Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
Federacion

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από Federacion »

Κολκας έγραψε:Η ντρίμπλα στη μιζέρια

Καπάκι, μαθαίνω από την οικογένεια Σαχπατζίδη πως ο άνθρωπος έχει βαρεθεί να δουλεύει και ήρθε η ώρα να βγάλει τα γούστα του. Αποτραβιέται από τα επαγγελματικά και έρχεται στον ΠΑΟΚ.
τι πίνεις; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
γύρνα το και σε μας φίλε !!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Κόλκας έγραψε:Η ντρίμπλα στη μιζέρια

Περνάει και αυτό και αρχίζει η μουρμούρα της διοίκησης για πωλήσεις. Βέβαια, αυτό δε γίνεται ποτέ δημοσίως, αλλά λέμε πως στη συνέντευξη Τύπου του Ζαγοράκη θα ειπωθεί κάτι ανάλογο. Μέχρι τότε ακούγαμε παπάδες στα τηλέφωνα για την ανάγκη πώλησης ποδοσφαιριστή. Στη συνέντευξη Τύπου, δεν ακούσαμε απολύτως τίποτα.
NO COMMENT
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

επιτελους και ελεγα δεν θα το προσεξει κανεις??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

σταυρο,κοψε την κο(λ)κα..αφου σε χαλαει..
υγ:σταυρο,ουγκ!!
υγ2:μα καλα,για ποσο μαλακες μας εχεις..
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

teod1980 έγραψε:

Περνάει και αυτό και αρχίζει η μουρμούρα της διοίκησης για πωλήσεις. Βέβαια, αυτό δε γίνεται ποτέ δημοσίως, αλλά λέμε πως στη συνέντευξη Τύπου του Ζαγοράκη θα ειπωθεί κάτι ανάλογο. Μέχρι τότε ακούγαμε παπάδες στα τηλέφωνα για την ανάγκη πώλησης ποδοσφαιριστή. Στη συνέντευξη Τύπου, δεν ακούσαμε απολύτως τίποτα.
NO COMMENT

δεν περιγραφω αλλο.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

"Η αλήθεια είναι πως ήταν η πρώτη φορά που τους εκθέσαμε έτσι, αλλά πάει πέρασε. Πάμε στα άλλα. - Ταδε εφη , Σταυρος Κολκας ...

Αυτος ο σιχαμενος " πρωτος πληθυντικος " ειναι να ξερνας ... Ο Βρυζας μπορει να τους εξεθεσε , οι υπολοιποι οχι , και ποσο μαλλον εσυ ....
Χωρις να επεκταθω περαιτερω , το εν λογω κειμενακι βριθει αστειων σχολιων , ανεξοδης ΠΑΟΚοφροσυνης , τεμεναδες με αφθονη παραγωγη σιελου προς την διοικηση , διανθισμενο με μπολικα " γουσταρουμε " και λοιπες ασυναρτησιες αντιστοιχες με αυτες που θα κατεγραφε ενα παιδακι σε παιδικο σταθμο , αντε στο νηπιαγωγειο στην καλυτερη ...

Υ.Γ Ο " καλοκαιρινος Κολκας " ειναι αληθεια οτι διαβαζεται πιο ευκολα απο τον " χειμερινο "...

Υ.Γ 2 Κανα διαρκειας θα παρεις 'η παλι κουτρα θα την βγαλεις με την καρτα του δημοσιογραφου ? 8-)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αφου εμαθε την τιμιοτητα επιφανεια το φλωριδη απο του σαχπατζηδεους μενω ηρεμος......
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

D.A.A.T. έγραψε:
teod1980 έγραψε:

NO COMMENT

δεν περιγραφω αλλο.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ωρες-ωρες εισαι ελεος ρε Σταυρε...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

συνεντευξη του κολκα στο fcpaok...

http://www.fcpaok.gr//content/view/3728/108/
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Όταν ο δημοσιογράφος δίνει συνεντεύξεις δηλαδή γίνεται ο ίδιος είδηση είμαστε για το Μπέο.Σταυράκι ξεκαβάλα αγόρι μου το καλάμι θα χτυπίσεις
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Για το θέμα Βιτόλο απευθείας από το Άρνεμ της Ολλανδίας, με τον ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ Σταύρο Κόλκα στον ΣΠΟΡ103 στις 08.07.2011.

