Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Εχει όλα τα δίκια, για το τώρα και την απραξία όποιων είναι υπεύθυνοι για τις μεταγραφές (ο Μπότο φαίνεται πως δεν είναι, έχει παρακαμφθεί) και τους πρώτους αγώνες.
Για το μέλλον της ομάδας στο σύνολο της σεζόν χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, είναι άσχημη η δήλωση του.
Αλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Κι αν κάτσει ο ταδε παίχτης και διαβάσει αυτή τη δήλωση, τι να υποθέσει ;
Πως ούτε ο προπονητής του πιστεύει στην ομάδα, ούτε έχει κίνητρο.
Αρα, γιατί να έχει κι ο παίχτης ή γιατί να έρθει κάποιος σε μια ομάδα που δεν κυνηγά τίποτα.
Δεν ξέρω, είμαστε σε κακή φάση και το κλίμα πρέπει να αναστραφεί σύντομα, δηλαδή να φέρουν τους παίχτες.
Για το μέλλον της ομάδας στο σύνολο της σεζόν χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, είναι άσχημη η δήλωση του.
Αλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Κι αν κάτσει ο ταδε παίχτης και διαβάσει αυτή τη δήλωση, τι να υποθέσει ;
Αρα, γιατί να έχει κι ο παίχτης ή γιατί να έρθει κάποιος σε μια ομάδα που δεν κυνηγά τίποτα.
Δεν ξέρω, είμαστε σε κακή φάση και το κλίμα πρέπει να αναστραφεί σύντομα, δηλαδή να φέρουν τους παίχτες.
Ρωτήθηκε αδερφέ. Υποθέτω πως όταν σε ρωτάνε, απαντάς.joshua έγραψε:Ωραια θες να πουμε και για τις δηλωσεις του? Χαλια δηλωσεις ειναι.Για ποιο λογο 6 Ιουλιου να μιλαμε για το αν θα παρουμε τιτλο? Για ποιο λογο να γινεται αναφορα για 100η φορα στο απειρο ροστερ και τις μη μεταγραφες με τοσο εντονο τροπο? Τι ακριβως προσφερει στη ψυχολογια ομαδας και κοσμου?
Δεν βγήκε να τα πει από μόνος του. Θα ρωτήθηκε προφανώς για τους στόχους της ομάδας του τη φετινή σεζόν, αν πιστεύει πως θα σηκώσει κάποιο μαστραπά ή κάτι παρόμοιο.
Δεν είναι υποχρέωση του να λέει διαρκώς ψέματα. Όχι. Φτάνει με τον ρόλο του "μπροστινού".
Πολύ καλά κάνει και λέει αυτά που πιστεύει. Είναι και υποχρέωση του και δικαίωμα του.
Ακριβως...
Πρωτοι εμεις αν με το ΥΠΑΡΧΟΝ ροστερ δηλωνε παμε για πρωταθλημα θα λεγαμε μα τι λεει ο @@@ακας;
Πρωτοι εμεις αν με το ΥΠΑΡΧΟΝ ροστερ δηλωνε παμε για πρωταθλημα θα λεγαμε μα τι λεει ο @@@ακας;
Να συμπληρώσω. Όσο είμαστε έτσι, κάντε το σταυρό σας μη τυχόν γίνει καμιά στραβή και φύγει ο συγκεκριμένος.
Αν φτιάξουμε ομάδα, έρθουν δηλαδή οι 7-8 καλοί παίκτες που είχε πει ο Γιώργος Σαββίδης, τότε ας φύγει.
Έτσι και δεν έχει έρθει κανείς και πάνε να αλλάξουν και προπονητή, θα ακολουθήσει δράμα άνευ προηγουμένου.
Αν φτιάξουμε ομάδα, έρθουν δηλαδή οι 7-8 καλοί παίκτες που είχε πει ο Γιώργος Σαββίδης, τότε ας φύγει.
Έτσι και δεν έχει έρθει κανείς και πάνε να αλλάξουν και προπονητή, θα ακολουθήσει δράμα άνευ προηγουμένου.
Υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος ομως που ειναι η απειρια της ομαδας. Οσο ειμασταν μακρια παιζαμε μια χαρα, μολις καναμε να πλησιασουμε, στα πλειοφ δηλαδη, η ομαδα κατερρευσε απο την πιεση. Μπαινουν σε μια ζυγαρια αυτα. Το κινητρο και η πιεση.
Επισης δεν λεγαν καποιοι να βγουν να μας πουν τους στοχους και ολα καλα, εμεις μονο αυτο θελουμε να μας μιλησουν. Ε μας τους ειπε τους στοχους.
Επισης δεν λεγαν καποιοι να βγουν να μας πουν τους στοχους και ολα καλα, εμεις μονο αυτο θελουμε να μας μιλησουν. Ε μας τους ειπε τους στοχους.
Από τις 6 Ιουλίου κρίνονται οι στόχοι της επόμενης σεζόν, ενώ υπάρχει κανα δίμηνο ακόμα για μεταγραφές ;
Δεν ξέρω.
Ισως να γνωρίζει από τωρα τις προθέσεις και μείνουμε όπως είμαστε.
Ειλικρινά δεν ξέρω.
Δεν ξέρω.
Ειλικρινά δεν ξέρω.
Μα το είπαμε όταν έβγαινε μπροστά στη κάμερα για να ευχαριστήσει τον Ιβάν για τους δανεικούς Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ.nunies4 έγραψε:Ακριβως...
Γελάνε και τα γέλια δηλαδή.
Ούτε διπλωματία ούτε τίποτα ρε. Ειλικρίνεια δεν ζητάμε;;; Ξεκάθαρες κουβέντες δεν ζητάμε;;; Ε λοιπόν ο προπονητής της ομάδας απασφάλισε και πλέον δεν πατάει φρένο. Τα λέει όλα όπως τα βλέπει.
Αν δεν τους αρέσει ας τον διώξουν.
Να δω ποιο σπίρτο θα έρθει να αναλάβει μια ομάδα με έναν φορ (που δεν είναι καν φορ), 4 χαφ εκ των οποίων ο ένας έχει να παίξει ένα χρόνο και ο άλλος είναι ο Φιλίπε Σοάρες, μόλις ένα δεξιοπόδαρο στόπερ, 4 μεσοεπιθετικούς χωρίς ούτε μισό καθαρό αριστερό και με βασικά μπακ τον Σάστρε και τον Ράφα.
Άιντε τότε να σας δω..
Εγω παντα διαβαζω προσεκτικα τις λεξεις. Οταν λες ειναι δυσκολο να παρεις τιτλο, σημαινει οτι θα παλεψεις αλλα θα ειναι πιο ευκολο για καποιες αλλες ομαδες να τον παρουν. Οχι οτι θα το παρατησεις απο την αρχη.
-
Ειλικρινώς δεν καταλαβαίνω τις αντιδράσεις των δυσανασχετούντων.
Το αυτονόητο είπε.
Ακόμα κι αν είχαμε κάνει τις μεταγραφές που ήθελε, πάλι δύσκολα θα ήταν.
Υπάρχουν κι άλλες ομάδες δυνατές πλέον.
Άρα παλεύουμε για να πετύχουμε τους δύσκολους στόχους.
Το αυτονόητο είπε.
Ακόμα κι αν είχαμε κάνει τις μεταγραφές που ήθελε, πάλι δύσκολα θα ήταν.
Υπάρχουν κι άλλες ομάδες δυνατές πλέον.
Άρα παλεύουμε για να πετύχουμε τους δύσκολους στόχους.
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Μπορεί να μίλησε με βάση το πως είναι τώρα η ομάδα. Στη τελική τουλάχιστον τα τελευταία δυο χρόνια, δεν ήρθε και καμία νορμάλ ενίσχυση τον Αύγουστο.Minority4 έγραψε:Από τις 6 Ιουλίου κρίνονται οι στόχοι της επόμενης σεζόν, ενώ υπάρχει κανα δίμηνο ακόμα για μεταγραφές ;
Δεν ξέρω.
Ειλικρινά δεν ξέρω.
