Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Επειδή συνεχίζεται η φασαρία για το τι ήθελε ο Χ και ο Ψ στην Τούμπα και τι ελέχθη αναγκάζομαι να παραθέσω τον ακριβή διάλογο για να πάψουν οριστικά οι όποιες αμφιβολίες:
-Έλα ρε Βασίλη, πού σαι ρε μεγάλε
-Ήρθα ποντιάκλα μου μόλις με χρειάστηκες
-Ήμουν σίγουρος ότι θα ανταποκριθείς .Είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος
για τέτοιες δουλειές.
-Έμ τόσα χρόνια με τους νταβατζήδες έμαθα να διαλέγω τους κατάλληλους
ανθρώπους.
-Ναι δε λέω καλή η μελαχρινούλα με το δερμάτινο αλλα τίποτα σε ποιο ξανθό
δεν έχουμε?.Άλλη αίσθηση το ξανθό .Προκαλεί εντύπωση
-Ναι σωστά σ ένα ηγέτη ταιριάζει καλύτερα το ξανθό. Μη μου στεναχωριέσαι
στο άλλο παιχνίδι θα χεις το καλύτερο νιμου
-Περιμένω Βασίλη μου .ΜΗ ΜΕ ΣΤΗΣΕΙΣ ,ναι?

ΥΓ Ξεκολλάτε ρεεε.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Tι εγινε ρε παιδια? Πλακωνομαστε παλι? :twisted:
Μεγας εισαι ΠΑΟΚ και θαυμαστα τα τεκνα σου!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Παρά την εμφάνιση του Βασίλη Γκαγάτση στο γήπεδο της Τούμπας στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, την συνάντηση που ακολούθησε με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβαν Σαββίδη και τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι είναι πολύ κοντά στην ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ή κάποιας άλλης θέσης στην διοίκηση της ομάδας, οι τελευταίες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη λένε πως το πιθανότερο είναι ο Γκαγκάτσης να βρίσκεσαι κοντά στον Σαββίδη ως άτυπος σύμβουλος σε θέματα ποδοσφαίρου (ΕΠΟ, Super League διαιατησία), αλλά προς το παρόν δεν θα πάρει επίσημο πόστο.

Ο Γκαγκάτσης απέτυχε να βγει πρόεδρος στην ΕΠΟ χάνοντας από τον Γιώργο Σαρρή όμως έχει μια μαγιά 20 Ενώσων σε σύνολο 57, στις οποίες θέλει να συνεχίσει να ηγείται και τις όποιες θέλει να «εκμεταλλευτεί» στο θέμα της ΕΠΟ.
Με δεδομένο ότι η Ομοσπονδία θα πάει σε καταστατική συνέλευση τον Δεκέμβρη, ο Γκαγκάτσης φέρεται να έχει αποφασίσει να ρίξει το κέντρο βάρος του εκεί...
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012 14:43
Γράφτηκε από soccerplus.gr
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Επειδη δεν θελω να σας κραταω σε αναμονη με ονοματα τυπου GAGATSIS και λοιπων παρασιτικων μορφων θα σας παραθεσω το διαλογο στον οποιο ημουν αυτηκοος μαρτυρας.... ( μην ξεχνατε οτι σημερα εχει δωσει ρεπο ο ΓΔ)

- Δημητρη καλησπερα .... Καλα εισαι ??

- Προεδρε εσυ εισαι ????

- Ναι , ρε Μητσο μην ψαρωνεις ..εγω ειμαι ... Για ποιον με περασες ? Για τον Ραπτοπουλο... Λοιπον καλα εισαι ?

- Προεδε , μια χαρα ειμαι ...Εξω ειμαι και πινω ενα καφε με ενα φιλο ( σημ. ΕΓΩ , ειμαι ο φιλος )....

- Λοιπον πως τα βλεπεις τα πραγματα ???? Τι λενε στα αποδυτηρια για την νεα κατασταση ?

- Ολα καλα κυριε Προεδρε ....

- Δημητρη ακουσε με προσεκτικα .....Σε εχω ξεχωρισει για 3 σημαντικους λογους : 1) εισαι κοντος οπως και εγω 2) εισαι φαλακρος οπως και εγω και 3) εισαι ποντιος .... Εχω σκεφτει λοιπον καποια στιγμη , να κρεμασεις τα παπουτσια σου και να αναλαβεις προεδρος της ομαδας .... Και ο Γκαρσια τεχνικος διευθυντης....Δεν αντεχω να βλεπω τους οπαδους μας να τσακωνονται στα διαφορα σαιτ και φορα.... Φαντασου οτι τωρα με ενημερωσε η Γκοτσαρεβα οτι στο PAOKMANIA εχουν γινει κ@λος .... Πρεπει να το λυσω αυτο.... Θα τα πουμε τις επομενες μερες ......

