Μην χαλάς το κλίμα.....pilotos έγραψε:Μέσα στη βδομάδα θα κλείσουν πολλά "μέτωπα".-
20 του μηνός θα έχουν τελειώσει όλα
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην χαλάς το κλίμα.....pilotos έγραψε:Μέσα στη βδομάδα θα κλείσουν πολλά "μέτωπα".-
20 του μηνός θα έχουν τελειώσει όλα
Η μαγκιά θα είναι να σπρώξουμε τους Ουκρανους και τους Γάλλους.Οι άραβες δεν χρειάζεσαι τεχνικό διευθυντή για να πωληθούν.Τον Branco να τον δούμε στις αγορές και στις ανανεωσεις.Όχι μόνο στις περήφανες πωλήσεις που έχουμε κάνει παράδοση τα τελευταία χρόνια μήνα Γενάρη!maceio έγραψε:καλα , αν καταφερουμε να σπρωξουμε και τους 2 αραβες ,και παρουμε αλλο ενα ταληρο , θα μιλαμε για τρελο ξεκινημα Branco !!!
Εγώ έναν Alan θυμάμαι, παρέα με κάποιον Baiano.Gawain1978 έγραψε:Ο Άλαν πώς σας φαίνεται ρε παιδιά;
Ανενεργό δεν τον λες.
Το θέμα είναι πόσα ζητάει.
Μένει ελεύθερος 19 Ιαν.
Πιλοτε γι αυτό λες 20 του μηνός θα έχουν τελειώσει όλα;
Θα πωληθεί παίκτης που πιάνει θέση ξένου και θα έρθει ο Άλαν;
καλα εκει δεν μιλαμε για πωλησεις αλλα αποδεσμευσεις !!εννοειται οτι ειναι πολυ πιο δυσκολο να τους ξεφορτωθεις αυτους καθως δεν εχουν καμια αγοαραστικη αξια και πρεπει να τους πεισεις να αφησουν συμβολαια που δεν θα βρουν αλλου !boogeyman77 έγραψε:Η μαγκιά θα είναι να σπρώξουμε τους Ουκρανους και τους Γάλλους.Οι άραβες δεν χρειάζεσαι τεχνικό διευθυντή για να πωληθούν.Τον Branco να τον δούμε στις αγορές και στις ανανεωσεις.Όχι μόνο στις περήφανες πωλήσεις που έχουμε κάνει παράδοση τα τελευταία χρόνια μήνα Γενάρη!maceio έγραψε:καλα , αν καταφερουμε να σπρωξουμε και τους 2 αραβες ,και παρουμε αλλο ενα ταληρο , θα μιλαμε για τρελο ξεκινημα Branco !!!
Άλαν μπαιανο ιντιο πια ο μασκοφόρος ε ρε ΠΑΟΚ τι τράβηξεςboogeyman77 έγραψε:Εγώ έναν Alan θυμάμαι, παρέα με κάποιον Baiano.Gawain1978 έγραψε:Ο Άλαν πώς σας φαίνεται ρε παιδιά;
Ανενεργό δεν τον λες.
Το θέμα είναι πόσα ζητάει.
Μένει ελεύθερος 19 Ιαν.
Πιλοτε γι αυτό λες 20 του μηνός θα έχουν τελειώσει όλα;
Θα πωληθεί παίκτης που πιάνει θέση ξένου και θα έρθει ο Άλαν;
αυτο που αναφερεις δεμιρη αφορα τους υπευθυνους (ή ανευθυνους αναλογα πως το βλεπει κανεις :ugeek: )...και θα κριθουν αναλογα...βεβαια στον ΠΑΟΚ εχουμε ενα ταλεντο να τα κρυβουμε κιολας αυτα τα πραγματα, οποτε ποτε δεν ξερεις...Demir έγραψε:Σορι που δεν πιστεύω ότι θα φέρουν καλύτερο από τον κουλουρη.. η έστω ότι αυτός που θα έρθει θα αποδώσει άμεσα ..