Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Σε χρηματιστηριακές εταιρείες χαρίζουν πρόστιμα και χρέη 5,500,000,000 ευρώ και σε μας δε κάνουν τίποτα. Φανταστείτε εμείς θέλουμε να πληρώσουμε και το πρωτογενές κεφάλαιο.
Ρε είστε σοβαροί;;
α) Η αύξηση ΝΑΙ έχει αρχίσει. Τηλ για πληροφορίες : 801-111-1926 . ΠΑΡΕ - ΡΩΤΑ - ΜΑΘΕ.
β)Η διαφήμιση αύξησης μετοχικού απαγορεύεται. Στο κάτω κάτω έχει βουήξει ο τόπος.Δεν πουλάμε κόκα κόλες και πατατάκια. Είμαστε απο τους πιο ζωντανούς οργανισμούς στην Ελλάδα και πρέπει επιτέλους να ρολάρουμε λίγο και απο μόνοι μας. Είμαστε μέλη μιας κοινωνίας που ονομάζεται ΠΑΟΚ και έχουμε χρέος να είμαστε ενεργά και δραστήρια μέλη.Οπότε ας αφήσουμε τα περί μαρκετίνγκ και λοίπα. Απλά πράματα. Ξυπνάς, πας σε μαρφιν, ταυτότητα αφμ και λεφτά. Όσα θέλεις απο 10 ευρώ και πάνω. Η 1 μετοχή αν δεν απατώμαι στοιχίζει 0,31 ευρώ.
Πιθανώς να τα χουμε γράψει και νωρίτερα, αλλά δεν βλέπω να χαμπαριάζουμε πάλι τα ίδια και τα ίδια ρωτάμε. Ο Βιολίδης χτές δήλωσε πως απο σήμερα όσοι θέλουν πηγαίνουν και συμμετέχουν. Δεν θα έρθει κανείς να σου χτυπήσει την πόρτα και να σε πάρει απ το χέρι.Η ομάδα έχει πρόβλημα οικονομικό λόγω υπέρβασης μπάτζετ. Το οποίο πρόβλημα θα λύθει ΜΟΝΟ κατά το ήμισυ με τα πλαιυ οφ και το άλλο μισό με την αύξηση ΑΝ ΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
α) Η αύξηση ΝΑΙ έχει αρχίσει. Τηλ για πληροφορίες : 801-111-1926 . ΠΑΡΕ - ΡΩΤΑ - ΜΑΘΕ.
β)Η διαφήμιση αύξησης μετοχικού απαγορεύεται. Στο κάτω κάτω έχει βουήξει ο τόπος.Δεν πουλάμε κόκα κόλες και πατατάκια. Είμαστε απο τους πιο ζωντανούς οργανισμούς στην Ελλάδα και πρέπει επιτέλους να ρολάρουμε λίγο και απο μόνοι μας. Είμαστε μέλη μιας κοινωνίας που ονομάζεται ΠΑΟΚ και έχουμε χρέος να είμαστε ενεργά και δραστήρια μέλη.Οπότε ας αφήσουμε τα περί μαρκετίνγκ και λοίπα. Απλά πράματα. Ξυπνάς, πας σε μαρφιν, ταυτότητα αφμ και λεφτά. Όσα θέλεις απο 10 ευρώ και πάνω. Η 1 μετοχή αν δεν απατώμαι στοιχίζει 0,31 ευρώ.
Πιθανώς να τα χουμε γράψει και νωρίτερα, αλλά δεν βλέπω να χαμπαριάζουμε πάλι τα ίδια και τα ίδια ρωτάμε. Ο Βιολίδης χτές δήλωσε πως απο σήμερα όσοι θέλουν πηγαίνουν και συμμετέχουν. Δεν θα έρθει κανείς να σου χτυπήσει την πόρτα και να σε πάρει απ το χέρι.Η ομάδα έχει πρόβλημα οικονομικό λόγω υπέρβασης μπάτζετ. Το οποίο πρόβλημα θα λύθει ΜΟΝΟ κατά το ήμισυ με τα πλαιυ οφ και το άλλο μισό με την αύξηση ΑΝ ΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Ο κάθε ΠΑΟΚτσής ξέρει το καθήκον του ποιο είναι και δεν χρειάζεται πλεον καμία διαφήμιση και μπλα μπλα.
