Μεταγραφές Χειμώνα II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: Μεταγραφές Χειμώνα II

Δημοσίευση από Rizla »

klainmein έγραψε:
Odi έγραψε: Τρεις παίκτες λέμε, επειδή είναι τρεις παίκτες; Πώς να τους πούμε δηλαδή;

Όσο για τον παίκτη Κουρμπέλη, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Σε λίγο θα ποστάρετε συγκρτιτικό βίντεο Κουρμπέλη-Ινιέστα.

Άλλο το λέμε και άλλο να το τονίζουμε. Για εμένα το ουσιαστικό της υπόθεσης είναι 1,6 + μυστακίδης δανεικός για 6 μήνες. Αυτό έχει ουσία. Η μόνη ουσία στους Κωνσταντινίδης-Κάτσε είναι που έυχομαι να βοηθήσουν για να κοπούν βαθμοί από κούλα κια γάβρο. Τίποτε άλλο. Τα λεφτά δεν τα δίνω εγώ, ούτε το ότι θα είναι πληρωμένοι μας αφορά. Δεν δίνονται τα χρήματα αυτά κια κόβονται από κάποια άλλη μεταγραφή.
Εγώ δεν τα έγραψα για να υποστηρίξω ότι ο Κουρμπέλης είναι παιχτράς, δεν τον ξέρω, δεν τον έχω παρακολουθήσει. Αλλά μην μου μετράτε και τους Κάτσε-Κωνσταντινίδη σαν απώλειες...
Δεν τους μετράμε, να δώσουμε ομως και τον μπρικτς με τον λεοβατς...τους φευγει το αριστερο μπακ τους εφυγε και το τερμα...μια χαρα.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

desperando έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε:Στην τουμπα ο μουλεν περναει ιατρικα..
Ποια ΤΟΥΜΠΑ ρε συ Δημήτρη, στην Αθήνα θα προσγειωθεί ο παίκτης
Σε λίγο και επίσημα ο Μουλέν, περνάει τα ιατρικά τεστ αυτή τη στιγμή...απο png
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Επαναλαμβανω,ο Βιγιαφανες,μακραν οτι πιο ποιοτικο ειχε απομεινει στον βαζελο πουληθηκε στην Τουρκια με 800 χιλιαρικα.Πληρωθηκε αδιανοητη υπεραξια για ενα τυπικο δυναμικο αλλα με περιορισμενη δημιουργικη ικανοτητα εξαρι..Το οτι καναμε την ιδια προταση που ειχε γινει για τον Μολεδο για να παρουμε τον Κουρμπελη απλα δειχνει οτι ντε και καλα επρεπε να γινει αλισβερισι με τον Αφραγκουζο.Αν αρνουταν και ο Κουρμπελης θα τα εδιναν τα ιδια λεφτα για τον Χατζηγιοβανη η τον Πισπα..
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

ΜουλΑν παιδια. :P

Εγω θα τον λεω Τιμπο δε μπορω με το επιθετο. Αλητηηηη ιβαν καρτουν μας φερνεις :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ο βαζελος έτσι όπως πουλάει βλέπω να βγάζουμε και κάνα 1,5 μυριο από τους κατσε,κων/δη.
Αρκεί να μείνει ο Ουζουνίδης

Πάλι τζάμπα την έβγαλε ο Ιβάν ;)
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
ΗΜΑΡΤΟΝ!
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

