Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ποδόσφαιρο /Εθνική Ομάδα
Δημοσίευση : 13/07/2012 19:57:54
Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Γιώργος Κατίδης και Σωκράτης Διούδης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην μεγάλη πρόκριση της Εθνικής νέων στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κόντρα στην Ισπανία.

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Κατίδης:

Για την Εθνική και την άδικη αποβολή:

«Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω όλους από το επιτελείο που μας στήριξαν, είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά και προσγειωμένοι για όσα έχουμε κάνει. H αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι έχουμε καταφέρει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και φθάσαμε ως τον τελικό. Όλα ήταν υπέρ των Άγγλων ακόμα και ο καιρός. Η αποβολή του Καπίνο ήταν άδικη, αλλά μπήκε ο Διούδης ο οποίος ήταν αποφασισμένος και μας βοήθησε».

Για αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν:

«Νομίζω το πάθος είναι αυτό που ξεχωρίζει την ομάδα μας σε κάθε παιχνίδι και αυτό έγινε και χθες. Η Αγγλία είναι πολύ καλή ομάδα, ολοκληρωμένη αλλά εμείς είχαμε μια αναγκαστική αλλαγή και δείξαμε ότι δεν έχει σημασία με πόσους παίκτες αγωνίζεσαι. Όλοι Ξέραμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα. Χαιρόμαστε πολύ με αυτό που έχουμε καταφέρει δεν το πιστεύουμε ακόμα ότι είμαστε στο τελικό. Είναι η μεγαλύτερη γιορτή για αθλητές της ηλικίας μας. Η Ισπανία έχουν παράδοση σε αυτές τις ηλικίες. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουν πάρει τα οκτώ αν δεν κάνω λάθος. Θα τους αναγκάσουμε να κάνουν ένα διάλειμμα να πάρουμε και εμείς ένα. Έχουμε δήξει ότι έχουμε καλή ομάδα και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αν σκέφτονται τις μεταγραφές:

«Τις ελεύθερες ώρες ναι, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ποτέ. Σίγουρα κάποια παιδιά έχουν δεχθεί τηλεφωνήματα από διάφορους μάνατζερ. Εγώ έχω κάνει κάποιες συζητήσεις με ομάδες από εξωτερικό, αλλά μόνο από Ελλάδα έχω κάποιες προτάσεις. Παρ? όλα αυτά είμαστε συγκεντρωμένοι όταν παίζουμε και φαίνετε στο παιχνίδι μας».

Για τον Κυριακάτικο αγώνα:

«Νομίζω το παιχνίδι της Κυριακής θα κριθεί στο πάθος και στη δύναμη. Ξέρουμε ότι η Ισπανία έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Τους αντιμετωπίσαμε στο πρώτο παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι εάν ξαναπαίζαμε δεν θα γινόταν το ίδιο».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.metrosportgr.com/articles_det.asp?artid=28515
Ελα ελα ελα...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

γιαννιωτας κατιδης δυσκολα να ερθουν
ειδικα αν παρουν και το ευρωπαικο οι νεοι η τιμη τους θα εκτιναχθει πιστευω και θα ενδιαφερθουν μεγαλες ομαδες
εκτος αν θελουν ντε και καλα να μεινουν θεσσαλονικη εχουμε ελπιδες αν μεινουν ελευθεροι απο τον αρη
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Εγώ σαν ένας απλώς τυχαιος φίλαθλος που δεν γνωρίζω τπτ πιστεύω ότι για τον κατiδη αν μείνει Ελλάδα έχουμε τον πρώτο λόγο και λόγο σταφ. Όσο για τον γιανιωτα που έβριζε θεούς κ δαίμονες μέσα στην Τούμπα δεν νομίζω ότι έχουμε ούτε τον τελευταίο λόγο. Φουλ αντίΠΑΟΚτση τον κόβω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo86 την Σάβ 14 Ιούλ 2012, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από eorptol »

Όντως κολοπαιδο ο γιαννωτας ,ο κάτιδης πολυ ποιο σοβαρο παιδι

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Προσωπικα δεν τρελαθηκα με κανεναν απο τους δυο τους, αν και εχουν δυνατοτητες αν δουλευτουν.
Ο γιαννιωτας μου φαινεται κλασικο κλαψομ@υνικο σκουληκι, ξερει μπαλα, αλλα επιπεδου αλανας, τριπλα, τριπλα, τριπλα, ασκοπη προσποιηση και πεσιμο για να παρει κανα φαουλ. Ποδοσφαιρο που μονο στην Ελλαδα παιζεται ακομα.
Ο Κατιδης πιο στρωτος, με τρεξιματα και καλη πασα, αλλα πολλες ασκοπες ενεργειες.
Και κατι ασχετο-σχετικο: σχεδον ολοι οι δικοι μας παικτες, ειχαν ενα στυλακι μυστηριο...μαλλι, υφακι, τατουαζ και αγιος ο θεος. Καμια σχεση με τα αγγλακια, που υστερουν σε ταλεντο, αλλα φαινεται ηδη οτι ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

