Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από gika »

Gospi έγραψε:
gika έγραψε:Καλά τόσα ζητούσαν από την Μπαγιερν πριν 2 χρόνια. Ο παίκτης από τότε απέτυχε στη Μπαγιερν και δεν έπιασε ούτε στην Τοντελα, ενώ η Μπενφικα δεν του δίνει άλλη ευκαιρία. Ακόμα 8 ζητάνε;

Εν τω μεταξύ ακόμα κι αν βγει παικταράς σε εμάς, δύσκολα θα τον πουλήσουμε πάνω από 10 χωρίς να παίζουμε Τσου Λου, όποτε τα περιθώρια κέρδους είναι πραγματικά πολύ μικρά.

Ο παίκτης μου αρέσει, το deal όχι.
Αν ο παιχτης πιασει, θα σε παρει του χρονου απο το χερι και θα σε βαλει ομιλους τσουλου για πρωτη φορα στην ιστορια σου!
Και στο τελος λοιπον της μεθεπομενης χρονιας, κι αφου εχει παιξει και τσουλου τον δινεις ενα 20αρικο στα 23 του ΑΝΕΤΑ
Να το πω αλλιώς. Αν αγοράσουμε το 50% του παίκτη με 4Μ, και ο παίκτης βγάλει μάτια και γίνει η πιο ακριβή μας πώληση με 12Μ, πρακτικά το κέρδος μας θα είναι 2Μ - λιγότερο κι από την πώληση Λημνιου.

Δεν αμφιβάλω για την ποιότητα του παίκτη, απλά θεωρώ τα 8Μ μη αντιπροσωπευτικό evaluation και δεδομένου ότι θα αγωνιστεί στην Ελλάδα, δεν βλέπω πως θα φτάσει η αξία του αρκετά πάνω από αυτό ώστε να δικαιολογεί το ρίσκο της απόκτησης του. Για τον ίδιο λόγο που δεν αγοράζεις μπιτκοιν με την τιμή τους στα 40Κ και μετοχες της Τεσλα όταν είναι στα 1000.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Φυσιολογικο ποσο τα 4 μυρια για το 50% νομιζω και σχετικα καλο ντηλ για ολες τις πλευρες.Καλα τα 8 εκατομυρια για το 100% ειναι ουτοπικο,δεν παιζει να τα δωσουμε.
Το ζουμι ειναι ο παικτης να παιξει ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ,να προσπαθησουμε να διαπραγματευτουμε τους ορους λιγο καλυτερα,εχοντας και συμμαχο τον παικτη και να κλεισει η αγορα λιγο πιο κατω.
Ειμαι ενθουσιασμενος με αυτην την μεταγραφη και μου βαζει δυσκολα για το ποιον θα εχω πουλεν μεταξυ αυτου και του Κουαλιατα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αλλά ας έρθει ο παίκτης για φέτος, ας προσαρμοστεί κι ας μας βοηθήσει να εξασφαλίσουμε τη θέση που οδηγεί τσουλου και τα συζητάμε του χρόνου αυτά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

gika έγραψε:
Gospi έγραψε:
gika έγραψε:Καλά τόσα ζητούσαν από την Μπαγιερν πριν 2 χρόνια. Ο παίκτης από τότε απέτυχε στη Μπαγιερν και δεν έπιασε ούτε στην Τοντελα, ενώ η Μπενφικα δεν του δίνει άλλη ευκαιρία. Ακόμα 8 ζητάνε;

Εν τω μεταξύ ακόμα κι αν βγει παικταράς σε εμάς, δύσκολα θα τον πουλήσουμε πάνω από 10 χωρίς να παίζουμε Τσου Λου, όποτε τα περιθώρια κέρδους είναι πραγματικά πολύ μικρά.

Αν ο παιχτης πιασει, θα σε παρει του χρονου απο το χερι και θα σε βαλει ομιλους τσουλου για πρωτη φορα στην ιστορια σου!
Και στο τελος λοιπον της μεθεπομενης χρονιας, κι αφου εχει παιξει και τσουλου τον δινεις ενα 20αρικο στα 23 του ΑΝΕΤΑ
Να το πω αλλιώς. Αν αγοράσουμε το 50% του παίκτη με 4Μ, και ο παίκτης βγάλει μάτια και γίνει η πιο ακριβή μας πώληση με 12Μ, πρακτικά το κέρδος μας θα είναι 2Μ - λιγότερο κι από την πώληση Λημνιου.