αν εφυγε και ο μυστακιδης ελευθερος ή εχει δικαιωματα ο παναθηναικος σε αυτον σοβαρα
τοτε δεν καναμε εμεις την μεταγραφη παιδια ο αλαφουζος την εκανε
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Παιδια λυπηθειτε μας λιγο εμας που εχουμε χομπι να βλεπουμε μπαλα και δοξα τω θεο βλεπουμε 5-6 ματς την βδομαδα
Ποιος κατσε και νιδης ρε παιδια. Αυτοι δεν κανουν ουτε για αγρινιο. Σας παρακαλω πολυ
Εναν παικτη δινουμε τον μυστακιδη ο οποιος πλεον εχει μπει στα 24 παρακαλω, προερχομενος απο τραυματισμο που δεν θα επαιζε φετος
Αν ισχυει οτι τον δινουμε δανεικο, μια χαρα
Αν τον δινουμε ελευθερο, οκ δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα ποιος μυστακιδης ρε παιδια στην τελικη
Βιερινια παικταρα εχω στα εξτρεμ και λημνιο στα 19 πολυ μεγαλυτερο ταλεντο
Παμε για πρωταθλημα και θα ασχολουμαστε με τον 23ο παικτη???
Αντε ρε ΠΑΟΚΚΚΚΚ
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εμενα τι θα δώσουμε για κουρμπελη δεν με νοιάζει . Δεν πληρώνω εγώ . Το θέμα είναι αν βγαίνει κερδισμένος αγωνηστικα ο ΠΑΟΚ και όχι αν βγαίνει ζημιωμενος οικονομικά . Αν ο ΠΑΟΚ δώσει με κανονική μεταγραφή τον Μυστακίδη για τον Κουρμπελη μελόντικα βγαίνει πολύ ζημιωμενος . Πάρα πάρα πολύ .
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Εγω παντως βλεπω οτι παμε με το στανιο,αν κλεισει τελικα του κουραμπιε, να σωσουμε αυτους που μας ετρεχαν με την κωλοφυλλαδα στο cas..
Μακραν, η πιο πουστικη ομαδα κι εσυ της δινεις φιλι ζωης..
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

desperando έγραψε:Ο βαζελος έτσι όπως πουλάει βλέπω να βγάζουμε και κάνα 1,5 μυριο από τους κατσε,κων/δη.
Αρκεί να μείνει ο Ουζουνίδης

Πάλι τζάμπα την έβγαλε ο Ιβάν ;)
Εγω πιστευω ο κυριος λογος που θελαμε να δωσουμε δανεικους εκει ειναι ο Ουζουνιδης.Δεν θα απεκλεια να υπαρχει μαλιστα ορος η παραμονη του Ουζουνιδη μεχρι τελος της χρονιας για την ολοκληρωση της συμφωνιας
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Παλαιολόγος έγραψε:αν εφυγε και ο μυστακιδης ελευθερος ή εχει δικαιωματα ο παναθηναικος σε αυτον σοβαρα
τοτε δεν καναμε εμεις την μεταγραφη παιδια ο αλαφουζος την εκανε
Ρε συ φτάνει πια, φτάνει... Μέσα στον αρνητισμό είναι όλα τα ποστ σου και χωρίς να ξέρεις τι ισχύει πια. Α ν και αν και αν
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

για φορ μην ελπιζουμε ε;
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Εγω με τους δανεικούς η ελεύθερους προς ΠΑΟ η οπουδήποτε άλλου το βλέπω ως ένα ξαλαφρωμα, ως μια ευλογία για το ρόστερ γιατι η ιστορία εχει δείξει πως στον ΠΑΟΚ του Σαββιδη κατσικωνονται για τα καλα στην ομάδα. Προτάσεις δεν φέρνουν αλλά το συμβόλαιο συμβόλαιο.
Πως αλλιώς να τους διώξουμε; Στο όνομα του ΠΑΟΚ δεν με ενδιαφέρει κανένας Κάτσε κ κανένας Κωσταντινιδης.
Και εαν συμπαθώ κ εγω τον Μυστακίδη δεν λέει κάτι, θα αποφασίσει ο προπονητής του.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

kotsidas9 έγραψε:Εγω παντως βλεπω οτι παμε με το στανιο,αν κλεισει τελικα του κουραμπιε, να σωσουμε αυτους που μας ετρεχαν με την κωλοφυλλαδα στο cas..
Μακραν, η πιο πουστικη ομαδα κι εσυ της δινεις φιλι ζωης..
Ναι και αύριο μεθαύριο δε θα σε ξανατρέξουν και δεν θα κάνει οτιδήποτε ήταν να κάνει παρασκηνιακά ο Αφραγκούζος.
Αν σε πολεμάει πάλι, το ναι, θα πω κι εγώ είστε χαζοί εκεί στη διοίκηση...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”