Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από Ale »

Τελικά ποιό ήταν το σημαντικότερο ματς στα πλέη οφ; :P
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το επόμενο.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Αποτυχια ΚΑΙ η φετινη χρονια και ο βασικος υπευθυνος ειναι ο μεγαλομετοχος Ιβαν Σαββιδης.
Ηττα ντροπης στην ευρωπη απ τη Ζιμπρου και αποκλεισμος στους ομιλους για πρωτη φορα(με διπλα ματς),εξευτελιστικος αποκλεισμος στο κυπελλο σε ομιλο με λιμά,πολλες ντροπιαστικες ηττες στο πρωταθλημα απο χωριά,4 ηττες απ τον πουστοβαζελο μετα απ το ΦΙΑΣΚΟ στον περσινο τελικο, και καταληξη στην 5η θεση.Ειμαι βέβαιος οτι αν συμμετειχαν στα πλειοφ ξανθη,πας και παναιτωλικος,θα μας περνουσαν κι αυτοι.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Αυτή η δήλωση Αγγελίδη (αν έγινε) προς τους παίκτες ότι τα παιχνίδια των προκριματικών θα αντιμετωπιστούν ως φιλικά, μόνο σε εμένα φάνηκε ότι το EL το έχουμε 2η προτεραιότητα;
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Ε ναι όπως φέτος που όσο είχαμε και Ευρώπη και κύπελλο και πρωτάθλημα ήμασταν πρώτοι στη βαθμολογία. Μόλις "παρατήσαμε" το κύπελλο και την Ευρώπη για να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα παραλίγο να μείνουμε εκτός πλέι οφ και αν είχε λίγες αγωνιστικές ακόμα θα πέφταμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν νομίζω ότι είπε τέτοιο πράγμα.Ή πιθανόν να εννοούσε κάτι διαφορετικό.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

αν εννοούσε να αντιμετωπίσουμε τα προκριματικά Εου.Λ. του καλοκαιριού ως φιλικά, είναι μια πολύ καλή ιδέα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω δεν θελω ευρωπη φετος. ας ειναι φιλικα, ας συμφωνησουμε για 10 αλλαγες, δεν με νοιαζει...

το ιδιο ελεγα και περυσι, για να σας προλαβω... :)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Γιατί; Πλάκωμα θα μας πέσει να μπούμε στους ομίλους του E.L.;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

οχι. αλλα θα ειναι πιο ευκολο για τον επομενο προπονητη να στρωσει την ομαδα με αγωνες 1/εβδομαδα παρα με συνεχη πιεση απο αγωνες τεταρτη-κυριακη...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ναι μην ξεχνάμε οτι ειναι και 4-5 εκ στη μέση, που δεν νομίζω οτι ειναι αδιάφορα για τον Ιβαν. Επίσης θα ειναι καταστροφικό για το ranking μας να μείνουμε εκτός ομίλων.

Εγω είμαι της άποψης οτι τον 2ο προκριματικό γύρο πρέπει να το δούμε σαν φιλικά, αφού κατα 99% θα παίζουμε με χωριά, αλλά το 3ο προκριματικό και τα πλέι οφ του Γιουρόπα πρέπει να τα δούμε σοβαρά και να μπούμε στους ομίλους.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε μπορουμε να λεμε ελαφρα την καρδια οτι δε θελουμε ευρωπη,η ομαδα αν τυχον μεινει εκτος θα χασει πολλες θεσεις και σιγα σιγα θα χαθει οτι κατακτηθηκε με κοπο της χρονιες προ Σαββιδη κυριως.
Να το γραψουμε και αυτο οτι δηλαδη και στην ευρωπη επι ιβαν χαλια παμε.
Οι βαζελοι μετα απο τα κλαρινα χρονων ειναι μονιμα στους αδυνατους (βεβαια αυτοι ειναι κωλοφαρδοι και τυχαινουν συνεχεια με τον πιο αδυναμο δυνατο αντιπαλο) και δε μπορουν να σηκωσουν κεφαλι με τιποτα.

Υ.Γ Μια φλασια που μου ηρθε τωρα ο καρελιας που ειναι; εχει πολυ καιρο να γραψει.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

καρελιας είναι τιμωρημένος εδώ και καιρό.

απο την άλλη, δεν διαφωνώ σε αυτά που λετε για την ειδική βαθμολογία για Ευρώπη και τη σημασία της, αλλά εγώ, επιμένω ότι αν είναι να βάλω σε σειρά τους στόχους της επόμενης χρονιάς αυτοί θα είναι:

-δημιουργία ομάδας και σταδιακό χτίσιμο του χαρακτήρα αυτής.
-καλύτερη το δυνατόν πορεία στο πρωτάθλημα
-καλύτερη το δυνατόν πορεία στο κύπελλο
-καλύτερη το δυνατόν πορεία στην Ευρώπη.

με αυτή τη σειρά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν το ροστερ αποτελουνταν απο δικους μας ποδοσφαιριστες και οχι δανεικους θα θεωρουσα τη χρονια Στεφενς πετυχημενη και σε καλο δρομο για τη δημιουργια ΟΜΑΔΑΣ.
Ο ιβαν ομως τη διελυσε γιατι κοστιζε πολυ και δεν του απεφερε αυτα που αυτος ηθελε.
Τι θελω να πω;
Αν η φετινη ομαδα αποτελειται απο δικους μας κυριως ποδοσφαιριστες και κινηθει στο επιπεδο της ομαδας του Στεφενς εγω θα ειμαι ευχαριστημενος.
Ξαναγραφω, κατα τη γνωμη μου η ομαδα του ολλανδου αγωνιστικα θα επαιρνε περιπατο το φετινο πρωταθλημα.
Απλα ειχε την ατυχια να πεσει σε εναν γαυρο που δεν ηταν πανισχυρος μονο εξωαγωνιστικα αλλα και αγωνιστικα.
Τι εκανε η ομαδα στεφενςς;
Πηγε στους 32 του γιουροπα επαιξε τελικο κυπελου και βγηκε περιπατο δευτερη.
Αν αυτα τα καταφερει και φετος (για να μην κρυβομαστε, για να τα καταφερει αυτα πρεπει να παιξει και ποδοσφαιρο αρα θα ειναι σε καλο δρομο για τη δημιουργια ΟΜΑΔΑΣ) εγω θα ειμαι υπερ ευχαριστημενος.

Υ.Γ Δεν ξερω γιατι τιμωρηθηκε ο καρελιας,το μονο που θα γραψω ειναι οτι φιμωθηκε ο μοναδικος με τεκμηριωμενη αντιθετη αποψη απο την πλειοψηφια του φορουμ.
Εμενα δε μου αρεσει καθολου αυτο,ειναι πολυ ενεργο μελος και πρεπει να το σκεφτειτε λιγο καλυτερα.
Εκτος αν εχει προηγηθει κατι πολυ σοβαρο.

Υ.Γ1 geo ευχαριστω που μου εκανες παρατηρηση στο μπασκετικο τοπικ για το τιποτα.
Διαβασε λιγο τα γραφομενα μου εκει και διαβασε αυτα που αφησες,
Ξερετε οτι σεβομαι την προσπαθεια σας και δεν το συνεχιζω.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

o karelias τιμωρηθηκε επειδη οταν του εκανε παρατηρηση ο Ντινος απάντησε με το εξαιρετικότατο επιχείρημα ¨τσου ρε λακη¨.... :evil:

τεσπα, πιστευω σε λίγο καιρό θα ξαναείναι κοντά μας....

εγω για πέρυσι έλεγα ότι αν η ομάδα συνέχιζε και φέτος, μπορεί και να το σηκώναμε...τεσπα και εδώ...

στο άλλο, για το τοπικ του μπασκετ, η νιξη που εκανα ήταν αποκλειστικά για τα τελευταία 2-3 ποστ που είχατε και φαινόταν ότι πατε να.. "πλακωθείτε"... . ελπίζω να κατανοείς τρελαρχηγέ μου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”