Είχε κάτι άρθρα, στο κάδρο για το καλοκαίρι ο Μαξίμοβιτς, αυτοί αν πάρουν τώρα χαφ θα πάρουν τον Τούρκο που θέλουνAzrael έγραψε:Αυτο που καταλαβαινω απο τα ρεπορταζ ειναι οτι οντως ο τουρκαικος τον θελει και του εχει κανει προταση.Απο εκει και περα ουτε εχει συμφωνησει ο παικτης ουτε η ομαδα του.Επισης δεν ειδα να διευκρινιζεται καπου αν τον θελει για τωρα ή για το καλοκαιρι.
Την περιπτωση του Ντεσποτοφ πιο τελειωμενη την παρουσιαζαν τα αρδοσαιτ το καλοκαιρι και ειδαμε τι εγινε.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
-
burbu
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Χεστκαμε με το β@ζλοκ τσι μεταγραφές του.....
Ομάδα δεν πρόκειται να κάνει ΣΥΝΟΛΟΥ...
Εγώ αυτό βλέπω.
Γενικά το λέω .
Εγώ αυτό βλέπω.
Γενικά το λέω .
Καιρό είχα να γράψω κάτι αρνητικό ή να γκρινιαξω, αλλά αν ο βαζελος πάρει το Μαξιμοβιτς μέσα σε μια μέρα όταν ο ΠΑΟΚ τον ψήνει τόσους μήνες, είναι μια πολύ κακή είδηση για εμάς. Γιατί είναι ο παίκτης που χρειαζόμαστε. Κανει τικ ολα τα χαρακτηριστικά που θέλαμε. Εκτός των άλλων παίκτης με προσωπικότητα, βασικός με την εθνική του. Χάνουμε τεράστια ευκαιρία να τον πάρουμε αυτό το Γενάρη. Αν τον πάρει ο βαζελος, σε συνδιασμο με τις προηγούμενες μεταγραφές, γίνεται το 1ο φαβορί για το πρωτάθλημα, ενώ είχα εμας πρώτους. Ο ΠΑΟΚ της Γκοτζαρεβα, εννοώ με τις καθυστερήσεις και τα σπασμένα τηλέφωνα υστερεί. Ο βαζελος, που ηδη έχωσε πολύ χρήμα και ανέβασε κατά πολυ το μπατζετ του, κάνει all in, και η δική μας διοίκηση δε δείχνει την ίδια στήριξη στον προπονητή της. Από εδώ και πέρα γίνομαι και εγώ Λουτσοσκυλο. Κακά τα ψέμματα η φετινή επιτυχία είναι δική του.
Υγ: οι μεταγραφές του βαζελου, ακόμη και αν δεν αποδωσουν φέτος, θα το κάνουν τουχρονου. Ο ΠΑΟΚ για φέτος δεν κόβει φλεβα για τον Μαξιμοβιτς. Θα ήταν μια αναβάθμιση του Μειτε, που τη μια παιζει για, 8 και την άλλη για 5. Όμως τουχρονου θα φανεί αυτό το λάθος που δεν πήραμε Μαξ και μας τον πήρε μάλιστα ανταγωνιστής, οταν λήγουν 2 δανεισμοι και ο Ζβαμπ. Θέλαμε μια σταθερά στο κέντρο.
Υγ: οι μεταγραφές του βαζελου, ακόμη και αν δεν αποδωσουν φέτος, θα το κάνουν τουχρονου. Ο ΠΑΟΚ για φέτος δεν κόβει φλεβα για τον Μαξιμοβιτς. Θα ήταν μια αναβάθμιση του Μειτε, που τη μια παιζει για, 8 και την άλλη για 5. Όμως τουχρονου θα φανεί αυτό το λάθος που δεν πήραμε Μαξ και μας τον πήρε μάλιστα ανταγωνιστής, οταν λήγουν 2 δανεισμοι και ο Ζβαμπ. Θέλαμε μια σταθερά στο κέντρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 21 Ιαν 2024, 12:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Να πούμε κι ενός λεπτού σιγή για όλες εκείνες τις στεντόρειες βαζελοφωνές προ λίγων εβδομάδων που ούρλιαζαν για την αδιανόητη πουστιά σε βάρος του στρατηλάτη γιδοβάνοβιτς από την παε των, που έριχναν κατάρες στον φαλακρό τουιτι για τις επόμενες 48 γενεές, που δήλωναν ότι κομμένη πλέον η λεωφλώρος για αυτούς κλπ κλπ και τώρα, υποθέτω, έχουν ξεπεράσει σε τεχνική κωλοτούμπας ακόμα και τον λΆδωνι, τον Βοθρίδη και τον τανοπλεύρη μ(ν)αζί.
