Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Θυμάμαι το περσινό καλοκαίρι, πολλοί που έδιναν χρησμούς και πληροφορίες εκ των έσω, είχαν πει πως στο τέλος της χρονιάς θα βγουν να τα πουν όλα.
Δεν λέω, έχει χαβαλέ να κάθεσαι να σκέφτεσαι γρίφους και χρησμούς αλλά και να ακούς insiders ωστόσο καλό θα ήταν να δίνεται και μια καλύτερη εξήγηση μετά.
Δεν λέω, έχει χαβαλέ να κάθεσαι να σκέφτεσαι γρίφους και χρησμούς αλλά και να ακούς insiders ωστόσο καλό θα ήταν να δίνεται και μια καλύτερη εξήγηση μετά.
- These users thanked the author xpek20 for the post (total 2):
- George Best4, Ριαν_Καπαγιαννιδης
τελικα φετος με Μπαμπα θα την βγαλουμε?
πηγε και στο μουντιαλ και θα γυρισει τρεις φορες πιο κουρασμενος...
Αριστερο μπακ δλδ ο Τειλορ για τα ματς Ευρωπης εκτος κι αν ο κοουτς αποφασισει οτι ακομα και στο 50% ο Μπαμπα μπορει να ξεκινησει, ουτως η αλλως εχει τρια ποδια
πηγε και στο μουντιαλ και θα γυρισει τρεις φορες πιο κουρασμενος...
Αριστερο μπακ δλδ ο Τειλορ για τα ματς Ευρωπης εκτος κι αν ο κοουτς αποφασισει οτι ακομα και στο 50% ο Μπαμπα μπορει να ξεκινησει, ουτως η αλλως εχει τρια ποδια
- Metagrafakias
Εδω δε ξερουμε ποιος θα ειναι ΤΔ και με σιγουρια αν θα ειναι προπονητης ο Λουτσεσκου, θα εχουμε σιγουρες μεταγραφες; Πως θα κανουμε μεταγραφη εαν δεν εχουμε πρωτα απο ολα Τεχνικο Διευθυντη οπου αυτη ειναι η κυρια αρμοδιοτητα του.
Η μονη safe μεταγραφη θα ηταν ο Γιαννουλης γιατι και μπακ παιζει και φουλ μπακ παιζει αρα οτι και να γινει θα ειναι χρησιμος και σε αυτην εχουμε νερα. Παρανοια κανονικη.
Η μονη safe μεταγραφη θα ηταν ο Γιαννουλης γιατι και μπακ παιζει και φουλ μπακ παιζει αρα οτι και να γινει θα ειναι χρησιμος και σε αυτην εχουμε νερα. Παρανοια κανονικη.
- pagotatzis
Αυτό το Safe μεταγραφή Γιαννουλη φοβάμαι
- These users thanked the author pagotatzis for the post:
- embuji
-
τσιριγωτης
Αυτό που γίνεται είναι μια φτηνή αντιγραφή του παλαιού μέλους transfernaniac( τοσκιτση) νομίζω
- PaokPatraG4
Εγώ θα γράψω ότι ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ θα έχει μεγαλύτερα προβλήματα από ότι φανταζόμαστε....Μακάρι να είναι όλα στο μυαλό μου.... Τεσπά....Καλή συνέχεια σε όλους με υγεία....
- These users thanked the author PaokPatraG4 for the post:
- Michalios92
Φιλε αυτο βασιζεται σε κατι που ξερεις/ακουσες ή ειναι καθαρα δικος σου προβληματισμος;PaokPatraG4 έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 11:33 Εγώ θα γράψω ότι ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ θα έχει μεγαλύτερα προβλήματα από ότι φανταζόμαστε....Μακάρι να είναι όλα στο μυαλό μου.... Τεσπά....Καλή συνέχεια σε όλους με υγεία....
- navigator11
Αυτό που "βγήκε" στον ριπάλτα, το μοναδικό, είναι η διαχείριση του υλικού από εμάς πρωτίστως και τον βοθρολίμανο δευτερευόντως, δεδομένου του ότι ευρωπαϊκά είχαμε απείρως πιο δύσκολα και απαιτητικά παιχνίδια, κάτι που μοιραία προξένησε σοβαρά ζητήματα, που στην περίπτωσή μας αποδείχθηκαν χιονοστιβάδα.george188 έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 06:36Αυτό που βγήκε στον ριμπαλτα είναι ο προπονητής κ 3 παίκτες από τους 11 που έφερε, μη τρελάθουμε τελείως δηλαδή με τη σούπερ λειτουργία του χαρτιού που τα κάνει όλα σωστάΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 02:04 Να φέρουμε Ριμπάλτα, πιστεύει κανείς ότι θα κάτσει πάνω από χρόνο? Με Ιβάν, Μαρία, Γιώργη, Λουτσέσκου, συν τους παρατρεχάμενους? Θέλεις άλλο μοντέλο διοίκησης, κι άλλο αγωνιστικό τιμ για τέτοια πράγματα. Και τον Κάμπος από την Παρί να φέρουμε, θα του ζητάει ο προπονητής κανέναν 34αρη να έχει εμπειρία, θα του λέει ο Ιβάν/Μαρία να περιμένει να κόψουν κανένα 200αρι, κι αν δεν βγει κανένας παίκτης θα γράφουν οι στραβοστόμηδες των ΜΜΕ ότι δεν κάνει κι είναι λαμόγιο.
- PaokPatraG4
Δικός μου προβληματισμός αδερφέ μου ξεκάθαρα....Όλο αυτό που συμβαίνει μου βγάζει πάρα πολύ μεγάλη παθογένεια και ξεκινάει από τον Σαββίδη....Μακάρι να με διαψεύσει αλλά δεν είμαι αισιόδοξος πλέον....Κάθε πέρυσι κ καλύτερα το βλέπω....Φέτος πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμη χειρότερα από πέρυσι....Το ξαναλέω καθαρά δική μου διαίσθηση....Μακάρι να είναι όλα στο μυαλό μου.....embuji έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 11:35Φιλε αυτο βασιζεται σε κατι που ξερεις/ακουσες ή ειναι καθαρα δικος σου προβληματισμος;PaokPatraG4 έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 11:33 Εγώ θα γράψω ότι ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ θα έχει μεγαλύτερα προβλήματα από ότι φανταζόμαστε....Μακάρι να είναι όλα στο μυαλό μου.... Τεσπά....Καλή συνέχεια σε όλους με υγεία....
- These users thanked the author PaokPatraG4 for the post (total 2):
- embuji, Michalios92
- pagotatzis
Βρε παίδες είχαμε τους καλύτερους τεχνικούς διευθυντές δεν μπόρεσε κανένας να στεριώσει. Γιατι ; Γιατί δεν μπορούν μ’ αυτόν τον οργανισμό και τον τρόπο λειτουργίας.
Ίσως αυτός ο καινούργιος ο ρώσος να μπορέσει σ’ αυτό το σύστημα γιατί θα του είναι γνώριμο ή δώστε τα κλειδιά στον Βιερίνια!
Ίσως αυτός ο καινούργιος ο ρώσος να μπορέσει σ’ αυτό το σύστημα γιατί θα του είναι γνώριμο ή δώστε τα κλειδιά στον Βιερίνια!
-
Panostas1995
Ποιος Ρώσος;pagotatzis έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 11:50 Βρε παίδες είχαμε τους καλύτερους τεχνικούς διευθυντές δεν μπόρεσε κανένας να στεριώσει. Γιατι ; Γιατί δεν μπορούν μ’ αυτόν τον οργανισμό και τον τρόπο λειτουργίας.