Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Ο Μπότο δείχνει ότι παίζει καλά το παιχνίδι των μεταγραφών και όσό είναι δυνατόν θα βγάλει κερδισμένη την ομάδα.
Με Τσόλακ πήραμε το μέγιστο δυνατό, με Νάρει δείχνεί ότι δεν υποκύπτει στις έμμεσες πιέσεις του Αλοφας να δώσουμε αυτά που θέλει, έφερε σχεδόν το σύνολο των μεταγραφών για πρώτη φορά νωρίς ( μην ξεχνάμε ότι είναι πολύ νωρίς στη σεζόν , πέρυσι τέτοια εποχή ήμασταν στην αρχή της προετοιμασίας) και περιμένουμε να δούμε πώς θα κλείσουν οι τελευταίες τρύπες, όπου αν όντως στοχεύουν σε παίκτες μεγαλύτερης αξίας δύσκολα να έρθουν τέτοια εποχή στην Ελλαδιστάν.
Με Τσόλακ πήραμε το μέγιστο δυνατό, με Νάρει δείχνεί ότι δεν υποκύπτει στις έμμεσες πιέσεις του Αλοφας να δώσουμε αυτά που θέλει, έφερε σχεδόν το σύνολο των μεταγραφών για πρώτη φορά νωρίς ( μην ξεχνάμε ότι είναι πολύ νωρίς στη σεζόν , πέρυσι τέτοια εποχή ήμασταν στην αρχή της προετοιμασίας) και περιμένουμε να δούμε πώς θα κλείσουν οι τελευταίες τρύπες, όπου αν όντως στοχεύουν σε παίκτες μεγαλύτερης αξίας δύσκολα να έρθουν τέτοια εποχή στην Ελλαδιστάν.
Αυτο ακριβως σκεφτομουν....12/7!!! Και μας κουρασε η....9η μεταγραφη του ΠΑΟΚOIKODOMOS έγραψε:Παιδια επειδη διαβαζω για κουραση απο το σιριαλ με τον Ναρει. Πηγαινετε να κανετε κανα μπανιο, εχουμε ακομα 12/7. Ο παιχτης θα ερθει με τους ορους που θελει ο ΠΑΟΚ, τελεια και παυλα. Δεν υπαρχει λογος και για βιασυνη και να παμε σε καποια επιλογη που θα ειναι η νουμερο 2 στην ιεραρχια. Δεν χρειαζομαστε τον Ναρει για να περασουμε την Λεφσκι προς θεου.
Οταν περυσι τρωγαμε τα νυχια μας 31/8 23¨59 αν θα ερθει η οχι μεσοεπιθετικος....
Ο Μποτο τον αξιολογει ενα συγκεκριμενο ποσο και καλα κανει και δεν ανεβαινει παραπανω. Σε ενα χρονο τελειωνει το συμβολαιο του και ο παικτης ειναι συμφωνημενος. Μαντεψτε ποιος ειναι σε μειονεκτικη θεση....
Σωστός, αν δεν αρέσει σε κάποιους δεν πειράζει.OIKODOMOS έγραψε:Παιδια επειδη διαβαζω για κουραση απο το σιριαλ με τον Ναρει. Πηγαινετε να κανετε κανα μπανιο, εχουμε ακομα 12/7. Ο παιχτης θα ερθει με τους ορους που θελει ο ΠΑΟΚ, τελεια και παυλα. Δεν υπαρχει λογος και για βιασυνη και να παμε σε καποια επιλογη που θα ειναι η νουμερο 2 στην ιεραρχια. Δεν χρειαζομαστε τον Ναρει για να περασουμε την Λεφσκι προς θεου.
Αρκεί να υπάρχει έγκριση του προπονητή και αθλητικού διευθυντή.
Όσο για τους κουβαρνταδες με ξένη τσέπη όταν θέλω να αγοράσω εγώ κάτι ψάχνω να το βρω στην καλύτερη τιμή.
Και εκ του αποτελέσματος με Τσολακ που πέτυχε την τιμή πώλησης που ήθελε του έχω εμπιστοσύνη σαν διαπραγματευτή.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- black_star_ninja
Άλοφς γ@μιολη πες το ναι,
να στείλω παραδάκι,
στην Τουμπα τονε θέλουνε,
...
δικο σας συνοπαδοι..
να στείλω παραδάκι,
στην Τουμπα τονε θέλουνε,
...
δικο σας συνοπαδοι..
