11. Zlatan Muslimović
- the_Briton
Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς
lol φταει ο καρπουζας που δεν ειναι συγκεντρωμενος ο ποδοσφαιριστης ?? και δεν στελνει την μπαλα στο πλεκτο..?
απλα ειναι εκτος φορμαρισματος... και κυνηγαει το γκολ μετα τον τραυματισμο του.. Η αποδοση εχει αναιβει σχετικα με τα τελευταια παιχνιδια του πρωταθληματος πιστευω οτι την καινουργια χρονια θα ειναι ετοιμος.. για φετος ας ελπισουμε να μην στοιχισουν οι χαμενες μας ευκαιριες
απλα ειναι εκτος φορμαρισματος... και κυνηγαει το γκολ μετα τον τραυματισμο του.. Η αποδοση εχει αναιβει σχετικα με τα τελευταια παιχνιδια του πρωταθληματος πιστευω οτι την καινουργια χρονια θα ειναι ετοιμος.. για φετος ας ελπισουμε να μην στοιχισουν οι χαμενες μας ευκαιριες
Μη λέμε χαζά το παληκάρι σήμερα επαιξε εξαιρετικά...
Και μονομαχίες κέρδισε και τρίπλες και σουτ και πάσες και τα πάντα εκτός απο γκόλ...
Θάρθει και αυτό...
Εκεί που πρέπει.....
Και μονομαχίες κέρδισε και τρίπλες και σουτ και πάσες και τα πάντα εκτός απο γκόλ...
Θάρθει και αυτό...
Εκεί που πρέπει.....
- paok nafplio
Νομιζω οτι εχει κακη ψυχολογια κ πρεπει να του την τονοσουμε λιγο να τον ανεβασουμε λιγο να φωναξοθμε λιγο το ονομα του να δει οτι δεν σταματησαμε να τον γουσταρουμε...κ να το παλεψει ακομα περισσοτερο κ θα ερθει το γαμη..νο το γκολ που θα παει...
Αν ειναι δυνατον!!! Δεν την παλευεις καθολου ε?alexpaok4 έγραψε:Εκτος απο τη φαση του γκολ τι εκανε;
Εχασε κεφαλια απο 2 μετρα. Εχασε δυο τετ-α-τετ. Και στη τελικη ουτε τον Κωτσιο δε μπορουσε να περασει (Θα εβγαινε και παλι τετ-α-τετ).
Δεν κανει ο παιχτης. Μην κοροιδευετε τον εαυτο σας. Απο τον Ιανουαριο εχει να σκοραρει ρεεεε.
το ξαναβαζω γιατι αν και 5 μερες πριν ειναι τεραστια αληθεια...Olorin έγραψε:Οσοι κραζετε Μουσλι εχετε μια δικαιολογια οτι ειστε αμπαλοι. Δε χρειαζεται να χαλιεστε γι'αυτο που λεω.
- paok nafplio
Μα καθολου λεμε...Olorin έγραψε:Αν ειναι δυνατον!!! Δεν την παλευεις καθολου ε?alexpaok4 έγραψε:Εκτος απο τη φαση του γκολ τι εκανε;
Εχασε κεφαλια απο 2 μετρα. Εχασε δυο τετ-α-τετ. Και στη τελικη ουτε τον Κωτσιο δε μπορουσε να περασει (Θα εβγαινε και παλι τετ-α-τετ).
Δεν κανει ο παιχτης. Μην κοροιδευετε τον εαυτο σας. Απο τον Ιανουαριο εχει να σκοραρει ρεεεε.
- LittleJohn
Παστελωσε το το καταραμενο ρε Μουσλι παιχταρα μου να τελειωνουμε...
Καταπληκτικος σημερα,και μου εκαναν τρομερη εντυπωση τα σπριντ του,ουτε νεφτι στο γνωστο σημειο να του εριχναν
Αυτες οι βουτιες που κανει ομως πολυ μου τη σπανε

Καταπληκτικος σημερα,και μου εκαναν τρομερη εντυπωση τα σπριντ του,ουτε νεφτι στο γνωστο σημειο να του εριχναν

Αυτες οι βουτιες που κανει ομως πολυ μου τη σπανε

Παιχταρα ο Ζλαταν τι να λεμε ...Χωστο ρε αλανι εκει στο 93 ...
Δεν τον θελει και η μπαλα ... Το κραταει για το αεκακι ο Ζλατανος !!
Δεν τον θελει και η μπαλα ... Το κραταει για το αεκακι ο Ζλατανος !!
Καλά, όσοι βρήκατε πάλι ευκαιρία για να κράξετε κάποιον (μιας και κερδίσαμε οπότε έπρεπε να βρείτε άλλο "θύμα") τι να σας πω... Δεν είπε κανείς ότι ο Μουσλίμοβιτς θα βάλει 30 γκολ σε μια χρονιά! Απλά στα τελευταία παιχνίδια τον έχει πάρει από κάτω που χάνει τα γκολ με αποκορύφωμα το χαμένο τετ α τετ στο τέλος! Αυτό δεν αναιρεί την αξία του. Που θα πάει, θα το καρφώσει και μάλλον θα είναι αυτήν την Κυριακή!
το θέμα είναι ότι έχει καιρό να "τελειώσει" φάση και όταν θα το κάνει ο δύσμοιρος ο αντίπαλος keeper θα "πνιγεί"
γιατί πολλά έχει "μαζέψει" και αυτός...
έλα ρε Ζλάτανε...
πνίξτους λέμε!!!

γιατί πολλά έχει "μαζέψει" και αυτός...
έλα ρε Ζλάτανε...
πνίξτους λέμε!!!

Ajde Zlatane....don't worry for not scoring for long period...we know it is a matter of improving your psychology 
We believe in you and your talent and you were great at Larissa....After the next goal you'll score everything will be like before
Hvala puno Zlatane....

We believe in you and your talent and you were great at Larissa....After the next goal you'll score everything will be like before

Hvala puno Zlatane....
Θα τα βγαλει τα χοντραδια που θα παει!
Αν εβαζε γκολ στη τελευταια φαση θα εσπαγε η γκινια.Τελος παντων θα σπασει η γκινια με την Αεκ!
Αν εβαζε γκολ στη τελευταια φαση θα εσπαγε η γκινια.Τελος παντων θα σπασει η γκινια με την Αεκ!
Δοκιμαστε μια φορα ρε γμτ να στηριξτε εναν παικτη σε περιοδο αφλογιστιας...γιατι πρεπει να υπαρχουν δυο επιλογες μονο?ή θα τον εχουμε Θεο ή θα ειναι Τοργκελε?ενδιαμεσο δεν υπαρχει?
Παλια ο λαος του ΠΑΟΚ τον παικτη του 5 τον ανεβαζε να παιζει σε επιπεδα 7-8..τωρα δεν ισχυει αυτο πλεον....πολλα χουγια απο τους κατω περνουμε μου φαινεται
Παλια ο λαος του ΠΑΟΚ τον παικτη του 5 τον ανεβαζε να παιζει σε επιπεδα 7-8..τωρα δεν ισχυει αυτο πλεον....πολλα χουγια απο τους κατω περνουμε μου φαινεται