Και καταφερε να φαει 4 τριποντα απο τον ιακοπινι μετα απο τρομερο σκαουτινγκ του αντιπαλου. Ναι.. τα παντα πετυχε ο λουζερΔημητρης17 έγραψε:Οφ τοπικ, αλλα μιας και μιλαμε για μεταγραφες... Θυμαμαι συνενετευξη του Ντουσαν Ιβκοβιτς στο περιοδικο "Τριποντο", αρχες δεκαετιας '90 οταν ειχε πρωτοερθει ο "πολύς" Κλιφ Λεβινγκστον σαν πρωταθλητης ΝΒΑ απο τους Bulls και ακομη δεν ειχαν ταιριαξει τα χνωτα τους, με αποτελεσμα οι δυο τους να ειναι συνεχως στην "μανούρα"...: "Παιχτες εργατες;; Τι να τους κανω;; Παιχτες αστερια θελω, παιχταραδες, δωσε μου πεντε τετοιους και θα καταφερω τα παντα".
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
-
Dimg4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
-
john4serres
Για τον Ρουφιέ του Αγίου Στεφάνου τι αποψη έχετε;
Εγω βλεπω οτι φετος ρουφηξε 56 γκολ σε 53 ματς.
Με 10εκ χρηματιστηριακη αξια και συμβολαιο εως το 2018 , την θεωρω πολυ δυσκολη περιπτωση.
Εγω βλεπω οτι φετος ρουφηξε 56 γκολ σε 53 ματς.
Με 10εκ χρηματιστηριακη αξια και συμβολαιο εως το 2018 , την θεωρω πολυ δυσκολη περιπτωση.
-
Dimg4
Δεν παιζει να αποχωρησει για πολλους λογους οποτε τζαμπα χαιρεται πες του κι αυτος και ....καποιοι αλλοι.eorptol έγραψε:Πάντως ο σκουληκακης λέει ότι ο τζαβελλας θα αποχωρήσει σαν ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΣ.....:) άσχετα αν έχει συμβόλαιο, τι πίνει και δεν μας δίνει ο σκωληξ; για πιατι δεν μας είπε φέτος. ...
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
MVP φετος, τον γουσταρει ο Ιβαν και εδειξε οτι εχει την μεγαλυτερη σταθεροτητα απο ολους στο ροστερ.
-
Dimg4
Χαχαχαjohn4serres έγραψε:Ιβάν προς Λούμπος, διαβάζοντας το παρών τοπικ.
" Ρε συ αυτοί οι μπούφοι (no offense) δεν θέλουν να αλλάξουμε επίπεδο ; Τι παικτάκια προτείνουν ; Άλλους είχα στο μυαλό μου"
Δεν ξερω ποιος εγραψε για ρουφιε,εμενα προσωπικα ειναι ο αγαπημενος μου τερματας σε ολη την ευρωπη.
Σκυλι του πολεμου δε μασαει πουθενα, Αιλουρος πραγματικος.
Ποιος ρομπερτο; πεντε σαν αυτον θελει στη καθησια του.
Γενικα οι γαλλια εχει πολλους καλους τερματαδες,θεωρω οτι ειναι το πρωταθλημα με τους καλυτερους στην ευρωπη.
Σκυλι του πολεμου δε μασαει πουθενα, Αιλουρος πραγματικος.
Ποιος ρομπερτο; πεντε σαν αυτον θελει στη καθησια του.
Γενικα οι γαλλια εχει πολλους καλους τερματαδες,θεωρω οτι ειναι το πρωταθλημα με τους καλυτερους στην ευρωπη.
- Kostas_Peraia4
Nαι,ξεκαθαρα τον θεωρω καλυτερο του Μαρκαντωνη.Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι βρεθηκε πριν απο 2 χρονια,ενα βημα πριν την Αρσεναλ.Μεγαλο μπακ.Στην Ελλαδα θα κανει παπαδες.Απλα ειναι παικτης που απλα κοβει και μαρκαρει καλα.Δεν ειναι το εγκεφαλικο σεντερ μπακ.Δεν ειναι Κοντρερας ή Μελμπεργκ.Ειναι ακριβως οτι ηταν και ο Μαρκαντωνης.Ενα θεριο ανημερο στην αμυνα.Για να μην παρεξηγηθω παντως,σε καμια περιπτωση δεν ειναι κανενα ταγαρι σαν τον Σανκαρε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Σάβ 04 Ιουν 2016, 16:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Oριστε και βιντεακι απο τοτε που επαιζε στην Ρεν
[dailymotion]x28k4ly_best-of-jean-armel-kana-biyik_sport[/dailymotion]
[dailymotion]x28k4ly_best-of-jean-armel-kana-biyik_sport[/dailymotion]
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ να ευχηθώ ΚΑΙ για Ρουφιέρ. Μεγάλο τέρμα!