Δεν αμφιβάλω για την ποιότητα του παίκτη, απλά θεωρώ τα 8Μ μη αντιπροσωπευτικό evaluation και δεδομένου ότι θα αγωνιστεί στην Ελλάδα, δεν βλέπω πως θα φτάσει η αξία του αρκετά πάνω από αυτό ώστε να δικαιολογεί το ρίσκο της απόκτησης του. Για τον ίδιο λόγο που δεν αγοράζεις μπιτκοιν με την τιμή τους στα 40Κ και μετοχες της Τεσλα όταν είναι στα 1000.
Κοιτα, αν δεν βγαλει ματια του χρονου, μπορεις να επαναδιαπραγματευτεις το κοστος, και μονο αν δεν κατσει πιο χαμηλα να δωσεις τα 4 αν τον πιστευεις και αν τον θελεις στην ομαδα σου. Δεν ειναι ολοι οι παιχτες εμπορευμα κατ εμε. Αν κανει το μπαμ με τα χαρακτηριστικα π εχει, εγω τον θελω στην ομαδα μια γεματη 3ετια κι ας μην μ φερει τρελο κερδος. Το κερδος θα βγει αν με βαλει τσου λου.
Σπουδαιο πραγμα να αποδειχθει παιχταρας και να αποτελεσει σταθερα μας στα χαφ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

gika έγραψε:
Gospi έγραψε:

Το κερδος θα ειναι το οτι θα παιξει σε μας. Το οτι θα βοηθησει να παρουμε τιτλους και να προχωρησουμε ευρωπη, ωστε να ειμαστε στους ισχυρους του χρονου. Και φυσικα τα λεφτα που θα προκυψουν.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Ακόμα δεν ήρθε, δεν έπαιξε, εμείς τον πουλήσαμε κιολας.

8 εκατομμύρια για το 100% απόλυτα λογικό μου ακούγεται για το ποιον του παίκτη.
Δηλαδή όταν εμείς λέμε 5 για τον Αουγκούστο και 2 για Τσόλακ μας φαίνονται λίγα εμείς είμαστε οι έξυπνοι και όλοι οι άλλοι μ@λ@κες?

Επίσης το κέρδος απο έναν παίκτη δεν είναι μόνο τόσο τον πήρα τόσο τον έδωσα. Αν σε βοηθήσει να βγεις CL πχ τα έξτρα έσοδα απο εκεί?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NikLiverpool την Πέμ 23 Ιουν 2022, 11:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

η ρητρα μας δινει μια βαση για διαπραγματευση.. τουλαχιστον με 4 ειναι δικος μας.. τωρα αν παμε και πουμε παρτε 5 και δωστε 75% γιατι δεν εκανε παπαδες..
η δεν ξερω τι ισχυει με τους δανεισμους.. αν για παραδειγμα τον παρουμε και τον δωσουμε δανεικο με ενοικιο 3εκ και υποχρεωτικη οψιον 7εκ .. απο τα 3 δινουμε λεφτα στην μπενφικα??
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Έτσι να πάρουμε και τον Σερτζιο Ολιβέιρα :D
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Το αν κάποιος έχει τις άκρες και λαμβάνει πληροφορίες και είναι Ρεπόρτερ δεν σημαίνει ότι αυτή του η πρόσκαιρη δυνατότητα τον χρήζει και καλό ρεπορτερ.
Μπήκα στον πειρασμό να περάσω το παραπάνω σχόλιο διότι έχω την πεποίθηση ότι σαν λαός έχουμε την ευκολία να κριτικαρουμε αυστηρά, υποτιμητικά, απαξιωτικά τον κάθε επαγγελματία στον κάθε χώρο. Κάνω λάθος?
Ενώ επίσης είμαι σίγουρος ότι κατατάσσουμε τους εαυτούς μας εκ των κορυφαίων στον χώρο μας. Δεν κάνω λάθος, πιστεύω.
Η απάντηση μας ωστόσο θα ήταν, ποιος είναι ο καλός, ο κατάλληλος?
Μάλλον θα κομπιασουμε και θα τον συνοδεύουν πολλά αλλά !

