Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από moican4 »

obanebane έγραψε:Aν δεν ισχυουν οι πληροφοριες μου τοτε το πιο πιθανο ειναι να τον απερριψε ο προπονητης.
Οπως και να εχει προτιμηθηκε ο ισπανος απο τον φυτανιδη.
Μπορεί να παίχτηκε και αυτό που λες αν είδε ότι θα ήταν 3η επιλογή οπότε να πίεσε με αυτόν τον τρόπο να χαλάσει η συμφωνία και να επιστρέψει στον ....Ατρόμητο!
Επειδή αυτό είναι όμως δική μου εικασία και δεν θέλω να παίρνω κανέναν στον λαιμό μου, αν μάθω αύριο θα σου πω...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

πιστευω οτι θα παρουμε σιγουρα 2 σεντερ μπακ ακομη και θα κρατησουμε κατσικα με τον ιντζιδη δανεικο
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Τι να πω ρε παιδιά, μακάρι να ισχύουν όσα λέτε και να προορίζεται για αναπληρωματικός. Η αλήθεια είναι ότι ανακουφίστηκα σε μεγάλο βαθμό που χάλασε του Φυτανίδη. Μακάρι να πάρουμε δύο αξιόλογα σέντερ μπακ και με Κατσικά - Λόπεθ αναπληρωματικούς θα 'μαστε καλά.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

έρχεται λέμε...ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ένας λέει έκλεισε ο Πιτι ο άλλος έρχεται ο Ροναλντίνιο!
μάλιστα!
Γιαπατέ για ύπνο λέω εγώ!
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

Μονο μα ΜΟΝΟ στον μεγαλο μας ΠΑΟΚ γινεται να εχουμε επιτελους μεγαλομετοχο ο οποιος μας απεδειξε ,βουλωνοντας μας το στομα ,πως τα "ΧΩΝΕΙ" φερνοντας ενα προπονητικο υπερτουμπανο ενω ολοι σχεδον μιζεριαζαμε για το οτι δεν ξερει το παιδι ... να ξεκιναει με μια μεταγραφη ενος "υπαρκτου" παικτη που δεν ξερουμε ακομα καν τη θεση θα εχει στο ροστερ ... και να κραζουμε λες και τελειωσε η μεταγραφικη περιοδος σημερα το απογευμα και μειναμε με τον ρομπερ στο χερι .... πραγματικα ανησυχω... δυστυχως τεινουμε να γινουμε αρδ στην θεση των αρδ ...

σταματηστε την μιρλα εμας τους ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ δεν μας ταιριαζει η μιρλα....

φιλικα και ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ... ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

o πετροτος λεει για 33χρονο με μεγαλη καριερα στην πριμερα

λετε να δουμε κανα ροναλντινιο
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

pagotatzis έγραψε:Ένας λέει έκλεισε ο Πιτι ο άλλος έρχεται ο Ροναλντίνιο!
μάλιστα!
φίλτατε Παγωτατζή, αυτο το ποστ θα το κρατήσω , και θα το αναρτήσω ξανά την ημερα της ανακοίνωσης.. και τότε θα μου οφείλεις μια μεγάλη μεγαλη συγνωμη
Άβαταρ μέλους
marcusm

Δημοσίευση από marcusm »

33 χρονος 10αρι με εμπειρια απο πριμερα..Σε Αιμαρ μου φερνει..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Χωρικός έγραψε:
μάλιστα!
φίλτατε Παγωτατζή, αυτο το ποστ θα το κρατήσω , και θα το αναρτήσω ξανά την ημερα της ανακοίνωσης.. και τότε θα μου οφείλεις μια μεγάλη μεγαλη συγνωμη
Και ενα ουισκι θα σου οφειλουμε αν ερθει...
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ο Ronaldinho 31 δεν είναι;;;
σε 33 έχουμε φορλάν :opaokara:

άκυρο 33 ο ρόνι, ρε πως περνούν τα χρόνια :D
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

sourmenetes έγραψε:
Χωρικός έγραψε:
μάλιστα!
Και ενα ουισκι θα σου οφειλουμε αν ερθει...
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Sourmen..Ιρλανδέζικο παρακαλώ :)
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

στο ραδιόφωνο ακούγεται πολύ του πίτι. μοικανέ για δώσε τίποτα :D
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

