14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Εύχομαι να είσαι υγιείς και να πατήσεις χορτάρι..
Τα είπε ολα ο αρχηγος..ηρθαμε για να κερδίσουμε.. ΑΥΤΑ!!!
Τα είπε ολα ο αρχηγος..ηρθαμε για να κερδίσουμε.. ΑΥΤΑ!!!
Δεν αντέχω να σε βλέπω να σουτάρεις όπως η αδερφή μου,κλειστα μάτια κ μυτο κι όπου πάει,ντροπή ρε πούστη ντροπή
Βγήκε και απέκτησε νόημα η επίθεσή μας.
Δεν βγάζω κόμπλεξ -δεν έχω βγάλει ποτέ με τον συγκεκριμένο- λέω τα πράγματα όπως τα είδα.
Δεν βγάζω κόμπλεξ -δεν έχω βγάλει ποτέ με τον συγκεκριμένο- λέω τα πράγματα όπως τα είδα.
-
Φτάσαμε σε σημείο να απολογούμαστε επειδή λέμε αυτά που ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ. Κρίμα...paok87 έγραψε: Δεν βγάζω κόμπλεξ -δεν έχω βγάλει ποτέ με τον συγκεκριμένο- λέω τα πράγματα όπως τα είδα.
ανυπαρκτος, εχασε παλι μεγαλη ευκαιρια οπως και στο πρωτο ματς
μονο ασκοπα τακλιν αυτοθυσιας στο κεντρο για να βγαινουμε να λεμε οτι τακτικα ηταν καλος και ειχε παθος
πουθενας
μονο ασκοπα τακλιν αυτοθυσιας στο κεντρο για να βγαινουμε να λεμε οτι τακτικα ηταν καλος και ειχε παθος
πουθενας
- Maximus
Βαρέθηκα το : "Παίρνω μπάλα, ανεβαίνω 2-3 μέτρα, βλέπω αμυντικό μπροστά, σταματάω μπάλα, δίνω πάσα πίσω"...
+4Tolaros έγραψε:Δεν αντέχω να σε βλέπω να σουτάρεις όπως η αδερφή μου,κλειστα μάτια κ μυτο κι όπου πάει,ντροπή ρε πούστη ντροπή
δε θα μάθει ΠΟΤΕ να πλασάρει
Δεν θέλω να πω πολλά για την πάρτη του, τη γνώμη μου άλλωστε την ξέρετε..
Ζω για τη στιγμή που θα δω κάτι παρόμοιο με πρωταγωνιστή εσένα..
Ντροπή ο μεγάλος ΠΑΟΚ που πάει να φτιαχτεί να έχει αρχηγό του έναν τόσο μικρό ποδοσφαιριστή..
[youtube]-W-UMAdndhw[/youtube]
Ζω για τη στιγμή που θα δω κάτι παρόμοιο με πρωταγωνιστή εσένα..
Ντροπή ο μεγάλος ΠΑΟΚ που πάει να φτιαχτεί να έχει αρχηγό του έναν τόσο μικρό ποδοσφαιριστή..
[youtube]-W-UMAdndhw[/youtube]
- navigator11
Ο μεγάλος ΠΑΟΚ,που φτιάχνεται,δε θα γίνει ΠΟΤΕ πραγματικά μεγάλος,όσο υπάρχουν τέτοια συμπλέγματα.
- ΑποστόληςΑ
Άλλο πράγμα η σκληρή κριτική, με την οποία συμφωνώ, και άλλο το κόμπλεξ του οπαδού.
Μεγάλος ΠΑΟΚ και κωλοτούμπα ή άρνηση της ιστορίας δε γίνεται φιλαράκι..
Για να έχεις μέλλον πρέπει να σέβεσαι το παρελθόν σου και το παρελθόν σου με τον συγκεκριμένο έχει γράψει πολλές μαύρες σελίδες..
Μην το γενικεύεις όμως..
Έγραψα ξεκάθαρα για μικρό ποδοσφαιριστή..
Το τι είδους άνθρωπο τον θεωρώ σκόπιμα δεν το έγραψα για να μην πάει η κουβέντα και πάλι αλλού..
Για να έχεις μέλλον πρέπει να σέβεσαι το παρελθόν σου και το παρελθόν σου με τον συγκεκριμένο έχει γράψει πολλές μαύρες σελίδες..
Μην το γενικεύεις όμως..
Έγραψα ξεκάθαρα για μικρό ποδοσφαιριστή..
Το τι είδους άνθρωπο τον θεωρώ σκόπιμα δεν το έγραψα για να μην πάει η κουβέντα και πάλι αλλού..