απωθημένα ο Sick. Και ότι το δεξί μπακ έχασε τη θέση του από το δεξί χαφ της Κ-20 και άρα πρέπει αυτός που είναι στον πάγκο να το δει έτσι μοιρολατρικά και να μείνει άπρακτος...
Μάλιστα, φρούραρχε! Είδες όλο το διάλογο και συμφώνησες!
Και ότι οι παίκτες θεωρούν ότι ο Στέφενς είναι αναλώσιμος!
Ότι δεν έπρεπε να αγοραστεί ο Τζαβέλας, την ώρα που μόλις η μεταγραφή πήγε να πάει στράφι, πέσαμε όλοι για να φάμε τον Ιβάν που κόλλησε στα εκατό-διακόσια χιλιάρικα και πήρε πίσω την αρχική συμφωνία! Τότε, να είσαι σίγουρος, ότι θα λέγαμε ότι άφησε την ομάδα με ένα αριστερό μπακ και δεν πήρε τον Τζαβέλα που είναι παικταράς και ήθελε πολύ έρθει!
Εγώ πάλι, συμφωνώ σε πολύ λίγα με τον Sick. Και διαφωνώ με αυτούς που παίρνουν θέση, χωρίς να έχουν αντιληφθεί από που ξεκίνησε και ποια ήταν η βασική διαφωνία μας.
Μία κριτική για τα λάθη που έκανε χθες, μεταφράστηκε σε έλλειψη στήριξης στον προπονητή! Αν είναι δυνατόν!
Ότι η μη εύρεση λύσης ακόμα και αντικατάστασης του Λίνο δεν ήτανε λάθος και ότι όλα προήλθαν από το 10άρι με το οποίο έχει απωθημένα ο Sick. Και ότι το δεξί μπακ έχασε τη θέση του από το δεξί χαφ της Κ-20 και άρα πρέπει αυτός που είναι στον πάγκο να το δει έτσι μοιρολατρικά και να μείνει άπρακτος...
Ότι δεν έπρεπε να αγοραστεί ο Τζαβέλας, την ώρα που μόλις η μεταγραφή πήγε να πάει στράφι, πέσαμε όλοι για να φάμε τον Ιβάν που κόλλησε στα εκατό-διακόσια χιλιάρικα και πήρε πίσω την αρχική συμφωνία! Τότε, να είσαι σίγουρος, ότι θα λέγαμε ότι άφησε την ομάδα με ένα αριστερό μπακ και δεν πήρε τον Τζαβέλα που είναι παικταράς και ήθελε πολύ έρθει!
Εγώ πάλι, συμφωνώ σε πολύ λίγα με τον Sick. Και διαφωνώ με αυτούς που παίρνουν θέση, χωρίς να έχουν αντιληφθεί από που ξεκίνησε και ποια ήταν η βασική διαφωνία μας.
Μία κριτική για τα λάθη που έκανε χθες, μεταφράστηκε σε έλλειψη στήριξης στον προπονητή! Αν είναι δυνατόν!
Ντινο δεν ειδα κανενα διαλογο. Και ουτε πηρα το μερος καποιου. Ουτε ειπα οτι καποιος κρυβει κατι, ειδα 10 πραγματα και συμφωνησα. Και προσθεσα καποια δικα μου.Dinos_Liverpool έγραψε:Δηλαδή ότι πάμε να κρύψουμε όλα αυτά τα πράγματα...
Οι μεταγραφες ήταν κατωτερες των προσδοκιων, πολυ κατωτερες, ή εμας μας περιεγραψαν οτι στηνουν άλλη ομαδα απο αυτη που στήναν. Ας έλεγαν πάμε για την δευτερη θεση.
Οχι πρωταθλημα με τον λοπεθ τον τζιωλη και τον σπυροπουλο
Πήγα στην σελίδα 1 αλλά πέρα από πανηγύρια τίποτα άλλο. Πάλι δε μου απαντάς. Κ να σου πω την αλήθεια δεν περιμένω να μου δώσεις καμιά νορμάλ απάντηση. Όπως σου είπα και πριν είναι μια πιπίλα που χρησιμοποιείται όχι μόνο από σένα φυσικά. Ααα και αν αναφέρεσαι στην ανάλυση του olivares είναι απλά μια ανάλυση που μπορείς να την βρείς οπουδήποτε ή που μπορεί όντως να τον έχει παρακολουθήσει ο Olivares και να τον ξέρει.K_geo έγραψε:ρε φιλε,paoki1985 έγραψε: Ρε φίλε ειλικρινά απευθύνομαι σε σένα και σε όλους τους συνοπαδούς που λένε το ίδιο πράγμα. Όταν λέτε ''από τους Ανθρώπους που ξέρουμε" και γενικά αυτό το ξέρουμε τι εννοείτε? Από που τον ήξερες τον Stevens? Τον έχεις παρακολουθήσει στην πορεία του την προπονητική? Τον ξέρεις προσωπικά? Όχι ειλικρινά χωρίς δόση ειρωνείας στο ρωτάω. Απλά βαρέθηκα αυτήν την πιπίλα κάθε φορά. Αν μπορείς να μου το εξηγήσεις. Κ φυσικά αναφέρομαι και στις προπονητικές του ικανότητες (που δεν αμφισβητώ με την καμία, απλά θεωρούσα και θεωρώ ότι αυτοί οι προπονητές αξίας 1,5 εκατομυρίου και άνω δε μπορούν με παίχτες 500 και 400 χιλιάδων- Άρα φταίει η διοίκηση.)
αν δεν κατάλαβεες απο που απορρέει αυτό, πάτα πάνω σελίδα 1. θα καταλάβεις.
