7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

papwolf

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από papwolf »

marsantos έγραψε: Το ότι έχουμε την καλύτερη επίθεση σε συνδυασμό με το είδος των γκολ που βάζουμε και χωρίς να ξεχνάμε ότι έχουμε την καλύτερη άμυνα, μας δείχνει ότι έχουμε μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, ισορροπημένη και πάνω από όλα ομάδα του προπονητή.. Τίποτε παρακάτω τίποτε παραπάνω.
Κι επειδή μας ενδιαφέρει το παραπάνω..
Για την κατάκτηση στόχων χρειάζονται κι άλλα πράγματα. Ποιότητα, προσωπικότητα, τύχη, ίσοι όροι διεξαγωγής του παιχνιδιού..
Φίλε marsantos, σχετικά με τους έξτρα παράγοντες που χρειάζονται για την κατάκτηση στόχων:
- Ποιότητα και προσωπικότητα σημαίνει παίκτες μεγαλύτερης αξίας άρα και κατά πολύ αυξημένο μπάτζετ. Δεν ξέρω αν υπάρχει διάθεση για κάτι τέτοιο.
- Τύχη, αστάθμητος παράγοντας, συνήθως δεν είναι με το μέρος μας. Πρακτικά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό.
- Ίσοι όροι διεξαγωγής του παιχνιδιού δεν υπήρχαν ποτέ στο παρελθόν, ούτε πρόκειται να υπάρξουν στο μέλλον για εμάς, εκτός αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να μεταλλαχθεί σαν οργανισμός ώστε να προσομοιάζει στις ομάδες του ποκ.

Ουσιαστικά οι μόνοι παράγοντες που μπορούμε να βελτιώσουμε, από τους παραπάνω τέσσερις που αναφέρεις, είναι η ποιότητα και η προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών που φέρνουμε. Κι αυτό δεν είμαι σίγουρος αν μπορούμε να το κάνουμε σε βαθμό που θα κάνει τη διαφορά με τους ανταγωνιστές. Γιατί εκτός από το χρηματικό, υπάρχει και το ζήτημα του κατά πόσο μπορούν να αποδώσουν παίκτες με μεγάλη ποιότητα κι ισχυρή προσωπικότητα σε μια ομάδα του προπονητή, όπως είναι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ και πολύ σωστά έγραψες.
Και για να επανέλθω on topic, ο Ντέλιας των 20-21 ετών χωράει στον σημερινό ΠΑΟΚ, ο Ντέλιας των 28-29 ετών θα χωρούσε...?
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Το μεγάλο πρόβλημα του Ντέλια είναι τα τελειώματα του.
Από το βαθμό που θα καταφέρει να τα βελτιώσει θα εξαρτηθεί και το πόσο μεγάλη καριέρα θα κάνει.
Για μένα έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει σε τοπ επίπεδο, αρκεί να βελτιώσει αισθητά την τελική του ενέργεια.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Τεράστιε Φερνάντο αυτό έγραφα το πρωί.
marsantos έγραψε: ...
Το στυλ του πάντως από το Γενάρη και μετά μου δείχνει πως το σκέφτεται να φύγει. Ο τρόπος που ψάχνει το γκολ ακόμα και σε φάσεις που υπάρχουν καλύτερες επιλογές αλλά και το ύφος του μετά από χαμένες ευκαιρίες ενώ υπάρχουν δίπλα του εντελώς αμαρκάριστοι παίκτες μου δείχνουν κάτι τέτοιο. Με λίγα λόγια φαίνεται να έχει μπει το εγώ λίγο παραπάνω στο παιχνίδι του.
..
Ο Ντελιας από το Γενάρη και μετά φαίνεται να ψάχνει με τέτοιο τρόπο το γκολ δίνοντας την αίσθηση ότι δεν κοιτάζει καθόλου τι συμβαίνει γύρω του. Το βλέπεις και από το ύφος του όταν τελειώνει η φάση. Νομίζω είναι περισσότερο ψυχολογικό με την έννοια ότι όλο τον προηγούμενο καιρό άκουγε ότι δεν έχει τελειώματα, δεν έχει γκολ, δεν έχει δυνατά πόδια κτλ. Πιστεύω του έχει γίνει εμμονή. Θεωρώ πως όταν λάβει την επιβεβαίωση σε αυτό το κομμάτι θα απελευθερωθει και θα κυνηγάει τη σωστή επιλογή κάθε στιγμή.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αδερφε...papwolf

