Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από che4 »

Ποιος ταχ και τορ φέρε τον Ολλανδό το δανο τον Αργεντινό που ακούγονται κΑι μπόνους ένα αλγερινο
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

freemind έγραψε:
barlow4 έγραψε:Η διαφορα ειναι οτι οταν λες ο ταδε μου ειπε αυτο,η αξιοπιστια σου ελεγχεται εστω κ λιγο.δεν αρκει σαφως αλλα εχει διαφορα απο ξερα σχολια του στυλ κλεισαμε παικτη κ παριστανοντας τον καμποσο.ειτε το νοιωθεις ειτε τι οχι αυτο βγαινει προς τα εξω.μοικαν νουμερο 2 κ ετση.μπορει πολλοι να το γουσταρουν αυτο κ να παρακαλουν για την παραμικρη πληροφορια.οταν μιλας με τη βεβαιοτητα του σαββιδη σε φαση δλδ κλεισαμε δυο κ κλεινουμε αλλους δυο , λειτουργεις σαν αρδ καταχραζομενος τις ελπιδες κ επιθυμιες του λαου.πραγμα καταπτυστο.
Επειδη λοιπον εγω θεωρω οτι σε ενα οπαδικο σαιτ οποιος οπαδος μπαινει γνωριζοντας κατι πρεπει να το λεει με πασα λεπτομερεια αλλιως να σωπαινει.σε διαφορετικη περιπτωση αρδιζει κ εδω αρδ δουλεια δεν εχουν.ουτε αυτοι ουτε οι τακτικες τους.
Υγ.κ σε ειρωνευτηκα κ σε εβρισα.αλλα δεν ηταν προσωπικο καθως δεν σε ξερω.την τακτικη σου εβρισα καθως δεν ειναι κ η πρωτη φορα που την ακολουθεις.
μα με το να πω "κάποιος από την ΠΑΕ μου το πε" δεν νομίζω ότι ελέγχεται καθόλου η αξιοπιστία μου....

οπότε αν δεν θέλετε δεν γράφω καμία πληροφορία (είτε είναι τσεκαρισμένη είτε όχι) που έχω....

άλλωστε κι εγώ επειδή μου το είπε δεν λέω ότι είμαι σίγουρος....απλά το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι μπορεί και να ισχύει...

οπότε deal....δεν ξαναγράφω για πληροφορία, την κρατάω για μένα και τους φίλους μου, αφού ενοχλείστε
Ρε παιδιά τώρα ας είμαστε και λίγο σοβαροί... Στην ανωνυμία του ιντερνετ ποιος περιμένετε να πει όνομα και πληροφορία?!?

Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να πει κανείς "Ξέρετε ο Ζαγοράκης είναι κολλητός μου :D και μου είπε ότι πήραμε τον Πιάτι" ή "Ο Βρύζας είναι ξάδερφος μου και είπε ότι ο Λόπεζ δεν υπολογίζεται..."

Ξερετε τι εχει να γινει μετά? Και σε αυτόν στην ΠΑΕ και σε αυτόν που το παπαγάλισε...

Αστεία πράγματα...

Μερικές πληροφορίες όντως είναι πραγματικές και οι πηγές δεν πρέπει να λέγονται σε καμία περίπτωση....

Να θυμίσω τα λεγόμενα περί Ζήση-Ζαγορ, οι οποίοι δεν είχαν καλές σχέσεις, ή για τα λεγόμενα περί Σάντος, ο οποίος είχε κλείσει στην εθνικη από τον Φλεβάρη?

Θυμάστε τι γινόταν τοτε στο φορουμ? "Τι μαλακίες είναι αυτες, χαλάτε την ηρεμία του ΠΑΟΚ, ψέματα για να αποπροσανατολίσετε την ομάδα, ειστε αλλοθρησκοι, ειστε βαλτοι" κλπ κλπ...!!!

Ε λοιπον αποδειχθηκαν και τα δύο βάσιμα και αληθινά...

Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, θα ήθελα να ακούω οτιδήποτε φήμη κυκλοφορεί και θα της δίνω την πρέπουσα σημασία που της αναλογεί...

...οτι δηλαδή είναι κάτι που απλά είπε κάποιος σε ένα φόρουμ. Ο χρόνος θα δείξει ποιος είχε δίκιο και ποιος όχι.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

Maximus έγραψε:
Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, θα ήθελα να ακούω οτιδήποτε φήμη κυκλοφορεί και θα της δίνω την πρέπουσα σημασία που της αναλογεί...

