5.Γιάννης Μιχαηλίδης
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Βρε άδικο έχει αλλά στα @@ μου , δηλαδή εδώ καίγεται ο κωλος μας, δεν έχουμε φορ να παίξουμε Ευρώπη και θα ασχολούμαι με ένα άστοχο σχόλιο σε μια ατέλειωτη συνέντευξη.
Πραγματικά ελάχιστα πράγματα στον ΠΑΟΚ σήμερα είναι τόσο στα τέτοια μου όσο αυτό το θέμα
Πραγματικά ελάχιστα πράγματα στον ΠΑΟΚ σήμερα είναι τόσο στα τέτοια μου όσο αυτό το θέμα
-
Ο Μποτο δεν είναι προϊστάμενος του Λουτσεσκου, δεν έχει ποδοσφαιρικες γνωσεις;
Ποιον Γκαρσία αυτόν που δεν μπορούσε να παίξει 10 λεπτά ούτε στην Ξάνθη?
Να φανταστώ ότι θα έστηνες ανάλογα κ για τους Κουκάκι,κατσικα,Ρομπέρ,Γεωργιάδη,εττο
Για αυτό ο λουτσέσκου θεωρείται μεγάλος δημαγωγός.
Γιατί έχει καταφέρει να πείσει την πλειοψηφία ότι για να περάσεις κάτι χωριά από εντελώς υποανάπτυκτες χώρες ποδοσφαιρικά, πολύ πιο υποανάπτυκτες ακόμα και από την δικιά μας υποανάπτυκτη χώρα... πρέπει να έχει καμιά δεκαριά υπέρ παικταράδες, να τους προπονεί για δύο χρόνια συνεχόμενα και άλλες ομορφιές.
Ρε με τον Γιάννου και τον 18χρονο πέλκα περνούσα αέρα.
Εκτός και αν έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ το ποδόσφαιρο του Ισραήλ και μου έχει ξεφύγει
Υγ και όχι ο μποτο δεν είναι προϊστάμενος του λουτσέσκου.
Αυτοί οι δύο βρίσκονται σε παράλληλη διάταξη
Να φανταστώ ότι θα έστηνες ανάλογα κ για τους Κουκάκι,κατσικα,Ρομπέρ,Γεωργιάδη,εττο
Για αυτό ο λουτσέσκου θεωρείται μεγάλος δημαγωγός.
Γιατί έχει καταφέρει να πείσει την πλειοψηφία ότι για να περάσεις κάτι χωριά από εντελώς υποανάπτυκτες χώρες ποδοσφαιρικά, πολύ πιο υποανάπτυκτες ακόμα και από την δικιά μας υποανάπτυκτη χώρα... πρέπει να έχει καμιά δεκαριά υπέρ παικταράδες, να τους προπονεί για δύο χρόνια συνεχόμενα και άλλες ομορφιές.
Ρε με τον Γιάννου και τον 18χρονο πέλκα περνούσα αέρα.
Εκτός και αν έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ το ποδόσφαιρο του Ισραήλ και μου έχει ξεφύγει
Υγ και όχι ο μποτο δεν είναι προϊστάμενος του λουτσέσκου.
Αυτοί οι δύο βρίσκονται σε παράλληλη διάταξη
- john4serres
-
Πόσες ελληνικές ομάδες πέρασαν σε ομίλους πέρσι?
Αρκεί για να έχεις την απάντηση σε όσα ισχυριζεσαι.
- Montrealiotis
Όπως ήταν κυρίως ευθύνη Λουτσεσκου που δεν πέρασε την Λέφσκι περσι, έτσι θα είναι και φέτος, ΑΝ αποκλειστούμε από κάποια Μπειταρ, που έχουμε 5 φορές το μπατζετ της. Μην λέμε χαζά τώρα.
Ήμασταν τέσσερις, βγάλε το ρούλη ο όποιος δεν είναι ομάδα σοβαρή.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Πόσες ελληνικές ομάδες πέρασαν σε ομίλους πέρσι?
Πέρα από τον δικό μας αστείο αποκλεισμό , αποκλείστηκε και ο βάζελος αλλά αγωνιζόμενος απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα με συνεχόμενη ευρωπαϊκή παρουσία και επιτυχίες.
