Καλως ορισες, και το μηνυμα σου σε συναρτηση με την σημερινη νεα μορφη του σαιτ μου δινει την ευκαιρια να μοιραστω κι εγω την παρομοια μου κατασταση ως μελος του σαιτ. Ημουν παλιο μελος απο τις πολυ αρχες του φορουμ, ειχα εγγραφει στα 15 μου τον Γεναρη του 2008, την χρονια των σαρδελων και του σχεδον υποβιβασμου στο μπασκετ. Το nickname μου ηταν montolivo4 καθως ημουν φαν του παιχτη και της Φιορεντινα, ενω εγραφα στο μπασκετ που και που κι εν γενει ειχα πολυ λιγα σχολια, μονο διαβαζα. Ημουν μελος της τοτε revolution φουρνιας επι Ζαγορ και της μαζικης επιστροφης του κοσμο στο γηπεδο, οπου πηγαινα γηπεδο αλλεπαλληλα μεχρι το 2011 οταν και σταματησα και να πηγαινω αλλα και να ακολουθω το φορουμ.Adamandad έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Ονομάζομαι Ανδρέας. Μόλις έκανα εγγραφή. Είμαι 33 ετών και διαβάζω paokmania από τα 15 μου. Είχα προσπαθήσει και πριν λίγα χρόνια να εγγραφώ, τότε που είχαμε και το chat, με άλλο nickname (daspaok4 αν θυμάμαι καλά) αλλά δεν τα κατάφερα καλά αφού ξέχασα και κωδικό και email. Adamandad σημαίνει μπαμπάς της Αδαμαντίας. Είμαι παιδί της 4 χωρίς να έχω υπάρξει ποτέ οργανωμένος και κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη. Όλα αυτά τα χρόνια, έχω μάθει και έχω καταλάβει πολλά από εδώ μέσα για τον Π.Α.Ο.Κ και όχι μόνο. Ωωώώω Π.Α.Ο.Κ σ' αγαπώ, πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαϊκό!!!!!!
Περυσι για καποιον λογο αρχισα να μπαινω στο φορουμ ξανα και προσπαθησα να βρω τα στοιχεια μου απο εκεινο το ακαουντ αλλα το εμαιλ δεν ηταν πια ενεργο κι εφτιαξα νεο λογαριασμο.