Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Από τη διοίκηση μάλλον το κρίνουν απαραίτητο...οπότε θα πρέπει να το χωνεύουμε σιγά σιγά....Δεν τελειώνει όμως και η ζωή...Παρόλα αυτά θα ήθελα να κρατήσουμε 30% του Βιέρι γιατί όπως και να έχει μετά από 2 χρονάκια σε καλό πρωτάθλημα θα κάνει πάνω από 20 μύρια....Προπονητή πήραμε, αυτός θα χτίσει...Τώρα πως θα γίνει 4-3-3 χωρίς Βιέρι...δε το γνωρίζω....
έλα ρε που την πέσατε και στον Σέρα για εμπάθεια με τον κοντό σε τόπικ για μεταγραφές...
άλλη δουλειά δεν έχετε;
Ον τόπικ τώρα, πώληση μόνο ατόμων που μπορούμε να αναπληρώσουμε και τέτοιοι είναι όπως είπε ο τιτανομέγιστος σέρα ο Κρέσιτς, ο Μαλεζάς και ίσως και ο κοντός. Και φυσικά αν γίνει οποιαδήποτε πώληση δυνατού κρίκου της ομάδος να γίνει εκτός συνόρων.
Βέβαια αφού ρίχνουμε το μπάτζετ και δεν υπάρχει απάιτηση για μεταγραφές από τον κόσμο πως προεξωφλούμε ότι θα πωληθεί κάποιος με δεδομένο ότι τα διαρκείας θα φτάσουν τα 20.000 εγώ λέω...
άλλη δουλειά δεν έχετε;
Ον τόπικ τώρα, πώληση μόνο ατόμων που μπορούμε να αναπληρώσουμε και τέτοιοι είναι όπως είπε ο τιτανομέγιστος σέρα ο Κρέσιτς, ο Μαλεζάς και ίσως και ο κοντός. Και φυσικά αν γίνει οποιαδήποτε πώληση δυνατού κρίκου της ομάδος να γίνει εκτός συνόρων.
Βέβαια αφού ρίχνουμε το μπάτζετ και δεν υπάρχει απάιτηση για μεταγραφές από τον κόσμο πως προεξωφλούμε ότι θα πωληθεί κάποιος με δεδομένο ότι τα διαρκείας θα φτάσουν τα 20.000 εγώ λέω...
υπαρχει και η μαυρη τρυπα-ανοιγμα κοντα στα 3 εκ καπου....αυτη μας κανει τη ουλεια
- geo_athens4
Εγω παντως μαγκες απο ολα αυτα που ακουγονται αν ηταν να πουλησουμε καποιον θα προτιμουσα να ειναι ο βιτολο.. και πιο πολλα απο τους αλλους θα φερει και λιγοτερο απαραιτητος απο βιερινια ειναι και απ το λιγο που εχω δει τον αριας δεν θα χρειαστει να ψαξουμε και για αντικαταστατη..
για δεκαρι δεν ακουγεται τιποτα και ανησυχω..
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- geo_athens4
- sourmenetes
- Moderator
Ταπεινη μου αποψη ειναι οτι σκυλι σαν το βιτολο δε βρισκεις ευκολα.Ο παιχτης αυτος κραταει ενα κεντρο μονος του αμυντικα...Κανει ολη τη βρωμικη δουλεια.Αμα θελουμε ομαδα τετοιοι παιχτες δε φευγουνε ουτε ο βιερι ουτε ο σαλπι...Σε αυτους θα στηριχθει το νεο πλανο.Υπαρχουν παιχτες που μπορουν να αντικατασταθουν με πιο φθηνα συμβολαια.Υπαρχουν παιχτες που δεν παιζουν καν...Εκτος αμα ξεκινησουμε μια ομαδα παλι απο την αρχη..geo_athens4 έγραψε:Εγω παντως μαγκες απο ολα αυτα που ακουγονται αν ηταν να πουλησουμε καποιον θα προτιμουσα να ειναι ο βιτολο.. και πιο πολλα απο τους αλλους θα φερει και λιγοτερο απαραιτητος απο βιερινια ειναι και απ το λιγο που εχω δει τον αριας δεν θα χρειαστει να ψαξουμε και για αντικαταστατη..
ενα λαθος(ανοιγμα απο κακοδιαχειρηση) δεν το διορθωνεις ομως με αλλο λαθος...ολοι ξερουμε τι αντικτυπο θα εχει ενδεχομενη πωληση πρωτοκλασσατου μελους της ομαδας οπως του βιερινια ή του βιτολο στον κσομο στα διαρκειας κλπ...το ανοιγμα μπορει να καλυφθει και αλλιως οπως εγραψα και πριν...MANIAKOS έγραψε:υπαρχει και η μαυρη τρυπα-ανοιγμα κοντα στα 3 εκ καπου....αυτη μας κανει τη ουλεια
Συμφωνό με το αρχικό ποστάρισμα του Σερα , όσον αφορά τις επιθυμίες μου.
Δε ξέρω κατά πόσο βγαινουν τα κουκια με τις περιπώσεις 1-2
Θα φανει στη διάρκεια του καλοκαιριού.
Δε ξέρω κατά πόσο βγαινουν τα κουκια με τις περιπώσεις 1-2
Θα φανει στη διάρκεια του καλοκαιριού.
- PAPA TSIBIKOS
PARASANDALOS έγραψε:εχουμε ιβιτς τη βγαζει αλλα 3-4 χρονακια....

