Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Re: Sergio Conceicao

Δημοσίευση από ronaldo »

σε επισημο ματς δεν εχει γινει ποτε αλλαγη νομιζω.μαλλον με εργοτελη θα λες στο φιλικο.αν δεν εβγαινε και στα φιλικα......
περυσι ηταν μια φορα να αντικατασταθει νομιζω με λαρισα και του ειπε δεν βγαινω και δεν βγηκε τελικα.

οποτε πρωτη φορα βγηκε με χερενφειν σε επισημο
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Olorin έγραψε:Ο Κουτσιανικουλης δεν μπορει να φαει τη θεση του Κονσεισαο αν το δεις παικτικα. Οταν αξιζει να μπει βασικος θα μπει.
Φιλε αμα τη μια μπαιν ει στο 70 την αλλη στο 76 και την αλλη στο 80 τοτε δεν προκειται να δειξει σταθεροτητα. Ο Κονσεισαο εχει κανει τραγικα παιχνιδια εκτος απο τα καλα.

Με απογοητευει οτι εκτος του οτι τον παιρνει στην αποστολη τον βαζει και εντεκαδα σα νατου λεει μη μασας ρε κανε ρομπα την ομαδα εγω εδω ειμαι. Ο Σαντος ειναι αδικος και το αποδεικνυει. Ο Μπακαγιοκο σχεδον ηταν στα προθυρα να φαει συτ για παραπτωμα στην προπονηση παρακαλω ενω ο σερτζιο εξαγριωσε την εξεδρα και γ@μησε την ψυχολογια του μικρου και στην τελικη ξαναπαιζει βασικος...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

αυτην την στιγμη ο βιερινια ειναι σε πολυ πολυ καλλιτερη κατασταση
απο κουτσια αυτο ειναι σιγουρο ειναι ετοιμος παικτης για την ενδεκαδα
....ο κουτσια θα γινει βασικος αλλα θα περασει αρκετος καιρος ακομη πιστευω ..........προς το παρον τα 20λεπτα που παιζει ειναι μια χαρα
.........
αυτα για τους προπονητες της πολυθρονας του ιντερνετ που φτασανε
να πουνε οτι ο κουτσια ειναι ποιο ετοιμος απο βιερινια για ενδεκαδα.....
ΡΕ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ ...... :) :) :) :) :)
ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ) ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ
ΑΠΟ ΣΕΝA RONALDO DEN ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΟΥΛ......
:?
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ποτε το ειπα εγω αυτο?
εγω ειπα να παιζουν και οι 2.
ο βιειρινια δεξια ο κουτσια αριστερα.

και για τον βιειρινια αν προσεξες πριν το ματς ειχα κανει ολοκληρο θεμα να παιξει αυτος και οχι ο φιλομενο

τωρα μενει να μπει και ο κουτσιανικουλης στη θεση του κονσεισαο και θα ειμαστε σφαιρες στα ακρα
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

τον κουτσια του χρονου βλεπω να τον βαζει να παιζει...........απορω τη τον πηραμε.......χτυπαγαμε αλλον παιχτη με τοσα λεφτα ..............δεν ειμαστε τοσο κουβαρνταδες ωστε να εχουμε παιχτες γ το μελλον.......κ τοσο ακριβους...
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Ναι αλλά τώρα είμαστε άπυροι :)
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Dj_timo έγραψε:
Olorin έγραψε:Ο Κουτσιανικουλης δεν μπορει να φαει τη θεση του Κονσεισαο αν το δεις παικτικα. Οταν αξιζει να μπει βασικος θα μπει.
Φιλε αμα τη μια μπαιν ει στο 70 την αλλη στο 76 και την αλλη στο 80 τοτε δεν προκειται να δειξει σταθεροτητα. Ο Κονσεισαο εχει κανει τραγικα παιχνιδια εκτος απο τα καλα.

