Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
- ilovegame27
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Στατιστικά Sergio Romero
Έτος Σύλλογος Εμφανίσεις (Γκολ)
2006–2007 Flag of Argentina.svg Ράσινγκ Κλουμπ 5 (0)
2007–2011 Flag of the Netherlands.svg ΑΖ Άλκμααρ 90 (0)
2011– 13 Flag of Italy.svg ΟΚ Σαμπντόρια 61 (0)
2013–2014 →Flag of France.svg ΑΣ Μονακό 3 (0)
PERFORMANCE DATA 14/1
Serie A 10 apps 12 conceded goals 879min
Coppa Italia 1 apps 2 conceded goas 90 min
Πάντως το θεωρώ αστείο να ασχολούμαστε με παίχτη που δεν πρόκειται να ασχοληθούμε
PERFORMANCE DATA 14/1
Πάντως το θεωρώ αστείο να ασχολούμαστε με παίχτη που δεν πρόκειται να ασχοληθούμε
- Kostas_Peraia4
Rodrigo Moleda και τα μυαλα στο μπλεντερ!!!Οπως ειπατε και πριν ειναι ειναι σεντερμπακαρα και μοιαζει οντως με τον Μαρκαντωνη σε πολυ καλυτερη εκδοση.Το θεμα τραυματιας ειναι μια συζητηση που εχει γινει παρα πολλες φορες.Χρειαζονται καταλληλη διαχειρηση και σωστο προγραμματισμο,αλλα πανω απο ολα θελει υπομονη.Να σας θυμισω απλα περιπτωσεις σαν του Necid/Berg.Θα ειναι αμαρτια να χαθει ο Moledo
11 εμφανίσεις 14 γκολ παθητικό σίγουρα δεν είναι και ότι πιο ενθαρρυντικόilovegame27 έγραψε:Στατιστικά Sergio Romero
PERFORMANCE DATA 14/1
Αλλά για το δε θα ασχοληθούμε, δε το ξέρεις. Έχουμε φέρει πολύ καλύτερους ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια
- GiorgosAtha
Μπορεί κάποιος να μου πει τι τραυματισμό έχει ο Moledo?
Ρωτάω γιατί έχω απορία αν πραγματικά ξέρει κανείς ή απλά το διαβάσαμε στο transfermarkt και το θεωρούμε δεδομένο.
Η απορία μου πηγάζει στο ότι στο συγκεκριμένο site ο Oar δίνεται τραυματίας από τις 09/04/2015 ως σήμερα...
ενώ ο παίχτης στις 16/6/2015 έπαιξε σε φιλικό με την Αυστραλία όπου και σκόραρε
Ρωτάω γιατί έχω απορία αν πραγματικά ξέρει κανείς ή απλά το διαβάσαμε στο transfermarkt και το θεωρούμε δεδομένο.
Η απορία μου πηγάζει στο ότι στο συγκεκριμένο site ο Oar δίνεται τραυματίας από τις 09/04/2015 ως σήμερα...
ενώ ο παίχτης στις 16/6/2015 έπαιξε σε φιλικό με την Αυστραλία όπου και σκόραρε

- ilovegame27
Μάλλον στα στατιστικά δεν έλεγε Superleague alla Serie A.
Καλό πάντως είναι να έχει και κάποιος άλλος διαφορετική γνώμη
Καλό πάντως είναι να έχει και κάποιος άλλος διαφορετική γνώμη
-
Sergio Romero δύο κλασεις καλυτερος από Roberto...Aπλά όντας βασικός στο κόπα Λιμπερταδόρες θα εχουν ανεβει πολυ οι μετοχες του...Ηταν τρομερος στην Αλκμάαρ απλα δεν επιασε στη Σαμπντόρια.28 ειναι δεν τον πηραν τα χρόνια.
Rodrigo Moledo...Ο,τι καλύτερο μαζί με Khacheridi σαν επιλογή σέντερ μπακ..Εχει ολα τα στοιχεια που μας λειπουν...
Θα ήλπιζα να τους παρουμε και τον Romero και τον Moledo αλλα πιο πιθανο θεωρω να τους παρει ο Γαβρος παρα εμεις.
Rodrigo Moledo...Ο,τι καλύτερο μαζί με Khacheridi σαν επιλογή σέντερ μπακ..Εχει ολα τα στοιχεια που μας λειπουν...
Θα ήλπιζα να τους παρουμε και τον Romero και τον Moledo αλλα πιο πιθανο θεωρω να τους παρει ο Γαβρος παρα εμεις.
Βεβαίως, για αυτό και η πρώτη σου απάντηση ήταν "τι ακούμε βραδιάτικα", επειδή χαίρεσαι να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις...
Και μάλιστα για ένα τερματοφύλακα που ολόκληρη η Αργεντινή δεν τον θεωρεί άξιο για πρώτο.
Δε μου απάντησες αν τον έχεις παρακολουθήσει πάντως. Τα στατιστικά και δε δείχνουν τιποτα, και υπέρ του δεν είναι
Ναι, στην ΑΖ έκανε αρκετά καλά παιχνίδια (Όχι ότι δεν είχε και τις γκαφες του), κυρίως το δεύτερο-τρίτο χρόνο θυμάμαι. Στη Σαμπντόρια κλείνει τέταρτο έτος
Και μάλιστα για ένα τερματοφύλακα που ολόκληρη η Αργεντινή δεν τον θεωρεί άξιο για πρώτο.
