Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Adamandad έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Ονομάζομαι Ανδρέας. Μόλις έκανα εγγραφή. Είμαι 33 ετών και διαβάζω paokmania από τα 15 μου. Είχα προσπαθήσει και πριν λίγα χρόνια να εγγραφώ, τότε που είχαμε και το chat, με άλλο nickname (daspaok4 αν θυμάμαι καλά) αλλά δεν τα κατάφερα καλά αφού ξέχασα και κωδικό και email. Adamandad σημαίνει μπαμπάς της Αδαμαντίας. Είμαι παιδί της 4 χωρίς να έχω υπάρξει ποτέ οργανωμένος και κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη. Όλα αυτά τα χρόνια, έχω μάθει και έχω καταλάβει πολλά από εδώ μέσα για τον Π.Α.Ο.Κ και όχι μόνο. Ωωώώω Π.Α.Ο.Κ σ' αγαπώ, πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαϊκό!!!!!!
Καλως ορισες, και το μηνυμα σου σε συναρτηση με την σημερινη νεα μορφη του σαιτ μου δινει την ευκαιρια να μοιραστω κι εγω την παρομοια μου κατασταση ως μελος του σαιτ. Ημουν παλιο μελος απο τις πολυ αρχες του φορουμ, ειχα εγγραφει στα 15 μου τον Γεναρη του 2008, την χρονια των σαρδελων και του σχεδον υποβιβασμου στο μπασκετ. Το nickname μου ηταν montolivo4 καθως ημουν φαν του παιχτη και της Φιορεντινα, ενω εγραφα στο μπασκετ που και που κι εν γενει ειχα πολυ λιγα σχολια, μονο διαβαζα. Ημουν μελος της τοτε revolution φουρνιας επι Ζαγορ και της μαζικης επιστροφης του κοσμο στο γηπεδο, οπου πηγαινα γηπεδο αλλεπαλληλα μεχρι το 2011 οταν και σταματησα και να πηγαινω αλλα και να ακολουθω το φορουμ.

Περυσι για καποιον λογο αρχισα να μπαινω στο φορουμ ξανα και προσπαθησα να βρω τα στοιχεια μου απο εκεινο το ακαουντ αλλα το εμαιλ δεν ηταν πια ενεργο κι εφτιαξα νεο λογαριασμο.
Adamandad

Δημοσίευση από Adamandad »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Adamandad έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Ονομάζομαι Ανδρέας. Μόλις έκανα εγγραφή. Είμαι 33 ετών και διαβάζω paokmania από τα 15 μου. Είχα προσπαθήσει και πριν λίγα χρόνια να εγγραφώ, τότε που είχαμε και το chat, με άλλο nickname (daspaok4 αν θυμάμαι καλά) αλλά δεν τα κατάφερα καλά αφού ξέχασα και κωδικό και email. Adamandad σημαίνει μπαμπάς της Αδαμαντίας. Είμαι παιδί της 4 χωρίς να έχω υπάρξει ποτέ οργανωμένος και κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη. Όλα αυτά τα χρόνια, έχω μάθει και έχω καταλάβει πολλά από εδώ μέσα για τον Π.Α.Ο.Κ και όχι μόνο. Ωωώώω Π.Α.Ο.Κ σ' αγαπώ, πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαϊκό!!!!!!

Καλώς όρισες Ανδρέα, έστω και αργά! Να χαίρεσαι την κοράκλα σου!
Σε ευχαριστώ πολύ. Φίλε, αν ήσουν πέρυσι στην εκδρομή στη Λιθουανία με την Ritas, είμαστε παρέα.
Adamandad

Maurice_Escargot έγραψε:
Καλως ορισες, και το μηνυμα σου σε συναρτηση με την σημερινη νεα μορφη του σαιτ μου δινει την ευκαιρια να μοιραστω κι εγω την παρομοια μου κατασταση ως μελος του σαιτ. Ημουν παλιο μελος απο τις πολυ αρχες του φορουμ, ειχα εγγραφει στα 15 μου τον Γεναρη του 2008, την χρονια των σαρδελων και του σχεδον υποβιβασμου στο μπασκετ. Το nickname μου ηταν montolivo4 καθως ημουν φαν του παιχτη και της Φιορεντινα, ενω εγραφα στο μπασκετ που και που κι εν γενει ειχα πολυ λιγα σχολια, μονο διαβαζα. Ημουν μελος της τοτε revolution φουρνιας επι Ζαγορ και της μαζικης επιστροφης του κοσμο στο γηπεδο, οπου πηγαινα γηπεδο αλλεπαλληλα μεχρι το 2011 οταν και σταματησα και να πηγαινω αλλα και να ακολουθω το φορουμ.

Περυσι για καποιον λογο αρχισα να μπαινω στο φορουμ ξανα και προσπαθησα να βρω τα στοιχεια μου απο εκεινο το ακαουντ αλλα το εμαιλ δεν ηταν πια ενεργο κι εφτιαξα νεο λογαριασμο.
Ίδια γενιά είμαστε αδερφέ με ίδιες παραστάσεις. Εκείνη η ομάδα επί Ζαγόρ με σημάδεψε αφού το δέσιμο ομάδας και κόσμου ήταν μοναδικό. Μεγάλες κερκίδες με το ηθικό στα ύψη. Σαν να γνωρίζαμε τι θα ακολουθήσει μετά με Ivan.
Adamandad

Sorry για την παράθεση στο τελευταίο post.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Adamandad έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:

Καλώς όρισες Ανδρέα, έστω και αργά! Να χαίρεσαι την κοράκλα σου!
Σε ευχαριστώ πολύ. Φίλε, αν ήσουν πέρυσι στην εκδρομή στη Λιθουανία με την Ritas, είμαστε παρέα.

Ω αλήθεια; Ναι ρε φίλε, ήμουν εκεί! Η μεγαλύτερη μετακίνηση μικρομετόχων!
Πήγα με το τσάρτερ, δεν ήμουν από αυτούς που ήρθαν με το πούλμαντο από Ελλάδα..
Adamandad

Έτσι ακριβώς. Κι εγώ μικρομέτοχος είμαι. Με το τσάρτερ κι εγώ και μάλιστα με την σύζυγο. Δυνατό ΠΑΟΚτσάκι. Δηλαδή με λες ότι δεν είσαι εκείνο το αλάνι από το κορδελιό? Χαχα αστειεύομαι.
Άβαταρ μέλους
Maxmad

Δημοσίευση από Maxmad »

Συγχαρητηρια σε ολους για την δουλεια και την νεα εμφανιση!
Ηταν κατι που επρεπε να γινει τοσο για να αποκτησει η σελιδα ενα συγχρονο layout οσο και για θεματα ασφαλειας.

Μακαρι να ακολουθησει και το forum και να προστεθουν και νεα χαρακτηριστικα, οπως πχ αντιδρασεις.

Επειδη κανω βολτα και στους αντιπαλους, θεωρω οτι απο αποψη κινησης ειμαστε μακραν το πιο ενεργο οπαδικο φορουμ.
Και χαιρομαι που υπαρχει ακομα πολυ ζωη εδω μεσα και δεν εχει μετακομισει σε group και σελιδες των social.
Μπραβο σε ολους!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Adamandad έγραψε:Έτσι ακριβώς. Κι εγώ μικρομέτοχος είμαι. Με το τσάρτερ κι εγώ και μάλιστα με την σύζυγο. Δυνατό ΠΑΟΚτσάκι. Δηλαδή με λες ότι δεν είσαι εκείνο το αλάνι από το κορδελιό? Χαχα αστειεύομαι.
Θυμάμαι καναδυό άτομα να ήρθαν με συζύγους, αλλά δεν θυμάμαι φάτσες καθόλου.

Εγώ στον αγώνα ήμουν μπροστά σειρά, αριστερά!
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ρε σεις, μαζί με το νέο layout έχουμε καινούργιο διαχειριστή!! Το ρωτάω δεύτερη φορά. Δεν πρέπει να ξέρουμε ποιός είναι αυτός ο Equalizer???
Adamandad

Εμείς πίσω αριστερά. Ωραία εκδρομή και φέραμε και τον Φρίντρικσον. Θυμάμαι τότε να λέω " να είχαμε κι εμείς έναν τέτοιο κανονικό άσσο και όχι αυτούς τους ασόβαρους που έχουμε τόσα χρόνια "
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Χωρικός έγραψε:ρε σεις, μαζί με το νέο layout έχουμε καινούργιο διαχειριστή!! Το ρωτάω δεύτερη φορά. Δεν πρέπει να ξέρουμε ποιός είναι αυτός ο Equalizer???
καλα πλακα με κανεις??

ο ντενζελ ουασινκτον ειναι...πηρε και οσκαρ... :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Χωρικός έγραψε:ρε σεις, μαζί με το νέο layout έχουμε καινούργιο διαχειριστή!! Το ρωτάω δεύτερη φορά. Δεν πρέπει να ξέρουμε ποιός είναι αυτός ο Equalizer???
Υποθέτω πως είναι ο rainmaker με νέο ψευδώνυμο. Ρωτησα και γω το ίδιο πάντως και απάντηση δεν πήρα. :D
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Είναι έκπληξη!
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

μοιάζει λίγο με της ΠΑΕ η σελίδα μετά την ανανέωση?
θα μπορούμε να βγάζουμε και εισιτήρια? :mrgreen:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Στο "κοινωνία ώρα μηδεν" θα σας λυθεί η απορία.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”