Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
deathmassious

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από deathmassious »

sourmenetes έγραψε:Εφόσον θες ομάδα για χρόνια ο τσιγγαρας πρέπει να πάρει ματς φέτος και να έρθει του χρόνου.

ΣΒΑΜΠ ΚΟΥΡΤΙΤΣ δε θα εινα εδώ λογικα

Άρα θες κάποια σταθερά για αρχή.

Εκτός αν βάλεις καμία ρητρα στα 4 εκ και τα δώσουν.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα εδώ μιλάνε για υποχρεωτική ρήτρα-και μάλιστα στα 2.5 μύρια . Άρα για ποιά επιστροφή του χρόνου μιλάμε;
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εχω την εντυπωση οτι 2-3 μυρια στο συγχρονο ποδοσφαιρο ειναι ψίχουλα. Ειναι αυτα ΠΟΥ οι αλλες ευρωπαικες ομαδες τυπου γανδης κλπ τα δινουν αφειδως και οτι τους βγει. Δυστυχως πιστευω οτι οι πραγματικοι καλοι παικτες οπως αυτοι που θελουμε εμεις για δεκαρια και χαφ κλπ κοστιζουν πολυ παραπανω.
Με λιγα λογια τα 2-3 μυρια ειναι ειτε στοιχηματα σε νεους παικτες ειτε κοστη για ναγνωρισμενους παικτες που εχουν κανα 2 μυρια συμβολαιο.

Σκεφτειτε οτι η σπορτινγκ εδωσε 4.5 για καποιον πιτσιρικά που δεν επαιζε βασικος και η Τουλουζ δινει 3 μυρια για επισης μη βασικο παικτη. Και εμεις δωσαμε στο κουαλιατα 1,8 και σε 3-4 χρονια ισως να παρουμε δεκα απο τον παικτη.

Ειναι σωστο να περιμενουμε σε αυτο το περιβαλον αυτοι οι παικτες να ειναι αυτοι που φανταζομασταν? Δεν ξερω πραγματικα.

Οποτε αν θελουμε να βλεπουμε την πραγματικοτητα ο βιασμος του ποδοσφαιρου μας που εκτελουν με συνεπεια ολοι αυτοι οι καραγκιοζηδες μας εφτασε στο σημειο να μην βλεπουμε τι γινεται εξω απο την αυλη του ποδοσφαιρκου χωριου μας.

Ολο το καλοκαιρι ασχολιοτανε ΟΛΟΙ τους με τον μπαλτακο με την κεδ με την προεδρεια της σουπερλινγκ και τελικα ΟΛΕΣ οι ομαδες μας εφαγαν τον φλοκο της αρκουδας απο κατι Ισραηλινους, τσεχους και βουλγαρους. Ομαδες που πριν δεκα χρονια οι ελληνικες τις ειχανε. Μεχρι και η σουπερ ομαδα του σιχαματος προκριθηκε με εναν αποκλεισμο και δυο προκρισεις στα πεναλτυ με κατι Σλοβακους και κατι Κυπριους.

Αλλαξανε τα πραματα. Ελπιζω αυτο που γινεται τωρα στην ομαδαρα μας να ειναι η αρχη της εξελιξης μας. ΠΡΕΠΕΙ να συμπορευτουμε με το ευρωπαικο ποδοσφαιρο. Μονον ετσι θα εχουμε μελλον.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

deathmassious έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Εφόσον θες ομάδα για χρόνια ο τσιγγαρας πρέπει να πάρει ματς φέτος και να έρθει του χρόνου.

ΣΒΑΜΠ ΚΟΥΡΤΙΤΣ δε θα εινα εδώ λογικα

Άρα θες κάποια σταθερά για αρχή.

Εκτός αν βάλεις καμία ρητρα στα 4 εκ και τα δώσουν.

Μα εδώ μιλάνε για υποχρεωτική ρήτρα-και μάλιστα στα 2.5 μύρια . Άρα για ποιά επιστροφή του χρόνου μιλάμε;
Ακομα δεν έχει βγει κάτι επίσημο.

Ας το δούμε.

