Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Τελικά ο Παπαδόπουλος δεν ήθελε και τοσο πολυ να έρθει η δεν ήταν στην λίστα του Ραζβαν; Ο Χατσεριδη είναι σε αυτή τη λιστα;
Σιγά μην γίνουν μεταγραφές από τη λίστα του Λουτσέσκου! Οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ δεν γίνονται με αγωνιστικά κριτήρια. Πάλι ένα σκασμό λεφτά στο βρόντο...
-
Δεν έχεις άδικοgoran 64 έγραψε:Αδερφέ, δεν ξέρω πόσων χρόνων είσαι αλλά θυμάμαι ότι στα 37 μου είχα κάνει τις πιο γαμ@τες διακοπές μου...montekristo έγραψε:Εντάξει ο μπερμπα και όλοι όσοι προανέφερες είχαν έρθει με υψηλές προσδοκίες
Αυτός θα έρθει για να συμπληρώσει αν ισχύει κιόλας όπως λέει και ο goran
Βέβαια και εμένα αυτό το 37 όταν το βλέπω είναι κάπως αλλά τι να πεις για να μπήκε στο αεροπλάνο και να ήρθε κάτι έχει παιχτεί πιο πριν δεν νομίζω να πήρε πρωτοβουλία μόνος του.![]()
Μπορεί λοιπόν να ήταν περαστικός κι αυτός και να σταμάτησε να πει ένα "γεια", του Λιούμπος για παράδειγμα...![]()
Βλέπεις, καλές οι Κυκλάδες και το Ντουμπάι, αλλά "σαν την Χαλκιδική δεν έχει..."...![]()
Απλα δεν ψάχνεις βασικό για τη θέση
Υπάρχει κι ο Κίτσιου οπότε δεν με αγχωνει και πολύ
Πιο πολύ με νοιάζει για χαφ σέντερ Μπακ και σέντερ φορ
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ομάδα θα μπορούσε να καλύψει πολλά από τα κενά της με επιστροφές αξιόλογων δανεικών. Προσθέτουμε και 2-3 παίκτες πρώτης γραμμής και γινόμαστε μπετόν αρμέ. Δεν πάει έτσι όμως. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πρέπει να ταϊστούν και οι μάνατζερ...
- PAOKevolution
Τι γκρινιαρης λαος που ειμαστε ρε γαμωτο..
ΓΙΑ ΟΛΑ εχουμε να πουμε και πως γινεται ΠΑΝΤΑ αυτο που θα πουμε να ειναι στραβο.
Δε σας απαγορευει εννοειται κανεις να μην λετε τη γνωμη σας αλλα οταν επιμενετε τοσο πολυ συγνωμη αλλα ειναι ηλιθιοτητα.
Δε θελω να θιξω κανεναν σας ειλκρινα αλλα ρε σεις παμε να φερουμε τον Σρνα τον Σρνα ρε μαγκες!Αυτος ο τυπος απερριψε την Μπαρτσα προ διετιας δηλαδη στα 34 του!Και μας πειραζει εμας να ειναι ΜΠΑΚ ΑΠ του Ματος?Λετε για κιτσιου που εκανε σουπερ σεζον κτλπ κτλπ...Γιατι δεν εσκασε την αστρονομικη ρητρα του 1.5 εκατ η Σεντ Τρουτεν να τον αποκτησει?
Ξεκολατε στις μεταγραφες του ΠΑΟΚ κανει κουμαντο ο Λουτσεσκου και αν κραζετε χωρις να δειτε απλα κοιταξτε το παρελθον μας...
ΓΙΑ ΟΛΑ εχουμε να πουμε και πως γινεται ΠΑΝΤΑ αυτο που θα πουμε να ειναι στραβο.
Δε σας απαγορευει εννοειται κανεις να μην λετε τη γνωμη σας αλλα οταν επιμενετε τοσο πολυ συγνωμη αλλα ειναι ηλιθιοτητα.
Δε θελω να θιξω κανεναν σας ειλκρινα αλλα ρε σεις παμε να φερουμε τον Σρνα τον Σρνα ρε μαγκες!Αυτος ο τυπος απερριψε την Μπαρτσα προ διετιας δηλαδη στα 34 του!Και μας πειραζει εμας να ειναι ΜΠΑΚ ΑΠ του Ματος?Λετε για κιτσιου που εκανε σουπερ σεζον κτλπ κτλπ...Γιατι δεν εσκασε την αστρονομικη ρητρα του 1.5 εκατ η Σεντ Τρουτεν να τον αποκτησει?
Ξεκολατε στις μεταγραφες του ΠΑΟΚ κανει κουμαντο ο Λουτσεσκου και αν κραζετε χωρις να δειτε απλα κοιταξτε το παρελθον μας...

Είσαι καλοπροαίρετοςjoshua έγραψε:Τελικά ο Παπαδόπουλος δεν ήθελε και τοσο πολυ να έρθει η δεν ήταν στην λίστα του Ραζβαν; Ο Χατσεριδη είναι σε αυτή τη λιστα;

Ο Χατσεριδη είναι το "δώρο" της οικογένειας στον Ρουμάνο για την καλή χρονιά που έκανε. Όπως "δώρο" ήταν και η πώληση τσιμιροτ.