- Προεδρε η προταση σου με τιμα .... Εχω πεσει απο συννεφα .... Δεν ξερω τι να πω.....

- Δημητρη , δεν χρειαζεται να τα λεμε απο το τηλεφωνο .... Α, και κατι τελευταιο ....Λεγε με Ιβαν.....

( Ολα αυτα συνεβησαν στις 18.15 σε καφετερια ) :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
antifaG4

Δημοσίευση από antifaG4 »

έφαγα σβου για κάποιο συγκεκριμένο λόγο..?

Για την παράβαση των 8.19 & 8.20
DC
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Μπορώ να κάτσω να γράψω κατεβατά (το έχω κάνει άλλωστε) για τις π@παριές που γράφονται και τους φαντασιόπληκτους που κυκλοφορούν (και) ανάμεσά μας και "ξέρουν" (ενώ εμείς τα πρόβατα...).

Επειδή όμως τα μωρά μου με έχουν κάνει ΠΑΡΑ πολύ χαρούμενο, και ας ξενυχτάω μόνιμα, ΕΠΙΛΕΓΩ να μη γράψω/πω τίποτα. Πέστε ότι έχω άριστη διάθεση, πέστε ότι ΒΑΡΕΘΗΚΑ να λέω τα αυτονόητα, πέστε στη τελική ότι θέλετε.

ΑΝ παρατηρήσατε προσεκτικά (που φυσικά δεν είστε υποχρεωμένοι) τα τελευταία 2-3 σχόλιά μου, θα είδατε οτι ΔΕΝ αναφέρομαι ειδικά στον ΒΓ, αλλά γενικά στο θέμα "προσπαθώ να χωθώ στα κυκλώματα".

Προσωπική μου εκτίμηση ήταν και είναι, οτι ο Κος Βασίλης Γκαγκάτσης ΔΕΝ είναι τόσο ΧΑΖΟΣ ώστε να μπει ΕΠΙΣΗΜΑ πρόεδρος, αντιπρόεδρος ή οτιδήποτε άλλο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αν ήταν ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ όσο κάποιοι νομίζουν, δεν θα ήταν εκεί που είναι σήμερα.

EDIT : αντίφα δεν σε καταλαβαίνω άνθρωπέ μου. Να αρχίσω και εγώ να γράφω υπονοούμενα για την αδερφή σου ή την γυναίκα σου ; είναι καλύτερα έτσι δλδ ; αυτό λες ; με πρόλαβε ο Κώστας αλλιώς θα μας άφηνες για καμιά βδομάδα.
antifaG4

Δημοσίευση από antifaG4 »

antifaG4 έγραψε:έφαγα σβου για κάποιο συγκεκριμένο λόγο..?

Για την παράβαση των 8.19 & 8.20
DC
8.19 για ποιο λόγο ακριβώς?
Υπονόησα τίποτα για κάποιο μέλος του φόρουμ?
Εκτός αν θεωρείται μέλος του φόρουμ ο γκαγκάτσης ή η κόρη του.
8.20 να το δεχτώ όταν σβηστούν ανάλογα σχόλια για σκόρδες, πόρδες, μαρινάκηδες, αλαφούζους και λοιπούς αλλόθρησκους τους οποίους έχουμε στολίσει κατά καιρούς στο φόρουμ.

ανγκελχαρτ επίσης δεν κατάλαβα κι εσύ γιατί θίχτηκες τόσο που έγραψα για την κόρη του γκαγκάτση και υπάλληλο της παε ΠΑΟΚ αυτά που έγραψα.

Χωρίς καμία διάθεση για ειρωνία περιμένω κάποια εξήγηση και από τους 2 σας είτε εδώ είτε σε πμ.

Την πίεσες πολύ την τύχη σου και την ελαστικότητά μας.
Ραντεβού το νέο έτος.
DC
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τον φίλο μου τον αντιφα μην του πείτε μόνο για τον φουρναρη όλα τα αλλα τα αντέχει :):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Αngelheart
στους φαντασιοπληκτους κατατασεις τον εαυτο σου που φανταστηκε οτι ο Ονται Αλι Αλ Σαμμαρι ειναι επενδυτης με χρηματα επειδη εκανε μια απλη αιτηση στην invest in greece?