-
Το θέμα είναι οτι ακους για τον παίχτη εδώ και ένα μήνα και σε τρεις μέρες δίνεις την λίστα με τον Ζιβκοβιτς να είναι το μονο δεξιό εξτρέμ που έχεις με ποιότητα. Αμα δήλαδη τραυματιστεί αύριο ο ζίβκοβιτς η κολλήσει κορόνα θα αναγκαστούμε να πάμε στην βουλγαρία η με τον Λάμπρου η τον Τζίμα βασικό κάτι που θα κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα. Αξίζει αυτό το ρίσκο;
Εγώ το εκλαμβάνω σαν high risk low reward την όλη υπόθεση και θα είχε μόνο νόημα εάν ο συγκεκριμένος παίχτης δλδ ο νάρει έχει την προοπτική να σου φέρει πολλά μύρια στο μέλλον.
Εγώ το εκλαμβάνω σαν high risk low reward την όλη υπόθεση και θα είχε μόνο νόημα εάν ο συγκεκριμένος παίχτης δλδ ο νάρει έχει την προοπτική να σου φέρει πολλά μύρια στο μέλλον.
Αμυντικά δεν βλέπω πως μπορεί να είμαστε κομπλέ με αυτή τη σύνθεση.DamoN έγραψε:Πάντως αν τελικά κλείσουν και οι 3 που ακούγεται + τον Νεσμπεργκ πιθανόν τελειώσαμε με μεταγραφές από Ιούλιο.
Ακόμα και αν φύγει ο Κουρτιτς.εγώ θα ήθελα και έναν κεντρικό αμυντικο αλλά ποσοτικά είμαστε καλυμμένοι νομίζω
Gk kotarski/ zivko/ταλιχμανιδης
Cb Ingason/kargas
Cb nasberg/κουλιερακης/μιχαηλιδης
Rb λυρατζης/Sastre
Lb rafa/Andre/τσαουσης
Cm Kurtic/schwab
Cm douglas/dantas/Χάρης
Omf Filipe/qualgiata/Καντουρι
Rw Zivkovic/narey/ντελιας
Lw soteldo/Biseswar/Ricardo
Cf Oliveira/Κουτσιας/Brandon
11 μεταγραφές και είμαστε στα μισά του Ιουλίου.
Πως σας φαίνεται θεωρητικά η ομάδα;
Υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάπου Μεταγραφη εκτός από cb?
Τον Νέσμπεργκ δεν τον έχουμε δει ακόμα. Το βιογραφικό του δεν μας προϊδεάζει ιδιαίτερα θετικά.
Επίσης θα έρθει μετά τη 1η Αυγούστου, άρα θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.
Ο Μιχαηλίδης μετά τον τραυματισμό, χωρίς προετοιμασία, δύσκολο να μπει και να βρει ρυθμό πριν τον Γενάρη.
Τον Κουλιεράκη θα ήταν άδικο να του φορτώσουμε από τώρα τις ευθύνες του 3ου στόπερ μας.
Και ο Κάργας δείχνει προσαρμοστικός, φιλότιμος, καλός ψηλά, αλλά ούτε αυτός ξέρουμε πως θα ανταποκριθεί στα σοβαρά ματς.
Είναι λάθος οπότε να τα περιμένουμε όλα από τον Ίγκανσον. Χρειάζεται δίπλα του ένα έμπειρο στόπερ που να είναι καλός στο build up. Μαζί με Κάργα και Νέσμπεργκ θα είναι μια χαρά τετράδα.
Ο Κουλιεράκης μπορεί να πάει κάπου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και όταν γυρίσει ο Μιχαηλίδης βλέπουμε σε τι κατάσταση θα είναι.
Ας μη ξεχνάμε πως αμυντικά έχουμε και το ερωτηματικό του Κοτάρσκι. Δεν ξέρουμε πως θα ανταποκριθεί.
Στα χαφ υπάρχουν επιλογές. Αν φύγει κάποιος βλέπουμε.
Μεσοεπιθετικά και επιθετικά, θα προτιμούσα να υπήρχε ένα κανονικό δεκάρι με νούμερα. Ο Σολτέδο έχει 22 ματς καριέρας ως δεκάρι. Με ότι αυτό συνεπάγεται.
Τον Καντουρί δεν τον υπολογίζω καθόλου και ο Ρικάρντο είναι τρομερά πίσω. Είναι πολύ πιθανό να πάρει ματς με τον ΠΑΟΚ β.
Ο Μπίσεσβαρ δεν είναι για πάνω από 20 λεπτά.
Αν δεν μείνει ο Ντέλιας και ξαναπάει δανεικός, άνετα χωράει ένα κανονικό δεκάρι.
Αριστερά θα έχεις Κουαλιάτα και Σολτέδο, στο 10 θα έχεις ένα κανονικό δεκάρι, με κάλυψη Μπίσεσβαρ και δεξιά Ζίφκο με Νάραϊ.
