Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Έγραψε και boye ο prist πριν κάτι μέρες που είχε παίξει και Κούλα.
Λέω εγώ τώρα..
Λέω εγώ τώρα..
- ΑποστόληςΑ
- Unpsofable78
Ή μήπως τον "μουσακά" που έλεγε ο prist και αγωνίζεται Ισπανία. Εγώ προτιμώ τον "μουσακά"Σουριναμέζος έγραψε:Τον Λιβάγια φωτογραφίζουν

Είναι πιο φορ και είναι σε πολύ καλύτερη ηλικία.
Αν... Αν λέω γινόταν να μείνει ο Μεϊτέ και να πάρουμε και Μαριν θα είχαμε με χαώδη διαφορά το καλύτερο κέντρο στην Ελλάδα και αξιοπρεπές για Ευρώπη (Τσ. Λ)
Ο Μαριν είναι παικτουρα.
Ή έστω Μισιτς και Μαριν.
Ή ακόμη καλύτερα Πιοτροφσκι και Μαριν

Όσοι συγκρίνουν Μεϊτέ και Μισιτς υποτιμούν τα τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά στα οποία υπερτερει ο Γιοσιπ. Ο Μεϊτέ σαφώς υπερτερει στην δύναμη και τις ανακτησεις μπάλας, ενώ έχει καλό κράτημα μπάλας και καλή κοντινή μεταβίβαση.
Ο Μισιτς όμως έχει επίσης καλό κράτημα μπάλας, ευχέρεια να απελευθερωνει το παιχνίδι είτε με κοντινές είτε μακρινές μεταβιβασεις και διαθέτει πολύ καλή κάθετη και σουτ. Ελπίζω να μην ξεχάσατε το προσωνυμιο που του είχε δώσει η ΠΑΕ.

- AlxNeapoli1
Μακαρι Λιβαγια, ερχεται και παιζει κατευθειαν και λυνει τα χερια Ρασβαν. Να εχουμε ενα ετοιμο φορ και ισως μεχρι τον αυγουστο ξεφορτωθουμε Σαματα και παρουμε κι αλλον.
Η άποψη μου είναι ότι σε όλους αυτούς το ταβάνι τους είναι αντε μέχρι το Europa league, για ch.league είναι λίγοι.Σουριναμέζος έγραψε:Για όσους χαφ έχουν ακουστεί η σειρά προτίμησης μου είναι η εξής:
1. Μεϊτέ
2. Πιοτρόφσκι
3. Μίσιτς
4. Μαρίν
5. Ντάντας
197. Κουρμπέλης
O Λιβάγια λένε έχει μία ρήτρα που έχει βάλει ο τίγρης για ελληνικές ομάδες και όσες ελληνικές ομάδες ψάχτηκαν στο παρελθόν μόλις το μάθανε παράτησαν την υπόθεση αμέσως . Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή μύθος και δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα μετά από τόσα χρόνια.
Υπάρχει ακόμα και ο Cedric Bakambu η Μπέτις πούλησε πρόσφατα στους Ρώσους της Σπαρτακ Μόσχας τον Willian Jose μόνο 3εκ. Τον Bakambu στον δίνει με τα μισά.
Υπάρχει ακόμα και ο Cedric Bakambu η Μπέτις πούλησε πρόσφατα στους Ρώσους της Σπαρτακ Μόσχας τον Willian Jose μόνο 3εκ. Τον Bakambu στον δίνει με τα μισά.
- Σουριναμέζος
Για να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ λες? Ναι δεν κάνουν αυτοίmarkos4 έγραψε:Η άποψη μου είναι ότι σε όλους αυτούς το ταβάνι τους είναι αντε μέχρι το Europa league, για ch.league είναι λίγοι.Σουριναμέζος έγραψε:Για όσους χαφ έχουν ακουστεί η σειρά προτίμησης μου είναι η εξής:
1. Μεϊτέ
2. Πιοτρόφσκι
3. Μίσιτς
4. Μαρίν
5. Ντάντας
197. Κουρμπέλης
- Unpsofable78
Για τον Μπακαμπου η Μπετις τον Ιανουάριο έδωσε 5 μύρια για να τον αποκτήσει...
Just saying...
Μπογιε
Μισιτς
Μαριν και τον Αύγουστο τα κερασάκια
Just saying...
Μπογιε
Μισιτς
Συγγνώμη, αλλά εγώ σαν αμπαλος
δεν θυμάμαι πότε να έχω δει τον Λιβάδια
Φορ
Πάντα γυρω απ το κουτί τον έχω σε εικόνα
Και σιγά τον παίκτη
Σαματα φέτος θα σαρώσει
δεν θυμάμαι πότε να έχω δει τον Λιβάδια
Φορ
Πάντα γυρω απ το κουτί τον έχω σε εικόνα
Και σιγά τον παίκτη
Σαματα φέτος θα σαρώσει
- Σουριναμέζος
Γιατί έχεις δει τον ΠΑΟΚ να θέλει να παίξει με φορ του κουτιού τα τελευταία χρόνια?
Για να έχουμε μια αξιοπρεπείς πορεία στους ομίλους.. εκτός και αν μας ενδιαφέρει μόνο τα λεφτά του ch.leagueΣουριναμέζος έγραψε:Για να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ λες? Ναι δεν κάνουν αυτοίmarkos4 έγραψε:Η άποψη μου είναι ότι σε όλους αυτούς το ταβάνι τους είναι αντε μέχρι το Europa league, για ch.league είναι λίγοι.Σουριναμέζος έγραψε:Για όσους χαφ έχουν ακουστεί η σειρά προτίμησης μου είναι η εξής:
1. Μεϊτέ
2. Πιοτρόφσκι
3. Μίσιτς
4. Μαρίν
5. Ντάντας
197. Κουρμπέλης
Ναι αλλά τον έχει εκτός αποστολής συνέχεια μέχρι και ελεύθερο μπορεί να στον δώσει αλλά δεν ξέρω τι συμβόλαιο ζητάει ο Μπογιε είναι αυτός που έδωσε ο Prist παλιός της κούλας. Κάνει όμως αίτηση του νόμου 105 για να σκοράρει και πάει στον τρίτο για χαρτόσημο και βλέπει το γκολ με το κιάλι μετά.Unpsofable78 έγραψε:Για τον Μπακαμπου η Μπετις τον Ιανουάριο έδωσε 5 μύρια για να τον αποκτήσει...
Just saying...
Μπογιε
Μισιτς
Ρεκόρ με 9 γκολ σε μια σεζον στη σούπερ λιγκ. Τα μισά έεεε πελαντι. Άργος αταουμπαλος στα 31. Αυτός θα σε βάλει ομίλους?
Νταντας? Αυτός είναι ο καλύτερος και φθηνότερος του Μειτε, Ε?
Νταντας? Αυτός είναι ο καλύτερος και φθηνότερος του Μειτε, Ε?
- Σουριναμέζος
Δεν έχει ομίλους φέτος έχει league phase, που σημαίνει ότι θα παίξουμε και με 2 ομάδες από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας (στο οποίο θα βρισκόμαστε και εμείς). Μια χαρά θα σταθεί η ομάδα, αρκεί να μπούμε πρώτα
ΔεκτόΣουριναμέζος έγραψε:Γιατί έχεις δει τον ΠΑΟΚ να θέλει να παίξει με φορ του κουτιού τα τελευταία χρόνια?
Αλλά αν λέμε ότι θέλουμε σεντρε φορ
αυτός σίγουρα δεν είναι ο Λιβάδια
Απορώ γιατί τον συζηταμε
Όπως και πολλούς άλλους που ούτε καν
ασχοληθήκαμε
Τεσπα