ΠΑΟΚ Β'

Σχόλια - κριτική για τις υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη σεζόν 2021/22...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: ΠΑΟΚ Β'

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι ομάδες δεν έχουν ακόμη επίσημα παιχνίδια και γι αυτό ας μην βγάζουμε πρόωρα συμπεράσματα. Επιπρόσθετα ο Γκορντεζιάνι προέρχεται από τραυματισμό.
Η τραγωδία σήμερα ήταν ο Ταλιχμανίδης.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Απ' ότι καταλαβαίνω, η ομάδα χρειάζεται σκληρή δουλειά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Dimg4 έγραψε:
gika έγραψε:Ο Οεντραογκο το μόνο θετικό της ημέρας. Οι άλλοι ένα μηδενικό. Το μόνο καλό που κάνει η β ομάδα είναι να παίρνουμε απαντήσεις στο γιατί δεν βάζει τον ένα και γιατί δεν βάζει τον άλλο ο Λουτσε. Ποιος χατζηστραβος και ποιος Τσαούσης. Ούτε για β.

ΕλπιΩ να στρώσουν στην πορεία της χρονιάς.
Για Τσιγγαρα και Λυρατζη μιλαμε γιατι δεν τους βαζει, οχι για τον Τσαουση
Κι άλλοι παραπονιουνται γενικά. Να ξερεις.

Καλό θα είναι όλα τα παιδιά από τις Ακαδημίες πρώτα να δείχνουν πράγματα και μετά να έχουν απαιτήσεις.

Αυτό ισχύει βέβαια για όλους τους παίκτες.

Απλά ένας λόγος παραπάνω για παιδιά που έχουν βγει από τις Ακαδημίες, καθώς πολλές φορές ακούμε ότι αδικούνται και δεν παίρνουν ευκαιρίες.

Από κει και πέρα ασφαλή συμπέρασματα δε θα βγουν από ένα ματς.

Για αυτό καλμα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Μην γκρινιάζετε ορισμένοι. Με σκληρή δουλειά όλα θα γίνουν.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Pellaios έγραψε:Πρώτες εντυπώσεις...
Γιατί ο Λουτσεσκου δεν δοκιμάζει τον ταλιχμανιδη, όταν πασχαλάκης και ζιφκοβιτς είναι χάλια
Σήμερα το κατάλαβα.
Τις καλύτερες εντυπώσεις μου άφησε ο Τζίμας, δεν ξέρω πόσων ετών είναι αλλά φαίνεται να έχει τα σωματικά χαρίσματα αλλά και τα τεχνικά. Δεν νομίζω ότι χατζηστραβος και γκορντε με αυτό το σώμα μπορούν να παίξουν σε ψηλό επίπεδο. Θα πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ. Από τους υπόλοιπους ίσως ο σαλαμουρας μπορεί να γίνει ένας Ηλιάδης. Ο κουαντραφογκο είναι ηδη 22 έχει πάρα πολύ δρόμο να καλύψει εάν θέλει να παίξει πρώτη ομάδα.
Φυσικά για όλα τα παιδιά, ειδικά αυτά που είναι κάτω των είκοσι η ομάδα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουλέψουν στις καλύτερες δυνατές συνθήκες και να εξελιχθούν. Σήμερα δεν φαίνεται κάποιος να μπορεί να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα. Αύριο ίσως είναι διαφορετικά....
το εχω ξαναπει ο αλλος τερματας μας που ειναι τριτος και στην α ομαδα απο το κιλκις νομιζω,ειναι πολυ καλλιτερος του ταλιχμανιδη .....αν δουλεψει θα αφησει εποχη ......μπαλωμενος....
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Obdulio έγραψε:Μην γκρινιάζετε ορισμένοι. Με σκληρή δουλειά όλα θα γίνουν.
Θεωρω πως ο Γκαρσια δεν κανει ουτε για εκει. Καλυτερα να ερθει καποιος ξενος πχ απο Πορτογαλια να εμφυσησει την νοοτροπια νικητη στα παιδια
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Ειμαι σίγουρος οτι απο την καλη και στενη συνεργασια των Γκαρσία και Λουτσε θα βγει καλο αποτέλεσμα στο τελος.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Dimg4 έγραψε:
Θεωρω πως ο Γκαρσια δεν κανει ουτε για εκει. Καλυτερα να ερθει καποιος ξενος πχ απο Πορτογαλια να εμφυσησει την νοοτροπια νικητη στα παιδια
Χαχαχαχαχαχαχα!!!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Dimg4 έγραψε:
Να τους μάθει τη χαρά του παιχνιδιού ρε, παιδιά είναι, τι δεν καταλαβαίνεις; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
PAOK_1926