Με απογοητευει οτι εκτος του οτι τον παιρνει στην αποστολη τον βαζει και εντεκαδα σα νατου λεει μη μασας ρε κανε ρομπα την ομαδα εγω εδω ειμαι. Ο Σαντος ειναι αδικος και το αποδεικνυει. Ο Μπακαγιοκο σχεδον ηταν στα προθυρα να φαει συτ για παραπτωμα στην προπονηση παρακαλω ενω ο σερτζιο εξαγριωσε την εξεδρα και γ@μησε την ψυχολογια του μικρου και στην τελικη ξαναπαιζει βασικος...
http://www.youtube.com/watch?v=VCNDeMi2qdA

πες τα οκ δε πειραζει ο κοσμος τα βλεπει ολα ................
PaokPtolemaidaG4

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

φιλε ειρωνεια ηταν αυτο? μαλλον μονος σου γελασες

αν δεν συμφωνεις σε κατι οκ αλλα μ@λακιες οχι
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ρε παιδια...

Το TEAM COORDINATION στα περσινα στατιστικά του πρωταθληματος τι ακριβως ειναι; Και γιατι ειναι ο πρώτος απο ολες τις ομαδες ο Σερτζιο; Δεν το καταλαβαινω...

http://www.galanissportsdata.com/footba ... t.asp?s=20

Επειδη αγγλικά δεν ξέρω...το PERFECT CROSSES τι ακριβως ειναι; Και γιατι ειναι πρωτος και σε αυτό ο γερο-Σερτζιο;

http://www.galanissportsdata.com/footba ... t.asp?s=03

Επισης το TOTAL ASSISTS τι σημαινει; Και γιατι ειναι πρωτος εκει ο Σερτζιο απο τον ΠΑΟΚ και 6ος απο ολους;

http://www.galanissportsdata.com/footba ... t.asp?s=12
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

thrix έγραψε:
DimisK έγραψε:Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον καλό Σέρτζιο. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον καλό Γκαρσία. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον καλό Μούσλι. Σύμφωνοι. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ - και κάθε ομάδα που θέλει να λέγεται μεγάλη - χρειάζεται ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ πειθαρχία. Χωρίς αυτήν δεν υπάρχει ομάδα.... Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τις εντολές του προπονητή. Όταν μάλιστα ο εν λόγω προπονητής λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα και είχε ισχυροποιήσει τη θέση του. Δηλαδή εάν ο Σάντος δεν είχε ανανεώσει και δεν ήταν το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα, πως θα αντιδρούσε ο Σέρτζιο; Θα τον έβριζε κατάμουτρα; Γι' αυτό η συμπεριφορά του Σέρτζιο είναι για ένα λόγο παραπάνω απαράδεκτη. Η τιμωρία είναι εκ των ουκ άνευ, δεν το συζητώ. Αν χάσουμε την μπάλα της πειθαρχίας απο τώρα, καήκαμε...
Καλύτερα να μου λείψει ο Σέρτζιο με τον Πανιώνιο, αλλά να λάβει έγκαιρα το μήνυμα, παρά να παίξει, να βάλει και γκολ, να κερδίσουμε και να πιστεύει μετά ότι έχει το ακαταλάγιστο. Σε μια τέτοια περίπτωση, προτιμώ να χάσουμε από τον Πανιώνιο....
Φυσικά θεωρώ τον Κονσεϊσάο σπουδαίο παίκτη, κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον ΠΑΟΚ. Αλλά πρέπει να παίζει με τους κανόνες του παιχνιδιού και όχι να βάζει τους δικούς του....
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν κάποιοι αυτά τα αυτονόητα που γράφεις???? Γιατί? Εσύ εισαι άνθρωπος λογικός, μπορέις να μου το εξηγήσεις. Πληζ

Σε κάθε περίπτωση + όσα θες, μίλησες και για μένα.
Είναι πολύ απλό. Αυτοί που δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα, είναι εκείνοι που θέλουν πάση θυσία νίκες, με όποιο τίμημα. Νίκη να είναι και όπως να είναι. Και με πέτσινα πέναλτι και με τον Σέρτζιο μέσα να οργιάζει, έστω κι αν έκανε παπαριά απαράδεκτη. Στο βωμό του αποτελέσματος θυσιάζουμε αρχές και ιδέες τις οποίες υποτίθεται ότι υπηρετούμε ως ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. Αλλο το ένα όμως και άλλο το άλλο.
Να νικήσουμε τον Πανιώνιο κι ας γίνει μπάχαλο με την πειθαρχία. Μόνο που δεν βλέπουν ότι την νίκη αυτή (εάν έρθει) θα την πληρώσουμε με πολλές ήττες αργότερα ελέω απειθαρχίας, όπου ο καθένας θα κάνει ότι θέλει...