...οτι δηλαδή είναι κάτι που απλά είπε κάποιος σε ένα φόρουμ. Ο χρόνος θα δείξει ποιος είχε δίκιο και ποιος όχι.
έτσι σκέφτομαι κι εγώ
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

προφανως και να λεει.
ο τροπος ηταν ενοχλητικος και αρδιστικος.
αλλο ειναι να πεις οτι τυχαινει να ξερω εναν που εχει σχεση με την παε κ μου ειπε αυτο για το οποιο δεν παιρνω κ ορκο(οπως τελικα μετα απο τοσα ποστ ειπες) και αλλο πραγμα ειναι να μιλας σαν το μανατζερ των κλεισμενων παικταραδων αφηνοντας ενα μυστηριο να πλαναται γυρω απο τις ακαταμαχητες γνωσεις σου.
στη μια μιλας σαν οπαδος του ΠΑΟΚ και στην αλλη σαν αρδ.και επειδη πιστευω πως το site πρεπει να μεινει οπαδικο χωρις να πατροναρεται απο το ψωνιο η απο την αφελεια κανενος καλο θα ειναι να προσεχουμε πως μοιραζουμε το παπα εδω μεσα.
πιστεψε με ειναι πολυ ευκολο για το καθενα να παραστησει το γνωστη και να δημιουργει θεματα και προσδοκιες απο το πουθενα.
αντιλαμβανεσαι τι λεω?δεν με πειραζει τι λεει ο καθενας αλλα πως το λεει.γνωμη μου ειναι κ προφανως δε χρειαζεται να την ασπαστει κανεις.απλα οποτε θα βλεπω εγω προσωπικα αρδοτακτικες θα κραζω.
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

http://inpaok.com/128293/%CE%B3%CE%B9%C ... %BF%CE%BA/
Ποιος ειναι αυτος? Ξερει κανεις? Καλη ηλικια παντως και....Χιλιανος :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Maximus έγραψε: Αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, θα ήθελα να ακούω οτιδήποτε φήμη κυκλοφορεί και θα της δίνω την πρέπουσα σημασία που της αναλογεί...

Αρκεί να μη θίγουν πρόσωπα ή την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

http://www.calcionewstime.com/calciomer ... -ad-passo/

Σύμφωνα με τον δέκατο ένατο αιώνα , η Γένοβα έχει πλέον κλείσει για Ricardo Centurión . Λείπει μόνο το επίσημο. Ο παίκτης, που ακολουθείται από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, φαίνεται να έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τον σύλλογο Preziosi . Η απελευθέρωση των διαπραγματεύσεων έλαβε χώρα, χάρη στην πώληση του Cristobal Jorquera στο Paok Θεσσαλονίκη . Απελευθέρωσε τη χώρα από χώρες εκτός ΕΕ Centurión θα μπορούσε τελικά να φτάσουμε στην Γένοβα. Ο Αργεντινός μέσος τάξη '93, προέρχεται από την Ρασίνγκ Κλουμπ, η οποία προήλθε από τον ίδιο σύλλογο Diego Milito στη σεζόν 2004-05 πάντα στη Γένοβα.

:lol: :lol: :lol: :pano:
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

jorquera-piatti-pooulsen+center back..Εξαιρετικα :pano:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:shock:

θα παρακαλούσα να κάνετε την μετάφραση στα Αγγλικά, γιατί ντεν καταλαβαινει τον δεκατο ενατο αιωνα.... :lol: :lol: :lol:

ΥΓ: για Πιαττι άν ισχύει τα περι Σαουθαμπτον νομίζω δύσκολα, άν και έχει το δέλεαρ του Τσ.Λ.. :D :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 27 Αύγ 2013, 13:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

[youtube]3sJJXMa-uDI[/youtube]
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O χιλιανος βρωμαει Βρυζας απο χιλλιομετρο και μονο αυτος ειναι λογος για να ανησυχω,ναι ναι ξερω,ειμαι προκατειλλημενος,παντως πως λεμε πιαττι η αισσατι,ε καμια σχεση.
Άβαταρ μέλους
gsavvas

Δημοσίευση από gsavvas »

πάει ο ibricic πάντως!!!
http://www.transfermarkt.co.uk/en/senij ... 27861.html
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:O χιλιανος βρωμαει Βρυζας απο χιλλιομετρο και μονο αυτος ειναι λογος για να ανησυχω,ναι ναι ξερω,ειμαι προκατειλλημενος,παντως πως λεμε πιαττι η αισσατι,ε καμια σχεση.
γιατί?
πάντως σε σχέση με τους 2 που αναφέρεις φαίνεται ότι είναι πιο 8/10αρι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γιατι ενω Πιατι και Αισατι ειναι δυο παιχτες με μεγαλο προσον την ταχυτητα και την διεισδυση, ο ενας περισσοτερο εξτρεμ-επιθετικος, ο αλλος καθαρος επιτελικος που βλεπει περισσοτερο γηπεδο παρα τερμα,ο χιλλιανος ειναι ενας βαρυς στραικερ-επιτελικος με πολυ δυνατο ποδι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

απο το 20 λεπτο βίδεο που ανέβηκε πιο πάνω, φαίνεται ότι αρέσκεται στο να κινείται ανάμεσα στο χώρο του κέντρου και της μεγάλης περιοχής....

επίσης φαίνεται ότι κατεβαίνει χαμηλά για να πάρει μπάλα και να μοιράσει.

Ο Αισσάτι είναι μεν 10αρι, αλλά με την λογική του περιφερειακού επιθετικού πιο πολύ.....

Ο Πιάττι ειναι ακόμα πιο πολύ περιφερειακός επιθετικός.....

Ο Βρύζας που κολλάει; :? :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”