Υ.Γ.Επειδη εβλεπα το ματς με αγγλικο σχολιασμο, το τι μπινελικι ακουγαν και οι δυο, ειδικα ο γιαννιωτας για το θεατρο που εκαναν, δεν περιγραφεται. Σε αντιθεση με τον Σταφ, που μονο καλα λογια ειχαν να πουν.
Υ.Γ2. Καλος ο Διουδης. Τι γινεται ρε παιδια με το σκουληκι και τους τερματοφυλακες; ειναι τυχαιο; την ωρα που εμεις δεν μπορουμε να σταυρωσουμε εναν τερματα της προκοπης; καποιος τους διαλεγει και τους δουλευει καλα εκει μεσα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

και το κακο ειναι οτι παλι με την τιμωρια Καπινο πηραν του λεβαδειακου και οχι τον
μελισσα που ναι και αυτος του 93...οπως και ο Πελκας παροτι διαφημιζεται αρκετα δεν ειναιι στην αποστολη των συνομηλικων......Θα φανει.....

Κατσικα Παναγιωτουδης Σταφ παντως ειναι σιγουρα ετοιμοι οπως τους κοβω ....Αποστολο μια λυση απο τον παγκο δε βλεπω κτ παρααπανω..ισως ο Κωνσταντινιδης να μπορει να δωσει περισσοτερα....

Σημαερα στη γατα λεει γι αΚατιδη παντως...ΑΚι στα σπορια απο Ισπανο πηγαμε σε Γαλλια τωρα...και η περιοδεια συνεχιζεται... :mrgreen:
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Για Κατίδη ξέρουμε τι έχει γίνει με την προσφυγή;Είναι ελεύθερος;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

απο δευτερα λεει στα αθλ νεα...

Επισης προσφυγη και ο νετουλης...αν και δε νομιζω να μας ειναι χρησιμος εκτος αν φυγει ο ετο....και στα χαφ δεν ξερω αν μας κανει...

και επειδη χτες βαλατε βιδεο του κονδορα,,,χρειαζομαστε κα εναν τετοιο.,,προσοχη στους καταθλιπτικους,,

[youtube]LAiadVxQSts&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Η ομαδα εδειξε και σημερα...οτι καλοι οι νεοι κλπ και ε αλχημειες μπορουμε να απρουσιαστουμε ανταγωνιστικοι πλην της θεσης 10,,,,,εκει θες οαικτη και καλο παικτη οπωσδηποτε ,,,τα αλλα κουτσα στραβα τα βρισκουμε...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Μανιακ ουτε αυτος θα με χαλουσε...

[youtube]_hTDybXgAFY[/youtube]
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

εγω θελω αυτον και ας κατσει ο βιερι εκει που ειναι να δυναμωσει λιγο....

http://www.youtube.com/watch?v=hnoFDp1-dRQ

ετσι κι αλλιως ο βιερι σε δυο χρονια παλι εδω θα ειναι δεν αντεχει η γυναικα μακρια απ τη θεσσαλονικη λενε

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
akaklas

Δημοσίευση από akaklas »

1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος akaklas την Σάβ 14 Ιούλ 2012, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Βρε τον Ακάκλα.....Μιλάς με γρίφους Ακάκλα και κουράζεις και μη μπαίνεις στο κόπο να σβήνεις τα ποστ σου.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Παντελής Καφές κύριοι...! Έχει μείνει ελεύθερος από την αεκ και είναι 34 χρονών... Πιστεύω για 1,2 σεζόν μπορεί να έρθει και να προσφέρει... Στο 4-4-2 με ρόμβο κολλάει μια χαρά (σαν αναπληρωματικός). Άλλωστε, δεν έχει κρύψει ποτέ του, τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά του, αν δεν κάνω λάθος...

Ελεύθερος επίσης έμεινε και ο Roger Gereiro, ο οποίος επίσης ταιριάζει στο 4-4-2 με ρόμβο (ως μέσα αριστερά, αλλά και επιθετικός μέσος)...!

Ποιά η δική σας άποψη;
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

οπως λες και εσυ φιλε μου δεν ειναι για βασικος ο καφες
ο ΠΑΟΚ εχει τα παιχτακια απο την β για αναπληρωματικους
θελει δυο παιχτες σε πολυ συγκεκριμενες θεσεις για βασικους
δεκαρι και αριστερο χαφ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”