Φυσικά. Εξάλλου από τότε που με διαφώτισες επί του θέματος, έγινα άλλος άνθρωπος. Φαίνεται εξάλλου.
Ρώτα τον δικό σου να σου πει που θα γίνει το γήπεδο. Άσε με εμένα. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται.

Angelheart
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Toumpiοtis35 τώρα γύρισα σπίτι και άνοιξα το φόρουμ, γι αυτό και απαντάω τώρα.

Κατ αρχάς θα σου επαναλάβω οτι αν είσαι άτομο που θέλει να γαμάει και να δέρνει χωρίς να του έχει δοθεί αυτή η δύναμη απο τους υπευθύνους του site εδώ μέσα, τότε μάθε οτι και υποδείξεις θα δέχεσαι, και πιθανώς και πόδι θα πάρεις. Αν δεν σου αρέσει μαζέψου. Επιπλέον, φαντάζομαι πέρα απο εμάς, θα έχεις πάρει κι εσύ χαμπάρι οτι απο τη μέρα που ανελαβε ο Ιβάν, έχεις πρηστεί να προκαλείς και να βάζεις φυτίλια. Δεν ξέρω ποιές είναι οι τόσο τεράστιες υποψίες σου, αλλά το χεις ξεχειλώσει το θέμα. Μόνο για την area 51 και τον et δεν έχεις πει ακόμα. Ένα το κρατούμενο.

Δεύτερον, η κριτική και προειδοποίηση μου, αφορούσε την αναπαραγωγή παραμυθιών και ύπουλων δημοσιευμάτων της μέτροσπορτ. (Ξέρεις, αυτής της βραβευμένης εφημερίδας που τόσο αγνό ρόλο έχει παίξει με καλή προαίρεση στα εσωτερικά του ΠΑΟΚ). Σε οτι αφορά αυτά τα δημοσιεύματα λοιπόν, θεωρώ οτι πρέπει κανείς να είναι πολύ στόκος για να θεωρεί οτι κουβαλήθηκε ένας μεγιστάνας απο τη Ρωσία, για να του κάνουν κουμάντο δύο τρεις τύποι απο το κωλοχώρι της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδος γενικώς. Έλεος δηλαδή. Και όσο λοιπόν περνά απο το χέρι μου, τέτοιου είδους απίστευτες φαντασιοπληξίες (που μόνο στόχο έχουν το να χαλάσουν το ήδη τεταμένο κλίμα, με σκοπό να χειραγωγήσουν συγκεκριμένους οπαδούς που διαφωνούν με τις χ κινήσεις), δεν θα τις επιτρέψω.

Τρίτον, που κολάει η αναφορά στα 320 χιλιάρικα; Ποιά ακριβώς είναι αυτή αρθρογραφία μου που συντήρησε το θέμα; Κι αν πάλι επιλέγω να συντηρώ ένα θέμα, πως είναι δυνατόν να το κάνω για να υποστηρίξω τους ύποπτους; Αν ήθελα να τους στηρίξω, θα επέλεγα να το θάψω. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να υποψιαστούμε ΟΛΟΙ μαζί παρέα, οτι ο Ζαγορ έφαγε οχι μισό, ούτε ΕΝΑ , αλλά ΠΕΝΤΕ εκατομμύρια απο τα ταμεία. Αλλά αυτά τα γαμημένα 300 χιλιάρικα δεν τα έφαγε. Θες να πιστέψεις οτι ρώτησα κι έμαθα; Θες να πιστέψεις οτι είμαι μέντιουμ; Θες οτι το λέω στην τύχη; Πίστεψε οτι θες. Τουλάχιστον εμένα δε μου πέρασε γραμμή κανένα ράδιο και πολύ περισσότερο κανένας ύποπτος πρώην ή νυν συνδεσμίτης. Και το αντιπαραβάλλω με αρκετούς συνοπαδούς κι οχι εσένα προσωπικά. Επιπλέον, ΟΧΙ δεν έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα απολύτως στην περίπτωσή μας. Δεν περίμενα την κίνηση νομικής διαδικασίας για να βγάλω συμπέρασμά περί Ζαγοράκη.