Δημοσίευση από PAOK_1926 »

Η Β' ομάδα είναι ένας πολύ καλός θεσμός για τον οποίο δώσαμε θεσμική μάχη. Και το κατορθώσαμε. Στη Β' ομάδα υπάρχει η δυνατότητα να δείξει οποιοσδήποτε εάν κάνει για την πρώτη ομάδα ή όχι. Αυτή είναι η σκοπιμότητα της Β' ομάδας. Η προετοιμασία, κυρίως, για την Α' ομάδα του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

θετικες εντυπωσεις μου αφησαν καποια παιδια....
1ος θεωρω ο Τζιμας με σκληρη δουεια θα παιξει στην 1η ομαδα αρκετα συντομα..
2ος ο Χατζηστραβος εχει ολα τα στοιχεια που πρεπει να εχει ενα δεκαρι θελει δουλεια στο σωμα του ομως....
3ος ο Γαιτανιδης απο την απραξια εχει χασει την εκρηξη του θεωρω αν παρει μαζεμενα παιχνιδια και βρει ρυθμο θα δουμε τον παλιο παικτη..
4ος ο Τσαουσης με δουλεια ειναι μια χαρα αριστερο μπακ για αλλγη στην 1η ομαδα...
5ος ο Σαλαμουρας εχει ωραια στοιχεια στο παιχνιδι του οπως και ο Γιαξης...

οι απογοητευσεις...
δεν ειναι κατι ιδιατερο στον Ουεντραογκο δυστυχως...
Ταλιχμανιδης η πολυ παρεα με τον Πασχαλακη σε εχει χαλασει,αντεγραψες και τα χουγια του...
Κουλιερακης και Παναγιωτου τπτ ιδιαιτερο πολυ σκληρη δουλεια θελει ακομα και για τον ΠΑΟΚ Β λιγοι ειναι...
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Σε παιχνίδι με την Ε.Ο β' με Έλληνα διαιτητή κρίνετε τους παίκτες;

(Ελ) Πάσο...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Dimg4 έγραψε:
Σκληρή δουλειά τύπε, σκληρή δουλειά.
Σκληρή δουλειά είπαμε; Να το ξαναπούμε. Σκληρή δουλειά
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Λοιπόν συμπεράσματα από το γήπεδο :
1 ) κουλιερακης πολύ καλά στοιχεία , σώμα έκρηξη , τσαμπουκας και πολύ καλό πόδι …
2) ινγκι , έδινε συνέχεια οδηγίες , δεν έμπαινε δυνατά κ λογικό ήταν , καλή προπόνηση
3)Τσαούσης , έστρωσε σωματικά , θέλει δουλειά αλλά γενικά δεν έχει πολύ ψηλό ταβάνι νομίζω
4) καλούτσικιδης τίμιος , ως εκεί
5) σάλαμουρας ήταν ο μόνος που κρατούσε μπάλα , καλά στοιχεία γενικότερα , βγήκε και χάσαμε το κέντρο .. μου άρεσε
6) ο ουεντραογκο χάλια σουλούπι , κοντός κ ψηλοαργος κ λίγο δυσκινητος, νομίζω με τέτοιο ύψος στα χάφ θα έπρεπε να είναι πύραυλος .. δεν νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο
7) Γαϊτανίδης είχε κάποιες εξάρσεις αλλά το παιδί έχει χάσει 1,5 χρόνο , γενικά καλά στοιχεία
8) ο Τζήμας καλά στοιχεία και εκτος θέσης .. γενικά αισιόδοξα μηνύματα ..
10) χατζηστραβος έχει τρομερη τεχνική κ πάσα , αλλά θέλει δουλειά
11) Πανίδης ο κλασικός μέτριος παίκτης ακαδημιών
12) ο γιάξης έχει καλά στοιχεία

Γενικότερα ο γαβρος έχει 2-3 παίκτες υψηλότερου επίπεδου εντυπωσιακός ο Σουρλής - πραγματικά ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα , και ο Μαρτίνης …
Ο γαβρος έστησε σοβαρή ομάδα κ λείπανε πινακας και ο μαύρος από Ίντερ ..
μακαρι να παίζανε Κωνσταντέλιας , κουτσιας, λυρα..
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Obdulio έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Σκληρή δουλειά τύπε, σκληρή δουλειά.
Σκληρή δουλειά είπαμε; Να το ξαναπούμε. Σκληρή δουλειά
"Βάλε μάσκα πουστη.."
Π. Γκαρσία 22/05/2021

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σεζόν 2021-2022”