Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
sport.ba @sportba1 3 λεπτάΠριν από 3 λεπτά
Cimirot danas potpisuje za PAOK: Rekordan transfer u historiji Premijer lige http://fb.me/32jcifQcw
Υπεγραψε... ρεκορ μεταγραφης για την Βοσνια
Cimirot danas potpisuje za PAOK: Rekordan transfer u historiji Premijer lige http://fb.me/32jcifQcw
Υπεγραψε... ρεκορ μεταγραφης για την Βοσνια
panpangr77 έγραψε:Media Servis @MediaServis1 3 λεπτάΠριν από 3 λεπτά
Sarajevo: Igrač FK Sarajevo Gojko Cimirot danas bi mogao potpisati ugovor sa grčkim PAOK-om
Αδερφε δε θα μαθουμε σερβοκροατικα στα γεραματα translate please
-
Σαμπως ξέρω εγω στο google translate το βάζω και το ενα λέει οτι υπογραφει σημερα και το αλλο οτι υπογραψε...che4 έγραψε:panpangr77 έγραψε:Media Servis @MediaServis1 3 λεπτάΠριν από 3 λεπτά
Sarajevo: Igrač FK Sarajevo Gojko Cimirot danas bi mogao potpisati ugovor sa grčkim PAOK-om
- back in black
Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν ή ακούγονται ότι θα έρθουν δεν είναι τα ονόματα που κάνουν ¨γκελ¨ με το πρώτο άκουσμα. Παρόλα αυτά έχω την απροσδιόριστη αίσθηση , όπως και άλλοι φίλοι, ότι εφέτος η χρονιά θα είναι απρόσμενα καλή. Η εκτίμηση μου είναι ότι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα προστεθεί και πιο γνωστό όνομα.
- theodorsalonika
che4 έγραψε:panpangr77 έγραψε:Media Servis @MediaServis1 3 λεπτάΠριν από 3 λεπτά
Εθνική ομάδα της Β-Ε , και μέλος του Σεράγεβο , Gojko Cimirot , σήμερα θα πρέπει να επισημοποιήσει την κίνησή του στις τάξεις του ελληνικού ΠΑΟΚ .
Αυτό είναι ό, τι έχει σκεφτεί για μέρες , και σήμερα θα γίνει πραγματικότητα .
Λαμπρό μέσος αποτέλεσε το αντικείμενο των συνομιλιών χθες μεταξύ των δύο συλλόγων αθλητικού διευθυντή , Frank Arnesen και Αμπντουλάχ IBRAKOVIĆ .
Σίγουρα έχει επιτευχθεί η συμφωνία , ένα κλαμπ με καλάθια θα κερδίσετε μεγάλη για τους όρους μας .
Είναι tansfer πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ και καφέ σύλλογος θα φτάσετε στο 25 τοις εκατό μετά τη μεταφορά του πρώην παίκτες Leotard .
Προφανώς οι Έλληνες θα πληρώνουν αμέσως μισό εκατομμύριο ευρώ και το υπόλοιπο σε δόσεις , κατά την Kosevo δεκτή .
Μαθαίνουμε επίσης ότι η Cimirot ανά εποχή στην Ελλάδα που κερδίζουν πάνω από € 400.000 .
Ως υπενθύμιση , για τους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές έδειξαν ενδιαφέρον στη Βασιλεία , Ερυθρό Αστέρα , HSV , Kortrijk και Φράιμπουργκ .
Ωστόσο , έκρινε την υπόσχεση της Β-Ε . παίκτης της εθνικής ομάδας Ιγκόρ Τουντόρ θα ενισχύσει την ομάδα του .
- Scientist@PAOK
Απο έναν αρδ απο Αυστραλία λέει οτι ο Τερρυ είναι 8-10αρι, καλή τεχνική κατάρτηση, αριστες μεταβιβάσεις αλλα οχι απο τους πιο γρήγορους. Νομ'ιζω έτσι κάπως στρώνει τη λογική, ο Τερρυ προορίζεται να παίζει σε θέσεις του Πέλκας, αν κλείσει.