[youtube]OIFdSIaAZTw[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

10.50 δευτερόλεπτα, ατόφιας βλακείας και ηλιθιότητας.
Θα πρέπει να είναι κάποιου είδους ρεκόρ αυτό.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Η μετάβαση της ομάδας, εξαρτάται από αυτή της ΠΑΕ

Σταύρος Κόλκας

Η αλήθεια είναι πως η χρήση της λέξεις μέλλον, εμφανίζει συνήθως μία θετική αύρα. Το μέλλον πάντα είναι γαρνιρισμένο με ελπίδα, όμως σε αυτή τη χώρα, με αυτές τις συνθήκες, μάλλον η λέξη μέλλον είναι… ερμαφρόδιτη. Ελπίζεις για να ελπίζεις.

Στα ποδοσφαιρικά δρώμενα τώρα, η λέξη μέλλον εμφανίζει κινδύνους. Πως μπορείς να φτιάξεις κάτι καλύτερο από τη στιγμή που οι φόροι συμβολαίου έχουν διπλασιαστεί; Από τη στιγμή που ο 18ος παίκτης σου, κοστίζει στην εταιρία 300 χιλιάδες ευρώ;

Φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι το εγχείρημα για τον ΠΑΟΚ, που το ερχόμενο καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια των Χαλκιά, Ίβιτς, Γκαρσία, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο, Σνάουτσνερ, δηλαδή των επτά από τους συνολικά δέκα με δώδεκα που τον ανέβασαν επίπεδο.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως αυτοί οι επτά παίκτες απελευθερώνουν κοντά στα 3,5εκατ. ευρώ από την εταιρία, με τους φόρους, όμως επειδή η ζημία είναι δεδομένη για όλες τις ελληνικές ομάδες στη σεζόν που ξεκίνησε, σιγά μην αυτά τα χρήματα είναι διαθέσιμα προς ενίσχυση.

Το κλειδί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο προπονητής και μάλλον ο ΠΑΟΚ τον έχει. Τον έχει και ο Ολυμπιακός, δεν έχω αρνητική αύρα για τον Χιμένεζ της ΆΕΚ. Από εκεί και πέρα, μετριότητες.

Νομίζω πως στα χέρια του Λάσλο Μπόλονι υπάρχει μία πολύ ιδιαίτερη διαχείριση σεζόν. Δεν είναι μόνο το πως έχει κάποια σημαντικά κενά στο ρόστερ. Είναι πως πρέπει να τρέξει μία σεζόν με πινελιές του παρελθόντος και στοιχεία του μέλλοντος. Να προσπαθήσει δηλαδή να έχει μία ομαλή μετάβαση το επόμενο καλοκαίρι από την ομάδα που βρήκε στην ομάδα που θέλει να φτιάξει.

Ο Ρουμάνος, παρά το πολύ βαρύ βιογραφικό του, συμβιβάστηκε με μία μόλις δικιά του επιλογή, που όλως τυχαίως, έκρινε και το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ο Κοστίν Λαζάρ, είναι ο μέσος που σέβεται τον εαυτό του, η εξέλιξη του χαμάλη Ολιβιέ Σορλέν, ο σύγχρονος χαφ που πρέπει σαν και αυτόν να υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι δύο σε μία ομάδα που έχει βλέψεις.

Ο Μπόλονι θα πάει σε μία σεζόν που θα παίξει «αυτό που μπορεί και όχι αυτό που θέλει», όπως έκανε και ο Σάντος μέχρι που έφυγε χωρίς να του πάρουν ποτέ ένα κανονικό σέντερ φορ και έναν 50 – 50 δεξιό μπακ για να αυξήσει τα επίπεδα συνοχής της ομάδας του. Ο Πορτογάλος άλλωστε, αν είχε ένα κανονικό σέντερ φορ και όχι τον «ξύπνησα κάπως» Μουσλίμοβιτς, θα είχε σηκώσει την κούπα.

