Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
-
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Και εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο αυτό αλλά όσοι είπαν ότι η μεταγραφή χάλασε, προς το παρόν, τόνισαν ότι δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ το ζήτημα που προέκυψε. Θα δούμε.Demir έγραψε:Παιδιά ο Βρύζας κάνει την μεταγραφή και ο κολκας έχει πληροφορίες για προφανείς λόγους ..
το θέμα είναι οι προμήθειες τρίτων και σίγουρα το 30% της Βαλένθια .. μην αποκλείετε να δούμε δανεικό με δάνειο 3 εκ και υποχρεωτική οψιον αλλά 750κ με ανανέωση για ένα χρόνο .. ώστε να τσίμπησει το μυριο η χεταφε
Τσακαλαες λέει ότι ο Βρύζας είναι ο άνθρωπος που δρα εκ μέρους ΠΑΟΚ ..
- ΑποστόληςΑ
Προς στιγμήν νόμισα ότι στην ΠΑΕ μπήκαν άτομα που ήξεραν τι πρέπει να κάνουν
Το όνειρο δεν κράτησε πολύ.
Ξανακοιμήσου.ΑποστόληςΑ έγραψε:Προς στιγμήν νόμισα ότι στην ΠΑΕ μπήκαν άτομα που ήξεραν τι πρέπει να κάνουν
-
σε αυτο το σεναριο πως δεν θα παρει το 30% η βαλενθια?θα παρει το 30% των 750? νομιζω θα εχουμε θεμα μετα ειναι καταφανης η παραπλανηση και θα πανε στην ουεφα.Demir έγραψε:Παιδιά ο Βρύζας κάνει την μεταγραφή και ο κολκας έχει πληροφορίες για προφανείς λόγους ..
το θέμα είναι οι προμήθειες τρίτων και σίγουρα το 30% της Βαλένθια .. μην αποκλείετε να δούμε δανεικό με δάνειο 3 εκ και υποχρεωτική οψιον αλλά 750κ με ανανέωση για ένα χρόνο .. ώστε να τσίμπησει το μυριο η χεταφε
Bασιλοπουλος και Τσαλγατιδης παντως επιμενουν πως υπαρχει προβλημα καθως ο προεδρος της Χεταφε θελει ο ΠΑΟΚ να πληρωσει ξεχωριστα την Βαλενθια,συνολικα δηλαδη περιπου 5 μυρια.Ειπαν επισης πως εχουμε λοκαρει εναλλακτικη απο Λατινικη Αμερικη.GINOLA βοηθεια...
Joshua μόλις είπα ακριβώς αυτό που γράφεις, στη δική μου άκρη και μου απάντησε "καμία σχέση, θα κλείσει".
Άντε να δούμε ποιος θα δικαιωθεί. Σόρυ αλλά τα νεύρα αρχίζουν να σπάνε σιγά σιγά..
ΠΑΟΚ Γ@ΜΑ ΤΗ ΧΑΙΝΤΟΥΚ ΤΗ ΠΟΥΤ@ΝΑ
Άντε να δούμε ποιος θα δικαιωθεί. Σόρυ αλλά τα νεύρα αρχίζουν να σπάνε σιγά σιγά..
ΠΑΟΚ Γ@ΜΑ ΤΗ ΧΑΙΝΤΟΥΚ ΤΗ ΠΟΥΤ@ΝΑ