Totem_pk

Και εαν ο καθε Τζολης και Τσιγγαρας δεν το θελει αυτο εγω παλι λεω οτι δεν τους κατηγορω. Απλα δεν μπορω να στεναχωριεμαι κιολας για ποδοσφαιριστες που, στο νεο περιβαλλον, θελουν να κυνηγησουν την τυχη τους εκτος ΠΑΟΚ.

Και για οσους λενε για Τζολη και ζωγραφο κλπ κλπ και για Λουτσε εχω να πω πως ΙΣΩΣ εαν εμπαινε στην ομαδα ποιο ομαλα και ποιο ετοιμος, με εφοδια που απαιτούνται στο συγχρονο ποδοσφαιρο ΙΣΩΣ να κερδιζε και αυτος και εμεις, η ομαδα, πολυ περισσοτερα.
Raja

Δημοσίευση από Raja »

Μου αρέσει πολυ η προοπτική του Φελίπε.
Φελίπε αριστερα, Ντάντας δεξιά, λίγο μπροστά τους Μπράντον, πίσω από ένα στράικερ τύπου Βίντρα.
Στη φαντασία μου όλα αυτα!
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Αυτή η περίπτωση Αρχηγέ sn0ufel4 μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Προπονητής δεν έχει ρόλο στην λήψη μεταγραφικών αποφάσεων.

Και βέβαια τον F. Soares τον αγοράσαμε μπορεί να πει κανείς, τι μπορούσε να κάνει. Αλλά ο Sastre ήταν δανεικός, γιατί δεν τον έδιωξε.

Επίσης πολύ σωστά όπως επισημαίνεις ο R. Soares δεν πείθει. Είμαστε ιδιαίτερα καλομαθημένοι σε αυτήν την θέση.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

ο Σάστρε πριν το καλοκαίρι φαινόταν κανονικός παίκτης. Με προσόντα και αδυναμίες, αλλα κανονικός.
Καμια σχέση με αυτό που βλέπουμε τώρα.
Totem_pk

Θελω να φερουν στην ομαδα ενα δεκαρι που να μπορει να καταλαβαινει τον Ντατας χωρις προσπαθεια. Και ενα φορ μπροστα που να τους καταλαβαινει και αυτος. Και να σκοραρει. Αυτα. Θελω πολλα?
Totem_pk

astral έγραψε:ο Σάστρε πριν το καλοκαίρι φαινόταν κανονικός παίκτης. Με προσόντα και αδυναμίες, αλλα κανονικός.
Καμια σχέση με αυτό που βλέπουμε τώρα.
Ισως να επαθε τιποτα το παιδι. Βεβαια εφυγε απο εκει που ηταν γιατι ηταν αναπληρωματικος. Οτι επαθε και εδω δηλαδη. Αλλα αυτος δεν ειναι λογος για τετοια εικονα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εγω παντως βλεπω οτι προτασεις ωστε να υπηρετηθει το σχεδιο γιγαντωσης του ΠΑΟΚ, ερχονται μονο απο τα παιδια των ακαδημιων.
Ολα τα αλλα ακριβοπληρωμενα στοιχηματα, πηγαν απατα μεχρι στιγμης ( Ζαμπα, Σοαρες, Κουαλιατα κ σια).
Εκει ειναι που τρελαινομαι.
Ποιος ειδε και τι ειδε ας πουμε να εχει παραπανω ο Κουαλιατα απο τον Κωνσταντελια πχ. Εμενα μια η αλλη μου φαινονται, μονο που ο ενας κοστιζει 10πλασια απο τον αλλο. Το ιδιο και το διδυμα Τσαουσης-Σοαρες, Τσιγγαρας-Φ.Σοαρες. Ας μη μιλησω για Λυρατζη-Σαστρε, γιατι γελαει ο κοσμος.

Οποτε καλα θα κανουμε να δωσουμε χωρο στα δικα μας παιδια, γιατι αυτα θα μεγαλωσουν τον ΠΑΟΚ μας.

Μεταγραφες ΜΟΝΟ επιπεδου Κουρτιτς, που θα μπουν και θα παιξουν αμεσως. Αλλιως να μας λειπει.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Τα παιδιά από τις Ακαδημίες μας - όπου γίνεται τρομερή δουλειά, αυτά πρέπει να τα τονίζω, είναι ευλογία.

Υπάρχει φυσικά και η κατανόηση ότι στον Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΤΑ υπάρχει μεγάλη πίεση.

Ίσως σε αυτό το θέμα θα έπρεπε - κατά την άποψη μου - να είμαστε λίγο πιο τολμηροί. Αλλά για αυτό ο μόνος αρμόδιος είναι ο Προπονητής.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

sn0ufel4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Εγω συνεχιζω να βλεπω τον ΤΔ πιο σιγουρο για παραμονη σε σχεση με τον προπονητη.
Οι παιχτες θα συνεχισουν να ερχονται με βαση αυτο π βλεπει ο Μποτο και οχι τοσο με βαση το τι θέλει ο Λουτσεσκου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μπότο μέχρι στιγμής είναι μηδέν από μηδέν
Μάλιστα, αποτυχημένος ο Μπότο... Στον αφρό ο Λουτσέσκου

Απλά υπενθυμίζω, ότι 4 από τους 11 παίκτες που έπαιξαν εχθές βασικοί είναι μεταγραφές Μπότο και μάλιστα οι 3 απ' αυτούς ήταν διακριθέντες.

Επίσης όσο αφορά τους Σάστρε, που όντως είναι στα χαμένα φέτος, και τον Φελίπε. Και οι δύο πέρυσι σου έδειξαν ότι έχουν κάποια στοιχεία. Σίγουρα δεν είναι παίκτες του 10/10, αλλά παρ' όλα αυτά έπαιξαν και έδειξαν δυο-τρία πράγματα. Παρ' όλα αυτά ο προπονητής φέτος δεν τους έχει δώσει συνεχόμενα ματς ώστε να αποκτήσουν ρυθμό και να προσαρμοστούν στο παιχνίδι της ομάδας. Ειδικά τώρα που είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς, πως περιμένεις να δείξουν πράγματα όταν παίρνουν 20λεπτα, στα οποία μάλιστα η ομάδα δεν έχει καθαρίσει τα παιχνίδια? Και τέλος όσο αφορά τους συγκεκριμένους παίκτες, πως ακριβώς πρέπει να είναι η ψυχολογία τους όταν αντί να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες παίζουν στη θέση τους οι σχεδόν παλαίμαχοι πλέον Βιειρίνια και Σβαμπ.

Πάμε τώρα στα του επιθετικού. Μετά τη φυγή Τσόλακ, ο Μπότο έφερε τον Τόμας. Έναν Τσόλακ, που βγήκε πρώτος σκόρερ στα Πρωταθλήματα της Κροατίας και της Σουηδίας και είναι πολύ πιθανόν να βγει και στη Σκωτία, όντας όμως ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Εδώ ο Λουτσέσκου τον έκανε χαμάλη, να βγαίνει έξω από την περιοχή και να σπάει μπάλες. Και άντε να δεχτώ ότι καλά έκανε ο Λουτσέσκου και θέλει ο φορ του να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Έφερε λοιπόν ο Μπότο παίκτη με τέτοια στοιχεία. Και συνολικά έπαιξε 19 λεπτά απέναντι στη Λέφσκι. Ξέρω, θα μου πεις εσύ ήταν ανέτοιμος και άργησε να έρθει, γι' αυτό δεν έπαιξε. Και θα σου απαντήσω εγώ, πόσο πιο έτοιμος ήταν δηλαδή ο Μπίσεσβαρ που έπαιξε ολόκληρο ημίχρονο στον επαναληπτικό?

