9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Re: 9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Δεν μπορω να πιστεψω πως ο προπονητής μας εχει τοσο χαμηλοταβανη την ομαδα στο μυαλο του για του χρονου.
Αν οντως τον καλυπτει ο Ολιβειρα για πρωτος, τοτε μαλλον εχει ψευδαισθησεις.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αρκετα μ αυτόν, δυο χρόνια κι ακομα περιμενουμε....μπροστα θελει κανονι τελειωσε, ας δωσουν κατι παραπάνω κι ας φερουν καμια παιχτουρα να γουσταρουμε.
Το οτι ηθελαν να φερουν Λαριν τον Γεναρη ειναι μια αχτιδα αισιοδοξιαςGospi έγραψε:Δεν μπορω να πιστεψω πως ο προπονητής μας εχει τοσο χαμηλοταβανη την ομαδα στο μυαλο του για του χρονου.
Μακαρι...
Θα συμφωνήσω με τα post τον Παραπάνω φίλων.
Εγώ το ξαναείπα και το ξαναλέω ο δε Lucesku βλέπει τι/πως/γιατί στην ομάδα και τα βάζει και με το σύστημα με τα λόγια τα εξής που λέει συνέχεια'ετοιμάζουμε ομάδα για τα επόμενα χρόνια' δλδ θα παμε για τον Oliveira 1o; 9αρι;και με 2ον τον Brandon;
Έτσι κάνεις ομάδα να κυνηγάς το κύπελλο η την 3ηθέση με το ζόρι; Που απο του χρόνου μέχρι τον 4ο βγαίνεις Ευρώπη.
Ομάδα για Πρωτθλητισμό θέλει 9αρι με Νούμερα δώστε το συμβόλαιο του Kurtic+Murg(που κάθονται και πληρώνονται τόσο δύσκολο είναι να φέρει ο Boto που υποτίθεται είναι ο ΤΔ wow; Δε μπορεί να φέρει 1 Παίχτη για 1ο;
Έτσι δεν είναι; Μόνο αν ο δε Lucesku τελειώνει το συμβόλαιο του το 2024 και έφεραν και τον Boto για να βγάζουμε παίχτες από ακαδημία και να Μοσχοπουλάμε έχουν ψευδαισθήσεις όπως είπε σε post ο φίλος παραπάνω.
Δεν μπορώ να υποθέσω κάτι άλλο ότι ακούω και ότι διαβάζω λέω.
Εγώ το ξαναείπα και το ξαναλέω ο δε Lucesku βλέπει τι/πως/γιατί στην ομάδα και τα βάζει και με το σύστημα με τα λόγια τα εξής που λέει συνέχεια'ετοιμάζουμε ομάδα για τα επόμενα χρόνια' δλδ θα παμε για τον Oliveira 1o; 9αρι;και με 2ον τον Brandon;
Έτσι κάνεις ομάδα να κυνηγάς το κύπελλο η την 3ηθέση με το ζόρι; Που απο του χρόνου μέχρι τον 4ο βγαίνεις Ευρώπη.
Ομάδα για Πρωτθλητισμό θέλει 9αρι με Νούμερα δώστε το συμβόλαιο του Kurtic+Murg(που κάθονται και πληρώνονται τόσο δύσκολο είναι να φέρει ο Boto που υποτίθεται είναι ο ΤΔ wow; Δε μπορεί να φέρει 1 Παίχτη για 1ο;
Έτσι δεν είναι; Μόνο αν ο δε Lucesku τελειώνει το συμβόλαιο του το 2024 και έφεραν και τον Boto για να βγάζουμε παίχτες από ακαδημία και να Μοσχοπουλάμε έχουν ψευδαισθήσεις όπως είπε σε post ο φίλος παραπάνω.
Δεν μπορώ να υποθέσω κάτι άλλο ότι ακούω και ότι διαβάζω λέω.
- ΑποστόληςΑ
Εμένα πάλι το ότι δεν τον έφεραν, ενώ ήθελαν, με γεμίζει απαισιοδοξία.aivas19 έγραψε: Το οτι ηθελαν να φερουν Λαριν τον Γεναρη ειναι μια αχτιδα αισιοδοξιας
Ναι αλλά όταν ο ίδιος ο προπονητής ζητάει φορ πέφτει η σύνδεση. Δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη.papwolf έγραψε:Να στο εξηγήσω εγώ χωρίς ειρωνίες.
Για τον ίδιο λόγο που θα ανανεώσει και ο Καντουρί ίσως κι ο Μπίσε, γιατί τους θέλει ο προπονητής. Κι από τη στιγμή που ο προπονητής έχει αναχθεί σε ηγετική μορφή μέσα στην ομάδα δε μπορείς εύκολα να του πεις όχι.
Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει στη θέληση του Ιβάν, αλλά σίγουρα δεν εμπνέει πρωταθλητισμό να μετράμε τα ψιλά στην τσέπη.
Αυτό που λέει ο φίλος είναι πολύ σημαντικό.Darkm4n έγραψε:
Του χρόνου βγαίνουν 4 Ευρώπη. Προσοχή. Όχι οι 4 του πρωταθλήματος. 3 από το πρωτάθλημα και ο Κυπελλούχος.
