ε ρε τι εχει να γινει.......

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ KAREENA ΑΔΕΡΦΕ για τα καλα σου λογια τιμη μου.

paok87 έγραψε:δεν ξερω οσοι ακουσατε λαιβ τη συνεντευξη τυπου του παρασχου χθες στην ξανθη...
ειπε σε μια στιγμη:''η ποιοτητα των παικτων του ΠΑΟΚ..."
δεν υπαρχετε ρε ασπονδυλα....
Μην ψαξετε σε σαιτ για τις δηλωσεις του.Τις εχουν καλουπωσει.Το ακουσε λαιβ φιλος μου που σπουδαζει εκει πανω
oχι αδερφε, δεν εγινε τιποτα!!!!dreamwarrior έγραψε:ΠΟΙΟΣ;
ΤΙ;
ΠΟΥ;
ΠΟΤΕ;
Τι γίνετε ρε παιδιά κάτι έχασα;
Πότε θα έρθετε;;;;;
DimisK έγραψε:Τι ακούω πρωί πρωί; Εκδρομές Σαλονίκη και τα τοιάυτα!!! Μέσα σε όλα, πρώτα ο θεός!!! Έτσι κι ανέβουμε με αυτή τη σύνθεση βλέπω στο γυρισμό στην Αθήνα να τους παίρνουμε όλους μαζί μας! Ή εμάς να μένουμε μόνιμα Σαλονίκη. Πάντως να γυρίσουμε κανονικά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!
Πώ πω αδελφέ μου, μου έφτιαξες τη μέρα....!!
Dream ετοιμάσου να δεις τι σημαίνει ΝΟΤΙΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ!!![]()
![]()
Αδερφια απο τη Θεσσαλονικη το νου σας!!!!mi8rio έγραψε:Θα δουμε για πιο νωρις, ομως πρώτα ο θεός που είπε και ο αδερφος Δημήτρης, ετοιμαζεται μαζικη ΑΝΟΔΟΣ για το ματσ με τους gay τον μαρτιο....απο τωρα θα δηλωσω αδεια απο την δουλειά παρασκευη και δευτερα για τα γουστα στην Σαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tσι εγω δεν ξερω τι λεει ο Ντρημ...εγω παντως το καραγουσταρα και σε εκανα πρωτο θεμα στη Γερμανια με φωτο και βιντεο....tsipaoktsi έγραψε:Ρε δοσίλογε,Αρτέμη Μάτσα, με δίνεις στεγνά?Άντε μην αρχίσω να λέω για αερόσακκους και τα άλλα που έλεγες όταν θόλωσε το μάτι σου και ξέρω γω , ξέρω γω νταξ....dreamwarrior έγραψε:...Μετά από ώρα συγκεντρωθήκαμε το παοκμανια και άρχισε το show του tsipaoktsi!!!!!!!!
Κάτι κοριτσάκια δίπλα μας τρομάξανε στην όψη του γεροξεκούτη διεστραμένου tsip ο οποίος βρισκότανε σε άλλη διάσταση!!!!!!!
Και όσο για μας στην 4, καλά περάσαμε,μας κεράσαν και Μαλαματίνα με κραγιόν,ξέρει κι ο Psykoman, ξέρει κι αυτός, νταξ...![]()
ΡΕ ΓΑΤΑΚΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ....ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΛΑΪΒ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!!!!!!!tsipaoktsi έγραψε: Ρε δοσίλογε,Αρτέμη Μάτσα, με δίνεις στεγνά?Άντε μην αρχίσω να λέω για αερόσακκους και τα άλλα που έλεγες όταν θόλωσε το μάτι σου και ξέρω γω , ξέρω γω νταξ....
Και όσο για μας στην 4, καλά περάσαμε,μας κεράσαν και Μαλαματίνα με κραγιόν,ξέρει κι ο Psykoman, ξέρει κι αυτός, νταξ...![]()
με συγκινησεςtsipaoktsi έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ...Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ,Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΜΑΣ....ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ...
Λοιπόν αυτό που λέει ο αδερφος Μίθριο είναι μία Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η Ι Δ Ε Α και θα την πραγματοποιήσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!mi8rio έγραψε:Οπότε ολα συγκλίνουν σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ PAOKmania τον Μαρτιο 7-8 2009....Πρώτα ο Θεός, καλά να είμαστε
καλώ τον αδερφό DREAM δικαιωματικα να ανοιξει το αντίστιχο τοπικ........![]()
θα γινει πανικος......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()