Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από gika »

@tasseos
Κι εσύ όμως συγκρίνεις τα αποτελέσματα του Γκαρσία την πρώτη του χρονιά στην ομάδα, με αλλουνού ρόστερ και χωρίς προετοιμασία, με την ομάδα του Λουτσέσκου την δεύτερη χρονιά, μετά από 3 μεταγραφικές περιόδους που έκανε ότι ήθελε, έχοντας ένα μπάτζετ σχεδόν διπλάσιο από το τωρινό και με τον γαύρο στα χειρότερα του έβερ.

Ο ένας κοιτούσε στον πάγκο και έβλεπε Ίνγκασον, Γιαννούλη, Καντουρί και Ολιβέιρα, και όταν σήκωνε το βλέμμα του στην κερκίδα έβλεπε Βερνμπλουμ και Μίσιτς, όταν ο άλλος κοιτούσε στον πάγκο του και έβλεπε Τσιγγάρα, Μιχάι, Νινούα, Περέιρα και Κωνσταντέλια και είχε στην κερκίδα τον Βρακά.

Τι σύγκριση να κάνεις.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγω συγκρινω τον κορυφαιο προπονητη στην ιστορια του ΠΑΟΚ με εναν που του πηρε κατι μηνες να καταλαβει οτι η ομαδα δεν μπορει να παιξει κυριαρχικο ποδοσφαιρο και το συστημα που θελει.το καταλαβε μαιο,ή του το σφυριξαν. Αμα λπιπον εχουν σκοπο να ριξουν λεφτα για ομαδα καλα κανουν και πηγαινουν στη σιγουρη επιλογη.αν δεν ριξουν ας κρατησουν γκαρσια να κρατα τους οπαδους με συνθηματα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πάντως και ο Λουτσέσκου την πρώτη χρονιά τα ίδια με τον Πάμπλο κατάφερε και είχε και μεγαλύτερο μπάτζετ, και δεν είχε να παίζει Ευρώπη (το φρόντισε από νωρίς αυτό).
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

Ίσως το υπερ-αναλύουμε....Επειδή το έγραψαν 2 site, Δεν πάει να πει ότι είναι και αλήθεια...
Θα φανεί προσεχώς...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Βέβαια ο ένας πήρε πρωτάθλημα στο γήπεδο και το έχασε σε χαρτιά και δικαστήρια ενω ο άλλος ήταν στο -25.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εσεις εδω σε 3 μηνες αν κρατησει γκαρσια θα βριζετε τον σαββιδη γιατι τον κρατησε και λυπηθηκε να δωσει λεφτα.ο σαββιδης βεβαια θα εχει χασει καποια εκατομμυρια.οταν ενας ιδιοκτητης μπορει να φερει τον τοπ καλα θα κανει να τον φερει. Το συναισθημα ειναι για τις κερκιδες.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Woodman73 έγραψε:Ίσως το υπερ-αναλύουμε....Επειδή το έγραψαν 2 site, Δεν πάει να πει ότι είναι και αλήθεια...
Θα φανεί προσεχώς...
Είναι δεδομένο ότι η ΠΑΕ μιλούσε με τον Λουτσέσκου από πριν τον τελικό. Είναι δεδομένο ότι αύριο ο προπονητής της ομάδας με άλλα δύο οχρόνια συμβόλαιο θα πάει στα γραφεία να.. μιλήσει για το μέλλον του στην ομάδα. Δεν είναι εκτός πραγματικότητας όσα γράφονται.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

PAOK_Antarctica έγραψε:Βέβαια ο ένας πήρε πρωτάθλημα στο γήπεδο και το έχασε σε χαρτιά και δικαστήρια ενω ο άλλος ήταν στο -25.
Ναι αλλά
gika έγραψε: Ο ένας κοιτούσε στον πάγκο και έβλεπε Ίνγκασον, Γιαννούλη, Καντουρί και Ολιβέιρα, και όταν σήκωνε το βλέμμα του στην κερκίδα έβλεπε Βερνμπλουμ και Μίσιτς, ενώ όταν ο άλλος κοιτούσε στον πάγκο του έβλεπε Τσιγγάρα, Μιχάι, Νινούα, Περέιρα και Κωνσταντέλια και είχε στην κερκίδα τον Βρακά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

gika έγραψε:Αν ισχύει, ο Λουτσέσκου θα έχει την απόλυτη στήριξη μου. Είναι προπονηταράς και τον εμπιστεύομαι.

Το ίδιο δεν θα ισχύει όμως για όσους αποφάσισαν να διώξουν τον Πάμπλο με αυτόν τον τρόπο, παρά την επίτευξη όλων των στόχων.

Θέλω να πιστεύω πως ακόμα και την ύστατη στιγμή ο Ιβάν θα κάνει το σωστό, πρώτα από όλα ηθικά, και θα στηρίξει τον Πάμπλο.

Αν μέσα σε όλα έχουμε κλείσει Λουτσέσκου και η αυριανή συνάντηση με Γκαρσία γίνεται για να του πούνε "ή ΠΑΟΚ Β ή φεύγεις" θα μιλάμε για ξεφτυλισμένους σε όλα τα επίπεδα.
Μπορεί να φταίει και ο covid αλλά γιατί εγώ θυμάμαι να είσαι ένας από τους λίγους που δεν θεωρούσαν τον λουτσέσκου κάτι αξιόλογο προπονητικα όταν ήταν στην ομάδα?
Τι σου άλλαξε την άποψη?
Αν θυμάμαι λάθος μην δίνεις σημασία στο ποστ μου
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

renegade έγραψε:
gika έγραψε:Αν ισχύει, ο Λουτσέσκου θα έχει την απόλυτη στήριξη μου. Είναι προπονηταράς και τον εμπιστεύομαι.