Ο γαύρος προκρίθηκε στο europa league
Ποιο ακριβώς είναι το point σου?
Ο ραζβαν δεν ξύπνησε μια μέρα κ είπε ας κάνω δηλώσεις για το Μιχαηλίδη, ούτε έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί του. Αυτός τον είχε βασικό πριν τραυματιστεί. Η εικόνα του Μιχαηλίδη στον ΠΑΟΚ β ήταν στην καλύτερη μέτρια, οπότε όλες οι θεωρίες πάνε στον Βροντο χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση
Πάμε λοιπόν. Καταλαβαίνω τι γράφω και δεν παίρνω λέξη πίσω. Πάει ο Μιχαηλίδης στον Λουτσέσκου και του λέει κόουτς θέλω να παίζω. Λυπάμαι του λέει ο άλλος αλλά όχι, δεν γίνεται αυτό γιατί ο Κουλιερακης παίζει καλά και είναι πρότζεκτ αλλά η εικόνα σου μετά τον τραυματισμο είναι χειρότερη από του Νασμπεργκ που επίσης δεν παίζει. Πήγαινε ανόρθωση να πάρεις παιχνίδια ένα εξάμηνο που έχουν ανάγκη από αριστερό στόπερ οπότε θα παίξεις, απογαλακτισου λίγο και από το υπερπροστατευτικο περιβάλλον που παρέχει η ομάδα στα παιδιά των ακαδημιών όπως κάνανε τόσοι και τόσοι και έλα πίσω από το καλοκαίρι να δούμε. Τι θα είχε αλλάξει το καλοκαίρι? Μπορεί να είχε πουληθεί ο Κουλιερακης η να βρεθεί ομάδα για τον Νασμπεργκ ή να βελτιωθεί η κατάσταση σου εκεί που θα πας και να ανέβεις στην ιεραρχία. Τώρα ρόλος για Μιχαηλίδη στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει.Special 4 έγραψε:Α μη τα γυρνας τωραΙάσονας έγραψε:Ποια ανυπόστατη εικασία θα με τρελάνετε?
Βγαίνει ο προπονητής της ομάδας και λέει ο τάδε παίκτης παρά την παραίνεση του συλλόγου να πάει δανεικός να πάρει παιχνίδια (όλοι ξέρουμε πως θα πήγαινε στην Κύπρο και όχι στη γη του πυρός) αρνήθηκε. Ο προπονητής της ομάδας λέει πως αυτό είναι προβληματική νοοτροπία που τον κρατάει πίσω σε αντίθεση πχ με τον Κωνσταντέλια που είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο να κάνει αυτό που πρέπει. Είναι πιστεύεις ανυπόστατη εικασία πως ο παίκτης το συζήτησε με τον μανατζερ του? Το ίδιο ανυποστάτη εικασία είναι να πει κάποιος πως τη φορολογική σου δήλωση την κάνει λογιστής.
Λέει επίσης ο προπονητής του ΠΑΟΚ πως στην Ελλάδα όπως και στη χώρα του την Ρουμανία υπάρχει πρόβλημα νοοτροπίας με τους νέους ποδοσφαιριστές καθώς βλέπουν τις ομάδες ως σκαλοπάτι προσωπικής εξέλιξης και όχι τους εαυτούς τους ως κομμάτια της ομάδας. Αυτό το βλέπεις σε κάθε συνέντευξη νέου ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, είναι ξεκάθαρο.
Δεν ειναι λογιστης κ φορολογικη δηλωση
Εγραψες κατι πολυ διαφορετικο κατηγορωντας τον Μιχαηλιδη
Αυτο π εγραψες οτι γραφει την ομαδα στα μεζεα του κ καθεται στο συμβολαιο του επειδη κανει παιχνιδι μ τον Κουτσολιακο π θελει ν δημιουργει προβλημα στην ομαδα κ ο Μιχαηλιδης κανει σα ρομποτακι οτι του λεει ο Ρογκον ειναι μια πολυ σοβαρη μομφη π οφειλεις ν αποδειξεις
Εγραψες αυτο
Αυτο δεν ειναι λογιστης κ φορολογικη δηλωσηΙάσονας έγραψε:Επιλέγει όμως το "παιδί μας" ακούγοντας και τις συμβουλές του μάνατζέρ του του Κουτσολιάκου της Rogon, να γράψει την ομάδα και τον προπονητή στα μεζέα του και να κάτσει να κάνει προπονήσεις στη Β ομάδα και η τετρακοσιαπενηνταρού να πέφτει στο λογαριασμό μήνα μήνα.
