71. Brandon Thomas Llamas
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
Κοιτα τον ρε …ουτε ενα χρονο καλα καλα δν εχει… και το μιλαει…
Μπραβο ρε !
Κ να πω την αληθεια σαν ατομο τον ειχα για «μαλακακο» γκαφατζη λιγο καμμενο κ χαοτικο…
Ανντιθετα δειχνει προσγειωμενος , συνεπεστατος , θετικος κ μια χαρα στροφαρει
Μακαρι να συνεχισει ανοδικα, να μας κανει ναφορεσουμε φανελλα Brandon,
που αρχες καλοκαιριου επεφτε απαξιωση …
Μπραβο ρε !
Κ να πω την αληθεια σαν ατομο τον ειχα για «μαλακακο» γκαφατζη λιγο καμμενο κ χαοτικο…
- ΑποστόληςΑ
Από πέρυσι τα Χριστούγεννα, που γυρίστηκε εκείνο το βιντεάκι με τα κάλαντα, ο Brandon μιλούσε κάποια Ελληνικά.
(φορούσε και γυαλιά)
(φορούσε και γυαλιά)
Εχω παθει πλακα! Τι εχει κανει το αλανι;!Μπαρκαρούτσος έγραψε:To χαίρομαι ρε το παλικάρι.. Όταν γουστάρεις εκεί που είσαι, φαίνεται!![]()
[youtube]xtXVVHPS62E[/youtube]
- TylerDurden
Χωρίς να σχολιάζω την ποδοσφαιρική του αξία, ο τυπάρας αυτός είναι από τα πιο συμπαθητικά άτομα που έχουν φορέσει τη φανέλα μας.
Να 'ναι καλά.
Να 'ναι καλά.
-
Ο Μπράντον περυσι τα άκουγε γιατί είχαμε νεύρα όλοι με τον ολιβειρα και έπρεπε να μπει στα παπούτσια του βασικού Σέντερ φορ . Αν ο σαματτα σου βγει ο Μπράντον για τον ρόλο του θα είναι σούπερ . Εγώ μέσα στην χρόνια τον βλέπω αν ο λουτσεσκου νιώσει καλά με τα 2 του χαφ να παίζει και μαζί με σαματτα ή τζιμα . Πάντως το παλικάρι μέχρι στιγμής τα πηγαίνει τέλεια . Αν δεν είσαι κολλημένος σαν προσωπικότητα δεν γίνεται να μην τον συμπαθήσεις .
Οταν σε εχει δοκιμασει η ζωη τοσο πολυ σε τοσο μικρη ηλικια ειναι λιγο δυσκολο η θα σε παρει απο κατω και θα γινει αυτο που λες η θα σηκωσεις το κεφαλι, θα πατησεις στα ποδια σου και θα βγαλεις τον καλυτερο σου εαυτο..χξς' έγραψε:Κοιτα τον ρε …ουτε ενα χρονο καλα καλα δν εχει… και το μιλαει…
Μπραβο ρε !
Του έχω κάνει πολύ σκληρή κριτική αλλά σήμερα του οφείλω μια μεγάλη συγνώμη γιατί έχει αποδείξει ότι είναι μια τεράστια τυπάρα, έχει πολύ μεγάλη ψυχή και σκυλιάζει για την ομάδα, και χθες ιδίως ήταν καθοριστικότατος στην απόδοση της ομάδας, έκανε τα πάντα στο γήπεδο. Σκόραρε, είχε ασίστ, πίεσε, έτρεξε, έκοψε επιθέσεις αντιπάλων, έκλεψε μπάλες, μοίρασε την μπάλα σωστά, ήταν ο απόλυτος παίκτης χθες. Του αξίζουν άπειρα συγχαρητήρια.
Για το ότι μετά από 1 χρόνο μιλάει τόσο καλά ελληνικά δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι.......
Τι άλλο να κάνει για να μας δείξει πόσο πολύ γουστάρει που βρίσκεται εδώ;
Για το ότι μετά από 1 χρόνο μιλάει τόσο καλά ελληνικά δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι.......
Τι άλλο να κάνει για να μας δείξει πόσο πολύ γουστάρει που βρίσκεται εδώ;
Είναι αδύνατο να μην τον συμπαθησεις! Μακάρι να του πάει καλά η χρονιά, να βοηθήσει την ομάδα, να πάρει κθ ένα καλο συμβόλαιο. Του το εύχομαι.
- Μπαρκαρούτσος
Μαλακες κοινωνιολόγοι ανοίξτε τα στραβά σας! Μια ματια στο νήμα του Μπραντον θα λυσει οποιαδήποτε χρονια απορια βασανιζει τον κλαδο σας
Να πω οτι δεν χαίρομαι με αυτα που διαβάζω απο συνοπαδους για τον Μπράντον? Θα πω ψέματα. Τον τυπο τον γουστάρω και θα τον υπερασπίζομαι ως εκει που δεν παει, απ την αλλη δεν γίνεται να μη παραδεχτώ οτι εχω ριξει απειρο (καλοπροαίρετο) γελιο με οσα διαβαζω απο χτες το βραδυ για Μπράντον
Αν μπει κανας ακυρος στο νημα του πουλενίου θα νομιζει πως μιλαμε για τον διαδοχο του Ντιέγκο (οχι του δικού μας)