Για εμένα, αν ο Μπόλονι δεν καταφέρει να δει ένα πιο γεμάτο ρόστερ και περάσει τη φιλοσοφία του μέσα στη σεζόν, θα είναι κέρδος και δεν θα έχω απαίτηση να κάνει παπάδες. Νομίζω πως αυτή η μετάβαση από την καλύτερη σύγχρονη ομάδα του ΠΑΟΚ στην επόμενη, είναι κάτι τόσο σύνθετο που εγκυμονεί κινδύνους. Και για να αποφευχθούν αυτοί, θα πρέπει να περάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και να διώξει από το μυαλό του το απόλυτο οικονομικό κάζο. Και έπειτα, να καταφέρει να σκεφτεί για πρώτη φορά λίγο μακροπρόθεσμα.
Το να βρεθούν παίκτες που θα αντικαταστήσουν αυτούς που γράφουν ιστορία με τον ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολο. Όπως εύκολο δεν είναι να αντικατασταθεί η προσωπικότητά τους και το δέσιμο με την κερκίδα.

Και για όλα τα παραπάνω, νομίζω πως άπαντες πρέπει να σοβαρευτούν για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί.

Τα όσα λάθη έγιναν, είναι αυτά που ουσιαστικά έβαλαν φρένο στον ΠΑΟΚ. Σε κάποια φάση αισθάνθηκα πως η ομάδα ξεπέρασε τη διοίκηση και για να επιστρέψει αυτή στο ίδιο επίπεδο τράβηξε τα χαλινάρια.

Ο ΠΑΟΚ έχει την κατάρα να μπορεί να φτιάξει πολύ ισχυρή ομάδα λόγω των πολλών ποδοσφαιράνθρωπων που διαθέτει, κάνοντας επιλογές καλές με λεφτά φυσιολογικά, αλλά ταυτόχρονα να μη διαθέτει ίχνος ιδεών σε θέματα εταιρικής ανάπτυξης. Είναι κάτι εκνευριστικό γιατί πάντοτε έχεις την αίσθηση πως πας να κάνεις κάτι καλό, αλλά συμβιβάζεσαι στη μετριότητα λόγω του οικονομικού.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια, ο Ζαγοράκης θα πρέπει να κατανοήσει πως πρέπει να μπούνε δίπλα του άνθρωποι με ουσία, σκέψη, που θα έχουν τη δυνατότητα σοβαρών πρωτοβουλιών, που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να αναπτυχθεί σε τέτοιο επίπεδο που η ομάδα δεν θα μπορεί να τον ξεπεράσει.

Το σλόγκαν της εξυγίανσης έχει πάει περίπατο, όπως και το ΠΑΟΚ πάνω απ όλα. Πλέον, η βιτρίνα είναι το γήπεδο και όσο αυτή παραπαίει με το πέρασμα του καιρού, τόσο πιο πολύ θα ξεγυμνώνεται η ανεπάρκεια της φιλοσοφίας της σημερινής διοίκησης.

Και τότε ο Μπόλονι και τα παιδιά του – όποια κι αν είναι αυτά – θα περνάνε λαϊκά δικαστήρια βδομάδα παρά βδομάδα, χωρίς να φταίνε ποτέ οι ίδιοι.

ΥΓ Αντιληφθήκατε πως δεν αναφέρομαι πουθενά στην υπόθεση των υποψήφιων επενδυτών. Μόλις δω τα χρήματά τους, τότε θα παρουσιάσω ένα πιο αισιόδοξο πνεύμα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.onsports.gr/Opinion/S-Kolkas/item/98218-H-metabash-ths-omadas,-exartatai-apo-ayth-ths-PAE
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Η εποχή του ΠΑΟΚτσήδικου σουρεαλισμού