Ποιος φταίει για αυτή την κατάσταση? Φυσικά ο Λουτσέσκου.
Εγώ μία απορία έχω για τον κάθε Μιχαηλίδη από τις ακαδημίες που έχει μάνατζερ τον Κουτσολιάκο. Την ομάδα που του βάζει το ψωμί πάνω στο τραπέζι που τρώει αυτός και η οικογένεια του, αυτή που τον έκανε αυτό που είναι ποδοσφαιρικά, τόσο λίγο την σέβεται που δεν μπορεί να βρει έναν οποιονδήποτε μάνατζερ εκτός από τον Κουτσολιάκο, (και αποστολοπουλο) που είναι γνωστό το πρόβλημα που έχει με την ΠΑΕ? Μέλι έχει ο Κουτσολιάκος και κάνει τέτοιο παιχνίδι στους μικρούς του ΠΑΟΚ?
Ειναι ξεκαθαρη μομφη εναντιον του παικτη οτι κανει παιχνιδι εναντια στα συμφεροντα της ομαδας
Αποδειξε τη μομφη σου
Και γιατι ολα αυτα?
Επειδη θεωρει οτι ειναι καλυτερο για την καριερα του ο Μιχαηλιδης ν μην παει δανεικος ή για ν υποστηριξεις τ λογια του Λουτσεσκου?
Σοβαρα τωρα?
Καταλαβαινεις τι γραφεις?
Δεν πάω πουθενά λέει ο Μιχαηλίδης εδώ θα παλέψω. Τι να παλέψεις δεν θα παίξεις στο λέει ο προπονητης πήγαινε κάπου να πάρεις παιχνίδια. Όχι εδώ έστω και ΠΑΟΚ β να παίζω με τα χωριά στο χαλαρό και ας τρώω χρόνο από τη θέση του Κωττα που είναι 19 και είναι πραγματικό πρότζεκτ ή του Μορικελι που φέτος τον ανεβάζουν πρώτη ομάδα ή του Παναγιωτου που είναι στο όριο πρώτης με β ομάδας από πέρυσι.
Τι τον έχουμε τον ΠΑΟΚ β μωρέ να παίζουν αυτοί που δεν θέλουν να πάνε δανεικοί.
Ποιος άλλος το κάνει αυτό 2 χρόνια τώρα? Ο Μουργκ. Κάθε χρόνο και κάθε μεταγραφική περίοδο τον λένε βρες ομάδα και πήγαινε εδώ δεν θα παίξεις. Χαζός είσαι απαντάει ο Μουργκ Θεσσαλονίκη ζωαρα περνάει καλά η οικογένεια πέφτει το παραδάκι που δεν είχα δει ούτε στα όνειρα μου και όλα καλά. Ποιον έχει μάνατζερ ο Μουργκ? Τον Κουτσολιακο. Επέτρεψε μου λοιπόν να βλέπω μία συνέπεια στις συμπεριφορές παικτών του συγκεκριμένου γραφείου.