Στον ΠΑΟΚ συμφέρει να μείνει ο Κάτσε ακόμη και αν έχει ρόλο ροτέισον και όχι βασικού. Είναι παίκτης που θα μπει αλλαγή και δε θα σε πουλήσει όπως κάνουν άλλοι. Έχει σωστή νοοτροπία και βλέπει το ποδόσφαιρο ως εργασία και όχι ως χαρά του παιδιού. Ξέρει πόσο δύσκολα βγαίνει το ψωμί και δεν την έχει ψωνίσει, δουλεύοντας σκληρα για να βελτιωθεί. Παίκτη με τέτοια φιλοσοφία μην τον φοβάστε. Κάθε χρόνο θα γίνεται καλύτερος και ας σας φαίνεται ότι έπιασε ταβάνι. Το σώμα του σίγουρα δεν έπιασε ταβάνι σε δύναμη, μιας που είναι 21 στα 22. Έχει 2-3 χρόνια ακόμη να πάρει δύναμη - όγκο. Τακτικά επίσης και σε επιλογές ανάπτυξης κάνει λάθη. Είναι πράγματα που με την εμπειρία βελτιώνεις. Εδώ βελτιώθηκε τακτικά ο Ζαγοράκης όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ παρόλο που ήταν ολοκληρομένος παίκτης. Το ζητούμενο για έναν παίκτη είναι να αναζητά συνεχώς να βελτιώνεται και να δουλεύει σκληρά. Ο Κάτσε έχει το χαρακτήρα που τον βοηθάει ο ανταγωνισμός. Εδώ έφαγε 6μηνο αποκλεισμό από την ομάδα και όταν επέστρεψε ήταν καλύτερος γιατί δούλευε πολύ στις προπονήσεις και άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία. Τώρα αν έρθει μια καλή ομάδα και μας πληρώσει τη ρήτρα δεν είναι στο χέρι μας. Εγώ βλέπω αρέσει σε Τούντορ - Άρνεσεν και ο Φρανκ δήλωσε ότι πωλείται στα 4+εκ.
Εμένα θα μου άρεσε πλέον σε πιθανές πωλήσεις παικτών σε καλή ηλικία εκτός από ποσά να βάζουμε ένα 20%-25% μεταπώληση.
Εμένα θα μου άρεσε πλέον σε πιθανές πωλήσεις παικτών σε καλή ηλικία εκτός από ποσά να βάζουμε ένα 20%-25% μεταπώληση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 12 Αύγ 2015, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Υπέγραψε Cimirot σήμερα για τον ΠΑΟΚ μεταφορά ρεκόρ στην ιστορία της Premier League
*απο google translate
*απο google translate
- back in black
Η βελτίωση του κάθε παίκτη , όπως και του κάθε εργαζόμενου, είναι συνάρτηση δυο παραμέτρων που πρέπει να συντρέχουν ταυτόγχρονα: να το επιδιώκει ο ίδιος και να τον ευνοεί το εργασιακό του περιβάλλον. Με βάση την άναρχη κατάσταση της ομάδας τα τελευταία χρόνια, τοτε νομίζω ότι ο Κάτσε όχι απλώς βελτιώθηκε αλλα έχει κάνει και υπέρβαση.
- theodorsalonika
back in black έγραψε:Η βελτίωση του κάθε παίκτη , όπως και του κάθε εργαζόμενου, είναι συνάρτηση δυο παραμέτρων που πρέπει να συντρέχουν ταυτόγχρονα: να το επιδιώκει ο ίδιος και να τον ευνοεί το εργασιακό του περιβάλλον. Με βάση την άναρχη κατάσταση της ομάδας τα τελευταία χρόνια, τοτε νομίζω ότι ο Κάτσε όχι απλώς βελτιώθηκε αλλα έχει κάνει και υπέρβαση.
++++++++1926
-
Συγνωμη ρε παιδιά εχουμε ανοιξει συζητηση για Κατσε ,Τζιολη και αν θα φυγουν και ο Κατσε και ο Τζιολης ειναι πολυτιμοι και οι αλλοι 4 που θα ερθουν κανουν μια εξαδα 6-8 που χρειαζονται στην ομάδα. Ο ΤΖιολης όταν ειναι καλα ειναι ο καλυτερος ,ειχες κι αλλους που εχουν παιξει τελικο ΟΥΕΦΑ. Κατσε ο τυπος σκυλι που δεν βγαζει ουτε εναν τραυματισμο σε μια θέση που εχει πολλους.
Κατσε-Τζιολης-Τσιμιροτ-Σαμπο-Antonis-Χαρισης κανουν τρομερους συνδυασμους στο κεντρο αναλογα τον αντιπαλο.