Σταύρος Κόλκας
Άυγ 05 2011

Η αλήθεια είναι πως ζω μία πολύ σουρεάλ φάση της ΠΑΟΚτσήδικης ζωής μου και είμαι υποχρεωμένος να την καταγράψω.
Μετά από ένα δίμηνο που το συκώτι μου έγινε διπλάσιο, ξεκίνησαν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Ζώντας την προετοιμασία από κοντά, κατάλαβα πως ο Μπόλονι δεν την πολυεμπιστεύεται. Σίγουρα στο κομμάτι του ποδοσφαίρου που ο ίδιος θέλει να παίξει, με ερωτηματικά για το αν μπορεί γενικά να παίξει. Έπαιξε όσο χρειαζόταν όμως και η ψυχολογία του Ρουμάνου που με έχει κερδίσει πολύ γρήγορα, βελτιώθηκε. Αρχίζει και μας νιώθει.
Πάντοτε ποντάρω στο να μας γουστάρει κάποιος. Δεν αναφέρομαι στη γενικότερη νοοτροπία που προβάλλεται από τα ΜΜΕ, αλλά την κανονική μας. Αυτή της διαφορετικότητας από το κακό το χάλι που επικρατεί. Ο Σάντος άργησε να μας αγαπήσει, αλλά ήταν πολύ καλός επαγγελματίας για να το δείξει. Ήρθε η στιγμή που το έκανε και αυτό γιατί κατάλαβε πως ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο η καφρίλα που προβάλουν επιλεκτικά τοπικά και πανελλαδικά ΜΜΕ, αλλά και άνθρωποι τόσο γνήσιοι που δύσκολα συναντάς.
Θυμάμαι πόσο επιφυλακτικός ήταν ο Μπόλονι τις πρώτες ημέρες μαζί μας. Και τον δικαιολογούσα γιατί έχοντας μάθει και διαβάσει τι έγραφαν για αυτόν ξένοι συνάδελφοι, τα δίκαια ήταν με το μέρος του.
Όσο περνούσαν οι μέρες όμως, καταλάβαινε πως μπροστά του δεν έχει τέρατα που διψάνε για αίμα, αλλά ανθρώπους που τον σέβονται. Και κάπου εκεί ανοίχτηκε και καταλάβαμε πως ο τύπος είναι οκ. Το μόνο που ζητά είναι να σεβαστείς την πορεία του και όλοι μας είμαστε πολύ μικροί μπροστά σε αυτή.
Μέσα στον γενικότερο ΠΑΟΚτσήδικο σουρεαλισμό των τελευταίων μηνών, υπήρξε και η επιστροφή Βρύζα. Κάποτε, θα γράψω τι έγινε το τελευταίο δίμηνο και θα αντιληφθείτε όλοι το πόσοι άνθρωποι δουλεύουν για τον σύλλογο χωρίς να φαίνονται. Δεν το κάνω τώρα γιατί δεν θα έχει αξία και θα αγγίζει τα όρια του κουτσομπολιού.
Ο Βρύζας είναι ένας κλασικός τύπος με ανήσυχο πνεύμα. Μπορεί να φαίνεται ο ήρεμος, το καλό παιδί, ο ευχάριστος άνθρωπος, αλλά η αλήθεια άμα τον γνωρίσεις είναι κάπως διαφορετική. Δεν είναι τόσο η χαρά της πεθεράς.
Η ρήξη του με τον Ζαγοράκη, ήταν τέτοια που δεν πίστευα ποτέ πως θα τα ξαναβρούνε. Και η κόντρα δεν οφειλόταν σε θέματα προσωπικά, αλλά σε θέματα που αφορούσαν τη φιλοσοφία που διοικείται ο ΠΑΟΚ. Έφτασαν να αγγίζουν τα δύο άκρα.
Για εμένα ήταν έκπληξη το ότι μίλησαν πέντε ώρες μαζί, τα έβαλαν κάτω, πίστεψαν ο ένας τον άλλο και το βασικότερο, ο Βρύζας αποστασιοποιήθηκε από τη πλευρά των επενδυτών. Ναι μεν οι σχέσεις άριστες, αλλά αν δεν μπείτε κάτι πρέπει να γίνει. Αυτό είναι το πνεύμα.
Η επιστροφή του με χαροποιεί γιατί εγώ πιστεύω σε έναν ΠΑΟΚ πολυτασικό. Γουστάρω μέσα στον ΠΑΟΚ να υπάρχουν προβληματισμοί, διαφορετικές προσεγγίσεις, διαφωνίες. Γουστάρω μέσα από την τριβή να υπάρχει εξέλιξη και νομίζω πως από τη μέρα που έφυγε ο Βρύζας, ήταν κάτι που είχε χαθεί.
Ο Ζαγοράκης αδίκησε τον εαυτό του τη χρονιά που πέρασε και αυτό γιατί ξέμεινε από στηρίγματα. Το ότι βρήκε ένα σαν του Βρύζα, εγώ το θεωρώ σημαντικό.
Με νίκες στα επίσημα παιχνίδι, με Βρύζα πίσω και μάλιστα ιδιαίτερα ενεργό, φτάνουμε στο κομμάτι των νέων επενδυτών.
Είναι πάγια τακτική μου να παραμένω επιφυλακτικός όσο δεν βλέπω τα χρήματα του Φλωρίδη. Τα περιμέναμε σήμερα, δεν τα είδαμε, η δικαιολογία δείχνει λογική και περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα.
Η φυσιογνωμία του πάντως έγραψε. Καπελάκι, δαχτυλίδι γοργόνα, παπούτσι ασπρόμαυρο με στρας, πουκάμισο με αλυσίδα και ο κλώνος του να ακολουθά από πίσω. Ο τύπος έχει ψωμί.
Φρέσκο ή μουχλιασμένο δεν μπορώ να ξέρω. Σίγουρα μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για το τι άτομο είναι, δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για τις προθέσεις του.
Έχει τρέλα και αυτό φαίνεται. Μακάρι – και η ευχή μου αυτή την στηρίζετε πιστεύω όλοι – αυτή η τρέλα να είναι το στοιχεία που δεν μπορούν να εμφανίσουν ούτε ο Ζαγοράκης, ούτε ο Βρύζας. Μακάρι να είναι το κερασάκι στη τούρτα, το κομμάτι ενός παζλ που λείπει και εφόσον συμπληρωθεί να μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Το άσπρο – μαύρο του ΠΑΟΚ, χρειάζεται τα καλά παιδιά του, χρειάζεται όμως και την τρέλα του. Χρειάζεται τα άκρα του, χρειάζεται τις extreme στιγμές του αλλά και την ηρεμία του.
Ο Φλωρίδης μου λείπει για να συμπληρώσω το παζλ της παράνοιας που έχω στο μυαλό μου για το πώς μπορεί να κινηθεί ο ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής. Έχω Ζαγοράκη, έχω Βρύζα, έχω Μπόλονι, αν δέσει και αυτό το μοντέλο, μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να πουλάμε τρέλα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://blog.paok24.com/?p=1376
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Κόλκας ΠΑΟΚτσάκι, μπορεί να είναι καλός στην πένα, αλλά όχι σε μικρόφωνο. Ο κόσμος περιμένει να ακούσει κάτι... αυτός ασχολείται με μπούτια, φαγητό και καμάκι σε κάποια Δώρα. :

Το ξανά έγραψα και το ξανά γράφω για έναν και μοναδικό λόγο. Κύριε Κόλκα κατεβείτε από το καλάμι όσο είναι καιρός. Να γνωρίζεται ένα πράγμα... Το ραδιόφωνο πολλούς ανέδειξε και πολλούς κατέστρεψε.
Όταν κάνετε εκπομπή για θέματα του ΠΑΟΚ να μας το λέτε από την αρχή αν θέλετε να σας ακούσουμε. Αν θέλετε να ασχολείστε με την εκφωνήτρια δίπλα σας, καλά κάνετε αλλά πείτε μας να το ξέρουμε.
Την εκπομπή την καταντήσατε... Καφέ με την Ελένη, Πρωινός καφές κι άλλες τόσες εκπομπές αυτού του τύπου. Τελευταία βάζετε και αρκετό μεσημεριανό. Αρχίζετε και κουράζεται υπερβολικά πολύ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”