Επιθετικά αν ο Κούτσιας πάρει ενεργό ρόλο, δεν νομίζω να χρειαζόμαστε και 4ο φορ. Σίγουρα πάντως, όταν και οι τρεις σου φορ έχουν μόνο 1 χρόνο συμβόλαιο, πρέπει να γίνει τεράστια προεργασία για την επόμενη σεζόν.
- thomas Murg
Αυτό το εάν τραυματιστεί ο ένας, εάν τραυματιστεί ο άλλος είναι το νέο μότο; Τι γλωσσοφαγιά είναι αυτή ρε;
Εντάξει. Τραυματίστηκαν δύο. Δεν φτάνει;
Εντάξει. Τραυματίστηκαν δύο. Δεν φτάνει;
Δεν νομίζω ότι σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου αν τραυματιστούν οι πρωτοκλασάτοι παίχτες να έχουν ισάξιες εναλλακτικές. Μόνο στην Ελλάδα υπάρχει αυτή η εντύπωση. Εγώ πιστεύω στην δουλειά που γίνεται από τον προπονητή. Και η πρόκριση θα έρθει μέσω αυτής της δουλειάς.
Συμφωνουμε σε γενικες γραμμες Black. Αλλα αν τον Κουλιερακη τον βλεπουνε οτι το εχει και ειναι και πνευματικα ετοιμος, γιατι να μην στηριχθει και να παρει κανονικοτα παιχνιδια στα ποδια του απο φετος ως 3ο4ο σεντρε μπακ;
Εγώ νομίζω η επιλογή Νασμπεργκ είναι ο προθάλαμος έτσι ώστε ο κουλιερακης ν πάρει την θέση του μιχαηλιδη όταν αυτός πωληθεί. Απλά ο τραυματισμός δίνει και χρόνο στον κουλιερακη όχι απλά να είναι 5ο στόπερ και καθυστερεί τις εξελίξεις.Νασμπεργκ κουλιερακης με αυτήν την σειρά μέχρι να γυρίσει ο μιχαηλιδης παρτενέρ του Ινγκασον.
Aπλα η καθυστέρηση του Νασμπεργκ φέρνει καργα βασικό και αναγκαστικά μιχαι αλλαγή του Ινγκασον.
Έπαθα λίγο πρόεδρος εδεσσαικου αλλά στο μυαλό μου το έχω λύσει . Να το πω δυσκολεύομαι
Aπλα η καθυστέρηση του Νασμπεργκ φέρνει καργα βασικό και αναγκαστικά μιχαι αλλαγή του Ινγκασον.
Έπαθα λίγο πρόεδρος εδεσσαικου αλλά στο μυαλό μου το έχω λύσει . Να το πω δυσκολεύομαι
Ισχυει αυτο που λες 100%OIKODOMOS έγραψε:Δεν νομίζω ότι σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου αν τραυματιστούν οι πρωτοκλασάτοι παίχτες να έχουν ισάξιες εναλλακτικές. Μόνο στην Ελλάδα υπάρχει αυτή η εντύπωση. Εγώ πιστεύω στην δουλειά που γίνεται από τον προπονητή. Και η πρόκριση θα έρθει μέσω αυτής της δουλειάς.
Μια απο τις καλυτερες ομαδες του κοσμου την τελευταια 5ετια (Λιβερπουλ) πηγαινε μεχρι περυσι με 13-14 παικτες.
Μολις περυσι απεκτησε βαθος παγκου.
Μεχρι περυσι οι περισοτερες εναλλακτικες ηταν πολυ κατωτερες των βασικων.
Ναι αλλά αυτοί έχουν παίχτες βιονικούς που σπάνια τραυματίζονται και δεν κουράζονται. Ενώ όταν τραυματίζονται γυρνάνε πίσω σε χρόνο dt.
Εμείς θελουμε 3 παίχτες σχεδόν σε κάθε θέση αν παίξουμε πάλι 60 παιχνίδια.
Απλά ή 2/3 επιλογή ή θα είναι πιτσιρικάς ταλέντο (ντελιας,κουτσιας,ρικαρντο)
Ή έμπειρος 30 πλας ποιοτικός που μπορεί να προσφέρει μόνο με διαχείριση (μπισε,ομαρ,αντρε)
Αυτό νομίζω είναι το πλάνο για να μην την πατήσουμε όπως περυσι που η ομάδα μέτα από μαρσειγ γαύρο παρέδωσε πνεύμα .
