Igor Tudor II
Re: Igor Tudor II
Είναι περισσότερο από βέβαιο ότι αν δεν είχε βάλει τον Αντώνη και τον Κάτσε, το ματσάκι θα το παίρναμε περίπατο.
Και η σπέκουλα συνεχίζεται .....
Και η σπέκουλα συνεχίζεται .....
Όχι θα κραζαμε γιατί δεν μπήκε ο Αντώνης
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε σεις και τον Μέσσι να έβαζε με τον Ινιέστα και τον Οζίλ,το ίδιο έργο θα βλέπαμε.
Το οτι ειναι υπερανω κριτικης ο τουντορ δεν το ξεραμε, συγνωμη κιολας. Ειπαμε, ασχετως του διαιτητη, αγωνιστικα τα εκανε μουσκεμα με το κοουτσαρισμα
- Dinos_Liverpool
Συγγνώμη, αλλά μιλάμε για κριτική που μπορεί να γίνει για το χθεσινό παιχνίδι;
Είναι δυνατόν να παίξεις μπάλα έτσι;
Είναι δυνατόν να παίξεις μπάλα έτσι;
Όποιος προσπαθήσει να κάνει ποδοσφαιρική κριτική για τον χτεσινό αγώνα, συγγνώμη που θα το πω ωμά, αλλά η μόνη μπάλα που έχει κλωτσήσει στη ζωή του, είναι αυτή που του έβαζε μικρός η μάνα του μέσα στην κούνια όταν ήταν μωρό
SM-G920F
SM-G920F
- ΑποστόληςΑ
Εμένα η αρχική σύνθεση δεν μου φάνηκε κακή. Θα προτιμούσα βέβαια σε ένα ντέρμπυ να έπαιζε ο Τζιόλης, αλλά ήταν η μόνη διαφωνία που είχα, οπότε καλά τα πήγε. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο διαιτητής με τα συνεχόμενα φάουλ που έδινε υπέρ του Ολυμπιακού (ένα από τα οποία μας κόστισε την ισοφάριση), εκνεύρισε τους πάντες. Για μένα δεν μπορεί να γίνει κριτική του αγώνα.
Χαρακτηριστική περίπτωση ο Cimirot. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε το ένα λάθος πάνω στο άλλο. Αυτός, που χάζεψε κόσμο στο Καραϊσκάκη. Όχι, δεν μπορεί να γίνει κριτική του αγώνα, ούτε του προπονητή φυσικά.
Χαρακτηριστική περίπτωση ο Cimirot. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε το ένα λάθος πάνω στο άλλο. Αυτός, που χάζεψε κόσμο στο Καραϊσκάκη. Όχι, δεν μπορεί να γίνει κριτική του αγώνα, ούτε του προπονητή φυσικά.
31-12 .....ο εορδαικος περισσότερα φάουλ θα έπαιρνε από τον γαβρο απίστευτο στατιστικό
- kataramenos5
Αρε Τουντορ μονος σου το εχασες το ματσακι.Αν εβαζες Κατσε,Τζιολη ή Σαμπο 6-0 θα τους ριχναμε,μπορει και 7.Καμια τυχη δεν ειχαν.Κριμα, κριμα.
Ρε είσαστε σοβαροί μερικοί
Απ το 25' χθες έγραψα οτι το ματς αγωνιστικά δεν σηκώνει κριτική γιατι εχω παίξει μπαλα οπως πολυ εδω και ξερουμε πως νιώθει ο παίχτης με τέτοια διαιτησία
Μετα το τέλος ειναι τουλάχιστον χαζό να το συνεχίζουν μερικοί
Μετα τη συνέντευξη τύπου δηλώνω τουντοροσκυλο εγω ο πολέμιος του μέχρι χθες που τον εχω ξεσκίσει στην κριτική εδω
Μίλησε σα να μιλούσε ένας απο μας το αλλο να κανει για να δείξει οτι επιτέλους κατάλαβε που ειναι
Απ το 25' χθες έγραψα οτι το ματς αγωνιστικά δεν σηκώνει κριτική γιατι εχω παίξει μπαλα οπως πολυ εδω και ξερουμε πως νιώθει ο παίχτης με τέτοια διαιτησία
Μετα το τέλος ειναι τουλάχιστον χαζό να το συνεχίζουν μερικοί
Μετα τη συνέντευξη τύπου δηλώνω τουντοροσκυλο εγω ο πολέμιος του μέχρι χθες που τον εχω ξεσκίσει στην κριτική εδω
Μίλησε σα να μιλούσε ένας απο μας το αλλο να κανει για να δείξει οτι επιτέλους κατάλαβε που ειναι
- kataramenos5
- zarathustra79
Τώρα σοβαρά το γράφεις αυτό; Και ο κάτσε να έπαιζε από την αρχή και ο μασεράνο και ο ινιέστα στο κέντρο το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο. Φρρρρρρρρρρρ και φάουλ και κίτρινη κάρτα (αναρωτιέμαι κιολας αν ο κάτσε θα έβγαζε το ημίχρονο αν ξεκινούσε από την αρχή χωρίς κόκκινη γιατί είναι κ λίγο οξύθυμος). Δηλαδή εδώ και τρεις μήνες τον τσίμιροτ τον κάναμε θεό και χθές ήταν από κακός έως μέτριος. Κ γιαυτό ο τούντορ φταίει; Έπρεπε να το προβλέψει οτι δε θα ήταν καλός; Κ ο χατζηισαΐας τα καλύτερα ακούει από τοτε που ήρθε. Χθες πουλούσε τη μπάλα σε κάθε δυο μπαλιές. Κ γιαυτό φταίει ο τούντορ;;;;;;;;
Οχι σε σενα που το χεις ρίξει ορθώς στην πλακαkataramenos5 έγραψε:Σε ποιους αναφερεσαι?
- Dinos_Liverpool
Καλέ βρε σεις, δεν μπορείτε να καταλάβετε όταν κάποιος γράφει κάτι 100% ειρωνικά;
Είναι δυνατόν;
Είναι δυνατόν;