Μεταγραφές 2011-2012
Re: Μεταγραφές 2011-2012
Στη Σολέ ο ΜακΓκράθ
Τη φανέλα της Σολέ αναμένεται να φορέσει στο ξεκίνημα της νέας σεζόν ο πρώην πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ Ντόνι ΜακΓκραθ.
Ο Αμερικανός με ιρλανδικό διαβατήριο αναμένεται να δοκιμαστεί από την ομάδα της Γαλλίας και να υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο. Αν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα πείσει με την παρουσία του τους ιθύνοντες του συλλόγου, τότε θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο ΜακΓκραθ έχει αγωνιστεί στη χώρα μας με τις φανέλες του Αιγάλεω, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.
http://www.3ponto.gr/diethni/eurwph-kos ... -MakGkrath
Τη φανέλα της Σολέ αναμένεται να φορέσει στο ξεκίνημα της νέας σεζόν ο πρώην πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ Ντόνι ΜακΓκραθ.
Ο Αμερικανός με ιρλανδικό διαβατήριο αναμένεται να δοκιμαστεί από την ομάδα της Γαλλίας και να υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο. Αν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα πείσει με την παρουσία του τους ιθύνοντες του συλλόγου, τότε θα παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο ΜακΓκραθ έχει αγωνιστεί στη χώρα μας με τις φανέλες του Αιγάλεω, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.
http://www.3ponto.gr/diethni/eurwph-kos ... -MakGkrath
Μέχρι πόσους κατοίκους θεωρείται χωριό (κοινότητα) και με πόσους δήμος?....mythos έγραψε:Eιναι απο χωριο,κοινοτητα=χωριο αυτα ειναι στοιχειωδη απορω γιατι ρωταςSantana4 έγραψε:τι θα πει κοινωτικος ρε παιδια εχω μπερδευτει. Ξερω απο μπασκετ μη με παρεξηγητε απλα μονο ΝΒΑ βλεπω!
Οι κοινοτικοί χωρίζονται σε Α και Β ζώνης. Κάπως έτσι είναι γιατί ενώ στην αρχή κοινοτικοί θεωρούνταν μόνο οι παίκτες με διαβατήριο κράτους μέλους τής ΕΕ (και της υπό ένταξη τουρκίας) τελικά αγωνίζονται ως κοινοτικοί παίκτες με διαβατήριο άλλων ευρωπαϊκών χωρών όπως για παράδειγμα οι μασευ και ουάσιγκτον που έχουν διαβατήριο της πγδμ.
- paokmaniak
- KalamarGiannis
κι εμένα τα ίδια, όπως κι η υποψία ότι πρώτα θα περιμένουμε 3 μήνες να χάσουμε ματσάκια και να δούμε που πονάμε περισσότερο και μετά να πάρουμε παίκτη κοινοτικό...
για λόγους οικονομίας και διότι ο Σούλης δύσκολα αλλάζει παίκτη...
αχ και να παίρναμε τώρα λέει ΜουΜου στον άσσο, ως κοινοτικό, και να αλλάζαμε τον Ραιτ με 2-3αρι και τον Γκίντενς με άλλο 3αρι...μετά μου έλειπε μόνο το 5αρι το βαρύ...
για λόγους οικονομίας και διότι ο Σούλης δύσκολα αλλάζει παίκτη...
αχ και να παίρναμε τώρα λέει ΜουΜου στον άσσο, ως κοινοτικό, και να αλλάζαμε τον Ραιτ με 2-3αρι και τον Γκίντενς με άλλο 3αρι...μετά μου έλειπε μόνο το 5αρι το βαρύ...
εγω θυμαμε λεγαν αν δε κλεισει ο Μαγγετι,εχουν κι αλλα καλα ονοματα υπ οψην. Που ειναι αυτα; ενα βαρυ 5αρι μαμω την τρελα μου και παμε για κατι πολυ καλο! Θυμηθητε με ο Γκιντενς θα βγαλει ματια
Moνο ο μουμου φτανει τα αλλα δεν χρειαζονταιKalamarGiannis έγραψε:κι εμένα τα ίδια, όπως κι η υποψία ότι πρώτα θα περιμένουμε 3 μήνες να χάσουμε ματσάκια αχ και να παίρναμε τώρα λέει ΜουΜου στον άσσο, ως κοινοτικό, και να αλλάζαμε τον Ραιτ με 2-3αρι και τον Γκίντενς με άλλο 3αρι...μετά μου έλειπε μόνο το 5αρι το βαρύ...
- desperando
- Επικοινωνία:
o αρης λεει κινειται για μπογρη. αυτος δεν ειχε κλεισει σε περιστερι? αν ειναι διαθεσιμος παντως τον παιρνεις χωρις δευτερη κουβεντα και ενα 2-3αρι κοινοτικο και ειμαστε πληρεις
μόλις άκουσα οτι για κάποιο λόγο ο μουμου είναι ελεύθερος από τη Malaga (και προσιτός?
) άρχισα και εγώ να φτιάχνω σενάρια... Και μιλάμε και για κοινοτικό ε? Τον παίρνεις τώρα δηλαδή χωρίς πολλά πολλά και βλέπουμε πώς διαμορφώνεται το ρόστερ έπειτα...

μαγκες ποια ειναι η αισθηση σας...θα προχωρησουμε σε καποια κινηση η θα μεινουμε ως εχουμε???οτι χρειαζομαστε παντως τουλαχιστον 2 προσθηκες ειναι το μονο σιγουρο...
ετσι πως ειναι η ομαδα πιστευω...χρειαζομαστε και βοηθεια στον ασσο και στο 3 αναπληρωματικο σουτερ και στο 5 δυνατο σεντερ.....μακαρι να παρουμε εναν και καλο αν και δεν ακουγεται τπτ οποτε ισως μεινουμε ετσι..