ρε ο transfer στο fb γραφει κατι για μαυρες τουλιπες..... δεν εχουμε κανα φορουμ πλεον και ειπα να το γραψω εδω.... μαυρος απο ολλανδια μαλλον δλδ, ή κανας μαυρος που παιζει εκει, ή κανενας που εχει μσνστζερ τον gullit (μαυρη τουλιπα τον λεγανε νομιζω ) ξερω γω.. δε μπορω να σκεφτς κατι αλλο... αφου συζητηση κανουμε και δε ξερουμε κατι ας κανουμε καμια ερευνα...
ααααα και ο μοικανος δε μας λεει (και καλα κανει) οποτε πρεπει με κατι να ασχοληθουμε :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

http://inpaok.com/112650/%CF%80%CE%B1%C ... %B1-video/

Ο Ελιέρο Ελία είναι ο ποδοσφαιριστής που τις ικανότητες του εκτιμάει ο Χουμπ Στέφενς όσο λίγων παικτών στην Ολλανδία και γενικότερα στην Ευρώπη. Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ έχει… «καψούρα» με τον αριστεροπόδαρο παίκτη και πιστεύει πάρα πολύ σε αυτόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του inpaok το όνομα του ποδοσφαιριστή της Βέρντερ Βρέμης και πρώην των Γιουβέντους και Αμβούργου, τέθηκε από την πλευρά του Ολλανδού τεχνικού, στις συζητήσεις του με τους διοικούντες του ΠΑΟΚ, για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο Στέφενς θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να ανεβάσει από μόνος του επίπεδο τον Δικέφαλο.

Κατόπιν τούτου ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ερευνήσει την υπόθεση του και κατά πόσο είναι εφικτό να κάνει το «μπαμ» φέρνοντας στην Τούμπα έναν διεθνή με την Εθνική Ολλανδίας μεσοεπιθετικό!

Η περίπτωση του Ελία κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2016 και η Βέρντερ δεν τον παραχωρεί με λιγότερα από πέντε εκατομμύρια ευρώ. Άλλωστε η απόκτηση του Ελία με 5,5 εκατομμύρια από την Γιουβέντους ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή της χρονιάς για τους Γερμανούς.

Ο Ελία όμως μπορεί υπό προϋποθέσεις να έρθει στον Δικέφαλο με μορφή δανεισμού. Ο παίκτης παρόλο που πήγε με μεγάλες προσδοκίες στην Γερμανία δεν είχε την εικόνα που περίμεναν στην Βέρντερ και εκτός των άλλων τιμωρήθηκε για σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα. Μάλιστα όσο ήταν προπονητής ο Κλάους Άλοφς, η ομάδα της Βρέμης είχε βάλει πωλητήριο στον 26χρονο παίκτη, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ενδιαφέρεται για αυτόν μέσα στον Μάρτιο.

Ο καινούργιος προπονητής της Βέρντερ Ρόμπιν Ντουτ έχει δηλώσει πριν λίγες ημέρες: «Μπορεί να δώσουμε μία ευκαιρία στον Ελία. Όμως δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και το παρελθόν και όσα συνέβησαν πριν έρθω στην ομάδα. Θα δούμε…».

Την στιγμή που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ «ψάχνουν» να μάθουν τις απαιτήσεις της Βέρντερ και αν είναι εφικτός κάποιος δανεισμός γνωρίζοντας ότι μπορούν να εξασφαλίσουν το κασέ του παίκτη, ο ίδιος ο Χουμπ Στέφενς έχει αναλάβει προσωπικά το «ψήσιμο» του συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή, που γνωρίζει προσωπικά καλά και μάλιστα όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος παλαιότερα, προσπάθησε να τον φέρει στην Ρόντα όσο ήταν εκεί προπονητής.

Θα κάνει ο ΠΑΟΚ το μεγάλο μπαμ εκμεταλλευόμενος τις συγκυρίες, την δύσκολη κατάσταση του Ελία στην Βέρντερ και τις προσωπικές σχέσεις του Στέφενς με τον παίκτη; Πολύ δύσκολη υπόθεση, όμως έτσι όπως έχουν τα πράγματα όχι ανέφικτη!

Ο Ελία που παίζει στο αριστερό άκρο της επίθεσης και διακρίνεται για την ταχύτητα της «μαγικές» τρίπλες του και την άριστη τεχνική κατάρτιση του, έχει φορέσει ως τώρα τις φανέλες των Ντεν Χααγκ, Τβέντε, Αμβούργο, Γιουβέντους, Βέρντερ. Επίσης περάσει από τις ακαδημίες του Άγιαξ, ενώ είναι 28 φορές διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας και έχει σκοράρει δύο φορές.

το απαντησε μονος του.... ενδιαφερον ομως λεει...... ρε τι γινεται??????
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”