Πάμε τώρα στον Μιχαηλίδη και ας συγκρίνουμε την συμπεριφορά του με του Τσιγγαρα ή του Τσαούση ή του Λυρατζη με μικρότερα δηλαδή ταλέντα σε αρχικό στάδιο. Το πρόβλημα με τον Τσιγγαρα πιο είναι εδώ και καιρό? Δεν δεσμεύεται μακροχρόνια με την ομάδα γιατί δεν είναι σίγουρος ότι θα παίζει. Αυτό εμένα μπορεί να μην μου αρέσει σαν οπαδό, την διοίκηση σίγουρα δεν της αρέσει αλλά τουλάχιστον δείχνει έναν ποδοσφαιρικό εγωισμό και μια αυτοπεποίθηση, σου λέει ο άλλος εγώ θέλω να παίζω εδώ ή αλλου αλλά θέλω να παίζω. Ο Μιχαηλίδης τι είπε? Θα κάθομαι να βλέπω τον Νασμπεργκ και τον Κουλιερακη στα οικογενειακά δίπλα να κλέψω κινήσεις και θα πάω με τον ΠΑΟΚ β τις Κυριακές να παίζω με τον Φωκικο και τον Θεσπρωτο και την ΑΣΑ? Φανταστείτε να έλεγε ο ΠΑΟΚ στον Λυρατζη και Τσαουση την χρονιά που ανέβηκαν από την Κ19 να πάνε δανεικοί στο Βόλο και να λεγαν αυτοί όχι μωρέ εδώ θα το παλέψω να βγάλω από την ενδεκάδα τον Βιερίνια και τον Γιαννούλη.
Και λίγα είπε ο Λουτσεσκου και για τον Μιχαηλίδη και για τον Τζολη αν ισχύει ότι του είπε βοηθά με να φύγω. Τι είναι ο ΠΑΟΚ και ποιος είναι ο κάθε Μιχαηλίδης. Με τα λεφτά του Σαββίδη έγιναν παίκτες με τις παροχές που καμια άλλη ομάδα δεν έδινε στις ηλικίες που ήρθε ο Μιχαηλίδης στον ΠΑΟΚ.
Και κάτι ακόμα. Έχεις ακούσει Έλληνα από ακαδημίες να λέει στον μαρινακη η τον μελισσανιδη όχι δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω. Μόνο εδώ αυτά. Προχτές διάρρηξη στο σπίτι του Ροντινει. Αλλά το τυφλό μίσος για τον Λουτσεσκου μόνο και μόνο για να μην αποδεκτεις την πραγματικότητα του προβλήματος του ΠΑΟΚ σε αυτά οδηγεί.
Απλά και όμορφα
Αν εγώ πάω αύριο στον προϊστάμενο μου και κάνω μία προσωπική συζήτηση και αυτός την δημοσιοποιήσει θα του πάρω κ το τελευταίο σώβρακο.
Αν αυτό το πράγμα ο λουτσέσκου του έφτιαχνε σε κάποια ομάδα εδώ στη Γερμανία θα τον έστελναν αεροπορικώς στο χωριό του.
Αλλά στην μπανανιά μπορεί να πουλάει πνεύμα και θεωρίες
Αν εγώ πάω αύριο στον προϊστάμενο μου και κάνω μία προσωπική συζήτηση και αυτός την δημοσιοποιήσει θα του πάρω κ το τελευταίο σώβρακο.
Αν αυτό το πράγμα ο λουτσέσκου του έφτιαχνε σε κάποια ομάδα εδώ στη Γερμανία θα τον έστελναν αεροπορικώς στο χωριό του.
Αλλά στην μπανανιά μπορεί να πουλάει πνεύμα και θεωρίες
Τελευταία απάντηση και τελειώνω εδώ με Μιχαηλίδη ως τοπικ. Καταρχήν το ρόλο του Λουτσεσκου στην ομάδα και το τι μπορεί να κάνει δημόσια και τι ιδιωτικά δεν το αποφασίζεις εσύ αλλά ο Σαββίδης.renegade έγραψε:Ρε θα με τρελάνεις?Ιάσονας έγραψε:Ποια ανυπόστατη εικασία θα με τρελάνετε?
Βγαίνει ο προπονητής της ομάδας και λέει ο τάδε παίκτης παρά την παραίνεση του συλλόγου να πάει δανεικός να πάρει παιχνίδια (όλοι ξέρουμε πως θα πήγαινε στην Κύπρο και όχι στη γη του πυρός) αρνήθηκε. Ο προπονητής της ομάδας λέει πως αυτό είναι προβληματική νοοτροπία που τον κρατάει πίσω σε αντίθεση πχ με τον Κωνσταντέλια που είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο να κάνει αυτό που πρέπει. Είναι πιστεύεις ανυπόστατη εικασία πως ο παίκτης το συζήτησε με τον μανατζερ του? Το ίδιο ανυποστάτη εικασία είναι να πει κάποιος πως τη φορολογική σου δήλωση την κάνει λογιστής.