Πρόπερσι ήρθαν τρεις δανεικοί (Μίτριτσα, Άκπομ, Σίντκλεϊ) και πέρσι δεν ήρθε κανείς, ενώ μάλιστα είχαν κλεισμένο υποτίθεται τον Σοτέλδο.
Άρα σου λέει πως εμπειρικά και με το ρίσκο να αποκλειστούμε από την Ευρώπη, δεν ξέρω αν πρέπει να ελπίζω σε ενίσχυση, οπότε ναι δεν άλλαξε κάτι, άρα δύσκολα να πάμε για τίτλο φέτος.
Εδώ είναι που πρέπει να βγει μπροστά ο μάγκας ο Ιβάν και ακόμα και αν έρθει κάποιος αποκλεισμός, να μην αλλάξει το πλάνο και να φέρει όσους και όποιους πρέπει. Όπως έκανε όταν έφερε Αντελίνο, Ζαμπράνο, Μαουρίτσιο ενώ είχαμε αποκλειστεί από την Όστερσουντ.
- figurehead4
Βρε δε πα να.... όλοι τους. Σκίζουμε τον Λουτσέσκου, σκίζουμε τον Μπότο, μέχρι φτάσαμε τώρα να σκίζουμε τον Σαββίδη και σιγά μην τρομάξουμε τα παιχτακια μας τα παραχαϊδεμενα.Minority4 έγραψε: Κι αν κάτσει ο ταδε παίχτης και διαβάσει αυτή τη δήλωση, τι να υποθέσει ;
Αν είναι να έχουμε απαιτήσεις, αυτό θα τους πιάνει όλους. Το κάναμε νηπιαγωγείο και να κανουμε όλε όλε σε κλαρίνα. Χρυσοπληρωμενοι είναι.
Γι'αυτό ζητάει και αύξηση ο κάθε Νάρεϊ. Και αν ο κάθε Ίνγκανσον καλύπτεται από την κάθε Μίντιλαντ ας πάει εκεί. Άντε πια με την τρέλα του καθενός. Άλλος είναι φοβισμένος, άλλος έχει ψυχολογικά, άλλος έχει περίοδο.
Έτσι είναι ο ΠΑΟΚ και όποιος τον αντέχει. Αλλιώς τον μπούλο. Πολύ καλά έκανε ο Λουτσέσκου. Τι να πει, έχω μια ομάδα με μέλλον; Σε 5 χρόνια μπορεί να φυτρώσουν καλά σε κάποιους και κάποιοι να δουλέψουν και να γίνουν παίχτες για ΠΑΟΚ; Παίχτες ζητάει. Τι να κάνει;
Συγγνώμη για το ύφος φίλε Minority4 ,που προφανώς δεν πάει σε σένα.
Απλώς με έχει κουράσει το κάθε παιχτακι που από τη μια έχει απαίτηση να χάνει ο ΠΑΟΚ για να τον ετοιμάσει και μετά ονειρεύεται και καριέρα στο εξωτερικό. Βρε ουστ. Η ζωή είναι μικρή. Εμείς χάνουμε μέρες ζωής σε κάθε ήττα κι αυτοί λένε στον μάνατζερ βρες μου ομαδα να πάρω κι άλλα
Οταν βγαινει ο προπονητης σου και κανει αυτη την δηλωση την τριτη(!) μερα της προετοιμασιας, καταλαβαινεις οτι ουτε στοχος υπαρχει, ουτε καποιο συγκεκριμενο πλανο απο την διοικηση για την ομαδα. Το καραβι παει στον αυτοματο κ δεν βλεπω πως μπορει να σταματησει η κατρακυλα. Και προφανως ο τελευταιος που φταιει εκει μεσα ειναι ο Ρουμανος.
Να υποθεσω οτι αν τις δηλωσεις αυτες τις εκανε αλλος προπονητης της αρεσκειας του καθενος(Ειτε λεγεται Σαντος...ειτε Γκαρσια...βαλτε οποιον θελετε) ο αντιστοιχος υποστηρικτης θα μιλουσε για ''παντελονατος'' και ''αρχιδατος'' που δεν μασαει τα λογια του και λεει τα πραγματα οπως εχουν...και δεν κοροιδευει τον κοσμο...κτλ κτλ