δεν αρκει μονο αυτο για τον ντελια για να τον φερει σε...τοπ επιπεδο...

εχει πολλους σαν αυτον που εχουν η θα εχουν καλα τελειωματα....

την ... ισορροπία...που εχει η πασα του ομως δεν την εχουν πολλοι...

αν και οποιος τον παρει αυτην ακριβως την πασα θα πληρωσει...και οχι για ταοποια καλα τελειωματα εχει η θα εχει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τετ 06 Μαρ 2024, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marsantos

Gospi έγραψε:
marsantos έγραψε:
Patron έγραψε:Μαρσαντος

Να πάω λίγο πιο πέρα το σκεπτικο σου;

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι έχουμε την καλύτερη επίθεση, τι συμπέρασμα μπορούμε να εξάγουμε;
Το ότι έχουμε την καλύτερη επίθεση σε συνδυασμό με το είδος των γκολ που βάζουμε και χωρίς να ξεχνάμε ότι έχουμε την καλύτερη άμυνα, μας δείχνει ότι έχουμε μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, ισορροπημένη και πάνω από όλα ομάδα του προπονητή.. Τίποτε παρακάτω τίποτε παραπάνω.
Για την κατάκτηση στόχων χρειάζονται κι άλλα πράγματα. Ποιότητα, προσωπικότητα, τύχη, ίσοι όροι διεξαγωγής του παιχνιδιού..
Εγω ομολογουμενως δεν ειμαι καμια τρελη μπαλαδοφατσα, και ουτε εχω τις γνωσεις για να συμμετεχω σε συζητηση σε βαθος αναλυσης συστηματων...
Εχω ομως μια διαπιστωση που θα θελα να την σχολιασεις, και δεν εχει να κανει με τον Ντελια αλλα μ αυτο που αναφερεις για το ειδος των γκολ που βαζουμε.
Διαπιστωσα λοιπον πως τα περισσοτερα απο τα γκολ που βαλαμε απο το ματς με τον γαυρο και μετα, και ιδιως στα ματς που πετουσαμε τα γκολ σαν στραγαλια, οτι προηλθαν απο παιχτες που βρεθηκαν σε θεσεις εντος περιοχης στις οποιες δυσκολα θα βρεθουν απεναντι σε δυνατους αντιπαλους. Να δωσω ενα παραδειγμα απο ενα προσφατο ματς για να καταλαβεις τι εννοω. Το γκολ του Μπαμπα πχ με την Λαμια, δεν παιζει να το δουμε απεναντι σε κουλα βαζελο γαυρο, γτ πολυ απλα ο Μπαμπα θα χει το μυαλο του και στην αμυνα και δεν θα εχει ανεση να κοβει βολτες μεσα στην περιοχή τους. Εκει λοιπον χρειαζεσαι τα σεντερφορισια γκολ, και τετοια εχουμε βαλει ελαχιστα. Εκει αποδιδω και την δυστοκια στα ντερμπι.
Πολύ σωστά τα λες φίλε μου. Αυτά ακριβώς έγραφα στο προηγούμενο σεντόνι. Και επειδή σεντερφορισια γκολ δεν έχουμε ελπίζω στον Ντελια. Αυτό με το. Μπαμπα μην το αποκλείεις. Θυμήσου την κίνηση του Οττο μέσα στη λεωφόρο στο γκολ του Αντριγια.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

marsantos......σε διαβαζω... :opaokara: :opaokara:

αλλα κανω πως δεν το βλεπω....αν και απο τοτε που λες οτι το κανει...ετσι ειναι...φαινεται καθαρα...κανω τον...κινεζο...γιατι δεν θελω να πιστεψω οτι παει να ... βεντετισει...