Λέει επίσης ο προπονητής του ΠΑΟΚ πως στην Ελλάδα όπως και στη χώρα του την Ρουμανία υπάρχει πρόβλημα νοοτροπίας με τους νέους ποδοσφαιριστές καθώς βλέπουν τις ομάδες ως σκαλοπάτι προσωπικής εξέλιξης και όχι τους εαυτούς τους ως κομμάτια της ομάδας. Αυτό το βλέπεις σε κάθε συνέντευξη νέου ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, είναι ξεκάθαρο.
Σκέψου τώρα τον διευθυντή του τεχνικού τμήματος της BMW να βγαίνει τρεις και λίγο και να μιλάει για το προβληματικό σύστημα πέδησης των αυτοκινήτων τους.
Σε ξανά ρωτάω. Ποιο είναι το πρόβλημα μας με τον κουτσολιακο και από πότε αυτό υφίσταται?
Υγ δηλαδή αν αύριο πει ο λουτσέσκου ότι ο ντελιας πρέπει να πάει σε μία ομάδα δανεικός γιατί πήραμε παικταραδες στην θέση του...αυτός θα πρέπει ασυζητητί να κάνει το θέλημα του Θεού. Και αν δεν το κάνει είναι ένα κωλόπαιδο με κάκιστη νοοτροπία.υγ2 πολύ εύκολα ξεχνάμε τι είπε και για στον ντελια στις προηγούμενες δύο συνεντεύξεις του
.υγ2 η δουλειά του είναι να προπονεί την ομάδα. Τις νουθεσίες μπορεί να τις κάνει ιδιωτικα ο Ινστρούχτορας
Πάμε στον Κουτσολιακο. Το πρόβλημα του Σαββίδη με τον Κουτσολιακο ξεκινάει από τότε που του χάλασε την κλεισμένη από τον Βρυζα μεταγραφή του Φορτουνη και τον πήγε στον γαυρο, κορυφώθηκε όταν ήταν μάνατζερ του Τζαβέλα επί Ιβιτς, και γιγαντωθηκε επί αντικατάστασης Πέλκα με Μουργκ. Και οι τοίχοι ξέρουν πως ο Σαββίδης θεωρεί τον πρώην παίκτη του ολυμπιακου κουτσολιακο πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ και δάκτυλο μαρινακη. Παλιά οι παίκτες πήγαιναν σε αυτόν γιατί είχε κονε με ομάδες της μπουντεσλικα (βασικά με τον μάγκατ τον προπονητή) και τους κανονίζε μεταγραφές. Ξεκίνησε από χαρίστε, συνέχισε με Σταφυλιδη Βιερίνια από εμάς Τζαβέλα Τζιολη από Πανιώνιο και πάει λέγοντας. Αλλά η αρχή έγινε με φορτουνη.
Και για το τελευταίο απλά και όμορφα, δες λίγο τι έγινε φέτος στη ρομα με μουρινιο και ρικ Καρστντορπ, και αν τον έστειλαν στο χωριό του και άσε την μπανάνα και αν πουλάει πνεύμα ο Λουτσεσκου ή αν η ομαδαρα του νταμπλ έχει καταντήσει ένα σύνολο κακομαθημένο υπεραμοιβομενων μετριοτητων που λειτουργούν σαν 12χρονοι μαθητές επειδή λείπει ο καθηγητής από την τάξη (Σαββίδης).
- Μπαρκαρούτσος
Tolaros έγραψε:Είναι φοβερό να έχει δώσει κάποιος δέκα χιλιάδες λέξεις συνέντευξη και να εξηγεί τόσα πολλά για την ομάδα , και να ασχολείσαι τόσο επίμονα με το μέρος Μιχαηλίδη μόνο για να έχεις να κράζεις.
Αυτό.
renegade έγραψε:Η εκμετάλλευση έλλειψης supervisor με ποδοσφαιρική γνώση έχει αφήσει ελεύθερο τον λουτσέσκου να κόβει και να ράβει όπως αυτός θέλει...
Ο Boto και ο Καρυπίδης δεν είναι supervisors του;