Δε μου απάντησες αν τον έχεις παρακολουθήσει πάντως. Τα στατιστικά και δε δείχνουν τιποτα, και υπέρ του δεν είναι
Ναι, στην ΑΖ έκανε αρκετά καλά παιχνίδια (Όχι ότι δεν είχε και τις γκαφες του), κυρίως το δεύτερο-τρίτο χρόνο θυμάμαι. Στη Σαμπντόρια κλείνει τέταρτο έτος
- ilovegame27
Τον έχω παρακολουθήσει και αν θες σου λέω σάιτ να κατεβάζεις αγώνες .
Δέχομαι την γνώμη σου και δεν θέλω να επιβάλλω την δική μου.
Το "τι ακούω βραδιάτικα" είναι ότι ισοπεδώνουμε παίχτες που δεν είχαμε ποτέ στην ομάδα μας και τελικά μένουμε με τερματοφύλακα της Καβάλας και της Liverpool reserves (Ιτανζ), έναν ισπανό από την Secunda B που θέλει στο ημίχρονο τα ψυχοφάρμακα του και έναν μέτριο προς καλό Έλληνα τερματοφύλακα (Γλύκο)
Δέχομαι την γνώμη σου και δεν θέλω να επιβάλλω την δική μου.
Το "τι ακούω βραδιάτικα" είναι ότι ισοπεδώνουμε παίχτες που δεν είχαμε ποτέ στην ομάδα μας και τελικά μένουμε με τερματοφύλακα της Καβάλας και της Liverpool reserves (Ιτανζ), έναν ισπανό από την Secunda B που θέλει στο ημίχρονο τα ψυχοφάρμακα του και έναν μέτριο προς καλό Έλληνα τερματοφύλακα (Γλύκο)
Δεν ειναι κατι το ιδιαίτερο ο Romero, γενικά οι ομάδες της λατινικής Αμερικής σπάνια είχαν κάποιο σοβαρό τερματοφύλακα με σταθερότητα για πολλά χρόνια.
Μια μετριότητα ο Romero που θυμίζει σε επίπεδο τον German lux !
O Rulli εχει καλα στοιχεία πάντως απο Αργεντινή αλλα δεν έρχεται ποτε Ελλάδα !
Μια μετριότητα ο Romero που θυμίζει σε επίπεδο τον German lux !
O Rulli εχει καλα στοιχεία πάντως απο Αργεντινή αλλα δεν έρχεται ποτε Ελλάδα !
Δεν θέλω να ισοπεδωσω κανέναν, απλά μπροστά σε αλλους τερματοφύλακες που μπορούμε να πάρουμε, τον θεωρώ κατώτερο. Ίσως πάει σε άλλη ομάδα και βγει τρομερός ξαφνικά, μακάρι. Λέω τη γνώμη μου με ότι έχω παρακολουθήσει εδώ και χρόνια από αυτόν, καμιά εξαετία περίπου
Αυτό δε σημαίνει ότι μου κάνουν οι δύο ξένοι μας, προς Θεού
Αυτό δε σημαίνει ότι μου κάνουν οι δύο ξένοι μας, προς Θεού
- ilovegame27
Εγώ πάντως λέω από όλη την κουβέντα ότι συμφωνώ ότι μπορείς να βρεις φθηνούς και καλούς τερματάδες όπως ο Robin Olsen της Μάλμε. O Rulli είναι απλησίαστος τώρα που τον πήρε ο Σοσιεδαδ
-
-
Ο ορισμός του ''κατεβάζω ρολά''.black death έγραψε:pgetsos έγραψε: Απλά δεν υπάρχει καλύτερος Αργεντινός τερματοφύλακας
Αλλά αράζει στον πάγκο της Σίτι.
Μεγάλο πουλέν στο τέρμα δικό μου ο Οτσόα. Παρακολουθούσα από παλιά την καριέρα του και στο τελευταίο μουντιάλ ήταν μακράν ο καλύτερος γκολκίπερ της διργάνωσης. Κατέβαζε ρολά. Τέτοιο τέρμα ΠΟΤΕ δεν είχαμε. Είναι σαν τον Σαργκάνη στα καλύτερά του χρόνια (βασικά καλύτερος απλά μοιάζει), όταν μόνος του πήρε το κύπελο πριν πάει στην ομάδα - εγκληματική οργάνωση. Ο Οτσόα καθαρίζει τα παιχνίδια. Πραγματικά με τα προσόντα του δεν κατάλαβα γιατί δεν τον βλέπουμε σε κλαμπ από Πόρτο και πάνω. Ίσως έχει θέμα χαρακτήρα τι να πω. Νομίζω ότι θα τρελάνει κόσμο στην Τούμπα γιατί είμαστε και λαός που το θέλουμε το πανηγύρι. Πολλοί γουστάρουν ακόμη και τώρα τον Γκαούτσο
. Να πω την αλήθεια και εγώ πιστεύω ότι χρειαζόμαστε παίκτες κράχτες, αλλά σε μικρή ηλικία. Καλύτερα να επενδύσεις 5εκ σε παίκτες εξελίμους που έχουν ταλέντο παρά σε συνταξιούχους. Βέβαια υπάρχουν και έξυπνες πιο φθηνές λύσεις στιλ Bahoui. Όπως και να έχει είμαι σίγουρος ότι ο Άρνεσεν θα κάνει το καλύτερο δυνατόν δεδομένου και του μπάτζετ. Είναι άνθρωπος που γουστάρει πολύ να βλέπει νεαρή ομάδα και το έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια στην καριέρα του. Για αυτό πήρε και Τούντορ που ήδη σε μικρό χρονικό διάστημα έφτιαξε τόσους παίκτες και τους μοσχοπούλησε το σωματείο του.