Damon φίλε, ο Μέιτε το πιθανότερο είναι να μας κουνήσει μαντήλι στο τέλος Μαϊου. Χώρια το ότι Μαξίμοβιτς και Γάλλος είναι διαφορετικού στυλ παίκτες, κάνουν διαφορετικές δουλειές, ο μεν Σέρβος να οργώνει το γήπεδο, να έχει πολύ καλό αμυντικό transition και να προσθέτει ταχύτητα αλλά και δύναμη στον άξονα, κάτι που μας λείπει διαχρονικά (στο θέμα ταχύτητα δίνει ο Μάρκος, αλλά μέχρι πότε;) και ο Μέιτε στο να κρατήσει μπάλα και να βοηθήσει στο κράτημα, αλλά υστερεί σαφώς στο γυρίζω πίσω και στην ταχύτητα. Όταν μια ομάδα έχει συνεχείς αγώνες στο επόμενο 4μηνο, τους περισσότερους από κάθε άλλη Ελληνική ομάδα και υψηλούς στόχους, κανένας δεν περισσεύει. Βέβαια όπως δείχνουν τα πράγματα ο Μαξίμοβιτς σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε ομάδα, πάει πιθανότατα για το καλοκαίρι. Προσωπικά και μένα και πολλούς, δεν μας χαλάει το να τον έχουμε και αύριο. Το θέμα είναι τι θέλουν προπονητής και τι κελεύσματα δίνει η διοίκηση και αυτά πρέπει να είναι σεβαστά από μας, όσο κι αν η δουλειά μας είναι ΚΑΙ να ζητάμε.
vs40, η συζήτηση για τον Nemanja γίνεται κυρίως για το καλοκαίρι, γιατί δύσκολο φαίνεται να φύγει τώρα από την Χετάφε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Κυρ 21 Ιαν 2024, 12:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1) Τον Βόλο να κερδίσω σήμερα.
2) Να έχω ευχάριστες εκπλήξεις από αύριο και
3) Να έχουμε υγεία και να είμαστε ποδοσφαιρικά καλά στο τέλος Μαϊου.
2) Να έχω ευχάριστες εκπλήξεις από αύριο και
3) Να έχουμε υγεία και να είμαστε ποδοσφαιρικά καλά στο τέλος Μαϊου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Κυρ 21 Ιαν 2024, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Να πούμε κι ενός λεπτού σιγή για όλες εκείνες τις στεντόρειες βαζελοφωνές προ λίγων εβδομάδων που ούρλιαζαν για την αδιανόητη πουστιά σε βάρος του στρατηλάτη γιδοβάνοβιτς από την παε των, που έριχναν κατάρες στον φαλακρό τουιτι για τις επόμενες 48 γενεές, που δήλωναν ότι κομμένη πλέον η λεωφλώρος για αυτούς κλπ κλπ και τώρα, υποθέτω, έχουν ξεπεράσει σε τεχνική κωλοτούμπας ακόμα και τον λΆδωνι, τον Βοθρίδη και τον τανοπλεύρη μ(ν)αζί.
Αδερφέ χαβαλέ κάνω ! Και εμένα μ ψησατε για τον Σέρβο δεν τον είχα παρακολουθήσει πριν .Γερασίμου έγραψε:Damon φίλε, ο Μέιτε το πιθανότερο είναι να μας κουνήσει μαντήλι στο τέλος Μαϊου. Χώρια το ότι Μαξίμοβιτς και Γάλλος είναι διαφορετικού στυλ παίκτες, κάνουν διαφορετικές δουλειές, ο μεν Σέρβος να οργώνει το γήπεδο, να έχει πολύ καλό αμυντικό transition και να προσθέτει ταχύτητα αλλά και δύναμη στον άξονα, κάτι που μας λείπει διαχρονικά (στο θέμα ταχύτητα δίνει ο Μάρκος, αλλά μέχρι πότε;) και ο Μέιτε στο να κρατήσει μπάλα και να βοηθήσει στο κράτημα, αλλά υστερεί σαφώς στο γυρίζω πίσω και στην ταχύτητα. Όταν μια ομάδα έχει συνεχείς αγώνες στο επόμενο 4μηνο, τους περισσότερους από κάθε άλλη Ελληνική ομάδα και υψηλούς στόχους, κανένας δεν περισσεύει. Βέβαια όπως δείχνουν τα πράγματα ο Μαξίμοβιτς σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε ομάδα, πάει πιθανότατα για το καλοκαίρι. Προσωπικά και μένα και πολλούς, δεν μας χαλάει το να τον έχουμε και αύριο. Το θέμα είναι τι θέλουν προπονητής και τι κελεύσματα δίνει η διοίκηση και αυτά πρέπει να είναι σεβαστά από μας, όσο κι αν η δουλειά μας είναι ΚΑΙ να ζητάμε.