οποτε ...λεω...οτι βρισκετε σε μεταβατικη περιοδο-σκεψη μεχρι να βρει την ..ουσια.. των επιλογων της δουλειας για την θεση που εχει αποφασισει να παιξει...
marsantos

papwolf έγραψε:
marsantos έγραψε: Το ότι έχουμε την καλύτερη επίθεση σε συνδυασμό με το είδος των γκολ που βάζουμε και χωρίς να ξεχνάμε ότι έχουμε την καλύτερη άμυνα, μας δείχνει ότι έχουμε μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, ισορροπημένη και πάνω από όλα ομάδα του προπονητή.. Τίποτε παρακάτω τίποτε παραπάνω.
Φίλε marsantos, σχετικά με τους έξτρα παράγοντες που χρειάζονται για την κατάκτηση στόχων:
- Ποιότητα και προσωπικότητα σημαίνει παίκτες μεγαλύτερης αξίας άρα και κατά πολύ αυξημένο μπάτζετ. Δεν ξέρω αν υπάρχει διάθεση για κάτι τέτοιο.
- Τύχη, αστάθμητος παράγοντας, συνήθως δεν είναι με το μέρος μας. Πρακτικά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό.
- Ίσοι όροι διεξαγωγής του παιχνιδιού δεν υπήρχαν ποτέ στο παρελθόν, ούτε πρόκειται να υπάρξουν στο μέλλον για εμάς, εκτός αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να μεταλλαχθεί σαν οργανισμός ώστε να προσομοιάζει στις ομάδες του ποκ.

Ουσιαστικά οι μόνοι παράγοντες που μπορούμε να βελτιώσουμε, από τους παραπάνω τέσσερις που αναφέρεις, είναι η ποιότητα και η προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών που φέρνουμε. Κι αυτό δεν είμαι σίγουρος αν μπορούμε να το κάνουμε σε βαθμό που θα κάνει τη διαφορά με τους ανταγωνιστές. Γιατί εκτός από το χρηματικό, υπάρχει και το ζήτημα του κατά πόσο μπορούν να αποδώσουν παίκτες με μεγάλη ποιότητα κι ισχυρή προσωπικότητα σε μια ομάδα του προπονητή, όπως είναι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ και πολύ σωστά έγραψες.
Και για να επανέλθω on topic, ο Ντέλιας των 20-21 ετών χωράει στον σημερινό ΠΑΟΚ, ο Ντέλιας των 28-29 ετών θα χωρούσε...?
Ωραίο το ερώτημα. Καταρχήν ο Ντέλιας των 28 υπάρχει ενδεχόμενο να μην χωράει ούτε στην Μίλαν. :mrgreen:
Η ουσία του ερωτηματος είναι αν παίκτες με μεγάλη ποιότητα και προσωπικότητα μπορούν να ενταχθούν σε μια ομάδα προπονητή σαν τον σημερινό ΠΑΟΚ. Νομίζω ο Αντρέ, ο Ματος, ο Πριγιοβιτς, ο Ταισον, ο Μπαμπα είναι παραδείγματα παικτών που δείχνουν πως είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Εκτός κι αν εννοείς παίκτες ακόμα μεγαλύτερης αξίας και προσωπικότητας. Σε αυτήν την περίπτωση το ερώτημα δεν είναι αν χωράνε στον σημερινό ΠΑΟΚ. Το ερώτημα είναι αν τους χωράει η σημερινή ποδοσφαιρικη Ελλάδα.. Προφανώς τέτοιοι παίκτες έχουν άλλες επιλογές..
marsantos

abc_o_ karpouzas έγραψε:marsantos......σε διαβαζω... :opaokara: :opaokara:

αλλα κανω πως δεν το βλεπω....αν και απο τοτε που λες οτι το κανει...ετσι ειναι...φαινεται καθαρα...κανω τον...κινεζο...γιατι δεν θελω να πιστεψω οτι παει να ... βεντετισει...