Τέταρτον. Τον oday ΚΑΝΕΙΣ δεν προσπάθησε να τον επιβάλλει. Μη σαλτάρουμε κιόλας. Το Σάχπα απο την άλλη, προσπάθησε να τον επιβάλλει η ομάδα που πριόνιζε συστηματικά τη θέση του Ζαγοράκη. Και γι αυτό ο Ζαγοράκης φταίει; Είναι σχεδόν η ίδια ομάδα (με κάποιες παραλλαγές) που ανέδειξε το θέμα του ανοίγματος και τελικά των 300 χιλιάδων. Μιλάμε για τελείως ασύνδετο σκεπτικό λοιπόν. Τον Παπαχατζή δεν τον γνωρίζω και δεν έχω επαφές με τέτοια κυκλώματα που να ξέρουν αυτό τον "κόσμο". Αφού είμαστε τόσο καχύποπτοι λοιπόν, ας ρωτήσω κι εγώ το άλλο, με το φτωχό μου το μυαλό :

Μήπως, λέω τώρα, κάποιοι ήξεραν αρνητικά πράγματα για τον Ζαγοράκη, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά προσωπικά του, και τον εκβίαζαν για να τον εκμεταλλεύονται, και γι αυτό δεν μπορούσε να ξεσκεπάσει το βρωμερό τους ρόλο στην ομάδα; Είπαμε, μιας και ρίχνουμε ζαριές και λέμε θεωρίες, να πω κι εγώ αυτήν.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δεν θα ξεχάσω τον Στελλαρα τον διευθυντή του μετροσπορ να ειναι εναντίων του σαχπα κα μόλις άρχισαν τα κολλητιλικια με τον σαχπα απο το μετροσπορ και το μετροπολις και ακουγόταν ότι θα τα αγοράσει άρχισε το λιβανισμα απο τον ίδιο .....
Υπουλος και βρώμικος ο ρόλος του συγκροτήματος απο τοτε που δημιουργήθηκε επιβιώνει σαν παράσιτο στον οργανισμό του ΠΑΟΚ .....όσο για τις υπόνοιες για Ιβαν δήθεν σοβαρές που τις είπε κάποιος που εμπιστεύεται ο τουμπιωτης ειναι απλα για γέλια ας πει καλλίτερα για νεφελιμ και ελοχιμ :):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

Δεν πρόλαβαν να περάσουν ούτε καν δύο μέρες και η δικαιοσύνη στην Αγγλία έκανε τη δουλειά της. Στην αναμέτρηση της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με τη Λιντς την περασμένη Παρασκευή, ο τερματοφύλακας της πρώτης δέχτηκε επίθεση από έναν οπαδό των φιλοξενούμενων. Συγκεκριμένα ο 21χρονος Ααρον Κόουλι εισέβαλε στο γήπεδο και χτύπησε στο πρόσωπο τον Κρις Κέρκλαντ, ο οποίος δεν είχε προλάβει να αντιληφθεί την επίθεση.
Ο νεαρός συνελήφθη και την Δευτέρα πρωί πρωί με το που άνοιξαν οι υπηρεσίες, τον έστειλαν εκεί που έπρεπε. Ο εισβολέας καταδικάστηκε άμεσα με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και με χρηματικό πρόστιμο που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό. Εδώ στα μέρη μας ακόμα περιμένουμε αποτελέσματα δικών που εκκρεμούν εδώ και χρόνια.
Το πιο σωστό απ' όλα ήρθε από την ίδια τη Λιντς που αφού ευχαρίστησε τη δικαιοσύνη που φυλάκισε τον οπαδό της, ανακοίνωσε τον δια βίου αποκλεισμό του από τις εξέδρες του δικού της «Ελαντ Ρόουντ».[youtube]RtSHMvpkuqk&feature=player_embedded[/youtube]
ιβάν έκανες μια δήλωση για το κελί, ελπίζω να μη το ξεχάσεις και να την εφαρμόσεις.
και ελπίζω ο δια βίου αποκλεισμός του από τις εξέδρες της Τούμπας κάποτε να γίνει πραγματικότητα.
είναι παρανοϊκό π.χ. αυτός που είχε μπει στον ημιτελικό ΠΑΟΚ-κούλα και κυνηγούσε τους παίκτες της κούλας με έναν πυρσό στο χέρι να βρίσκεται εκεί δίπλα μας.
στη Τούμπα πρέπει να υπάρχει μόνο μία βία και αυτή σε πολλά ματς(ειδικά σε αυτό με την κούλα το προχθεσινό) δεν υπάρχει. η βία του ήχου μας.-
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