Πολλές φορές ακόμα και τα απλά πράγματα δεν μπορούμε να τα καταλάβουμε εάν δεν έχουμε καθαρό μυαλό...

Κι εγώ θέλω τον ΠΑΟΚ πρώτο, αλλά την πειθαρχία, τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία την βάζω πάνω από όλα....
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

thrix έγραψε:
gika έγραψε:Συμφωνώ ότι η πειθαρχία είναι το παν... Αλλα το παν σε τι?? Νομίζω ότι είναι το παν για να πετύχουμε τους στόχους μας... Αν χασουμε και απο τον νιονιο μετά απο τις φάπες στην Ευρώπη δυσκολεύουν πολύ τα πραγματα... Οπότε ας μην έχουμε ηρεμία στα αποδητηρια αλλά να νικάμε ΠΑΝΤΑ... Γινεται???
.
Έχει λογική αυτό που λες αλλά σκέψου τη περίπτωση εκτός από τον έναν να αρχίσουν να κάνουν τα ίδια 2-3 ακόμα τί έχει να γίνει στη ομάδα. Ο Μούσλι όταν έγινε αλλαγή έτρεξε στη γραμμή πιο γρήγορα κι απ τον μπόλτ. Κι αυτός πρώτη φίρμα είναι στην ομάδα και τον αγαπάει όλη η εξέδρα. Τι θα γινόταν αν σκεφτόταν κι αυτός ότι αφού το κάνει ο Σέτζιο και δεν τρέχει κάστανο θα το κάνω κι εγώ, αυριο που μπορεί να χρειαστεί να βγει ο Γκαρσία, αρχίζει να βαράει πινακίδες γιατί έτσι κι αλλιώς δεν τρέχει τίποτα και ξαφνικά όταν το κάνει και ο Φωτάκης (γιατί βλέπει ότι δουλεύει το σύστημα) τρώει διακοπή συμβολαίου 2 μήνες.
Γίνονται μουρδέλο μετά τα αποδυτήρια ή όχι. Μη μου πεις ότι έχω μεγάλη φαντασία γιατί αυτά τα έχουμε δει να γίνονται σε πολλές ομάδες. Απλά νομίζαμε ότι στη δικιά μας δεν...
Ο Σέρτσιο αύριο θα ξεκινήσει βασικός και εγώ θα κλείσω την τηλεόραση. (λέμε τώρα)

Γιαννάκη σκέψου καλά αυτά που λέει ο thrix...
Stelios80

Δημοσίευση από Stelios80 »

Κι εμένα με έχει εκνευρίσει ο Σέρτζιο και μάλιστα πολλές φορές, ωστόσο μου είναι δύσκολο να πω τι πρέπει να γίνει με την περίπτωσή του. Οι Ζαγοράκης, Βρύζας και Σάντος αφενός είναι έμπειροι από αποδυτήρια, αφετέρου γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, οπότε ας βρουν μόνοι τους τη λύση.

Πάντως, όσο και αν υπάρχουν ενδείξεις για άδικη αντιμετώπιση των παικτών από το Σάντος νομίζω ότι αυτό δεν ισχύει. Ας πούμε, δε θυμάμαι κάποιον παλιό παίκτη του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ να μιλά άσχημα για αυτόν.