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
- Kostas_Peraia4
Ξεχαστε τον Ρουφιε.Δεν υπαρχει περιπτωση τετοια τερμα να ερθει στον ΠΑΟΚ.Μονο η ομαδα του θα ζητησει καμια 5-6 εκατομμυρια
Σωτήρης Μήλιος
1 ώρα ·
Έχοντας απόλυτη γνώση της γαλλικής αγοράς από την περίπου 15ετή στενή μου ενασχόληση με το γαλλικό ποδόσφαιρο, θα ήθελα να πω ΠΡΙΝ ανακοινωθεί οτιδήποτε, πως αν ο ΠΑΟΚ αποκτήσει τελικά τον Ζαν-Αρμέλ Κανά - Μπιγίκ θα έχει βάλει έναν τεράστιο μπελά στον οργανισμό του, τουλάχιστον σε ότι αφορά το θέμα χαρακτήρα... Τα περιστατικά, αμέτρητα... Περισσότερα σε εκτενές αφιέρωμα, σε περίπτωση που τελικά αποκτηθεί...
oσο για ρουφιε γελαστε ελευθερα παοκρεβολουσιον
Η περίπτωσή του είναι πιο δύσκολη σε σύγκριση με αυτή του Μπιγίκ καθώς η ομάδα του ζητά περισσότερα χρήματα για να τον αφήσει ελεύθερο. Και το ποσό που μεταφέρεται πως ζητά η Σεντ Ετιέν αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

1 ώρα ·
Έχοντας απόλυτη γνώση της γαλλικής αγοράς από την περίπου 15ετή στενή μου ενασχόληση με το γαλλικό ποδόσφαιρο, θα ήθελα να πω ΠΡΙΝ ανακοινωθεί οτιδήποτε, πως αν ο ΠΑΟΚ αποκτήσει τελικά τον Ζαν-Αρμέλ Κανά - Μπιγίκ θα έχει βάλει έναν τεράστιο μπελά στον οργανισμό του, τουλάχιστον σε ότι αφορά το θέμα χαρακτήρα... Τα περιστατικά, αμέτρητα... Περισσότερα σε εκτενές αφιέρωμα, σε περίπτωση που τελικά αποκτηθεί...
oσο για ρουφιε γελαστε ελευθερα παοκρεβολουσιον
Η περίπτωσή του είναι πιο δύσκολη σε σύγκριση με αυτή του Μπιγίκ καθώς η ομάδα του ζητά περισσότερα χρήματα για να τον αφήσει ελεύθερο. Και το ποσό που μεταφέρεται πως ζητά η Σεντ Ετιέν αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.
- Kostas_Peraia4
Λιούμπος απάντηση μετά από μια πολύ γρήγορη ματιά στο εν λόγω topic:john4serres έγραψε:Ιβάν προς Λούμπος, διαβάζοντας το παρών τοπικ.
" Ρε συ αυτοί οι μπούφοι (no offense) δεν θέλουν να αλλάξουμε επίπεδο ; Τι παικτάκια προτείνουν ; Άλλους είχα στο μυαλό μου"
Master Vanias, από τούτουςς μπούφουςς που λιεςς, περισσότεροι ντεν έκχουν ντει το Π.Α.Ο.Κ. να σηκώνει Πρωτάτλημα!!! Αυτοί λίγκοι που είνταν, έκχουν ξιεκχάσει εντώ και 31 κχρόνια πως γκίνεται αβούτον!!!
Εκςς άλλιου όλοι τουςς αγκαπάνε εσσένα σσαν ΤΘεό τους και τθέλουν να σε κάμουν οικονομίαν, γκρίνονταςς κι απ τις μνηημονιιακέςς εποκχέςς που νιώτθουν στου πειτσσίί τουςς οι δύσσμοιρροιοι!!!
Γκι αυτό λόγκο αξίζουν γκιόλαςς να ακούσσειςς φέτουςς ειμένα "κασσπαζζά", να κάμνειιςς την υπέρβασσην, να μπούμε εςς τουςς Ομίλουςς του Cc.Ll., να πάρουμει σστα γκαπάκια το Πρωτάτλημα (μιαςς και μπρήκαμε πλέον πφέρετρον στο μέγκεθος του πουστόκχ@ντρου για να τον τθάψουμε επιτέλους να μην μπρομάει πιαα), να δώσωμεν μετά ντώρο στον τεμέτερον τίγρη το Κυπελλάκι στον αναμεταξξξύ μας Τελιιικόου για να μην τον πάρουνε και αβούτον στο βραστό τα χανουμάκια και σστιςς εκλογέςς του επόμενου Ιουνίίίου τθα είσσαι με 60% ο επουόμενοουςς Πρωτυπουργκουός σστη Ελλάντα των ονείίρων σσου!!!
Master Vanias, άκουσσον Λιούμποςς (όχι πάταξον τον κατά τον Φλεβάρη όπως σσυνηθίζειςς με άλλουςς), μπάλε κχέρι μπαθιά τσσέπη τουώρραα και ντεν τθα βγκεις κχαμένος...Λιούμποςς ξξιέρειι απ αυτά πράγκματα πουλλύύ καλλά και έκχει μελετήσσει Ελλάντα, Έλληνεςς και Ελληνικό ποντόσσφαιροου πάρρα πουλλύύ καλλά από τον Ντεκέμπριο που έρτεν ειςς την χουώραν των λευκουών ζζουλλούιε!!!
Υ.Γ. Εκεείίνουον τουον Τοουυίίτην ποιουοςς τον γκαμμάάει μμουωρρέέέ???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 04 Ιουν 2016, 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Chuck Norris
http://bleacherreport.com/articles/2082 ... kana-biyik# να ένα scouting report από τότε που ενδιέφερε την Άρσεναλ
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk