Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από desperando »

sourmenetes έγραψε:Ετσι despe...
Σε ματς που ειχες κλεισει το κεντρο εφαγες 2 γκολ απο επελασεις ενος εξτρεμ...
Αυτο ειναι το πιο τραγικο.Λαζαρ και τζιολης ηλεγχαν πολυ καλα το κεντρο χθες.
Απλα και ο σκονδρας αριστερα οποτε ειχε παιξει δεν μπορουσε να ανταποκριθει.Βεβαια απο το χθεσινο λινο θα ηταν λογικα πιο αποτελεσματικος.
δεν θυμάμαι ο σκονδρας να ειχε προβλημα στο μαρκαρισμα ενας με εναν του πολυ φαρφαν
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Χούμπ, τώρα να ξέρεις ότι θα σε παίξουν με πιο μεγάλο αέρα οι από κάτω ομάδες. Είδαν ότι και οι "Θεοί" ματώνουν..... ;)

Αυτό, μπορεί να θεωρηθεί όμως και θετικό.

Γιατί είσαι από τους Ανθρώπους που ξέρουμε ότι έχουν πείσμα και συναίσθηση της ευθύνης.

Χρειάζονται πειστικές απαντήσεις από όλους τούδε και στο εξής.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μπράβο ρε lamosas, πέστα ρε φίλε, εδώ ακούμε ότι ο Κόλκας κάνει κριτική για να μην αποδειχθούν τα αυτονόητα!
ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΦΟΙ ΚΟΥΦΑΘΗΚΑΝ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

μαλλον σας χαλουσε ενα 0-0 μεσα στο τηγανι.
παρτε τωρα το τετραμπαλο και καλη χωνεψη.

πας να παιξεις στα κορ α κορ με εναν αντιπαλο που ειναι πιο δυνατος απο σενα,λογικο να βρεθεις στο καναβατσο για πλακα.

υγ α και ναμην ξεχνιομαστε για ολα φταινε τα γατακια απο την παιανια
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Φταίνε και οι δανεικοί, φταίνε και τα σαπάκια που έχει κουβαλήσει το παρεάκι.
Με 0-0 δεν πήρε πρωτάθλημα κανείς. Μόλις καταλάβετε ορισμένοι τι θέλει να κάνει ο Χουμπ και τι να περάσει στην ομάδα, ελάτε να μας ξαναπείτε για τον προπονητή
black death

Δημοσίευση από black death »

desperando έγραψε: δεν θυμάμαι ο σκονδρας να ειχε προβλημα στο μαρκαρισμα ενας με εναν του πολυ φαρφαν
Κι ο Λίνο καλά είχε πάει στη Γερμανία.
Με το σκορ στο 1-0 όμως, υποτίθεται ότι περιμένεις απ' το Λίνο πράγματα μπροστά. Να βάλεις το Σκόνδρα εκεί, να γυρίσεις την ομάδα πίσω, να βγάλεις και το ένα φορ, και να περιμένεις τι; Κάνα στημένο; Που τα 5-6 σε καλό σημείο που πήραν, οι χεσμένοι παίχτες του ΠΑΟΚ (που σε όλα τα άλλα ματς είχαν 1-2 γκολ από στημένα), τα πέταξαν στα σκουπίδια.
Καλή η κριτική και τα αν εκείνο, ίσως το άλλο, δεν ΘΑ χάναμε, αλλά καλό είναι να δούμε και τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στην Αθήνα την τελευταία δεκαετία με 100 διαφορετικούς παίχτες και δέκα διαφορετικούς προπονητές.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πραγματική λύσσα του πολκα24 για Στέφενς παγκόσμια έκπληξη για την συντριβή Στέφενς κλπ κλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 11 Νοέμ 2013, 16:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Τον Σκόνδρα; Αριστερά; Όπως Αγρίνιο; Ε ρε γλέντια!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

και γω τον λινο θα ξεκινουσα για πολλους και διαφορους λογους,αλλα οταν 45 λεπτα βλεπω ενα φαντασμα μεσα στο γηπεδο με ενα βλεμα σαν της αγελαδας τοτε στο ημιχρονο θα τον εβγαζα.

οσο για το 0-0 δεν παιρνεις πρωταθλημα,ειναι οτι πιο αστειο εχω ακουσει

υγ και θελω να μου πειτε ολοι εσεις που μιλατε για ροστερ και μακακιες,ποτε ο ΠΑΟΚ ειχε καλυτερο ροστερ απο τον γαυρο?
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Sick Bastard έγραψε:Μπράβο ρε lamosas, πέστα ρε φίλε, εδώ ακούμε ότι ο Κόλκας κάνει κριτική για να μην αποδειχθούν τα αυτονόητα!
ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΦΟΙ ΚΟΥΦΑΘΗΚΑΝ
Ας ηρεμήσουμε, Sick, σε παρακαλώ... Αυτό είναι το μεγαλύτερο μέγεθος γραμμάτων που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο. Σε ακούσαμε!

Ούτε τον Κόλκα θα υπερασπιστώ εγώ ούτε ξέρω τι είπε χθες ούτε που με νοιάζει. Ξέρω ότι γράφει σε διάφορα blogs και ξέρω ότι, εκτός των άλλων, κάνει και κριτική, αρκετές φορές. Όχι πάντα, αλλά αρκετές φορές! Δεν σου φταίω εγώ εάν δεν το ξέρεις εσύ αυτό! Γενικά μίλησα, επειδή είπες ότι, άμα θέλουμε μπορούμε να συμφωνούμε με την άποψη του Κόλκα και επ' αυτού τοποθετήθηκα. Εμείς συμφωνούμε με την άποψή μας και με κανενός Κόλκα! Την άνευ επιχειρημάτων "κολκοποίηση" των δικών μου απόψεων, που έκανες, κατέκρινα.

Ούτε για κουφούς που κουφάθηκαν ξέρω εγώ! Εγώ ξέρω να συζητώ, χωρίς να προσβάλω τον συνομιλητή μου. Αυτό οφείλεις να κάνεις και συ εδώ μέσα για να έχουμε σωστές εξηγήσεις. Ποια αυτονόητα είναι αυτά που δεν θέλουμε να αποδειχτούν;
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Sick Bastard έγραψε:Τον Σπυρόπουλο κατά πρώτο λόγο και τον παχύσαρκο Τζαβέλα τους βλέπει στην προπόνηση ο Λίνο και γελά.
Τέρμα με τις αυταπάτες σας. Ο Τζαβέλας αρχές Νοεμβρίου έριξε για πρώτη φορά το λίπος του σε μονοψήφιο αριθμό, τι να λέμε, ποιός Τζαβέλας αυτός της Χάϊφα; Καναμε αμάν να έρθει ο Τζαβέλας γιατί μας φορτώσαν Σπυρόπουλο, να τα λέμε όλα. Κανένας Σκόνδρας δεν είναι καλύτερος του Κίτσου, μέχρι τώρα. Αμυντικά δεν βλέπεται, ο Λίνο;

Λέτε ότι θέλατε μια αρχιδάτη εμφάνιση; Μάλιστα.
Ο προπονητής κατεβάζει μια σύνθεση-την καλύτερη δυνατή βάσει ονομάτων- 4-4-2 που σε αναγκάζει σαν παίχτη να παίξεις αρχιδάτα. Να τρέξεις για 100 λεπτά, να πηγαίνεις πάντα πρώτος στη μπάλα κι ο βάζελος 4-4-2 έπαιξε. Αλλά εδώ μιλάμε ο ΠΑΟΚ είχε 15 φάουλ σύνολο στο τέλος του ματς ξέρωγω, με τα 8 να είναι ανύπαρκτα. Εφτά φάουλ σε ντέρμπι; Ορίστε περάστε ήταν η ομάδα, πάθος και δύναμη μηδέν.

Σε ποιόν ακριβώς να βάλει @@ ο Στέφενς; Στον διεθνή Κατσουράνη; Δεν είναι @@τος παίχτης;, Στον Λάζαρ που ψαχνόταν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο για την κόκκινη; Στον -σιγά μη σκίσω καλτσόν-Τζιώλη; Τι είναι τα @@; Τα πουλάνε στη λαϊκή; Κάποιοι παίχτες μας (ελάχιστοι) έχουν και δεν τα βγάλανε και κάποιοι παίχτες μας είναι ευνούχοι.Και κάποιοι είναι δανεικοί. Απλά πράγματα.
Αν ο λογος που δν επαιξε ο Τζαβελας ηταν η εμφανιση του στην Χαιφα....μαλλον αρκετοι δν θα επρεπε τοτε να παιζουν χθες....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εκ των υστέρων πολλά μπορούμε να πούμε. Πάντως κι εγώ πιστεύω πως εάν είχαμε τον Τζαβέλα πάνω στον Cambell θα γλιτώναμε κάποιες επικίνδυνες μπούκες. Δεν νομίζω να γλιτώναμε την ήττα, γιατί η ομάδα χθες ήταν συνολικά απαράδεκτη, αλλά θα είμασταν πιο σφιχτοί πίσω και ο Lazar θα έκανε λιγότερα χιλιόμετρα για συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.
Μετά βέβαια θα λέγαμε ότι η ομάδα επιθετικά δεν έκανε τίποτε γιατί έλειπε ο Lino...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Sick Bastard έγραψε:Φταίνε και οι δανεικοί, φταίνε και τα σαπάκια που έχει κουβαλήσει το παρεάκι.
Με 0-0 δεν πήρε πρωτάθλημα κανείς. Μόλις καταλάβετε ορισμένοι τι θέλει να κάνει ο Χουμπ και τι να περάσει στην ομάδα, ελάτε να μας ξαναπείτε για τον προπονητή
Αν δν κανω λαθος αυτος που μας εκανε κουδουνια χθες(καμπελ) δανεικος ειναι....
Διαβασα πολλους χθες που κατεκριναν το οτι εχουμε δανεικους παικτες...και το ποστ του Σικ μου το θυμησε γι αυτο το εκανα παραθεση....
Το θεμα δν ειναι αν θα εχεις δανεικους η οχι...αλλα η ποιοτητα τους......
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

K_geo έγραψε:Χούμπ, τώρα να ξέρεις ότι θα σε παίξουν με πιο μεγάλο αέρα οι από κάτω ομάδες. Είδαν ότι και οι "Θεοί" ματώνουν..... ;)

Αυτό, μπορεί να θεωρηθεί όμως και θετικό.

Γιατί είσαι από τους Ανθρώπους που ξέρουμε ότι έχουν πείσμα και συναίσθηση της ευθύνης.

Χρειάζονται πειστικές απαντήσεις από όλους τούδε και στο εξής.
Ρε φίλε ειλικρινά απευθύνομαι σε σένα και σε όλους τους συνοπαδούς που λένε το ίδιο πράγμα. Όταν λέτε ''από τους Ανθρώπους που ξέρουμε" και γενικά αυτό το ξέρουμε τι εννοείτε? Από που τον ήξερες τον Stevens? Τον έχεις παρακολουθήσει στην πορεία του την προπονητική? Τον ξέρεις προσωπικά? Όχι ειλικρινά χωρίς δόση ειρωνείας στο ρωτάω. Απλά βαρέθηκα αυτήν την πιπίλα κάθε φορά. Αν μπορείς να μου το εξηγήσεις. Κ φυσικά αναφέρομαι και στις προπονητικές του ικανότητες (που δεν αμφισβητώ με την καμία, απλά θεωρούσα και θεωρώ ότι αυτοί οι προπονητές αξίας 1,5 εκατομυρίου και άνω δε μπορούν με παίχτες 500 και 400 χιλιάδων- Άρα φταίει η διοίκηση.)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”