οποτε ...λεω...οτι βρισκετε σε μεταβατικη περιοδο-σκεψη μεχρι να βρει την ..ουσια.. των επιλογων της δουλειας για την θεση που εχει αποφασισει να παιξει...
Τα είπες όλα..
Κι εγώ μιλάω κομψά για αυτό το θέμα. Προφανώς κάνουμε και δεύτερες σκέψεις όταν τα βλέπουμε.

Υγ. Ακόμα κι έτσι όμως η ομάδα παίρνει πράγματα που λείπουν. Προς το παρόν δε βγαίνει εις βάρος της ομάδας.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

abc_o_ karpouzas έγραψε:αδερφε...papwolf

δεν αρκει μονο αυτο για τον ντελια για να τον φερει σε...τοπ επιπεδο...

εχει πολλους σαν αυτον που εχουν η θα εχουν καλα τελειωματα....

την ... ισορροπία...που εχει η πασα του ομως δεν την εχουν πολλοι...
Αδερφέ καρπουζά έχεις δίκιο σχετικά με τη φράση "τελειώματα" που χρησιμοποίησα γι'αυτό θα το φτιάξω.
Αν λοιπόν ο Ντέλιας καταφέρει να παίρνει την αποδοτικότερη απόφαση για την ομάδα του και τον ίδιο στην κατάλληλη στιγμή, τότε θα πρωταγωνιστήσει σε τοπ επίπεδο.

Όσο γι'αυτό που συζητάτε με το φίλο marsantos για τον επικείμενο "βεντετισμό" του μικρού, γνώμη μου ότι είναι αναπόφευκτο σε αυτό το επίπεδο ποιότητας ποδοσφαιριστών. Αρκεί βέβαια να μη ξεφεύγει από τα ανεκτά όρια.
Γι'αυτό έγραψα παραπάνω αν θα έκανε ο Ντέλιας των "28-29 ετών" στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου. Κι αυτό βέβαια ισχύει για κάθε παίκτη αυτού του επιπέδου.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Φίλε marsantos αυτό ακριβώς εννοώ, 2-3 παίκτες ένα σκαλί πάνω από αυτούς που διαθέτουμε, εξαιρώ τον Αντρέ ο οποίος είναι μια κατηγορία μόνος του, αλλά αυτός είναι ιδιαίτερη περίπτωση.
Έναν Σέρτζιο Ολιβέιρα στα χαφ ή έναν Βίνσεντ Αμπουμπακάρ για φορ, ή έναν Ζαχά για αριστερό εξτρέμ.
Η ελληνική λίγκα, όπως και κάθε λίγκα, χωράει τον οποιονδήποτε αρκεί να τον χωράει το πορτοφόλι μας. Αυτά τα "δεν έρχεται Ελλάδα, παρά μόνο για διακοπές" είναι δικαιολογίες για αυτούς που δεν θέλουν να πληρώσουν. Αν τους πληρώσεις όλοι έρχονται κι όλοι χωράνε όπως χωράνε Τουρκία.
Στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου δε ξέρω αν χωράνε όμως "πριμαντόνες".
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Σήμερα δε πρέπει να έκανε μισή σωστή τελική επιλογή
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Καθόλου καθαρό μυαλό την τελική απόφαση σήμερα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν απαγορευτούν οι σκάουτερ στις κερκίδες θα δούμε άλλους παίκτες και από Ντελια και από Κουλιερακη.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Κακος σημερα, δεν θελω να πω και ασοβαρος.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Και πάλι η μόνη απειλή, ο μόνος που όταν έπαιρνε την μπάλα κάτι περιμέναμε να γίνει.
Τάισον Μπραντον Ζιλε και λοιποί ούτε καν δώσανε προσδοκίες για επικίνδυνη φάση
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”