14. Αθανάσιος Παπάζογλου

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 14. Αθανάσιος Παπάζογλου

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο σωστός οπαδός δεν βρίζει ΠΟΤΕ παίκτη της ομάδας. Ακόμη και τον Bruno είναι εγκληματικό να τον βρίζουμε, γιατί όταν τον χρειαστούμε (λόγω καρτών ή τραυματισμών) δεν θα μπορεί να παίξει καλά, λόγω της πίεσης από την κερκίδα. Αλλά αν ο οπαδός είναι άμπαλος, θα βγάλει τα βρωμοαπωθημένα του εκεί που δεν πρέπει ...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ελα ρε Αποστολη, 33-34χρ. πιεση απο την κερκιδα..!!!
Ποιος ο Τσιριλο ,τι ειναι κανενα παιδακι..?
Του χρονου δεν θα υπαρχει καν..

M@l@kies ομως που κανουν παιδακια τις κανει..!!
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Πάρα πολύ καλός χθες.
Κατέβαζε όλες τις μακρινές μπαλιές.
Έπαιρνε τις κεφαλιές.
Έβγαλε 2-3 επικίνδυνες σέντρες, την έσπασε ωραία στον Φιλομένο στη φάση του χαμένου τετ α τετ.
Έβαλε και το νικητήριο γκολ.
Και χίλιες φορές ένα τζούφιο γκολ παρά ένα μπουμπουνητό άουτ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εγω παντως αν ημουν ο βαλβερδε μετα τα χθεσινα θα ελεγα στον μαρινακη να ακυρωσει τη μεταγραφη του σερραιου-παπαζογλου...τον εξεθεσε ασχημα... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Έβλεπα το παιχνίδι με τις σέρρες στη 4 και πίσω μου ήταν 2 τύποι γύρω στα 25. από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού μπουρου μπουρού δεν τοκλεισαν το ρημάδι το στοματάκι τους, σαν κάτι πουτανίτσες κουτσομπόλες. Και από συνθήματα, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ στον κόπο να φωνάξουν οι λούγκρες.
Αυτό δεν είναι το θέμα όμως.
Το θέμα είναι τα σχόλιά τους για τον Παπάζογλου από τη στιγμή που μπήκε το παληκαράκι και μετά.
Αμπαλο τον ανεβάζανε, άχρηστο τον κατεβάζανε. Που το βρήκαμε αυτό το παλτό, και γιατί βάζει αυτόν και όχι τον αθανασιάδη. Και συνεχώς στην μίρλα και στη πάρλα για τον Σάκη. Το ότι μπήκε και άλλαξε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κουβέντα οι ρουφιάνες.
Και στο γκολ που έβαλε, γελούσαν ειρωνικά και χλέυαζαν, τον Θανάση, ότι έκανε στραβοκλωτσιά και μπήκε γκολ.

Φόρτωσα άσχημα έτοιμος να τσακωθώ, αλλά ήμουνα αρντάν από τον θρίαμβο της Πόλης και έδωσα τόπο στην οργή.
ΡΕ ΤΙ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ τολμούν και έρχονται στην 4? Φάπες και Σουτίδια που θέλετε ρε μ@λακισμένα!
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Για τον Παπαζογλου υπαρχει μια ανοητη προκαταληψη εναντιον του επειδη προηλθε απο το σκουληκι, λες και οι παιχτες μας πρεπει μεχρι και να γεννιουνται σε ΠΑΟΚτσιδικες κλινικες, αλλιως ειναι μισθοφοροι. Τι κι αν η καμερα τον εχει πιασει να τραγουδα συνθηματα της κερκιδας οσο καθεται στον παγκο, τι και αν απο την πρωτη στιγμη που ηρθε προσπαθει με ολες του τις δυναμεις να βελτιωνεται και να προσφερει στην ομαδα χωρις τουπε και λογια μεγαλα (προχθες πρωτη φορα ειδα δηλωσεις του, σε αντιθεση με το φιλαρακι του που μολις δει μικροφωνο τρεχει και μιλαει λες και ειναι η πριμαντονα της ομαδας, τελοσπαντων).

Θελω κι εγω ενα ψιλοβραβειο σας τα λεγα οταν περσι που ετρωγε κραξιμο ειχα δηλωσει την πιστη μου σε αυτον τον παιχτη, ο οποιος ειναι η μεγαλυτερη ελπιδα του ΠΑΟΚ για το μελλον, και μαλιστα για το πολυ κοντινο μελλον. Πλαστικες κινησεις, καταπληκτικος ελεγχος της μπαλας για το υψος του, γενικα πολυ υψηλη τεχνικη καταρτιση. Χαβαλεδιαζοντας πριν το ματς με τις Σερρες ελεγα σε φιλαρακια οτι του χρονου ο Σακης θα θελει 3 Μουσλιμοβιτς. Ενταξει, υπερβολη, αλλα ειναι σε καλο δρομο και το πιο θετικο ειναι οτι εχει τον χαρακτηρα για να παει μπροστα. Δουλευει συνεχως και εχει ποδοσφαιρικο θρασσος μεσα στο γηπεδο. Απεδειξε οτι δεν μασαει ουτε απο κραξιμο και αρνητικη κριτικη, κατι που μπορει να τον ιντριγκαρε κιολας περισσοτερο να βελτιωθει. Οπως ευστοχα σχολιασε ενας αδερφος καμια φορα το κραξιμο κανει να ξεχωρισουν τα παιδια απο τους αντρες.
Το γκολ κι εγω στο γηπεδο πιστεψα οτι το εβαλε με τσαφ. Σημερα ομως που το ειδα στο youtube, ειμαι σιγουρος οτι πλασαρε με τον τροπο που ηθελε.

Δεν θελω να πω ποιον μου θυμιζει, θα ειναι υβρις, το μονο που θα πω ειναι Σακη ρε κωλοπαιδο συνεχισε να προσπαθεις με ολες σου τις δυναμεις γιατι πραγματικα μπορεις να φτασεις πολυ ψηλα, μα παρα πολυ ψηλα.
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Εμένα προσωπικά μου μοιάζει στον Ιμπραίμοβιτς στα πρώτα βήματα στον Άγιαξ.Τέλεια τεχνική με την μπάλα κάτω,άψογο πρώτο χαμηλό κοντρόλ υπό την πίεση αντιπάλου,άνετες κινήσεις και ντρίπλες,ψηλά το κεφάλι και έξυπνο μοίρασμα παιγνιδιού.Επίσης ανίκητος στο ψηλό παιγνίδι και πραγματικός ογκόλιθος γιά κάθε σέντερ μπακ.
Θέλω να τον δω κόντρα στον ναυαγό-Μέλμπεργκ και σ'αυτό το γατί που φέραν οι βάζελοι γιά χάμερ τον Μπουμσόνγκ.
Εκεί θα καταλάβω που περίπου βρίσκετε γιά την ηλικία του γιατί τα υπόλοιπα σέντερ μπακ θα υποφέρουν.
Φυσικά όλα καλά αλλά αν μιλάμε γιά σέντερ φορ εκείνο που χρειάζετε είναι το φονικό ένστικτο(μπάλα στο πλεκτό) και αυτό το είχε ο Ίμπρα από μικρός.Ο Σάκης μένει να το αποδείξει ότι το έχει.Μικρός είναι.Θα περιμένουμε....
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

τα εννοεις αυτα η τα λες ειρωνικα?
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Ψάξε πίσω καμμιά 50 σελίδες τα ίδια έλεγα. ;)
Το καθαρόαιμο το άτι φαίνεται από ένα χιλιόμετρο μακριά.Αν συνεχίσει να δουλεύει και πάρει παιγνίδια συνεχόμενα δεν ξέρω ποιό θα είναι το ταβάνι του.
Έχεις αντίρηση?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

συμφωνουμε απολυτα γκεο και εγω τα εχω γραψει απο την αρχη για αυτον..περιμενω να δω αν θα με δικαιωσει απλα...
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

geoavr έγραψε:Ψάξε πίσω καμμιά 50 σελίδες τα ίδια έλεγα. ;)
Το καθαρόαιμο το άτι φαίνεται από ένα χιλιόμετρο μακριά.Αν συνεχίσει να δουλεύει και πάρει παιγνίδια συνεχόμενα δεν ξέρω ποιό θα είναι το ταβάνι του.
Έχεις αντίρηση?