Να πω οτι δεν χαίρομαι με αυτα που διαβάζω απο συνοπαδους για τον Μπράντον? Θα πω ψέματα. Τον τυπο τον γουστάρω και θα τον υπερασπίζομαι ως εκει που δεν παει, απ την αλλη δεν γίνεται να μη παραδεχτώ οτι εχω ριξει απειρο (καλοπροαίρετο) γελιο με οσα διαβαζω απο χτες το βραδυ για Μπράντον

Αν μπει κανας ακυρος στο νημα του πουλενίου θα νομιζει πως μιλαμε για τον διαδοχο του Ντιέγκο (οχι του δικού μας)

Αυτός θα είναι η νέα μας μεταγραφή στα εξτρεμ αριστερά - και δε με χαλάει. Μαζί με Βρακα.
Εδώ θα είμαστε...
Εδώ θα είμαστε...
Ο παίκτης που αν είχαν έρθει οι μεταγραφές που έπρεπε από πέρσι θα είχε χαιρετήσει.
Παίκτη τέτοιο που δεν έχει ανάγκη η ομάδα να φέρνει από το εξωτερικό.
Ο Τόμας όμως είναι σκυλί.
Είναι τίμιος. Εργάτης, με πάθος και πείσμα.
Ο Τόμας που πράγματι έχει βοηθήσει, σε ένα ροστερ που παλεύει για την αναβάθμιση του.
Είναι τρέλα η σκέψη, να είσαι τρία μέτρα από το τέρμα με αντίπαλο να στον ακουμπάει Γιατί είσαι πλάτη του τέρματος και να παίρνεις απόφαση να κάνεις αυτό το γυριστό στην συγκεκριμένη μεριά.
Ίσως ένα από τα γκολ που δεν θα ξεχάσω στην ζωή μου.
Τα σέβη μου για την επίσης προσπάθεια να μάθεις την γλώσσα μας!!!!
Παίκτη τέτοιο που δεν έχει ανάγκη η ομάδα να φέρνει από το εξωτερικό.
Ο Τόμας όμως είναι σκυλί.
Είναι τίμιος. Εργάτης, με πάθος και πείσμα.
Ο Τόμας που πράγματι έχει βοηθήσει, σε ένα ροστερ που παλεύει για την αναβάθμιση του.
Είναι τρέλα η σκέψη, να είσαι τρία μέτρα από το τέρμα με αντίπαλο να στον ακουμπάει Γιατί είσαι πλάτη του τέρματος και να παίρνεις απόφαση να κάνεις αυτό το γυριστό στην συγκεκριμένη μεριά.
Ίσως ένα από τα γκολ που δεν θα ξεχάσω στην ζωή μου.
Τα σέβη μου για την επίσης προσπάθεια να μάθεις την γλώσσα μας!!!!
- thomas Murg
Μας βλέπω καμιά εικοσαριά χρόνια μετά, γεροντάκια πια, να γράφουμε στο τόπικ των μεταγραφών. Έναν τύπου Μπράντον Τόμας για δεύτερο δεν μπορούμε να βρούμε ρε φούστη μου; Ιδανικός θα ήταν γι'αυτό που παίζει η ομάδα.