Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
-
blackterror4
- Akis o skoulikofagos
- PAOKfanAthens
Αυτή είναι η προέκταση..
Το είπα και χθες μερικές σελίδες πιο πίσω..
Ο Ζαγόρ δήλωσε ότι χρήματα από την ΑΜΚ θα χρησιμοποιηθούν και για την μεταγραφική μας ενίσχυση, κατά ένα μέρος τουλάχιστον..
Ερώτημα δικό μου είναι:
Για να ονειρευόμαστε κάθε έναν από αυτούς που γράψατε σε όλες αυτές τις σελίδες, τι θα πρέπει να κάνουμε πρώτα??
Να πάρουμε τα λεφτά για την ΑΜΚ και να τα δώσουμε για παικταράδες ή να νοιαστούμε για να σωθεί, καταρχήν ο ΠΑΟΚ???
Αυτή είναι η προέκταση και η παράμετρος..
Το είπα και χθες μερικές σελίδες πιο πίσω..
Ο Ζαγόρ δήλωσε ότι χρήματα από την ΑΜΚ θα χρησιμοποιηθούν και για την μεταγραφική μας ενίσχυση, κατά ένα μέρος τουλάχιστον..
Ερώτημα δικό μου είναι:
Για να ονειρευόμαστε κάθε έναν από αυτούς που γράψατε σε όλες αυτές τις σελίδες, τι θα πρέπει να κάνουμε πρώτα??
Να πάρουμε τα λεφτά για την ΑΜΚ και να τα δώσουμε για παικταράδες ή να νοιαστούμε για να σωθεί, καταρχήν ο ΠΑΟΚ???
Αυτή είναι η προέκταση και η παράμετρος..
Παραθέτω παρακάτω αναλυτικά το άρθρο της Ελευθεροτυπίας και με έντονα γράμματα τα λάθη τους... Για να δούμε πόσες ψευδείς ειδήσεις μπορεί να γράψει κάποιος μέσα σε 6 γραμμές...Fantomas έγραψε:Οσο για τον Κουλιμπαλί, παρά το ότι πήρε τελικά το «πράσινο φως» από την Γκλάντμπαχ για να έρθει στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ άλλαξε γνώμη και κινείται για άλλον παίκτη, που φέρεται μάλιστα να έχει ήδη βρει. Πρόκειται για Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμενόταν κι αυτός αργά χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, αν όχι σήμερα, καθώς στόχος του Ζήση Βρύζα και του Φερνάντο Σάντος είναι να έχουν δύο νέους παίκτες στην προετοιμασία για τον αγώνα με τους Κρητικούς.
http://www.enet.gr/online/online_text/c=115,id=18929068
"...Σε αυτό το πλαίσιο ο Σορλέν αναμένεται να κάνει και την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο φιλικό που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη με την ομάδα των Μουδανιών. Οσο για τον Κουλιμπαλί, παρά το ότι πήρε τελικά το «πράσινο φως» από την Γκλάντμπαχ για να έρθει στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ άλλαξε γνώμη και κινείται για άλλον παίκτη, που φέρεται μάλιστα να έχει ήδη βρει. Πρόκειται για Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμενόταν κι αυτός αργά χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, αν όχι σήμερα, καθώς στόχος του Ζήση Βρύζα και του Φερνάντο Σάντος είναι να έχουν δύο νέους παίκτες στην προετοιμασία για τον αγώνα με τους Κρητικούς..."
O Βραζιλιάνος δεν ήρθε ούτε χθές... Ούτε βέβαια προχθές...
Ο Γάλλος δεν θα βρίσκεται την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, πόσο μάλλον δεν θα αγωνιστεί, αφού θα πάει να πάρει τα πράγματά του και θα επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση νομίζω την Πέμπτη...
Έλεος ρε ντεμέκ δημοσιογράφε... Λόττο παίζεις...?? Πάρε και κανα τηλέφωνο πριν γράψεις... Πάρε απο το σταθερό καλύτερα που είναι και πιο φθηνό...
Καλημερα και χρονια πολλα.
