Τσούζει, αλλά ένα διπλάκι είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να ξεκινάει να κλείνει η (γαμώ)πληγή.interad έγραψε:είσαι σίγουρος ότι αυτό δεν τσούζει;;;![]()
![]()

Τσούζει, αλλά ένα διπλάκι είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να ξεκινάει να κλείνει η (γαμώ)πληγή.interad έγραψε:είσαι σίγουρος ότι αυτό δεν τσούζει;;;![]()
![]()
Γονίδη, τη βρήκαμε τη ρίζα του κακού ??emeissaspsirizoume4 έγραψε:ετσι να συνεχισεις για να ανεβει η τιμη σου να σε πουλησουμε
απο τοτε που ηρθες δεν εχει αποδυτηρια ο ΠΑΟΚ![]()
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα σκοράρεις σήμερα όπως και σε 4 ημέρες!
niko70 έγραψε:Γονίδη, τη βρήκαμε τη ρίζα του κακού ??emeissaspsirizoume4 έγραψε:ετσι να συνεχισεις για να ανεβει η τιμη σου να σε πουλησουμε
Νομίζω πως το βραβείο θα το δικαιούμαι εφόσον σκοράρει στο ΟΑΚΑ!gash04 έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα σκοράρεις σήμερα όπως και σε 4 ημέρες!
Άπαντες κοιτάξτε τους φούρνους στην γειτονιά σας αν είναι στην θέση τους.
Το βραβείο ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ τείνει να βρεθεί αυτή την φορά στα χέρια του ΑΑ![]()
(ακατονόμαστος αρχιγκαντέμης)
και φυσικα δεν ειναι μονο ο δ.σ. η ριζα του κακουniko70 έγραψε:Γονίδη, τη βρήκαμε τη ρίζα του κακού ??emeissaspsirizoume4 έγραψε:ετσι να συνεχισεις για να ανεβει η τιμη σου να σε πουλησουμε
εχετε ερθει στα χερια αλλα τρεχατε σαν λαγοι γιατι ειναι γνωστο οτι οποιος δεν εχει επιχειρηματα εχει ποδιαinterad έγραψε: νταξ... οι περισσότεροι έχουμε έρθει στα "χέρια"με τον ψειριστή,
αλλά το ότι κάνει χουλιαμά βγάζει μάτι...
( ή μήπως όχι; )
δεν ξέρω ποιους έχεις κατά νου, αλλά εγώ όσες ερωτήσεις έχω κάνει σε "αντιπαραθέσεις" με μέλη που τάσσονται υπέρ κινήσεων συνδέσμων για παράδειγμα, ακόμα περιμένω και περιμένω και περιμένω και περιμένω...emeissaspsirizoume4 έγραψε:εχετε ερθει στα χερια αλλα τρεχατε σαν λαγοι γιατι ειναι γνωστο οτι οποιος δεν εχει επιχειρηματα εχει ποδιαinterad έγραψε: νταξ... οι περισσότεροι έχουμε έρθει στα "χέρια"με τον ψειριστή,
αλλά το ότι κάνει χουλιαμά βγάζει μάτι...
( ή μήπως όχι; )![]()
![]()
![]()