Αλλά για να μην μου διαγράψετε το σχόλιο, λέω ότι είμαι πολύ αισιόδοξος για την πορεία ανανέωσης και ενίσχυσης της ομάδας. Με δύο τρείς επιπλέον υψηλές μεταγραφές θα είμαστε όνειρο !!!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Με 4 ειναι δικος σου ομως. Για ενα παιδι που ολοι λενε οτι το ταβανι του ειναι στον θεο.
Μια χαρα ειναι το ντιλ. Ρεαλιστικο το νουμερο και εφικτο για την τσεπη της ομαδας το 4.
Σημαντικο οτι δεν μπαινει ρητρα επαναγορας και σημαντικοτατο οτι μπηκε εφικτη ρητρα και δεν ειναι ενας δανεισμος με ανεφικτη ρητρα που θα οδηγουσε σε περιπτωση Σερτζιο Ολιβειρα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Θα πωληθεί ο Φελίπε Σοάρες 12εκ, και θα σπρώξουμε τα 8 για τον Νταντας.
Με τα άλλα 4 θα κάνουμε 4ετες στον Ζιφκο Ζιφκοβιτς με 1εκ ετησίως. 1εκ προφανώς μικτα
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Τα ποσα μου φαινονται υπερβολικα για εναν παικτη που απλα υπαρχουν προσδοκιες αλλα δεν εχει δειξει τπτ μεχρι τωρα...δλδ ρε Μπενφικα αν πιστευεις οτι ο παικτης αξιζει 8εκ ε κρατα τον δωστου ευκαιριες και πουλα τον 40εκ μετα...τον δινεις δανεικο απο δω κι απο κει,περυσι στη τελευταια Τοντελα και φετος ερχεται μια ομαδα που θελει να κανει μια επενδυση πανω του,να τον δουλεψει και να τον φτιαξει σαν παικτη κι εσυ τον κοστολογεις 8εκ???αν ισχυουν αυτα τα ποσα δεν νομιζω οτι αξιζει η επενδυση στον Νταντας...και πες βγαζει ματια, ο ΠΑΟΚ λογω Brad name δεν μπορει να πουλησει πανω απο 10-12 εκ παικτη, ε τι κερδος θα εχει αν εχει δωσει ηδη 8εκ??αφηστε βεβαια που δεν υπαρχει περιπτωση να τα δωσει ποτε αυτα τα λεφτα, εδω δεν τα εδωσε για τον Σερτζιο Ολιβειρα...Αρα παμε για δανεισμο ενος χρονου και μονο,να τον ψησουμε να τον φτιαξουμε και να επιστρεψει...Θα προτιμουσα κατι πιο ετοιμο και εμπειρο τοτε!!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

https://www.paokmania.gr/stiles/mme/207 ... kremotites

Γράφει το 24, οτι απομένουν να κλείσουν ένας υψηλόμισθος στόπερ (πέρα από Νεσμπεργκ - Κάργα), ο Ναρεϊ ΚΑΙ ένα ποιοτικό αριστερό εξτρέμ.

Εφόσον επιβεβαιωθεί αυτό, έχουμε όλα τα φόντα να δουμε πολύ ωραία πράγματα φέτος.

Εγώ επιμένω οτι η ομάδα στα εξτρεμ πρέπει να δει κατακόρυφη βελτίωση, οχι άλλους προβλέψιμους, άμπαλους, καλά παιδιά και σκυμένα κεφάλια.

Θέλω αλόγατα, έκρηξη, σουτ κεραυνό και ατομική ενέργεια. ΓΙΝΕΤΑΙ; Ναι, με τον Ναρει είναι ένα καλό βήμα αφού δείχνει να συνδυάζει χαρακτηριστικά Κάμπος και Μακ (λίγο γομαράκι, λίγο άλογο, λίγο γκολ, λίγο σέντρα) τουλάχιστον απ τα βίντεο που βλέπουμε.

Κάτι αντίστοιχο και καλύτερο θέλω αριστερά.

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

ΥΓ. Άμα δε, γίνει κάνα θαύμα με τον Τσόλακ, και καταφέρουμε να διαγράψουμε και αυτή την αμαρτία του πρόσφατου παρελθόντος, τότε φέρτε και εκεί ένα αλάνι με ίσως διαφορετικά στοιχεία από κλασσικό φορ περιοχής και πάμε να σαρώσουμε. Μεγάλο καημό το έχω (πιστεύω και ο Ραζβαν) που δεν έπιασε ποτέ ο Καρέλης. Έναν τέτοιο αλλά πιο ποιοτικό θέλω, χωρίς διαλυμένα γόνατα. Ταυρί με έκρηξη και σουτ.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Υψηλή η Ρήτρα, πράγματι.
Λίγο πολύ, όλοι οι φίλοι συμφωνούν και πιστεύω έχουν ορθή κρίση.
Δεν πιάσει? Δεν συνεχίζεις.
Σου δώσει τίτλο, τίτλους? Έχει συμμετοχή? Πόσο επιδραστικος ήταν? Κυνηγάς και ομίλους τσου Λου?
Πουλήσαμε την πρώτη χρονιά και 10.000 φανέλες?
Με το καλό να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να βοηθήσει την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αν ισχυει οτι η προταση για Τσολακ ηταν 1,8 και οτι ο ΠΑΟΚ θελει το λιγοτερο 2,5 τοτε θεωρω οτι ειμαστε κοντα και σε αυτο το θαυμα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”