- desperando
- Επικοινωνία:
πρωτων οχι κακοδιαχειρηση , εχουμε καιλεμε εργα τουμπας 1,2 εκ + 3 αγωνιστηκες και κλεισμένων + καμια 400 καφετια τα πρωστημα = κατα προσεγγηση τα πρωστημα.Sera4 έγραψε:ενα λαθος(ανοιγμα απο κακοδιαχειρηση) δεν το διορθωνεις ομως με αλλο λαθος...ολοι ξερουμε τι αντικτυπο θα εχει ενδεχομενη πωληση πρωτοκλασσατου μελους της ομαδας οπως του βιερινια ή του βιτολο στον κσομο στα διαρκειας κλπ...το ανοιγμα μπορει να καλυφθει και αλλιως οπως εγραψα και πριν...MANIAKOS έγραψε:υπαρχει και η μαυρη τρυπα-ανοιγμα κοντα στα 3 εκ καπου....αυτη μας κανει τη ουλεια
δευτερων δυστυχως μονο οι πρωτοκλασατοι μπορουν να φερουν λεφτα στα ταμια της ΠΑΕ και αυτοι ειναι βιερινια, σαλπιγγιδης και βιτολο.
και οσο γι αυτους που λενε οτι η μονη αναίμακτη πώληση ειανι του σαλπιγγιδη ας μου πουν ποσα εξτρεμ μπορουν να βαλουν σε μια σεζον 12 γκολ και αν μου βρουν εστω και εναν που να ειναι εφικτη η αγορα του τοτε θα συμφωνήσω και θα πω οτι ειναι μια πώληση που δεν θα εχει επιπτωσεις στην αγωνιστικήεικονα της ομαδας.
ΥΓ αν και νομιζω οτι το τοπικ ειναι μεταγραφες καλοκαιριου και οχι πωλησεις καλοκαιριου
Ησυχαστε λιγο ρε...πουλησατε την μιση ομαδα και μια μεταγραφη δεν εχετε κανει!!!

μαζευουνμε λεφτα πρωτα ρε συ....για να μαστε απλες και μετα ερχο
νται μετεγγραφες που θα κανουν παταγο..
σερα δε νομιζω με τους υπολοιπους πλην βιερι να βγαινουν τα λεφτα που χρειαζομαστε..να ακουσουμε και τη συνεντευξη τυπου

σερα δε νομιζω με τους υπολοιπους πλην βιερι να βγαινουν τα λεφτα που χρειαζομαστε..να ακουσουμε και τη συνεντευξη τυπου