Εχω γραψει στα ελαχιστα post μου αλλες δυο φορες για αυτο το θεμα αλλα απο οτι βλεπω οι πρισσοτεροι "απο εκεινο που ξερουν δεν λαθευουν" ελεγε η γιαγια μου.
Αναφερομαι σε ολους τους προηγουμενους φιλοσοφημενους που προσπαθουν να συνετισουν τους υπολοιπους αλλοπαρμενους-μετεγγραφολογους. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΩ.
Ειμαστε σε ενα συγκεκριμενο topic του forum που δημιουργηθηκε με αυτο τον σκοπο.
Το βλεπω,προσωπικα, σαν ψυχαγωγικο παιχνιδι το οποιο δεν μπορω να φανταστω οτι μπορει να εχει δυσαρεστες συνεπειες για κανεναν εκει εξω στην ζωη, ποσο μαλλον για την ομαδα μας.
Και σαν επιστεγασμα αυτων που λεω ερχεται η αντιδραση στο ονομα του Κουλιμπαλι που ναι μεν ηταν χλιαρη γιατι δεν ηταν βομβα αλλα δεν αμφισβητηθηκε , απο οσο γνωριζω, γιατι υπαρχει εμπιστοσυνη στον Ζησαρο.
Ειπαν ολοι " Ξερει αυτος".
Μην ειστε τοσο "πολιτικα ορθοι" αφηστε να παρεκκλινουμε λιγο , γιατι οπως σωστα ειπε ενας "αδελφος" ποιο πανω, ειναι η διεξοδος μας και οχι η ιδια μας η ζωη .
Εχω γραψει στα ελαχιστα post μου αλλες δυο φορες για αυτο το θεμα αλλα απο οτι βλεπω οι πρισσοτεροι "απο εκεινο που ξερουν δεν λαθευουν" ελεγε η γιαγια μου.
Αναφερομαι σε ολους τους προηγουμενους φιλοσοφημενους που προσπαθουν να συνετισουν τους υπολοιπους αλλοπαρμενους-μετεγγραφολογους. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΩ.
Ειμαστε σε ενα συγκεκριμενο topic του forum που δημιουργηθηκε με αυτο τον σκοπο.
Το βλεπω,προσωπικα, σαν ψυχαγωγικο παιχνιδι το οποιο δεν μπορω να φανταστω οτι μπορει να εχει δυσαρεστες συνεπειες για κανεναν εκει εξω στην ζωη, ποσο μαλλον για την ομαδα μας.
Και σαν επιστεγασμα αυτων που λεω ερχεται η αντιδραση στο ονομα του Κουλιμπαλι που ναι μεν ηταν χλιαρη γιατι δεν ηταν βομβα αλλα δεν αμφισβητηθηκε , απο οσο γνωριζω, γιατι υπαρχει εμπιστοσυνη στον Ζησαρο.
Ειπαν ολοι " Ξερει αυτος".
Μην ειστε τοσο "πολιτικα ορθοι" αφηστε να παρεκκλινουμε λιγο , γιατι οπως σωστα ειπε ενας "αδελφος" ποιο πανω, ειναι η διεξοδος μας και οχι η ιδια μας η ζωη .
Από εκεί και πέρα, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ φέρονται να βρίσκονται στη τελική ευθεία των συζητήσεων με επιθετικό που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά.
Το όνομά του διαφυλάσσεται σαν κόρη οφθαλμού,
επισημαίνεται όμως ότι σε περίπτωση που επιτευχθεί
συμφωνία, θα προκαλέσει αίσθηση στο ευρύ κοινό.
Αντιθέτως, η υπόθεση του Σουμαϊλά Κουλαμπαλί έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα, ακόμη και στη περίπτωση που ο επιθετικός από το Μάλι
εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τη Γκλάντμπαχ.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=971142
Το όνομά του διαφυλάσσεται σαν κόρη οφθαλμού,
επισημαίνεται όμως ότι σε περίπτωση που επιτευχθεί
συμφωνία, θα προκαλέσει αίσθηση στο ευρύ κοινό.