Μόνο δραστηριοποίηση τρέξιμο και ενεργό ρόλο παντού.
Όπως ξέρουμε τους παίχτες της ομάδας ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε και δεν έχει μα και μου.
ΝΤΟΥ μόνο χρειάζεται.
Δεν υπάρχει λόγος ανάλυσης περαιτέρω καθότι τα έχουμε ξαναπεί στις πρώτες σελίδες του συγκεκριμένου τόπικ απο την πρώτη ΑΜΚ.
ΝΤΟΥ ΡΕ
Μόνο δραστηριοποίηση τρέξιμο και ενεργό ρόλο παντού.
Όπως ξέρουμε τους παίχτες της ομάδας ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε και δεν έχει μα και μου.
ΝΤΟΥ μόνο χρειάζεται.
Δεν υπάρχει λόγος ανάλυσης περαιτέρω καθότι τα έχουμε ξαναπεί στις πρώτες σελίδες του συγκεκριμένου τόπικ απο την πρώτη ΑΜΚ.
ΝΤΟΥ ΡΕ
Δεν παίρνει παραπάνω από δέκα λεπτά. Τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν πρέπει να ανεβάσουμε ανεξάρτητα από το ποσό.
εισαι ΠΑΟΚ ? ΓΙΝΕ ΜΕΤΟΧΟΣ
εισαι πολυ ΠΑΟΚ? ΓΙΝΕ μεγαλοΜΕΤΟΧΟΣ

εισαι πολυ ΠΑΟΚ? ΓΙΝΕ μεγαλοΜΕΤΟΧΟΣ
Κι ένα από το πιο όμορφα βιντεάκια που είχαν γίνει για την ΑΜΚ
[youtube]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QINLFmwy3yI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QINLFmwy3yI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
Παιδιά είναι απλό..
Μπορεί να ζούμε σε περίοδο παρατεταμένης κρίσης, αλλά δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να σκεφτούμε πως:
21.000 διαρκείας χ 100 ευρώ ο καθένας = 2.100.000 ευρώ!
[youtube]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/QINLFmwy3yI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/QINLFmwy3yI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
Παιδιά είναι απλό..
Μπορεί να ζούμε σε περίοδο παρατεταμένης κρίσης, αλλά δε νομίζω ότι είναι δύσκολο να σκεφτούμε πως:
21.000 διαρκείας χ 100 ευρώ ο καθένας = 2.100.000 ευρώ!
εχω μια απορια η marfin egnatia bank ειναι διαφορετικη απο την marfin bank ?
και μπορουμε να αγοραζουμε μετοχες απο την marfin egnatia bank ?
και μπορουμε να αγοραζουμε μετοχες απο την marfin egnatia bank ?
Η ίδια είναι tigon
(συγχωνεύθηκαν πριν καιρο εγνατια και μαρφιν, εξου και το marfin egnatia bank...
)
(συγχωνεύθηκαν πριν καιρο εγνατια και μαρφιν, εξου και το marfin egnatia bank...
Αυτό δεν το έχω καταλάβει... Δηλαδή 20.000 άτομα από 1000€ είναι χειρότερο του 50.000 άτομα από 10€???teod1980 έγραψε:Δεν παίρνει παραπάνω από δέκα λεπτά. Τον αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν πρέπει να ανεβάσουμε ανεξάρτητα από το ποσό.
Αμα είναι έτσι, αντι να βάλω το καθιερομένο κατοστάρικο στο όνομα του πατέρα μου, θα βάλω είκοσι στου πατέρα μου, 20 στης θειας μου 20 στου θείου μου 20 στης μάνας μου κτλ.... Αμα είναι να κάνουμε όλοι έτσι...
Κι όσοι πήραν μετοχές στο όνομα τους πέρσυ ας πάρουν στο όνομα της γυναίκας τους φετός κτλ...
λοιπον επειδη εριξα μια ματια στα κατατηματα της marfin διαπιστωσα οτι ειναι παντου εστω και απο ενα καταστημα σε καθε νομο.............. http://www.marfinbank.gr/MarfinEgnatia/ ... anches.htm
Μέτοχος και πάλι φέτος. Άντε τσακάλια. Εμένα μου πήρε 10 λεπτά.
ΝΤΟΥ
ΝΤΟΥ