toumpiotis35 έγραψε:
toumpiotis35 έγραψε:Δεν θα κανεις υποδειξεις σε εμενα του τι θα πω
Οταν στην ομαδα προσπαθησαν καποιοι να επιβαλλουν τον Οday,τον Φλωριδη,τον Σαχπατζιδη ,οταν στην ΠΑΕ υπηρχαν ατομα που ανηκαν σε διαφορετικες εγκληματικες οργανωσεις,οταν στην ομαδα υπηρξε αυξηση χρεων,οταν στην ομαδα εκανε ελεγχους ο ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ του ΣΔΟΕ που ειναι τωρα φυλακη και οι ελεγχοι που ηταν καθαροι εχουν φερει σημερα μυνησεις του εισαγγελεα για υπεξαιρεση και απιστια,οταν ο αντιπροεδρος της ΠΑΕ ηταν δανειζομενος απο το κυθκλωμα τοκογλυφιας,οταν στην Π[ΑΕ ηταν μπραβος του κυκλωματος που πιεζε τον αντιπροεδρο,οταν προεδρος της ομαδας ειναι ο συναιτερος και κουμπαρος του Σαχπατζιδη,οταν ο υιος Γκαγκατσης εχει μονιμη θεση και μην αρχισω να αραδιαζω χιλια δυο ακομη ΓΕΓΟΝΟΤΑ δεν θα μπου πεις εσυ τι να υποπετευομαι και τι οχι
Γκε Γκε?
η αλήθεια πρέπει να λέγεται.Υπάρχουν πολύ ισχυρές ενδείξεις(θα αποφύγω την λέξη απόδειξη) ότι τα παραπάνω γίνανε όπως περιγράφονται.Οπότε όσον αφορά την εξιστόρηση των γεγονότων εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάτι μεμπτό.
Δεν βρίσκω ωστόσο κανένα απολύτως νόημα να γράφονται αυτά στο τόπικ του Σαββίδη.Αφορούν παλαιότερες καταστάσεις οι οποίες προ μηνών μας αφήσανε χρόνους.Εξάλλου έχουν ήδη αναλυθεί εκτενέστατα.
Σαφώς και ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του η οποία πρέπει να ακούγεται,αλλά σε τί ακριβώς εξυπηρετεί η αναμόχλευση του συγκεκριμένου ζητήματος? Τόση μελάνη που χύθηκε αν είχε αφιερωθεί αλλού θα είχε βγεί και κάτι πολύ πιο χρήσιμο.
Η διοίκηση μιας ομάδας δεν είναι άσπρο και μαύρο.Έχει και αποφάσεις που πρέπει να παρθούν οι οποίες φαίνονται και είναι πολύ γκρίζες.Όποιος έχει ασχοληθεί έστω και λίγο με διοίκηση το ξέρει πολύ καλά αυτό.Έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί να διοικήσει με πολύ περισσότερα εφόδια από τους προκατόχους του και να διαχειριστεί τις κακοτοπιές πολύ πιο εύκολα.Σαφώς και αν κάνει λάθος(για μένα λάθος θα είναι η εμπλοκή γκαγκάτση) θα πρέπει να του γίνει κριτική,αλλά στην τελική δεν μας τον ανακοίνωσε κιόλας.
Βαρέθηκα ειλικρινά να διαβάζω τις τελευταίες μέρες ανόητες αψιμαχίες μεταξύ συνοπαδών οι οποίες δεν οδηγούν πουθενά. Χαλαρά λίγο.Είπαμε αλλά όχι και έτσι
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