- sourmenetes
- Moderator
Μιλησες με καποιον??GI4NNEN4 έγραψε:Σιγά μην γίνουν μεταγραφές από τη λίστα του Λουτσέσκου! Οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ δεν γίνονται με αγωνιστικά κριτήρια. Πάλι ένα σκασμό λεφτά στο βρόντο...
Ξερεις ποιους ζητησε ο λουτσεσκου??
Το παλι ενα σκασμο λεφτα τι σημαινει??Οπως φετος που ησουν νταμπλουχος???
Σου κακοπεσε??
Με τι κριτηρια γινονται οι μεταγραφες??Με το ποιος την εχει πιο μεγαλη??
Κοφτο λιγο ρε μαγκα γιατι οπου βρισκεις γκρινια μπαινεις και τα ισοπεδωνεις.
Φτάνουμε την πρώτη κατοσταρα και ακόμα δεν έγινε ούτε μια μεταγραφή. Θα μου πεις Μάιος είναι ακόμα αλλά δε μαμεις. Κουβέντα να γίνεται.
μακαρι να μην γκρεμισουμε οτι χτισαμε την προηγουμενη χρονια...αν οι μεταγραφες δεν ειναι στοχευμενες αλλα ειτε γιατι τις επιθυμει η διοικηση ειτε επειδη ο μπαμπας Λουτσε αρχισε να ανακατευεται προβλεπω ενα μεγαλο μπαχαλο με μεγαλο χαμενο τον ανωνυμο ΠΑΟΚτση...
μακαρι ολα να κυλισουν συμφωνα με τις δηλωσεις του Λουτσε
μακαρι ολα να κυλισουν συμφωνα με τις δηλωσεις του Λουτσε
- kataramenos5
Jardel ξερω οτι διαβαζεις ειδικα τετοια εποχη. Αντε ξεκρεμασε τα παπουτσια, σε φεραμε παρεα.
ΥΓ Ρε μπας και κλεισατε κανα αγωνα παλαιμαχων και δε το λετε?
ΥΓ Ρε μπας και κλεισατε κανα αγωνα παλαιμαχων και δε το λετε?
Ώρες ώρες πραγματικά μένω άναυδος με αυτά που διαβάζω για τάισμα μάνατζερ και λεφτά στον βρόντο και οτι μεταγραφές τη μια κανει μονο ο γιώργης και μετά ανακατέβεται ο μπαμπάς λουτσέσκου...Έλεος ρε παιδια λίγο, έλεος. Νωρίς αρχίσαμε φέτος βλέπω νταξει..
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ο ροναλντινιο όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει διαιτητής. Τώρα που τα παράτησε μήπως είναι όνειρο του να παίξει στην ΠΑΟΚαρα;
Σούρμε πολύ ευγενικό σε βρίσκω.
Μάγκες άμα αρχίσει πάλι αυτή η παπαρια φέτος με τις δήθεν φήμες και τις εξυπνάδες για φάγωμα χρημάτων και χαρτάκι απ τον Ιβάν θα φύγει κόσμος από εδώ.
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ
Μάγκες άμα αρχίσει πάλι αυτή η παπαρια φέτος με τις δήθεν φήμες και τις εξυπνάδες για φάγωμα χρημάτων και χαρτάκι απ τον Ιβάν θα φύγει κόσμος από εδώ.
ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ
Το όνομά σου είναι γραμμένο με μπλέ και γράφεις με όποιο ύφος επιθυμείς. Αναγκαστικά το καταπίνω και πάω παρακάτω.sourmenetes έγραψε:Μιλησες με καποιον??GI4NNEN4 έγραψε:Σιγά μην γίνουν μεταγραφές από τη λίστα του Λουτσέσκου! Οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ δεν γίνονται με αγωνιστικά κριτήρια. Πάλι ένα σκασμό λεφτά στο βρόντο...
Ξερεις ποιους ζητησε ο λουτσεσκου??
Το παλι ενα σκασμο λεφτα τι σημαινει??Οπως φετος που ησουν νταμπλουχος???
Σου κακοπεσε??
Με τι κριτηρια γινονται οι μεταγραφες??Με το ποιος την εχει πιο μεγαλη??
Κοφτο λιγο ρε μαγκα γιατι οπου βρισκεις γκρινια μπαινεις και τα ισοπεδωνεις.
Λοιπόν, δεν έγινα ΠΑΟΚ φέτος. Το πως γίνονται οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη μου το δείχνουν οι περασμένες χρονιές αλλά ας μιλήσω για την φετινή επιτυχημένη χρονιά. Οι μεταγραφές μας δεν είχαν λογική. Κι οχι μόνο οι μεταγραφές μας. Φέτος τον προπονητή μας τον διάλεξε ο Βούκιτς. Τον Λεβέκ τον διαλέξαμε με αγωνιστικά κριτήρια; Τα λεφτά που χώσαμε για Ρει, Αζεβέδο, Καντουρί, Μουλέν μας βοήθησαν να πάρουμε το νταμπλ; Το να μην αντικατασταθεί ο Τσίμιροτ είχε λογική; Ο δανεισμός του Ενρίκε; Η διαχείριση του Ουάρντα; Επειδή πήραμε νταμπλ σημαίνει ότι όλα λειτούργησαν ρολόι;
Όσον αφορά τη γκρίνια, μάλλον έχεις δίκιο, είμαι γενικότερα γκρινιάρης. Το "κόφτο" όμως είναι προσβλητικό. Το "μάγκα" είναι ειρωνικό και το "ισοπεδώνεις" είναι υπερβολικό.
Και δεν άρχισαν καν οι μεταγραφές σαπουνόπερα καταντάμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή.... Και να πεις ότι δεν ήταν επιτυχημένη η χρονιά που πέρασε..... Αγανακταμε λέμε φεύγουμε δεν ασχολούμαστε άλλο γιατί δεν αντέχουμε κλείνει τόσο ωραία η χρονιά με διασυρμό της χάρτινης και περιμένουμε να βρούμε στιγμή να ειρωνευτουμε πάλι..... Αν και δεν ασχολούμαστε λόγω κόπωσης με το ποδόσφαιρο που μας στήνουν και δεν αντιδρούμε......
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk