Σε αυτό συμφωνώ και προσωπικά το έχω ξεκαθαρίσει στα ποστ μου..Όλες οι κρίσεις είναι σχετικές με τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα..Σαν μπακ-απ πασπαρτού πιθανόν να είναι πολύτιμος..Η όποια "σκληρή" κριτική δέχτηκε ώς τώρα πιστεύω ότι έχει να κάνει με την περίπτωση να λογίζεται ως ένα από τα 2 βασικά CB.logios έγραψε:Το κακό στις πρόωρες κρίσεις σας για τον παίκτη είναι πως δεν ξέρετε την χρησιμότητα του.
Γιατί δεν ξέρουμε και τον σχεδιασμό της ομάδας.
Δεν με νοιάζει ποιος είναι γιατί μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα.
Εναν σκληροτράχηλο αμυντικό με παραστάσεις από Ισπανικό πρωτάθλημα που χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και μπορεί να παίξει και πλάγιο μπακ αν χρειαστεί.
Λογικά δεν θα είναι ο παίκτης που θα κάνει παιχνίδι από πίσω, όταν ολοκληρωθεί το παζλ και δούμε την μεγάλη εικόνα τότε ίσως να μην μας φαίνεται τόσο άσχημο το "κομμάτι"
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
παντως για τους γερμανους προπονητες ολοι ξεκιναν απ το μηδεν και στην πορεια βλεπει ποιος θα ειναι βασικος
σολες τις ομαδες καθε χρονο ξεπηδανε καποιοι που δεν τοθς περιμενεις και γινονται βασικοι αλλα ειναι σιγουρο μαλλον οτι θα παρουμε και δυο σεντερ μπακ μεγαλυτερης αξιας απ το λοπεθ
σολες τις ομαδες καθε χρονο ξεπηδανε καποιοι που δεν τοθς περιμενεις και γινονται βασικοι αλλα ειναι σιγουρο μαλλον οτι θα παρουμε και δυο σεντερ μπακ μεγαλυτερης αξιας απ το λοπεθ
Ανανέωσε ο φυτανιδης με ατρομητο και επιστρέφει η ηρεμία στον παοκ αφου ο Λόπεζ υπολογίζεται για 3-4ος και όχι για βασικός..
Θα συμφωνησω οτι η μη αποκτηση Φυτανιδη μαλλον δειχνει προθεση για Λοπεζ σε ρολο 3-4ου και αυτο με ικανοποιει.Βεβαια εγω θα προτιμουσα τον Φυτανιδη απο τον ισπανο με λιγοτερα μαλιστα χρηματα,δεν πιστευω οτι η διαρκεια θα επηρεαζε την συμφωνια ,καθως το ελληνικο στοιχειο αναμενεται να συρικνωθει επικυνδινα.
Υ.Γ Το ειπε και ο ντεσπε,μην θεωρειτε δεδομενο οτι οποιοσδηποτε παικτης απο τα κορυφαια πρωταθληματα ειναι αυτοματα καλυτερος αντιστοιχου απο το δικο μας.Υπαρχουν πολλα αντιστροφα παραδειγματα.
Υ.Γ Το ειπε και ο ντεσπε,μην θεωρειτε δεδομενο οτι οποιοσδηποτε παικτης απο τα κορυφαια πρωταθληματα ειναι αυτοματα καλυτερος αντιστοιχου απο το δικο μας.Υπαρχουν πολλα αντιστροφα παραδειγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 19 Ιουν 2013, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5

Ειναι τρελοι αυτοί οι ΠΑΟΚτσηδες.
Ινδιάνε έχεις διαρροές ...VAGGOS4 έγραψε:Δεν με πιστεύατε.Είχα ακούσει για λοπεζ 2-3 μέρες πρωτού βγεί κάποιος αρδ να τοποθετηθεί.

- ntou_apo_pantou
Δε με γεμίζει ο Λοπεζ.. ούτε τα φραγκα που μας τον χρεώσανε μου φαίνονται λογικά..
Με 340 δε μπορεί να μην έβρισκες κάτι καλύτερο. Ελπίζω να κάνω λάθος.
Ο Φυτανίδης μου εμοιαζε επιλογή με πολύ λιγότερο ρίσκο και πολύ πιο φτηνή.
Αν προορίζεται για 3ος CB ο Λοπεζ, οι δύο βασικοί πότε θα έρθουν;;;
Σε μια βδομάδα ξεκινάει η ομάδα προετοιμασία.
Από τη μια έχουμε ένα σεντερ μπακ στα 31 με 2 γεματες χρονιες σε μικρη ομαδα της Πριμερα και απο την αλλη ενα σεντερ μπακ στα 29 με ολη του την καριερα σε μικρες και μεσαιες ομαδες της Σουπερλιγκα.
Δεν υπάρχει περιθώριο καμιας σύγκρισης, και σημειωτεον οτι μιλαμε για 4η επιλογη.
Η μεταγραφη του Λοπεθ ως λυση βαθους με γεμιζει απολυτα και δειχνει οτι ο πηχης εχει ανεβει ψηλα.
Δεν υπάρχει περιθώριο καμιας σύγκρισης, και σημειωτεον οτι μιλαμε για 4η επιλογη.
Η μεταγραφη του Λοπεθ ως λυση βαθους με γεμιζει απολυτα και δειχνει οτι ο πηχης εχει ανεβει ψηλα.
Σας ειπα οτι ο sokrates φυτανιδης ζηταγε 4ατες με 250 το χρονο+μπονους οποτε καλως αποκτηθηκε ο ισπανος που δειχνει οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο τουλαχιστον ισως και καλυτερος.
Δε γινεται κυριε φυτανιδη να ζητας 1 μυριο για το υπολοιπο της καριερας σου απο τον ΠΑΟΚ μεινε τωρα με τα 180 του σπανου.
Η μηπως πηρες παραπανω? δεν μας ειπες ποια ομαδα του εξωτερικου σε ηθελε?
Υ.Γ1 Κριμα επαιξες και εχασες.
Υ.Γ2 moican για πες μας αν ξερεις γιατι χαλασε του φυτανιδη εχω καλες πληροφοριες?
Δε γινεται κυριε φυτανιδη να ζητας 1 μυριο για το υπολοιπο της καριερας σου απο τον ΠΑΟΚ μεινε τωρα με τα 180 του σπανου.
Η μηπως πηρες παραπανω? δεν μας ειπες ποια ομαδα του εξωτερικου σε ηθελε?
Υ.Γ1 Κριμα επαιξες και εχασες.
Υ.Γ2 moican για πες μας αν ξερεις γιατι χαλασε του φυτανιδη εχω καλες πληροφοριες?
Μηπως ο Φυτανιδης με κλειστο 4ετες μας πηγαινε αρκετα ακριβα? δεν θα θελε 250-300 το χρονο?
-
- sourmenetes
- Moderator
Μου αρεσει που δεν αποκτηθηκε ο φυτανιδης οχι σαν αξια.
Σαν αξια τον εκτιμω..Αλλα σαν υφος δειχνει οτι ηθελε κονομα και ο ιβαν ηρθε να δωσει λεφτα οχι να σκορπισει.
Σαν αξια τον εκτιμω..Αλλα σαν υφος δειχνει οτι ηθελε κονομα και ο ιβαν ηρθε να δωσει λεφτα οχι να σκορπισει.
φίλε με καλύπτεις 100%ntou_apo_pantou έγραψε:Δε με γεμίζει ο Λοπεζ.. ούτε τα φραγκα που μας τον χρεώσανε μου φαίνονται λογικά..
μακάρι να πέφτουμε έξω
Να σου πω την αλήθεια δεν το γνωρίζω, μόλις γύρισα.obanebane έγραψε: Υ.Γ2 moican για πες μας αν ξερεις γιατι χαλασε του φυτανιδη εχω καλες πληροφοριες?
Αυτό που ήξερα είναι ότι υπήρχε προσύμφωνο και δεν είχε τεθεί θέμα οικονομικό ή διάρκειας συμβολαίου.
Ενδεχομένως κάτι να παίχτηκε σήμερα, και να άλλαξε το πράγμα αφού ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Λοπεζ.
Aν δεν ισχυουν οι πληροφοριες μου τοτε το πιο πιθανο ειναι να τον απερριψε ο προπονητης.
Οπως και να εχει προτιμηθηκε ο ισπανος απο τον φυτανιδη.
Οπως και να εχει προτιμηθηκε ο ισπανος απο τον φυτανιδη.
- sourmenetes
- Moderator
Δε θεωρω πως η ομαδα παντως θα μεινει με αυτα τα σεντερ μπακ ακομη και αν μεινει ο σιφο..