Βέβαια αυτό νομίζω το σκέφτεται ο μποτο γιατί ο λουτσεσκου λογικά θα πάει με βασικούς τους έμπειρους μέχρι να παραδώσουν και να μπαίνουν σιγά σιγά οι μικροί ταλαντούχοι …
Εμείς θελουμε 3 παίχτες σχεδόν σε κάθε θέση αν παίξουμε πάλι 60 παιχνίδια.
Απλά ή 2/3 επιλογή ή θα είναι πιτσιρικάς ταλέντο (ντελιας,κουτσιας,ρικαρντο)
Ή έμπειρος 30 πλας ποιοτικός που μπορεί να προσφέρει μόνο με διαχείριση (μπισε,ομαρ,αντρε)
Αυτό νομίζω είναι το πλάνο για να μην την πατήσουμε όπως περυσι που η ομάδα μέτα από μαρσειγ γαύρο παρέδωσε πνεύμα .
Βέβαια αυτό νομίζω το σκέφτεται ο μποτο γιατί ο λουτσεσκου λογικά θα πάει με βασικούς τους έμπειρους μέχρι να παραδώσουν και να μπαίνουν σιγά σιγά οι μικροί ταλαντούχοι …
- Σουριναμέζος
Αυτό περιμένω και εγώ ότι θα είναι το φετινό ρόστερ. Μόνο στους στόπερ βλέπω ανοικτό ενδεχόμενο για απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή (περιμένω τον Κουλιεράκη να παίζει βασικός στην Β ομάδα όποτε δεν είναι στην αποστολή της πρώτης όπως και τον Μιχαηλίδη να παίρνει κάποια ματς εκεί στην αρχή για να επανέλθει όπως έκανε μέχρι και ο Ινγκι πέρσι).DamoN έγραψε:Πάντως αν τελικά κλείσουν και οι 3 που ακούγεται + τον Νεσμπεργκ πιθανόν τελειώσαμε με μεταγραφές από Ιούλιο.
Ακόμα και αν φύγει ο Κουρτιτς.εγώ θα ήθελα και έναν κεντρικό αμυντικο αλλά ποσοτικά είμαστε καλυμμένοι νομίζω
Gk kotarski/ zivko/ταλιχμανιδης
Cb Ingason/kargas
Cb nasberg/κουλιερακης/μιχαηλιδης
Rb λυρατζης/Sastre
Lb rafa/Andre/τσαουσης
Cm Kurtic/schwab
Cm douglas/dantas/Χάρης
Omf Filipe/qualgiata/Καντουρι
Rw Zivkovic/narey/ντελιας
Lw soteldo/Biseswar/Ricardo
Cf Oliveira/Κουτσιας/Brandon
11 μεταγραφές και είμαστε στα μισά του Ιουλίου.
Πως σας φαίνεται θεωρητικά η ομάδα;
Υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάπου Μεταγραφη εκτός από cb?
Άλλη μεταγραφή βλέπω μόνο σε περίπτωση που υπάρξει κάποια σημαντική αποχώρηση
Συμφωνώ αλλά γενικά δεν ήμουν ποτέ υπέρ των μαζικών ρίσκων.DimitrisS έγραψε:Συμφωνουμε σε γενικες γραμμες Black. Αλλα αν τον Κουλιερακη τον βλεπουνε οτι το εχει και ειναι και πνευματικα ετοιμος, γιατι να μην στηριχθει και να παρει κανονικοτα παιχνιδια στα ποδια του απο φετος ως 3ο4ο σεντρε μπακ;
Στα μάτια μου μαζεύτηκαν πολλά ρίσκα στην άμυνα. Το μεγαλύτερο ρίσκο είναι στο τέρμα. Εκεί όπου αν δεν βγει ο Κοτάρσκι, τον ήπιαμε (σόρυ για την έκφραση) γιατί από πίσω υπάρχει ο Ζίφκοβιτς.
Ταυτόχρονα όμως αλλάξαμε και το ένα βασικό μας στόπερ. Που από τους δυο που είχαμε, θεωρούνταν ο πιο έμπειρος.
Ρίσκο και εκεί, με αντικαταστάτη (μέχρι στιγμής) τον Κάργα.
Ρίσκο και για τη πρώτη αλλαγή, που θεωρώ πως θα είναι ο Νάσμπεργκ. Σαν πολλά ρίσκα δεν μαζεύτηκαν εκεί πίσω;
Γι' αυτό στα μάτια τα δικά μου, το ιδανικό θα ήταν να προσθέταμε μια σταθερά δίπλα στον Ίγκανσον και να δοθεί κάπου δανεικός ο μικρός για να έρθει ακόμα πιο έτοιμος του χρόνου.