Θα μου πεις υπάρχει περίπτωση κάποιος άλλος εκτός των 4άρων να πάρει το κύπελλο; Μάλλον όχι αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται με τις κληρώσεις ειδικά τώρα που τα μονοπάτια χαράσσονται από μία και μόνο κλήρωση.
Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι το καλοκαίρι αυτό είναι πολύ κρίσιμο μεταγραφικά. Δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που άεκ και πάο ήταν 2 σκαλοπάτια κάτω. Τώρα πρέπει να είμαστε φουλ ανταγωνιστικοί.
Η ομάδα του χρόνου πρέπει να έχει ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα. Όχι πρωταθλητισμό γενικά και αόριστα. Το πρωτάθλημα. Δε με νοιάζει αν θα το πάρουμε ή όχι γιατί στον αθλητισμό συμμετέχουν και οι αντίπαλοι. Δηλαδή δε θα με απογοητεύσει του χρόνου τέτοιο καιρό αν είμαστε εμείς στη θέση του πάο ή της άεκ, αν είμαστε δηλαδή ισόβαθμοι στην κορυφή 5 αγωνιστικές πριν το τέλος και στο τέλος το χάσουμε για ένα με 2 πόντους. Θα στενοχωρηθώ αλλά δε θα απογοητευτώ. Και δε θα απογοητευτώ γιατί αν διεκδικούμε πραγματικά κάθε χρόνο το πρωτάθλημα κάθε 3 με 4 χρόνια θα βλέπουμε και από ένα. Ταυτόχρονα όμως θα έχουμε εξασφαλισμένες μια από τις 3 πρώτες θέσεις άρα και ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Για να μην μακρηγορώ πλέον οι αντίπαλοι έχουν ανέβει αγωνιστικό επίπεδο. Ώρα να ανέβουμε κι εμείς.. Ίσως από τα πιο κρίσιμα μεταγραφικά καλοκαίρια..
Πάνω σε αυτό που γράφετε για τις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη του χρόνου, πώς μπορούν να μας τη φέρουν.
Με πρόσχημα την αναβάθμιση του θεσμού του κυπέλλου, δίνουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο στον φιναλίστ, αν ο νικητής βγαίνει Ευρώπη από το πρωτάθλημα. Έτσι αν υποθετικά βγούμε τέταρτοι του χρόνου και δεν πάμε τελικό κυπέλλου μένουμε εκτός Ευρώπης.
Με πρόσχημα την αναβάθμιση του θεσμού του κυπέλλου, δίνουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο στον φιναλίστ, αν ο νικητής βγαίνει Ευρώπη από το πρωτάθλημα. Έτσι αν υποθετικά βγούμε τέταρτοι του χρόνου και δεν πάμε τελικό κυπέλλου μένουμε εκτός Ευρώπης.
Οποια ομάδα δεν μπορεί να φτάσει την τριάδα του ελληνικού πρωταθλήματος ή έστω τον τελικό, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να μπει σε ευρωπαικούς ομίλους anyway. Τι να το κάνω να πάμε προκριματικά και να ξεφτιλιστούμε; Ή ας κάνουν σοβαρή ομάδα να διεκδικεί πρωτάθλημα ή ας μας πουν να μη περιμένουμε και πολλά. Όλα τα αλλά είναι να είχαμε να λέγαμε.
Ποιον, τον Λαρίν.aivas19 έγραψε:Το οτι ηθελαν να φερουν Λαριν τον Γεναρη ειναι μια αχτιδα αισιοδοξιαςGospi έγραψε:Δεν μπορω να πιστεψω πως ο προπονητής μας εχει τοσο χαμηλοταβανη την ομαδα στο μυαλο του για του χρονου.
Που σε ορισμένους τους έπεφτε και λίγος !

Και κάτι ακόμη. Το 1 εκατομμύριο ευρώ δεν είναι καθόλου αστείο ποσό, έστω και για επιθετικό.
Δεν ξέρω αν με τα λεφτά αυτά θα βρούμε τον ιδανικό. Σίγουρα όμως μπορούμε να βρούμε καλύτερο από τον Πορτογάλο.
Υ.Γ. Σύμφωνα με το παρακάτω ο Λαρίν παίρνει βαριά 400 χιλ. το χρόνο.
https://fminside.net/players/3-fm-23/72 ... cyle-larin
- john4serres
Από τα highlights του χθεσινού αγώνα βλέπω ότι οι τελικές του ήταν πάλι μέτριες.
- ΑποστόληςΑ
Είχε πολύ άγχος χθες ο Oliveira. Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να σκοράρει και αυτό φαινόταν πολύ καθαρά. Δυστυχώς το άγχος δεν τον βοήθησε.
-
Σπανια δεν ειναι αλλωστε!john4serres έγραψε:Από τα highlights του χθεσινού αγώνα βλέπω ότι οι τελικές του ήταν πάλι μέτριες.
Στο δευτερο γκολ που φαγαμε
αναρωτιομουν αν θα μπορουσε
να κανει τετοια κουρσα κι ενα
ομοιο τελειωμα με του Σερβου!