Αλλά στα τέτοια μου κιόλας . Ζιλμπέρτο σιλβα είχαν και δεν μάσησα. Άσχετο που μου το έκλεψαν εκείνο.Όταν είμαι εγώ καλά δεν τους βλέπω . Για μένα έχει σημασία τα 150 στρέμματα για το προπονητικό. Οι ακαδημιες μου,η νέα Τούμπα κλπ και στα τέτοια μου τώρα για έναν Μαξίμοβιτς . Ας πάρουμε σερτζιο ολιβειρα ή κανέναν σαν τον πινεδα της κουλας. Χάθηκαν οι παίχτες . Αλλά πάνω από όλα να έχω πρόεδρο σαν τον Ιβαν . Θα ζηλέψω τώρα τον Αλαφούζο τον υποτακτικό του Μαρινάκη που δάνεισε το αμάξι του στον Ράμπο7 που ήταν κατηγορούμενος για την δολοφονία του φιλοπουλου
Damon
Είναι σε όλους γνωστό ποιος δίνει αυτό τον πακτωλό εκατομμυρίων για τις τόσες ξαφνικές μεταγραφές του βάζελου. Δεν ονομάζεται Αλαφούζος, αλλά είναι ξένο όνομα από την εγγύς σε μας ανατολή. Είναι επίσης γνωστό το ποιοι ευλογούν αυτά τα παρά φύση πάρε-δώσε και ποια χώρα είναι στο πάρε και ποια στο δώσε, όχι βέβαια σε παίκτες. Αλλά πλέον μιλάμε για άλλες εποχές από αυτές προ 12ετίας που δεν διεκδικούσαμε τότε το πρωτάθλημα με προπονητή τον Χάβο, αλλά τη δεύτερη θέση και μιλάμε για μεγάλη ευκαιρία για να τα σκουπίσουμε όλα φέτος.
Είναι σε όλους γνωστό ποιος δίνει αυτό τον πακτωλό εκατομμυρίων για τις τόσες ξαφνικές μεταγραφές του βάζελου. Δεν ονομάζεται Αλαφούζος, αλλά είναι ξένο όνομα από την εγγύς σε μας ανατολή. Είναι επίσης γνωστό το ποιοι ευλογούν αυτά τα παρά φύση πάρε-δώσε και ποια χώρα είναι στο πάρε και ποια στο δώσε, όχι βέβαια σε παίκτες. Αλλά πλέον μιλάμε για άλλες εποχές από αυτές προ 12ετίας που δεν διεκδικούσαμε τότε το πρωτάθλημα με προπονητή τον Χάβο, αλλά τη δεύτερη θέση και μιλάμε για μεγάλη ευκαιρία για να τα σκουπίσουμε όλα φέτος.
Καλά γενικά δεν χεστηκαμε. Ο ανταγωνιστής για τους τίτλους είναι. Μας ενδιαφέρει αν και πως ενισχύεταιtheo-drama έγραψε:Χεστκαμε με το β@ζλοκ τσι μεταγραφές του.....
Εγώ αυτό βλέπω.
Γενικά το λέω .
Τα πραγματα ισως ειναι πολυ πιο απλα και δεν εχουν να κανουν με γεωπολιτικα συμφεροντα. Αλλιως θα αγοραζε ενας Τουρκος τον ΣΚΑΙ και τον βαζελο ετσι ενα πρωι και αλλιως αφου πρωτα ειχε γλυκανει τους παντες.
Αφου πετυχε η λοβοτομη του σαρβαιβορ, ειναι πιθανο να πετυχει και η λοβοτομη του Τεριμ.
Το οτι θα μπουν Τουρκοι στην καθημερινοτητα της χωρας εχει να κανει με κατι αλλο περα απο επιχειρηματικες κινησεις ειναι μια αλλη μεγαλη κουβεντα.
Αφου πετυχε η λοβοτομη του σαρβαιβορ, ειναι πιθανο να πετυχει και η λοβοτομη του Τεριμ.
Το οτι θα μπουν Τουρκοι στην καθημερινοτητα της χωρας εχει να κανει με κατι αλλο περα απο επιχειρηματικες κινησεις ειναι μια αλλη μεγαλη κουβεντα.
Πάμε γερά σήμερα !!!
Μέσα στην μεταγραφική ζάλη δεν σκάει λέω εγώ κάνα Χ στο Περιστέρι και κάνα Χ στη λεωφόρο?
Και παράταση και 3 ντέρμπι σε μια εβδομάδα
Μόνο εγώ έχω αυτό το προαίσθημα ?
Μέσα στην μεταγραφική ζάλη δεν σκάει λέω εγώ κάνα Χ στο Περιστέρι και κάνα Χ στη λεωφόρο?
Και παράταση και 3 ντέρμπι σε μια εβδομάδα
Μόνο εγώ έχω αυτό το προαίσθημα ?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εκτίμηση μου για σήμερα:
Βαζελος άσσος με τα χίλια ζόρια και ίσως με κάνα μουφα πέναλτι πάλι.
Κούλα άσσος ή Χ και γκρίνια για Αλμέιδα και μηδενική ενίσχυση
Γαύρος Χ ξερό 0-0 με ελάχιστες φάσεις.
Βαζελος άσσος με τα χίλια ζόρια και ίσως με κάνα μουφα πέναλτι πάλι.
Κούλα άσσος ή Χ και γκρίνια για Αλμέιδα και μηδενική ενίσχυση
Γαύρος Χ ξερό 0-0 με ελάχιστες φάσεις.