Όσο για το θέμα Μπακαγιόκο, καταρχήν ο καυγάς του με το Σάντος στην προπόνηση δεν ήταν το πρώτο του παράπτωμα. Πρωτύτερα, είχε δυσανασχετήσει έντονα σε αλλαγή του (νομίζω στο εκτός με Θρασύβουλο). Άλλωστε, δε μιλάμε και για το καλύτερο παιδί, από ότι λένε και οι Λαρισαίοι και οι Γιαννιώτες.
Επιπλέον, αν ο Μπακαγιόκο ένιωθε αδικημένος γιατί αφιέρωσε στο Σάντος και τα δύο του γκολ πέρισυ με τον Πανιώνιο; Άντε το πρώτο το αφιέρωσε για να μην το παίξει ντίβα και να σπάσει τον πάγο. Το δεύτερο; Θα του έλεγε κανείς τίποτα αν το πανηγύριζε χωρίς το Σάντος; Όμως αυτός εκεί, ήθελε να δώσει έμφαση. Χώρια που από εκεί και πέρα και καλή συμπεριφορά είχε και καλά έπαιζε.

ΥΓ. Σέρτζιο βάλε κι εσύ δύο γκολάκια σήμερα αλά Μπάκα και πανηγύρισέ τα αγκαλιά με το Σάντος.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

δεν περνάει η ώρα ρε γαμώτο...
άντε να δούμε τον SERGIO να μας βουλώνει το στόμα για μια ακόμα φορά.

:)
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Stelios80 έγραψε:Κι εμένα με έχει εκνευρίσει ο Σέρτζιο και μάλιστα πολλές φορές, ωστόσο μου είναι δύσκολο να πω τι πρέπει να γίνει με την περίπτωσή του. Οι Ζαγοράκης, Βρύζας και Σάντος αφενός είναι έμπειροι από αποδυτήρια, αφετέρου γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, οπότε ας βρουν μόνοι τους τη λύση.

Πάντως, όσο και αν υπάρχουν ενδείξεις για άδικη αντιμετώπιση των παικτών από το Σάντος νομίζω ότι αυτό δεν ισχύει. Ας πούμε, δε θυμάμαι κάποιον παλιό παίκτη του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ να μιλά άσχημα για αυτόν.

Όσο για το θέμα Μπακαγιόκο, καταρχήν ο καυγάς του με το Σάντος στην προπόνηση δεν ήταν το πρώτο του παράπτωμα. Πρωτύτερα, είχε δυσανασχετήσει έντονα σε αλλαγή του (νομίζω στο εκτός με Θρασύβουλο). Άλλωστε, δε μιλάμε και για το καλύτερο παιδί, από ότι λένε και οι Λαρισαίοι και οι Γιαννιώτες.
Επιπλέον, αν ο Μπακαγιόκο ένιωθε αδικημένος γιατί αφιέρωσε στο Σάντος και τα δύο του γκολ πέρισυ με τον Πανιώνιο; Άντε το πρώτο το αφιέρωσε για να μην το παίξει ντίβα και να σπάσει τον πάγο. Το δεύτερο; Θα του έλεγε κανείς τίποτα αν το πανηγύριζε χωρίς το Σάντος; Όμως αυτός εκεί, ήθελε να δώσει έμφαση. Χώρια που από εκεί και πέρα και καλή συμπεριφορά είχε και καλά έπαιζε.

ΥΓ. Σέρτζιο βάλε κι εσύ δύο γκολάκια σήμερα αλά Μπάκα και πανηγύρισέ τα αγκαλιά με το Σάντος.

Θα αυμφωνησω μαζι σου αλλα εγω ξαναλεω οτι εκτος απο το διπλο σημερα ΠΡΕΠΕΙ να μου φερει και το διπλο την Πεμπτη.
PaokPtolemaidaG4

zoomgr έγραψε:δεν περνάει η ώρα ρε γαμώτο...
άντε να δούμε τον SERGIO να μας βουλώνει το στόμα για μια ακόμα φορά.

:)

φιλε δηλαδη αν παιξει καλα μας αποστωμοσε??? Αναφερθηκαμε στην συμπεριφορα του οχι αγωνιστικα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”