tsou έγραψε:Δεν πρόλαβαν να περάσουν ούτε καν δύο μέρες και η δικαιοσύνη στην Αγγλία έκανε τη δουλειά της. Στην αναμέτρηση της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με τη Λιντς την περασμένη Παρασκευή, ο τερματοφύλακας της πρώτης δέχτηκε επίθεση από έναν οπαδό των φιλοξενούμενων. Συγκεκριμένα ο 21χρονος Ααρον Κόουλι εισέβαλε στο γήπεδο και χτύπησε στο πρόσωπο τον Κρις Κέρκλαντ, ο οποίος δεν είχε προλάβει να αντιληφθεί την επίθεση.
Ο νεαρός συνελήφθη και την Δευτέρα πρωί πρωί με το που άνοιξαν οι υπηρεσίες, τον έστειλαν εκεί που έπρεπε. Ο εισβολέας καταδικάστηκε άμεσα με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και με χρηματικό πρόστιμο που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό. Εδώ στα μέρη μας ακόμα περιμένουμε αποτελέσματα δικών που εκκρεμούν εδώ και χρόνια.
Το πιο σωστό απ' όλα ήρθε από την ίδια τη Λιντς που αφού ευχαρίστησε τη δικαιοσύνη που φυλάκισε τον οπαδό της, ανακοίνωσε τον δια βίου αποκλεισμό του από τις εξέδρες του δικού της «Ελαντ Ρόουντ».[youtube]RtSHMvpkuqk&feature=player_embedded[/youtube]
ιβάν έκανες μια δήλωση για το κελί, ελπίζω να μη το ξεχάσεις και να την εφαρμόσεις.
και ελπίζω ο δια βίου αποκλεισμός του από τις εξέδρες της Τούμπας κάποτε να γίνει πραγματικότητα.
είναι παρανοϊκό π.χ. αυτός που είχε μπει στον ημιτελικό ΠΑΟΚ-κούλα και κυνηγούσε τους παίκτες της κούλας με έναν πυρσό στο χέρι να βρίσκεται εκεί δίπλα μας.
στη Τούμπα πρέπει να υπάρχει μόνο μία βία και αυτή σε πολλά ματς(ειδικά σε αυτό με την κούλα το προχθεσινό) δεν υπάρχει. η βία του ήχου μας.-
Σωστότατος ο tsou, +1000.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

shark4 έγραψε:Επειδη δεν θελω να σας κραταω σε αναμονη με ονοματα τυπου GAGATSIS και λοιπων παρασιτικων μορφων θα σας παραθεσω το διαλογο στον οποιο ημουν αυτηκοος μαρτυρας.... ( μην ξεχνατε οτι σημερα εχει δωσει ρεπο ο ΓΔ)

- Δημητρη καλησπερα .... Καλα εισαι ??

- Προεδρε εσυ εισαι ????

- Ναι , ρε Μητσο μην ψαρωνεις ..εγω ειμαι ... Για ποιον με περασες ? Για τον Ραπτοπουλο... Λοιπον καλα εισαι ?

- Προεδε , μια χαρα ειμαι ...Εξω ειμαι και πινω ενα καφε με ενα φιλο ( σημ. ΕΓΩ , ειμαι ο φιλος )....

- Λοιπον πως τα βλεπεις τα πραγματα ???? Τι λενε στα αποδυτηρια για την νεα κατασταση ?

- Ολα καλα κυριε Προεδρε ....

- Δημητρη ακουσε με προσεκτικα .....Σε εχω ξεχωρισει για 3 σημαντικους λογους : 1) εισαι κοντος οπως και εγω 2) εισαι φαλακρος οπως και εγω και 3) εισαι ποντιος .... Εχω σκεφτει λοιπον καποια στιγμη , να κρεμασεις τα παπουτσια σου και να αναλαβεις προεδρος της ομαδας .... Και ο Γκαρσια τεχνικος διευθυντης....Δεν αντεχω να βλεπω τους οπαδους μας να τσακωνονται στα διαφορα σαιτ και φορα.... Φαντασου οτι τωρα με ενημερωσε η Γκοτσαρεβα οτι στο PAOKMANIA εχουν γινει κ@λος .... Πρεπει να το λυσω αυτο.... Θα τα πουμε τις επομενες μερες ......

- Προεδρε η προταση σου με τιμα .... Εχω πεσει απο συννεφα .... Δεν ξερω τι να πω.....

- Δημητρη , δεν χρειαζεται να τα λεμε απο το τηλεφωνο .... Α, και κατι τελευταιο ....Λεγε με Ιβαν.....

( Ολα αυτα συνεβησαν στις 18.15 σε καφετερια ) :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ναι, αλλά δεν λες τι καφέ παραγγείλατε. Αυτό με δίνει την εντύπωση ότι λες ψέματα. Το παίζεις ΠΑΟΚάρχης, είσαι ο καρκίνος του Π.Α.Ο.Κ., είσαι μιλημένος, σκοταδιστής, παίρνεις γραμμή, είσαι αντιπρόσωπος (κατά την φοβερή ατάκα που ειπώθηκε στην εκπομπή της Πάνια) και δημιουργείς κλίμα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”