Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Θα ηθελα και εγω να ευχαριστησω τους μοντ για τη δουλεια που εκαναν στο φορουμ και για το πολυτιμο χρονο που αφιερωσαν: Τον μεγιστο Γκας (κατα τη γνωμη μου μαζι με τον Kareena4ever ηταν οι κορυφαιοι μοντ που περασαν απο το φορουμ οσο ειμαι εγω μελος), τον "μπολονεζο" περιηγητη yiannisPAOKitalia, τον novito, τον γκαλαχερικό paok87, τον Πηγασο, τον sidpanos και τον gsavvas.
Eιχαν συγκροτησει μια πολυ καλη ομαδα (μαζι με τον Sera4 και τον niko70). H μαζικη τους αποχωρηση (ως μοντ ελπιζω μονο) θα ειναι πληγμα για το σαιτ το οποιο δυσκολα θα επανελθει στα προτερα επιπεδα. Γενικως παντως, μαζι με το μπαναρισμα εξπρες των teratios2 και Kolokotronis_4 πολυ περιεργα πραγματα συμβαινουν στο φορουμ τελευταια και δεν μας εξηγειτε και τον λογο για τον οποιο συμβαινουν, πραγμα που κανει τα πραγματα ακομα πιο περιεργα.
Eιχαν συγκροτησει μια πολυ καλη ομαδα (μαζι με τον Sera4 και τον niko70). H μαζικη τους αποχωρηση (ως μοντ ελπιζω μονο) θα ειναι πληγμα για το σαιτ το οποιο δυσκολα θα επανελθει στα προτερα επιπεδα. Γενικως παντως, μαζι με το μπαναρισμα εξπρες των teratios2 και Kolokotronis_4 πολυ περιεργα πραγματα συμβαινουν στο φορουμ τελευταια και δεν μας εξηγειτε και τον λογο για τον οποιο συμβαινουν, πραγμα που κανει τα πραγματα ακομα πιο περιεργα.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- emeissaspsirizoume4
παιδιά μία ερώτηση γιατί μάλλον έχω χάσει επεισόδια...ο Kolokotronis, o Federacion, o Maximus τι απέγιναν...;;
μπαναρίστηκαν ή απλώς είναι σε διακοπές..;;;
όσο για του mods που αποχώρησαν τι να πω... δικά τους θέματα είναι, αυτοί ξέρουν... Καλό θα είναι πάντως να συνεχίζουν να γράφουν... τουλάχιστον μας έμεινε ο Sera να μας βάζει στην τάξη... :ugeek:
ps: και καλό κουράγιο στους νέους mods.
όσο για του mods που αποχώρησαν τι να πω... δικά τους θέματα είναι, αυτοί ξέρουν... Καλό θα είναι πάντως να συνεχίζουν να γράφουν... τουλάχιστον μας έμεινε ο Sera να μας βάζει στην τάξη... :ugeek:

Bono και kos, αν και μαλλον σας το χουν πει δεκαδες φορες, ειστε ρεμαλια....
φιλικα και ΠΑΟΚτσηδικα βεβαιως-βεβαιως...

φιλικα και ΠΑΟΚτσηδικα βεβαιως-βεβαιως...

Προφανώς έχω χάσει πολλα επεισόδια ...
Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει θα το εκτιμούσα πολυ... Με pm πάντα.

Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει θα το εκτιμούσα πολυ... Με pm πάντα.

αλλάξαμε mods?
καλοτάξιδοι
(τα διαβασα και τα κυνηγητά σας πιο πίσω αλλα δεν σχολιάζω.,,,, κοπρόσκυλα)
καλοτάξιδοι
(τα διαβασα και τα κυνηγητά σας πιο πίσω αλλα δεν σχολιάζω.,,,, κοπρόσκυλα)
- Federacion
εγω ήμουν διακοπέςthief έγραψε:παιδιά μία ερώτηση γιατί μάλλον έχω χάσει επεισόδια...ο Kolokotronis, o Federacion, o Maximus τι απέγιναν...;;

Δεν μ άρεσαν οι αλλαγές αλλα δεν είναι κ δικό μου το φόρουμ να κάνω κάτι γι αυτο.
Το μόνο που περιμένω και ζητάω είναι περισσότερη ισονομία στον διάλογο για όλους.
ο χρόνος θα δείξει.
Η ισονομία και η ελευθερία της έκφρασης είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός σωστού φόρουμ!
Αρκεί να μην ξεπερνάμε τα όρια πάντα!
Αρκεί να μην ξεπερνάμε τα όρια πάντα!

- kataramenos5
Εχω την εντύπωση οτι σημερα δεν με ειδοποιεί οταν εχει προηγηθεί αλλο ποστ
πριν στειλω το δικό μου.HELP.
Δεκαπενταυγουστος πλησιαζει, στην Ελλαδα εισαι, καταλαβαινεις... τα παντα υπολειτουργουν.... 

δεν μπορω να κανω τιποτα αδεφε γι αυτο...kataramenos5 έγραψε:Εχω την εντύπωση οτι σημερα δεν με ειδοποιεί οταν εχει προηγηθεί αλλο ποστ