Και για να κλείσω, όσο αφορά τον Ράφα. Σίγουρα ο παίκτης έδειξε μουδιασμένος στα πρώτα ματς που αγωνίστηκε, αλλά έδειξε να έχει στοιχεία. Μπορεί να μην είναι Μάτος ή πιο σωστά Λίνο και Βιειρίνα που θα ανεβοκατεβαίνει μόνιμα όλη τη γραμμή, αλλά έδειξε (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) να κρατάει καλά τη θέση του και να έχει αξιοπρεπέστατη σέντρα. Δεν μπορώ να καταλάβω που είδες ότι ο Τσαούσης είναι καλύτερος. Μπορεί και να είναι, δεν αντιλέγω, αλλά είναι πολύ νωρίς για να κρίνεις κάτι, το οποίο σε πρώτο χρόνο δεν είναι εξόφθαλμο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτο που θα ανεβασει επιπεδο την ομαδα ειναι να ερθει επιτελους ο επιτελικος που θελει ο Ραζβαν και ιδανικα και ενα ακομα φορ.
Αυτο ομως που θα εκτοξευσει πραγματικα την ομαδα (γιατι στις υπολοιπες θεσεις το ροστερ ειναι πλεον γεματο και μαλιστα με παικτες διαφορετικων χαρακτηριστικων) ειναι να ερθουν στις επομενες μεταγραφικες περιοδους 2 μπακαρες. Αλλα μπακαρες. Αυτη την στιγμη ο ΠΑΟΚ εχει 5 decent ακραια μπακ. Κανενα μεγαλο μπακ ομως (ο Αντρε προφανως υπηρξε. Οχι πλεον)
Οταν η ομαδα αποκτησει και παλι τον Ματος της και τον Λινο της (η τον Αντρε του νταμπλ) το υπαρχον ροστερ θα εκτοξευθει.

Στα τωρα...Καμια εξελιξη και σημερα; Τι γινεται;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Μέχρι 15/9 το βράδυ θα τρελαθούμε .. δεν βλέπω να κινείται κάτι τώρα .. αν θέλαμε Φερνάντες θα είχε πάρει ήδη το ΚΤΕΛ ..
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

montekristo έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Εγω συνεχιζω να βλεπω τον ΤΔ πιο σιγουρο για παραμονη σε σχεση με τον προπονητη.
Οι παιχτες θα συνεχισουν να ερχονται με βαση αυτο π βλεπει ο Μποτο και οχι τοσο με βαση το τι θέλει ο Λουτσεσκου.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Μπότο μέχρι στιγμής είναι μηδέν από μηδέν
Μάλιστα, αποτυχημένος ο Μπότο... Στον αφρό ο Λουτσέσκου

Απλά υπενθυμίζω, ότι 4 από τους 11 παίκτες που έπαιξαν εχθές βασικοί είναι μεταγραφές Μπότο και μάλιστα οι 3 απ' αυτούς ήταν διακριθέντες.

Επίσης όσο αφορά τους Σάστρε, που όντως είναι στα χαμένα φέτος, και τον Φελίπε. Και οι δύο πέρυσι σου έδειξαν ότι έχουν κάποια στοιχεία. Σίγουρα δεν είναι παίκτες του 10/10, αλλά παρ' όλα αυτά έπαιξαν και έδειξαν δυο-τρία πράγματα. Παρ' όλα αυτά ο προπονητής φέτος δεν τους έχει δώσει συνεχόμενα ματς ώστε να αποκτήσουν ρυθμό και να προσαρμοστούν στο παιχνίδι της ομάδας. Ειδικά τώρα που είμαστε ακόμα στην αρχή της χρονιάς, πως περιμένεις να δείξουν πράγματα όταν παίρνουν 20λεπτα, στα οποία μάλιστα η ομάδα δεν έχει καθαρίσει τα παιχνίδια? Και τέλος όσο αφορά τους συγκεκριμένους παίκτες, πως ακριβώς πρέπει να είναι η ψυχολογία τους όταν αντί να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες παίζουν στη θέση τους οι σχεδόν παλαίμαχοι πλέον Βιειρίνια και Σβαμπ.

Πάμε τώρα στα του επιθετικού. Μετά τη φυγή Τσόλακ, ο Μπότο έφερε τον Τόμας. Έναν Τσόλακ, που βγήκε πρώτος σκόρερ στα Πρωταθλήματα της Κροατίας και της Σουηδίας και είναι πολύ πιθανόν να βγει και στη Σκωτία, όντας όμως ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Εδώ ο Λουτσέσκου τον έκανε χαμάλη, να βγαίνει έξω από την περιοχή και να σπάει μπάλες. Και άντε να δεχτώ ότι καλά έκανε ο Λουτσέσκου και θέλει ο φορ του να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Έφερε λοιπόν ο Μπότο παίκτη με τέτοια στοιχεία. Και συνολικά έπαιξε 19 λεπτά απέναντι στη Λέφσκι. Ξέρω, θα μου πεις εσύ ήταν ανέτοιμος και άργησε να έρθει, γι' αυτό δεν έπαιξε. Και θα σου απαντήσω εγώ, πόσο πιο έτοιμος ήταν δηλαδή ο Μπίσεσβαρ που έπαιξε ολόκληρο ημίχρονο στον επαναληπτικό?