Απο οτι εχει δειξει ο Τουντορας θα χρησιμοποιηθουν ΟΛΟΙ.
ΠΑΡΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΘΑ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΦΕΤΟΣ.
Κατσε-Τζιολης-Τσιμιροτ-Σαμπο-Antonis-Χαρισης κανουν τρομερους συνδυασμους στο κεντρο αναλογα τον αντιπαλο.
ετσι ειναι, τα αλλα ειναι φιλολογικα ρε συpanpangr77 έγραψε:Συγνωμη ρε παιδιά εχουμε ανοιξει συζητηση για Κατσε ,Τζιολη και αν θα φυγουν και ο Κατσε και ο Τζιολης ειναι πολυτιμοι και οι αλλοι 4 που θα ερθουν κανουν μια εξαδα 6-8 που χρειαζονται στην ομάδα. Ο ΤΖιολης όταν ειναι καλα ειναι ο καλυτερος ,ειχες κι αλλους που εχουν παιξει τελικο ΟΥΕΦΑ. Κατσε ο τυπος σκυλι που δεν βγαζει ουτε εναν τραυματισμο σε μια θέση που εχει πολλους.
κανενας δεν ειπε οτι ΘΕΛΕΙ να φυγουν
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Διαβασα διαφορα για τον Τσιμιροτ και τον Αντώνης και μπήκα στον κόπο να δω βιντεο.
Ο Βόσνιος είναι στο στυλ του Κατσε αλλα πιο ψηλός, πιο δυνατός και πιο "καθαρός" αμυντικά.
Επιθετικά έχει καλή μεταβίβαση στα 20 μετρα και είναι αρκετα σίγουρος στο κράτημα μπάλας.
Δεν φαίνεται να ανεβαίνει προς την αντιπαλη περιοχή, παίζει περισσότερο στην πίσω ζώνη.
Ο Λευτέρης μοιαζει Μακελελε της Αυστραλίας!
Έπαθα πλάκα! Ποδοσφαιρικό σκαρί, γρήγορος στα πρώτα μέτρα, δυνατός αμυντικά, επιτόπια τριπλα, καλή και γρηγορη μεταβιβαση, δυνατό σουτ τα έχει ΟΛΑ. Βεβαια δεν μπορώ να κρίνω το επίπεδο του Πρωταθλήματος.
Αλλά ο παίκτης φαίνεται πως ξέρει μπάλα.
Ο Βόσνιος είναι στο στυλ του Κατσε αλλα πιο ψηλός, πιο δυνατός και πιο "καθαρός" αμυντικά.
Επιθετικά έχει καλή μεταβίβαση στα 20 μετρα και είναι αρκετα σίγουρος στο κράτημα μπάλας.
Δεν φαίνεται να ανεβαίνει προς την αντιπαλη περιοχή, παίζει περισσότερο στην πίσω ζώνη.
Ο Λευτέρης μοιαζει Μακελελε της Αυστραλίας!
Έπαθα πλάκα! Ποδοσφαιρικό σκαρί, γρήγορος στα πρώτα μέτρα, δυνατός αμυντικά, επιτόπια τριπλα, καλή και γρηγορη μεταβιβαση, δυνατό σουτ τα έχει ΟΛΑ. Βεβαια δεν μπορώ να κρίνω το επίπεδο του Πρωταθλήματος.
Αλλά ο παίκτης φαίνεται πως ξέρει μπάλα.
Ρουντβενς και ξύστα τ αρ...**
σου που μαγκίζει...
Φέρε ρε Φρανκ τον σωστό Jorgensen απ την Κοπεγχάγη όχι τον Mathias
το βουνό...
Nicolai...Jorgensen

σου που μαγκίζει...
Φέρε ρε Φρανκ τον σωστό Jorgensen απ την Κοπεγχάγη όχι τον Mathias
το βουνό...
Nicolai...Jorgensen

- SePuLtUrA_4_
Λεει οτι σημερα θα μπορουσε να υπογραψει συμβολαιο στον ΠΑΟΚ. Σαν να κανει συνειρμό δηλαδη.panpangr77 έγραψε:Σαμπως ξέρω εγω στο google translate το βάζω και το ενα λέει οτι υπογραφει σημερα και το αλλο οτι υπογραψε...che4 έγραψε:panpangr77 έγραψε:Media Servis @MediaServis1 3 λεπτάΠριν από 3 λεπτά