δεν το λες αντιρηση αυτο που εχω.πιο πολυ απορια
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

geoavr έγραψε:Εμένα προσωπικά μου μοιάζει στον Ιμπραίμοβιτς στα πρώτα βήματα στον Άγιαξ.Τέλεια τεχνική με την μπάλα κάτω,άψογο πρώτο χαμηλό κοντρόλ υπό την πίεση αντιπάλου,άνετες κινήσεις και ντρίπλες,ψηλά το κεφάλι και έξυπνο μοίρασμα παιγνιδιού.Επίσης ανίκητος στο ψηλό παιγνίδι και πραγματικός ογκόλιθος γιά κάθε σέντερ μπακ.
Θέλω να τον δω κόντρα στον ναυαγό-Μέλμπεργκ και σ'αυτό το γατί που φέραν οι βάζελοι γιά χάμερ τον Μπουμσόνγκ.
Εκεί θα καταλάβω που περίπου βρίσκετε γιά την ηλικία του γιατί τα υπόλοιπα σέντερ μπακ θα υποφέρουν.
Φυσικά όλα καλά αλλά αν μιλάμε γιά σέντερ φορ εκείνο που χρειάζετε είναι το φονικό ένστικτο(μπάλα στο πλεκτό) και αυτό το είχε ο Ίμπρα από μικρός.Ο Σάκης μένει να το αποδείξει ότι το έχει.Μικρός είναι.Θα περιμένουμε....

Με τον Θανάση (και όχι Σάκη που άρχισε να τον λέει ένας χοντρούλης ραδιοφωνικός παραγωγός του κλάψα fm όταν έπαιζε εδώ πιο πάνω)) παίζαμε μαζί μπάλα παιδιά. Το έχω ξαναγράψει αλλά ποιος το θυμάται?

Τέσπα εγώ τον πίστευα γιατί ήξερα τις δυνατότητές του. Αλλά να πω ότι μου θυμίζει τον Ibrahimovic στον Ajax δεν θα το έλεγα...Θα συμφωνήσω με κάτι που λέει ο Κόλκας συνέχεια, ότι ο Μήτρογλου για παράδειγμα δεν έχει καμιά βελτίωση τόσα χρόνια. Είναι ακριβός ίδιος. Ο Θανάσης αντίθετα όλο βελτιώνεται..Ααα και κάτι άλλο, έχει πολύ δυνατό σουτ. Από το πως κάνει αυτά τα ψυχοβγαλτικά πλασεδάκια καταλαβαίνεις ότι είναι αγχωμένος

http://www.youtube.com/watch?v=ZgqsaDnsEq8
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

moican4 έγραψε:Ελα ρε Αποστολη, 33-34χρ. πιεση απο την κερκιδα..!!!
Ποιος ο Τσιριλο ,τι ειναι κανενα παιδακι..?
Του χρονου δεν θα υπαρχει καν..

M@l@kies ομως που κανουν παιδακια τις κανει..!!
Εγώ είμαι 48 και ακόμη αγχώνομαι στη δουλειά μου όταν υπάρχει πίεση. Στο ποδόσφαιρο που υπάρχουν 40.000 άνθρωποι (+ αυτούς της TV) που βλέπουν ΣΥΝΕΧΩΣ όλες σου τις κινήσεις είναι πολύ χειρότερα.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ποσα παιρνεις ρε Αποστολη τον χρονο γιατι ο τσιριλο παιρνει 350.000, ....

Οχι και αγχος και πιεση αυτοι οι ανθρωποι , μην τρελαθουμε...
Δεν ειναι ενα παιδιακι που ξεκιναει τωρα το ποδοσφαιρο, να τον δικαιολογησω..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”