Και για να κλείσω, όσο αφορά τον Ράφα. Σίγουρα ο παίκτης έδειξε μουδιασμένος στα πρώτα ματς που αγωνίστηκε, αλλά έδειξε να έχει στοιχεία. Μπορεί να μην είναι Μάτος ή πιο σωστά Λίνο και Βιειρίνα που θα ανεβοκατεβαίνει μόνιμα όλη τη γραμμή, αλλά έδειξε (στα δικά μου μάτια τουλάχιστον) να κρατάει καλά τη θέση του και να έχει αξιοπρεπέστατη σέντρα. Δεν μπορώ να καταλάβω που είδες ότι ο Τσαούσης είναι καλύτερος. Μπορεί και να είναι, δεν αντιλέγω, αλλά είναι πολύ νωρίς για να κρίνεις κάτι, το οποίο σε πρώτο χρόνο δεν είναι εξόφθαλμο.
Άρα για όποιον δεν παίζει, ευθύνεται ο Λουτσέσκου και για όποιον παίζει και σέρνεται όπως ο Σάστρε, πάλι φταίει ο Λουτσέσκου γιατί δεν τον βάζει παραπάνω.. Τρομερή η λογική σου αδερφέ, δεν δείχνει καμία εμπάθεια προς τον προπονητή της ομάδας.
Ο Σάστρε για παράδειγμα που ξεκίνησε με Λέφσκι και έκανε τη μια γκέλα μετά την άλλη, μπαίνει χθες για 20 λεπτά, σκοντάφτει και πέφτει μόνος του στην ευθεία, χάνει τον επιθετικό, τρώμε το γκολ και πρέπει να συνεχίσει να παίζει, γιατί έτσι θα βελτιωθεί! Κάτι σαν τον Τέιλορ δηλαδή; Που ότι γκολ έτρωγε ο ΠΑΟΚ επί 4 μήνες ήταν μέσα;

Εγώ λέω πως πολλοί από εσάς περιμένατε τον Μεσσία τεχνικό διευθυντή και αρνείστε να πιστέψετε πως είναι παρά πολύ πιθανό να έχει κάνει αρκετά λάθη.
Ο σωστός ΤΔ που ξέρει πως η ομάδα μένει χωρίς επιθετικό πριν τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, ΔΕΝ προτείνει να έρθει ένας εντελώς ανέτοιμος παίκτης.
Ο σωστός ΤΔ που ξέρει πως η ομάδα καίγεται για σοβαρό δεκάρι, δεν φέρνει ένα παιδί από την Ουρουγουάη που μόνο κλασικό δεκάρι δεν είναι.
Ο σωστός ΤΔ που τρώει χυλόπιτα από τον βασικό στόπερ (Κρέσπο), προτείνει να δοθεί ένα χ ποσό να έρθει ο χ-ψ Νάσμπεργκ νωρίτερα και δεν συναινεί στο να έρθει ένα στόπερ όπως ο Κάργας που σε ολόκληρη τη ζωή του μάρκαρε το πολύ 20 μέτρα μπροστά από την εστία.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι μόνοι αναντικατάστατοι παίκτες που ήρθαν επί Μπότο, είναι ο Ντάντας και ο Νάραϊ.
Ο ένας μάλιστα έχει έρθει δανεικός. Και ο άλλος κόστισε κοντά 1.5. Άρα από τα 9 εκατομμύρια που δόθηκαν για μεταγραφές, αξιοποιείται ενεργά μόνο το 1.5.
Δεν γίνεται να φταίει ο Λουτσέσκου για όλα αυτά. Απλά δεν γίνεται. Ειδικά όταν για 2η σερί χρονιά φωνάζει για δεκάρι και τον γράφουν στα π@πάρια τους. Το κενό που μόνο ένας τυφλός δεν θα βλεπε. Η ποιότητα που λείπει από μπροστά για να κοιτάξει με αξιώσεις κάθε στόχο. Και όμως, 2 μεταγραφικές περίοδοι και αυτό το δεκάρι δεν έχει έρθει.
Ε κράξε τον προπονητή εσύ, τι να σου πω..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”