Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Δεν λέει και πολλά αυτό. Αν καλέσει ο VARίστσς και τον γράψει, τι γίνεται;Χωρικός έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 13:02Τουλάχιστον ο βαρ θα είναι ξένος..Maklaz έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 11:54Τσακαλίδης - Παπαπέτρου πιστεύω θα παίξουν τα δύο παιχνίδια.PAOK DreXleR έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 11:17 Καλημέρα σε όλους,
νομίζω έχει κλειδώσει ο παπαπέτρου, ξέρει καλά να κόβει τις φάσεις πριν γίνουν επικίνδυνες. Θα κάνουν τα πάντα να βάλουν δικό τους στο var, χωρίς να κερδίσουν εκεί το ξέρουν πως δεν έχουν πολλές ελπίδες στην Τούμπα.
Μια χαρά έπαιξε πάντως το ματς με τον γαύρο ο Τσακαλίδης.
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Θα εκτεθεί στα μάτια όλης της φιλάθλου Ελλάδος
-
PAOK DreXleR
Κ την Κυριακή επίσηςmarsantos έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 12:57 Η απώλεια του Τσιριβέγια είναι σημαντική.
Τα πάντα εξαρτώνται από το πόσο μπορεί να αντέξει ο Σάντσεθ.
Τον είδα όταν μπήκε με την άεκ, αλλά και με τον Ατρόμητο όσο τον είχε στα χαφ ο Μπενίτεθ πριν τον βάλει αριστερό εξτρέμ.
Ο παίκτης με σβηστές τις μηχανές είναι από άλλο πλανήτη. Το θεωρώ απίθανο όμως να βγάλει 5 ματς στη σειρά μέχρι και τον επαναληπτικό.
Τα υπόλοιπα χαφ είναι Σιώπης και Τσέριν.
3 παίκτες για 5 παιχνίδια εκ των οποίων τα 4 πολύ δυνατά δεν ξέρω πως θα βγουν.
Αν συνυπολογίσουμε πως πρέπει να έχουν και έναν u21 στα μεταξύ μας δεν ξέρω πως θα βγάλουν τους 2 αγώνες.
Καθαρά αγωνιστικά και από τη στιγμή που έχουμε την εμπειρία του πρώτου αγώνα, η κατάσταση είναι αποκλειστικά στα δικά μας χέρια.
Όλα όμως μετά τη Δευτέρα..
Τώρα Λυών..
Υγ. Νίκη την Πέμπτη με μηδέν παθητικό.
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
- theo-drama
Ένα ένα τα ματς... ξέρει ο marsantos!PAOK DreXleR έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 14:24Κ την Κυριακή επίσηςmarsantos έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 12:57 Η απώλεια του Τσιριβέγια είναι σημαντική.
Τα πάντα εξαρτώνται από το πόσο μπορεί να αντέξει ο Σάντσεθ.
Τον είδα όταν μπήκε με την άεκ, αλλά και με τον Ατρόμητο όσο τον είχε στα χαφ ο Μπενίτεθ πριν τον βάλει αριστερό εξτρέμ.
Ο παίκτης με σβηστές τις μηχανές είναι από άλλο πλανήτη. Το θεωρώ απίθανο όμως να βγάλει 5 ματς στη σειρά μέχρι και τον επαναληπτικό.
Τα υπόλοιπα χαφ είναι Σιώπης και Τσέριν.
3 παίκτες για 5 παιχνίδια εκ των οποίων τα 4 πολύ δυνατά δεν ξέρω πως θα βγουν.
Αν συνυπολογίσουμε πως πρέπει να έχουν και έναν u21 στα μεταξύ μας δεν ξέρω πως θα βγάλουν τους 2 αγώνες.
Καθαρά αγωνιστικά και από τη στιγμή που έχουμε την εμπειρία του πρώτου αγώνα, η κατάσταση είναι αποκλειστικά στα δικά μας χέρια.
Όλα όμως μετά τη Δευτέρα..
Τώρα Λυών..
Υγ. Νίκη την Πέμπτη με μηδέν παθητικό.![]()