Αντιθέτως, η υπόθεση του Σουμαϊλά Κουλαμπαλί έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα, ακόμη και στη περίπτωση που ο επιθετικός από το Μάλι
εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τη Γκλάντμπαχ.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=971142
-
blackterror4
Παιδιά θα σας κάτι που συνέβει και έχει σχέση με τον Παπάζογλου. Μαζί με άλλους τρεις φίλους μου πήγαμε στην Μίκρα και παρακολουθήσαμε το παιχνίδι του χατμπολ μεταξύ της ΠΑΟΚάρας μας και του Ζαφειράκη Νάουσας. Γυρνόντας από τη μίκρα πήραμε το δρόμο από την Κρήνη με τις καφετέριες. Καθώς ήμασταν πολύ ευτυχισμένη από την νίκη φονάζαμε συνθήματα του ΠΑΟΚ στο δρόμο. Κοντά στο νοσοκομείο της Κρήνης- Παναγία υπάρχει ένα πρατήριο Ελλήν. Εκεί σταματήσαμε για να βάλουμε βενζίνη. Μας είδε ο κύριος που έβαζε βενζίνη και μας είπε.
Παιδιά πως σας φαίνεται ο Παπαζογλου για τον ΠΑΟΚ.
Τότε εγώ απάντησα: Ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης
Εκείνος τότε ε'ιπε: Θα το θέλατε πολύ τον Παπάζογλου αλλά είναι πολύ αριανός και δν πρόκειται να έρθει και σου το λέω εγώ ποθ είμαι ο πατέρας του Παπάζογλου.
Τότε του είπα: Αφού εσείς δεν το θέλετε και ο προπονητής σας δν το βάζει.Ας έρθει στη μεγάλη ομάδα να παίξει.
Τέλος απάντησε: Γελόντας: Εμείς αυτόν θέλουμε προπονητή( Χερνάβτζ) και ας μην παίζει ο Παπάζογλου
Ενωείτε πως δεν το σχολίασα γιατί πρόκειται για βλακεία.
Εκεί δουλεύει ο πατέρας του, αλλά είναι ένας εκνευριστικός αριανός, αλλά τον είδα πολύ σκετικό για το αν θέλει να έρθει ο Παπαζογλου στον ΠΑΟΚ. Αλλά και εγώ βλέπω ότι αν δν πάει στην ΑΕΚ θα έρθει σε μας.Άντε να δουμε.
Η οικογένεια του θα τον σπρώξει στην αεκ44 να το περιμένετε αυτό.Αφού ζουν για να μην παίξει στον ΠΑΟΚ
Παιδιά πως σας φαίνεται ο Παπαζογλου για τον ΠΑΟΚ.
Τότε εγώ απάντησα: Ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης
Εκείνος τότε ε'ιπε: Θα το θέλατε πολύ τον Παπάζογλου αλλά είναι πολύ αριανός και δν πρόκειται να έρθει και σου το λέω εγώ ποθ είμαι ο πατέρας του Παπάζογλου.
Τότε του είπα: Αφού εσείς δεν το θέλετε και ο προπονητής σας δν το βάζει.Ας έρθει στη μεγάλη ομάδα να παίξει.
Τέλος απάντησε: Γελόντας: Εμείς αυτόν θέλουμε προπονητή( Χερνάβτζ) και ας μην παίζει ο Παπάζογλου
Ενωείτε πως δεν το σχολίασα γιατί πρόκειται για βλακεία.
Εκεί δουλεύει ο πατέρας του, αλλά είναι ένας εκνευριστικός αριανός, αλλά τον είδα πολύ σκετικό για το αν θέλει να έρθει ο Παπαζογλου στον ΠΑΟΚ. Αλλά και εγώ βλέπω ότι αν δν πάει στην ΑΕΚ θα έρθει σε μας.Άντε να δουμε.
Η οικογένεια του θα τον σπρώξει στην αεκ44 να το περιμένετε αυτό.Αφού ζουν για να μην παίξει στον ΠΑΟΚ