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι θέλουν να με πείσουν εμένα και τους άλλους ότι οι μεταγραφές έγιναν χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Στέφενς. Ρωτήθηκε. Της μεταγραφές ποιος της κάνει. Απάντησε ο ίδιος. Πάντα σε συνεννόηση μαζί μου (ΠΑΕ & Χουμπ). Όταν υπάρχει αυτή η δηλώσει από τον ίδιο. Όλα τ'άλλα είναι απλά να λέμε ότι ξέρουμε. Και προφανώς να κάνουμε εντύπωση. Δεν θέλω το κεφάλι του. Να αποδώσει η ομάδα. Ναι φταίει. Δεν κάνει αυτός και εκείνος το λέμε εμείς. Αυτός ήξερε ποιους είχε. Αν τώρα προσπαθείτε να μου πείτε ότι είναι καλός και στρατηγός, σας λέω μαζί σας. Αλλά δεν παύει να έχει ευθύνες και σοβαρές. Το συμβόλαιο του με βάση του ονόματος του πάνε μαζί. Η απόδοση της ομάδος Όχι.
να το πάρω ήρεμα ωραία και μαθηματικά για να καταλάβω και εγώ ο χαζός.
ο Ιβάν είπε στην παρουσίαση του Στέφενς ότι θέλει πρωτάθλημα από τον Στέφενς και αν δε το κάνει θα τον διώξει. σωστά;
ο Στέφενς συμφώνησε και υπέγραψε. οπότε δέχτηκε την πρόκληση. σωστά;
έπειτα ο Στέφενς δήλωσε οτί είναι πλήρως ικανοποιημένος από το ρόστερ και οτί είμαστε πλήρεις(το δήλωσε ακόμα και χθες μετά την 4άρα).
οπότε εννοεί οτί με το υπάρχον ρόστερ μπορεί να πάρει πρωτάθλημα εφόσον συμφώνησε στην πρωταρχική απαίτηση του Ιβάν. σωστά;
υπάρχει έστω ένας που πιστεύει οτί με τους λόπεθ-κατσικάδες και δανεικούς παλαίμαχους πρωην βάζελους έχουμε το ρόστερ για πρωτάθλημα; έστω ένας; πιστεύω όχι.
επομένως κάπου χαλάει η παραπάνω εξίσωση.
καταλήγω σε ένα από τα παρακάτω πιθανά σενάρια.
1. ο Στέφενς ξέρει οτί το υλικό είναι της πλάκας και οτί δεν υπάρχει περίπτωση τίτλου και απλά το παίζει τρελίτσα και κάθεται πάνω στην πλουσιοπάροχη συμβολαιάρα του και στην πλουσιοπάροχη πιθανή αποζημίωση του σε περίπτωση διωγμού του και εφόσον είδε οτί δεν υπάρχει διάθεση για ακριβές μεταγραφές επέλεξε απλά να κάνει τον τουρισμό του.
2. ο Στέφενς πράγματι πιστεύει οτί έχουμε πλήρες ρόστερ(!) και οτί με αυτούς σηκώνουμε πρωτάθλημα, οπότε υπάρχει κάποιο θέμα με την ποδοσφαιρική οξυδέρκεια και αντίληψη του(πράγμα λίγο δύσκολο κατ'εμέ για προπονητή με 20ετή καριέρα σε γερμανίες, ολλανδίες και κατάκτηση ουέφα).
διαλιέχτε και πάρτε.
υπάρχει κάποιο άλλο σενάριο που βλέπει κάποιος πιο πιθανό;
ο Ιβάν είπε στην παρουσίαση του Στέφενς ότι θέλει πρωτάθλημα από τον Στέφενς και αν δε το κάνει θα τον διώξει. σωστά;
ο Στέφενς συμφώνησε και υπέγραψε. οπότε δέχτηκε την πρόκληση. σωστά;
έπειτα ο Στέφενς δήλωσε οτί είναι πλήρως ικανοποιημένος από το ρόστερ και οτί είμαστε πλήρεις(το δήλωσε ακόμα και χθες μετά την 4άρα).
οπότε εννοεί οτί με το υπάρχον ρόστερ μπορεί να πάρει πρωτάθλημα εφόσον συμφώνησε στην πρωταρχική απαίτηση του Ιβάν. σωστά;
υπάρχει έστω ένας που πιστεύει οτί με τους λόπεθ-κατσικάδες και δανεικούς παλαίμαχους πρωην βάζελους έχουμε το ρόστερ για πρωτάθλημα; έστω ένας; πιστεύω όχι.
επομένως κάπου χαλάει η παραπάνω εξίσωση.
καταλήγω σε ένα από τα παρακάτω πιθανά σενάρια.
1. ο Στέφενς ξέρει οτί το υλικό είναι της πλάκας και οτί δεν υπάρχει περίπτωση τίτλου και απλά το παίζει τρελίτσα και κάθεται πάνω στην πλουσιοπάροχη συμβολαιάρα του και στην πλουσιοπάροχη πιθανή αποζημίωση του σε περίπτωση διωγμού του και εφόσον είδε οτί δεν υπάρχει διάθεση για ακριβές μεταγραφές επέλεξε απλά να κάνει τον τουρισμό του.
2. ο Στέφενς πράγματι πιστεύει οτί έχουμε πλήρες ρόστερ(!) και οτί με αυτούς σηκώνουμε πρωτάθλημα, οπότε υπάρχει κάποιο θέμα με την ποδοσφαιρική οξυδέρκεια και αντίληψη του(πράγμα λίγο δύσκολο κατ'εμέ για προπονητή με 20ετή καριέρα σε γερμανίες, ολλανδίες και κατάκτηση ουέφα).
διαλιέχτε και πάρτε.
υπάρχει κάποιο άλλο σενάριο που βλέπει κάποιος πιο πιθανό;