Το ίδιο δεν θα ισχύει όμως για όσους αποφάσισαν να διώξουν τον Πάμπλο με αυτόν τον τρόπο, παρά την επίτευξη όλων των στόχων.

Θέλω να πιστεύω πως ακόμα και την ύστατη στιγμή ο Ιβάν θα κάνει το σωστό, πρώτα από όλα ηθικά, και θα στηρίξει τον Πάμπλο.

Αν μέσα σε όλα έχουμε κλείσει Λουτσέσκου και η αυριανή συνάντηση με Γκαρσία γίνεται για να του πούνε "ή ΠΑΟΚ Β ή φεύγεις" θα μιλάμε για ξεφτυλισμένους σε όλα τα επίπεδα.
Μπορεί να φταίει και ο covid αλλά γιατί εγώ θυμάμαι να είσαι ένας από τους λίγους που δεν θεωρούσαν τον λουτσέσκου κάτι αξιόλογο προπονητικα όταν ήταν στην ομάδα?
Τι σου άλλαξε την άποψη?
Αν θυμάμαι λάθος μην δίνεις σημασία στο ποστ μου
Υπήρχαν πράγματα που με ενοχλούσαν στον Λουτσέσκου, όπως η μη προσαρμοστικότητα του, το μονότονο παιχνίδι του και το ότι πάντα είχαμε μόνο ένα πλάνο, το ότι δεν μπορούσε να βάλει νέους παίκτες στο σύνολο και το ότι έδινε έμφαση στο πρωτάθλημα αφήνοντας την Ευρώπη σε δεύτερη μοίρα που θα αφήσω τον doomlord να πει πόσο μας στοίχησε.

Δεν θυμάμαι πάντως να είπα ποτέ ότι πρέπει να φύγει για "να δούμε άσπρη μέρα". Αν θα ήθελα κάτι καλύτερο; Προφανώς. Πάντα θέλω κάτι καλύτερο. Και από τον Μαουρίσιο ήθελα κάτι καλύτερο. Αλλά όταν βλέπω ότι ο αντικατάστατης του Λουτσέσκου ήταν ο μάγος και ο αντικαταστάτης του Μαουρίτσιο ο Νινούα, τότε καταλήγω στο ότι για το επίπεδο μας μια χαρά είναι. Φυσικά όχι για 2Μ το χρόνο. Αυτό είναι τρελό.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

gika έγραψε:Πάντως και ο Λουτσέσκου την πρώτη χρονιά τα ίδια με τον Πάμπλο κατάφερε και είχε και μεγαλύτερο μπάτζετ, και δεν είχε να παίζει Ευρώπη (το φρόντισε από νωρίς αυτό).
για να γράφεις κάτι τέτοιο εισαι από τους ελάχιστες ΠΑΟΚτσιδες που δεν πιστεύουν ότι εκείνο το πρωτάθλημα το κέρδισε ο ΠΑΟΚ στους αγωνιστικούς χώρους
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Το ενδεχόμενο να έχει ήδη ενημερώσει ο Γκαρσία ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει και αύριο απλώς να το ξεκαθαρίσει στον Σαββίδη, το έχετε σκεφτεί? Να του ανατεθεί ένας άλλος ρόλος ή να θελει να αναζητήσει καπου αλλού τη συνέχιση της καριέρες του, χωρίς την ασπρόμαυρη πίεση...?
Προσωπικά τιμω τον Γκαρσία για την προσφορά του, τον ευχαριστώ για το κύπελλο ομως είμαι 1000% υπέρ της επιλογής Λουτσεσκου, άμεσα. Με Λουτσεσκου αλλαζουμε επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

renegade έγραψε:
gika έγραψε:Πάντως και ο Λουτσέσκου την πρώτη χρονιά τα ίδια με τον Πάμπλο κατάφερε και είχε και μεγαλύτερο μπάτζετ, και δεν είχε να παίζει Ευρώπη (το φρόντισε από νωρίς αυτό).
για να γράφεις κάτι τέτοιο εισαι από τους ελάχιστες ΠΑΟΚτσιδες που δεν πιστεύουν ότι εκείνο το πρωτάθλημα το κέρδισε ο ΠΑΟΚ στους αγωνιστικούς χώρους
Προφανώς και το πρωτάθλημα κλάπηκε.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Όσο για τη διαψευση της ΠΑΕ ελπίζω να γίνεται για λόγους φερ πλει προ της συνάντησης Ιβάν- Πάμπλο. Οπως ελπίζω να γίνεται στο ίδιο πλαίσιο που ενας κυβερνητικός πορτ παρολ διαψεύδει τις εκλογές λίγο πριν γίνουν ή τον ανασχηματισμό λιγο πριν ανακοινωθεί. Και ως γνωστόν η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... Σε Λουτσεσκου ελπίζουμε...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ευτυχώς που ψηφίσατε αυτό που ψηφίσατε μερικοί και δεν μπλέκεται το ποδόσφαιρο με τα πολιτικά.
Το μέλλον των παιδιών μας να είναι καλά.

Τώρα ας τιμωρηθούμε για πανηγυρισμούς, ενώ άλλοι αθωώνονται για στημένους αγώνες.

Έτσι ραγιαδοΠΑΟΚτσήδες, να σας γαμάει ο Μ@ριν@κης και να τον ξαναψηφίσετε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”